Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
rtl eltitlotta lederert
mert ilyet nem szabad, de monikaban lehet fogatlan ciganyokkal karomkodva szekeket hajigalni delutani musoridoben..
egyebkent egeszen megkedveltem ezt a lederer gyereket, qrvakorrekt 😊

a.carkey
Bandee1987
Csodálkozom, hogy a Magyar Államot még nem perelték be, hisz 1944-ben az akkori vezetés segítségével deportálták a zsidókat...

Az ilyen esetek után nem csodálkozom, hogy a Jobbik egyre népszerûbb...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
A budafoki cég pofátlan módon való tönkretétele után már nem meglepõ számomra semmi.

A medve nem játék.

a.carkey
Mi lesz a következõ lépés? Beperelik az Opel céget, mert Opel teherautókon szállították a táborba az õrséget, akik késõbb az egész szelektálást végrehajtották?

A medve nem játék.

autoszimulator
pofám leszakad, úristen

.: mobilize.hu :.

a.carkey

A medve nem játék.

Megnyugtattál.

0Fritz0
Ez még nem kizáró ok, az ideillõ vicc:

A medve felébred a téli álomból:
- Olyan kanos vagyok, hogy az elsõ élõlényt, aki velem szembe jön az erdõben, azonnal megb*szom!
Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást.
Tiszta ideg lesz, elkezd kiabálni:
- Hol a p*nád, hol a p*nád?!
A süni kétségbeesve megszólal:
- Nekem nincsen!!
- Ezt mivel mondtad?! Mivel mondtad?!?!?!

<#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Nem érdekel a hátsó feled.

A medve nem játék.

Félreérted, én a hátsó felemet féltem, ha már a pénzügyminisztert Nyuszkónak hívod, mit csinálsz a fórumozó társakkal? 😛

Pluskast
"Amikor magyarul beszélsz külföldieknek, de lassabban és hangosabban, hogy "értse"."

Na ez tipikus magyar mentalitás😊 Eszembe is jut errõl Hofi: Áásváányviz nem érted ba**meg! 😄 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Jaja, lehet kezdeni rettegni. Akár februártól, de ráérsz április végétõl is.

Más.

A medve nem játék.

Nyuszkó?!?

Öreg, én kezdek félni tõled. 😊😊😊

jhetedikj
captcha

Én valami ilyesmire emlékszem. Ez volt az?

anno 1987

angelslie
A cikk érdekelne konkrétan, valakinek megakartam mutatni mert érdekelte volna..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Sadist
Konkrétan mit szeretnél tudni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

angelslie
Nem, az biztos hogy nem sg-s cikk volt

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

birdo
Viszem is magammal a hajszárítóm mindenhova...biztos ami biztos alapon.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Fabio Capello
angelslie
Kicsit off amit kérdezek, de régebben volt ide belinkelve egy cikk amiben arról volt szó hogy az ilyen bizonyos 2 szóból álló captcha-k igazából a google-nak segítenek régebbi könyvekben található nehezen olvasható szavakat megfejteni és csak az 1ik szót ellenörzi igazából a progi vagy hasonló, valaki nem tudná belinkelni?

a.carkey
Oszkó Nyuszkó csak emiatt lett az, aki ...

Más.

Honnan tudni, hogy magyar vagy? 😄

Amikor 5 percen keresztül tudsz egy levegõvel káromkodni úgy, hogy nem használod ugyanazt a szót kétszer.

<#mf2><#eljen><#nyes><#taps>

A medve nem játék.

desigo
"egymilliárd forint perköltség"
szép...
joebacsi
joebacsi
Hanem arra a megnövekedett energiaigényre, ami a kínai életszínvonal emeléssel jár.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
A beton nem repedezik szét télvíz idején? Vagy rányomnak valami vízzáró réteget, ami lezárja az apróbb repedéseket?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
M0 keleti oldal már betonból van.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
joebacsi
Veszélyesebb, mint az atom, tiltsuk be!

Sadist
Hanem?

joebacsi
Nem erre gondoltam, ezt normális minõségellenõrzéssel lehet szûrni.

Sadist

joebacsi
Lesz ennek még böjtje...

joebacsi

joebacsi

Bandee1987
Sry, elsiklottam a mondat felett 😊

autoszimulator
"A mentõket a zavart beszédû és bizonytalan járású lányokhoz egy védõnõ riasztotta. A szakember azt hitte, hogy kábítószer-fogyasztástól vannak rosszul a fiatalok"

Bandee1987
Tíz ittas fiatal muff került kórházba

Most vagy nem bírják a piát(bornál keményebbet meg se próbáljanak) vagy jó szar bort vehettek, ha így berúgtak tõle. Másrészt meg dülöngélõ fiatalokat minek kórházba vinni? Nem volt komoly alkoholmérgezésük, csak simán beb*sztak.

autoszimulator
nincs kérdés tündérkéim

banok
jaj csak azt ne...?! <#gun><#wilting>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey
Nézd már, nem elég neki a Lendvai! 😄 Megkapod jövõre Balónét is.

A medve nem játék.

Sadist
Nyilván Tymoshenkot, közel 50 évesen elég jól tartja magát, és az országnak nem volna rossz, ha egy ilyen nõ képviselné. Ha meg hülye volna, mint a tök, legalább a parlamenti közvetítések nyújtanának esztétikai élményt is.

Nízzed mán, tesvír, eggyetértünk! 😊

0Fritz0
Megható, napestig tudnám ütni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Remélem Kiszel Tüncit jelöli valamelyik párt fõpolgármesternek, vagy õt:

pl. helyette:

Te kit választanál? 😄

A medve nem játék.

desigo
Mi folyik Gyõrött?
amelyik párt beleveszi a programjába,hogy 1 gyerek után az ilyeneket kössék el arra kell szavazni...
Sadist
Ez amúgy jellemzõ a választópolgárokra, hogy a pártpreferencia után/mellett az arcra szimpatikusabb jelöltre szavaznak. A szép emberrõl tudat alatt azt hiszik, hogy jobb a munkájában, becsületesebb, talpraesettebb. A világ legnagyobb csalói és szélhámosai nagyrészt jóképû fiatalemberek voltak, mert az emberek jobban bíznak a külsõre szép emberben.