Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csináljunk világuniót. 😊

Bandee1987
Ha jól emléxem, õk buktatták le Zuschlagot is, nem? Akkor már megérte a tevékenységük.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

autoszimulator
miért nem lehet amúgy gazdasági szempontból az egész világon egységes valutarendszer? Sokminden egyszerûbb lenne, vagy akkor a gond megint az lenne, hogy egy helyen összpontosulnak a dolgok? /nem érti a gazdasági akadályait/

.: mobilize.hu :.

desigo
"oknyomozás" - Muhaha. 😊

a.carkey
Szeretnéd ...

A medve nem játék.

Totti5
Az a hírtv akik sorba buktatják be a szocikat, tényekkel, valódi oknyomozással, úgy hogy az egész szoci párt retteg az oknyomozóitól? én örömmel nézem fõleg azokat a makogásokat, megdöbbent embereket, akik ott szerencsétlenkednek a kamera elõtt mert nem tudják hogy mit hazudjanak és full kínosoan menekülnek😄DDDDD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Már a multkori oknyomozóis videó is kabarésra sikerült. Van akik ezeket komolyan veszi? ezek az ifjonc szoci palánták gátlások nélkül születtek, csak tudnám hogy milyen agymosás vezetheti el az embereket hogy istenként higgyenek bennük még most is.

Tisztára, mint a Hír TV. 😊

MaSzKa
"A fél szemét kiverték, mert rajtakapta õket, amint a tévékészüléket akarták meglovasítani. Valahogy meg kell fékezni õket, mert alig kétezren élünk itt, s ebbõl majdnem ezerháromszáz a roma, úgy elszaporodtak – emeli meg a hangját."

valami nagyon nincs rendben itt

😞((

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

a.carkey
a.carkey
Egyenlítõ tv? Õk azok, akik hamisítgatják a felvételeket, mert azt hiszik magukról, hogy õk a szociánista "Célpont", csak a módszereik AVHsok ...

A medve nem játék.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

autoszimulator
csak ez ott senkinek sem az érdeke.

Alapvetõen semmi probléma ezzel az egésszel, csak akkor tessék felfüggeszteni a jelenlegi üzemeltetési jogviszonyt, és egy fillért se fizessenek ki. (Ebben az esetben szerintem olyan, de olyan gyorsan sikerülne lebonyolítani a közbeszerzést, hogy csak na...)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

birdo
Én inkább " elhatárolódásnak vélem

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Danny1987
Falak mögé zárt romák Szlovákiában
Az ötlet jó már csak tankok kellenek mag lõfegyverek és tiszta izrael.
Ja és nem a romakat zárják ki hanem magukat be😊

Live for nothing or die for something.

birdo

GregSB
Egy étterem miatt nem kéne leírni az egész TCS programot. Jól kell helyet választani, ahol én voltam ott tényeg minden 50%-al olcsóbb volt (volt ahol az alkoholra nem volt érvényes az akció), egész nap.

Vámház körút kilenc.

Épp ideje volt ezt a bilit kiborítani.

Willenbrock
Az osztogatási idõszakban mégis voltak közös dolgaik?

Willenbrock
Vajon tényleg együtt osztogattak az egyesületeiknek?
1.rész
2.rész

Willenbrock
Ja a sajtosztás az jó buli volt😊De az semmi volt ahoz képest amit az amcsiknál szoktak Karácsonyi akciók idején mûvelni.

Sóher banda szerintem rohadtul megérdemelték!Van pénze de a kaján spórolna mindig,ezek ölik egymást pár forinttal olcsóbb termékért és ezek özönlenek el bármit ahol kedvezmény van pfff....

Lehet, de a Dumaszínház a leghíresebb.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

autoszimulator
én spec elolvasom ezt a cikket, egy hét múlva nem tudom, melyik hely volt benne, simán beülök, és lehet a véleményem sem rossz azután, hogy kijövök. bár rám ezek a marketing örökszabályok valahogy sose igazak 😊

joebacsi
sztendáp van máshol is

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Miért, mi lesz? Az éttermes lehúzás miatt nem hinném, hogy kevesebben mennek néznék majd a Dumaszínházat mint mûsort, amihez hasonlóról nem nagyon tudok, azaz nincs alternatívája.

joebacsi
Elég nagy büntetés nekik szerintem, hogy kaptak egy index címlapot.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Soros aranyat vásárolt

Tényleg érdemes lassan bevásárolni konzervbõl és lõszerbõl 😊

desigo
birka nép a magyar...
"senki nem tudott érdemben reklamálni"
ugyehogyugye
birdo
Egyszerüen hihetetlen, hogy meg merték tenni....

Az egész Torkos Csütörtök nekem kísérteties párhuzamot mutat az akciós sajtos Penny-akciókkal.

jhetedikj
autoszimulator
vicc az egész, normál napokon a legtöbb vendéglátó helyen átvernek, szopatnak. És nem, nem a pincér az, aki a köcsög. Persze kivétel is van, mert mikor nem tudsz úgy kérdezni egy kajáról, hogy ne vágjon hozzá pofákat, hogy mit kérdezel annyit, addig egy hely megítélése sem lehet jó... Ma már kevés a kedves, mosolygós pincér is, de hát magyarok vagyunk. Igaz ez a bolti eladóra, bárkire sajna...

Én spec tuti nem fizettem volna ki az egész árat, nem hiszem el hogy a sok ember közül senki se mert felszólalni, hogy az anyátok már. Azért ez a -50% nem ajándék neked, amit megkapsz ha megkapsz, ha nem, akkor se szóljál... Amelyik étterem belép ide, kap egy kis reklámot magának, bevétel szempontjából sem bukta ez még a legtöbb helyen /ez is mutatja milyen árréssel dolgoznak/

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Tikal
ez nagyon durva... még véleltlenül se gondolom hogy megvesztegették egy kis bodzával a fasz bírót... ennyire nyilvánosan mûvelni a korrupciot, ehhez is pofa kell, de ez itthon mindenkinek meg van, jó vastag bõrrel...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey

A medve nem játék.

bertino
cobra 11.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DaemoonHunter
Errefelé elég sokan vannak, azt mondhatom egyre többen, és meglepõ de az elméleti résztõl eltekintve akad pár akinek nagyon jól megy.

Totti5
Meglehetõsen brutálisak a pályák. Bár ennek csak a végét láttam 5 versenyzõt, de a tegnapi SuperGn estek keltek. Sokkal nehezebb volt a pálya nekik mint a férfiaknak... Anja Pärson ezüstre esélyes volt és az utolsó ugratón ami a célegyenesre vitte 59 métert repült!, egészen elképesztõ volt, persze el is esett a landolásnál.

desigo
Danny1987

Live for nothing or die for something.

5c0rp330n
meg az szdsz2-vel egyutt (lmp)

Pluskast
Egy kész vicc ez az MDF.... Remélem örökre eltûnnek az SZDSZ-el együtt a politika világából.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Feltörték Bokros levelezését

Egy blogról:
"a jelszók biztosan ezek lehettek:

password
dugnamibolyat
ibolyatdugnam
davidibolyaforsexypresident
davidibolyaegygyonyoruboci"

A medve nem játék.

Szemüvegest azért nem látsz, mert abban dolgozhatna.