Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt mégis hogy gondolják? Nekem ebbõl annyi jön le hogy a Nestlé az egyik termékére logot tesz hogy támogassa a szegény kakaó termelõket... de miért csak az egyik termékére? A többi termékében található kakao továbbra is kizsákmányoló módon kerül hozzá? Valószínûleg igen... Továbbra is megpróbálok nem vásárolni nestlé termékeket
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nembaj haverok olcsón kiépítik majd
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meg is érdemli...Na, én az ilyenekért záratnék valakit 3 évig börtönbe, akkor kétszer is meggondolja, hogy mit mond...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Örvendetes, de remélem ez azt is jelenti hogy nekem se 3500at kell majd fizetnem a 2mbites netért ( ami sose volt még ennyi ) a szaros trének...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Herényi Károly így fejtette ki alaptéziseit a kommunizmus áldozatairól a Klubrádióban:
"Részben az áldozatok is felelõsek azért, hogy a kommunizmus áldozataivá váltak" - dörögte a balatoni Nils Holgersson, majd így folytatta: "nem lehet egyenlõségjelet tenni a holokauszt és a kommunizmus áldozatai közé. Az, hogy a kommunizmus áldozatává vált valaki, az részben az õ döntése volt. Antikommunista volt, egyéb nézeteket vallott, tehát errõl õ dönthetett."
És ez a majom a "normális közép" jeles képviselõje?
Csak egy sztori.
Nagyapámék szomszédságában anno egy fiatal zsidó család lakott. Nagyon jóban voltak. Cipész volt az apa, de a legszegényebb fajtából, tehát esélye sem volt dobbantásra.
Amikor elkezdõdött a gettosítás, az egész családot elvitték (apa, anya, + a négy gyerek) egyik percrõl a másikra, váratlanul. Nos, a háború után kb. május közepén az apa - egyedül - de élve hazajött. Nem maradt ott ahol laktak, és nem is tudott (se háza, se semmije, hozzátartozója sem maradt), ráadásul senkit sem ismert már ott (nagyapámék "elköltöztek"). Fogta magát és elment a testvéréhez Budapestre, akit az ostrom alatt jóbarátok bujtattak, és a nõ a csodával határos módon túlélte. Neki a lakása is megmaradt, még belövést se kapott. Pár nap után az ember lement a piacra ruhát cserélni élelemre, és hazafelé egy ruszki járõr begyûjtötte, um. malenkíj robotra. Két évet volt Szibériában, és csak 1949ben ért haza. Nyelt egyet, és élni kezdte az életét. Nagyapámék mellé költözött. 1950 nyarán a barom komcsik is elvitték, mert a testvére a háború után összeállt egy volt katonatiszttel, aki 1950re népellenség lett, ki tudja miért. Megverték, majd kitelepítették õt is és a nõvérét is - dutyiba vsz már nem merték zárni - és csak Nagy Imre alatt engedték el 1953ban, majd rehabilitálták. 1954ben újrakezdte az életét. Megnõsült, három gyerek született. Nagyapám legjobb kártyapartnere maradt haláláig. Csak megjegyzem, hogy soha az életben esélye sem volt arra, amit ez a barom ír, vagyis: "Ha akart, kommunista is lehetett (!)."
Hogy ezért Herényi az elkövetkezendõ napokban mit fog kapni, azt nem tudom, de ezzel azt hiszem nekik (és a fajtájának vége), mindörökre. Ezért ízekre szedik, az tuti.
A medve nem játék.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
mit kell szenvedni ennyit?
dózerolják el az egészet,hogy lehessen a helyére plázát építeni...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ezaz, ez Magyarország!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem értem minek költünk erre.. fejlesszék inkább a tömegközlekedést, ne ebbe lapátolják a pénzt, semmi értelme...
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A medve nem játék.
ha volt már,elnézést...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Amúgy meg szerintem igaz, amit írtam. Nem akartam személyeskedni, bocs ha így értetted, nem annak szántam. Egy egyszerû tényt állapítottam meg, és sajnos nem igazán volt megfelelõ grafikai broáf az sg tárházban a mondanivalóm lezárására.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
Ha ez a választások elõtt derülne ki akkor 40% feletti jobbikra nyugodtan számíthatsz ha a választások után akkor meg 2014-ben döntenek az emberek.
A fidesznek nem érdeke most sem az mszp-vel sem a jobbikkal közösködni. Orbán most jó taktikát választott.
Kussol. Így talán nem kúrja el.
Hogy miért kussol?
Mert a programja vagy a jobbikéra vagy az mszp-re hasonlít.
De aki most nyer az veszíteni fog mert hozzá kell nyúlnia a nyugdíjakhoz a szociális rendszerhez stb..
Valószínû nem ússzuk meg olcsóbban mint a szlovákok.
Live for nothing or die for something.
Mondjuk egyelõre nem tûnik úgy, hogy a FIDESZ rá lenne szorulva a MSZP-re bármilyen formában is.
Szerintem olyan 25-30%-os jobbik lesz 50+ fidesz a maradékon meg osztozik az mszp mdf meg de lehet,hogy még az összefogás pártal is lehet számolni mindenesetre inkább szepesy mint gyurcsany bajnai idegbeteg mesterházy.
Ha sokan mennek el, szerintem a Jobbik a bejutásért fog küzdeni, különösen, ha az MDF és az LMP is valahogy el tud indulni.
Anno Csurkáékat is az egekbe mérték, aztán 2002ben kiestek 4.37el ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
#22329:
"A radikális jobboldali párt..."
zsindex azert zsindex marad, nem hiaba. persze hogy a jobbik a szelsoseges, mi mas lenne? veletlenul sem az szdsz ugye?
#22333: az mszp egy halott part. ugyanolyan halott mint az szdsz, mdf, lmp. szerintem soha tobbet nem fognak kormanyozni, legalabbis ezen a neven nem.
meg par honap es akkora bukas lesz itt a kormanynak, amilyen meg nem volt. kivancsi vagyok hogy a jobbiknal tobbet kapnek-e.
Már csak a hüséges szavazók maradtak nekik meg akiket még meg tudnak venni.
A lényeg az,hogy viszlát szdsz az mszp 10-15% 2014-ben pedig be se jut.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10