61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#58180 nem áll jól ez a tettetett naivitás
mert azt nem gondolnám, hogy ennyire butuska lennél :)) -
Tsol #58179 Végigtoltam, marhajó :P -
Ironman2 #58178 Te is lehetsz miniszterelnök
magyar játék -
#58177 8 évig készültek erre?
Gratulálok az idiótáknak. -
#58176 viktorka szabadságharca befuccsolt, de azért eltapsoltak több mint 2000 milliárdot a MAGÁNnyugdíjból. bravó fidióták! -
Tsol #58175 Kizárt! -
#58174 Történelmi csúcson az államadósság -
#58173 A Tüntető az év embere ...Ez a 7 -
Pares #58172 Gondolom sokan éreznek hasonlóan itt a fórumon is... Szegény szerencsétlenek, az ilyen videók láttán adok hálát Istennek, hogy oda születtem, ahova. -
#58171 Örömkönnyek ezek :) -
commissioner #58170 Írország bekeményít: Adósságuk elengedését akarják egy aláírásért cserébe -
#58169 what? -
#58168 ezt a hsz-t már nagyon túlkomplikáltad ahhoz, hogy el is higgyük :) -
#58167 ?
milyen főreg, milyen bronx?? már másodszorra írsz nekem hasonlót, eddig nem tudtam mire vélni... nem vagy te kicsit morbid hogy fórumozókkal kapcsolatban gyártasz összeesküvés elméleteket? get a life buddy! -
#58166 Két újabb csapás nyugatra: Norvégia és Egyiptom
"A másik egy cikk, amely a norvég Nytt Norsk Tidsskrift című tudományos (kulturális, politikai, társadalmi) folyóiratban jelent meg Ola Tunander, az oslói, igen nagy tiszteletnek örvendő Békekutató Intézet munkatársától. A professzor írásában azt állítja, hogy Anders Behring Breivik július 22-i tömegmészárlását nem vitelezhette ki segítség nélkül. A 63 éves társadalomtudós ezután a gyilkosság körülményeit vizsgálva arra a következtetésre jut, hogy azt az izraeli titkosszolgálat, a Moszad segítette." -
#58165 Arra senki nem gondol, hogy örömünkben sírnak? -
Tsol #58164 "odamennek hogy megússzák a következményeket amit akkor kapnának ha nem mennek oda."
Én is erre gondoltam. -
neB #58163 Kedves Pluskat. Én a videófelvételeken nem látok pisztolyos embereket. Lehet hogy kényszerítik őket lehet hogy nem ezt nem valószínű hogy megtudjuk valaha is. Azt sokkal jobban eltudom képzelni hogy senki nem kényszeríti őket viszont csak azért is odamennek hogy megússzák a következményeket amit akkor kapnának ha nem mennek oda. Sőt lehet hogy ezeknek az embereknek mind Stockholm szindrómájuk van. Mint említettem nagyon erős propagandájuk volt a Vezető irányába. Pont mint a náci németországban, ott is sokan elhitték hogy a zsidók bűnösök csak mert aezt mondták. És Észak-Koreában is sokan hittek benne mert erre nevelték őket és sokan vallásos áhítattal imádták. De meséltek róla. -
#58162 "szolgáink maradtok.."
"idősebb vagyok mint szlovákia.."
-
#58161 amúgy jó észrevétel -
#58160 Kedves neB. De igen pisztolyt tartanak a fejükhöz. Ha nem sír jön érte a fekete autó és jobb esetben átnevelő táborba viszik rosszabb esetben pedig kivégzik. Ma Észak - Koreában börtönbüntetéssel sújtják azt aki Kim Ir Szen szobra elött nem hajol meg. Volt ám hasonló felfogás itt is Európában meg attól egy picikét keletebbre is úgy pár évtizeddel ezelött. Ilyenekről nem meséltek neked töri órán? -
#58159 ezt inkább a cikk írójától kellene megkérdezned :D -
#58158 Az IMF hülye, a szlovákok hülyék, Brüsszel hülye...
utána: az egész világ megőrült, csak a mi gyorsnaszádunk hasítja nyílegyenesen a hullámokat.
-------------------------------------------------------------------
Értem én, viszont itt a kérdőjel az összefüggéseken van, majd az utána lévő kijelentésen. -
#58157 Mindig van egy csont, amit a nép közé dobnak, hogy rágja. Nekünk most a szlovákok. A szlovákoknál a magyarok. -
#58156 Tisztára mint mikor meghalt Sztálin. Amúgy néhány youtube-os kommentelőnek kijárna egy ccsak oda - mármint Észak - Koreába - repjegy. Asszem fél óra ottartózkodás után egyből nem éltetnék úgy a komcsikat.. -
#58155 egy kérdés... értem én hogy az imf és az eu kapcsán nem egyeznek az emberek véleményei, de a szlovákok hogy jönnek be a sorba? az a magyar ellenesség ami felszínre tört a szlovákok és a románok körében az utóbbi időben, és az ebből fakadó felháborító dolgok finoman szólva is felháborítóak. tehát egy magyar ember egy gazdaságpolitikai kérdéskörhöz miért fűzi oda a szlovák-magyar viszonyt? -
#58154 Díjat nyert cikksorozat a magyar-kanadai embercsempészekről -
#58153 -
#58152 Ha áttekintjük a kormánypárti sajtó termését az elmúlt napokban, egy karácsonyi ünnepekre készülödő boldog, demokratikus ország képe tárul elénk, amely mellesleg szabadságharcot folytat az egész világ ellen. Az IMF hülye, a szlovákok hülyék, Brüsszel hülye – az egész világ megőrült, csak a mi gyorsnaszádunk hasítja nyílegyenesen a hullámokat.
A híveknek pedig ez kell. -
Ironman2 #58151 Vaddisznók pusztítottak Schmitt Pál kertjében -
Ironman2 #58150
A mi vezérünket is így fogják siratni? -
Tsol #58149 AB kaszált -
Tsol #58148 jólvannamár :D
-
#58147 Meg nyilván nem azokat vették fel kamerára, akik nem sírtak rendesen. Nekik egy verés vagy az árok juthatott. -
neB #58146 Miért lenne kötelező? Senki nem tart pisztolyt a fejükhöz... Viszont nem hiszem hogy mind őszintén sírnak. De ha jobban belegondolsz ők a Vezér szeretetére lettek benevelve úgy mintha az apjuk lett volna. Akik mélyen, elvakulva hittek benne azokat biztosan megviseli. Ráadásul hitelesen sírást imitálni nem olyan egyszerű. -
#58145 +
Akiről egész életedben azt mondták, hogy halhatatlan isten és megváltó, halott. -
#58144 A munkabér után fizetett járulék senkit nem jogosít tb-ellátásra -
#58143 Igen. -
Tsol #58142 Nekik most kötelező sírni? (bocs ha érzéketlen vagyok) -
Tsol #58141 WTF?!