Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyébként én vagyok olyan elvetemült, hogy ha csak 1-2 képet kell átméretezni akkor PS-t használok 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
#23064 Ember, naná hogy ottvan, nem látod hogy szerkesztve van? Szerintem te se akarnád közszemlére tenni a lakcímed. A srácot idézem, aki hasonló megnyilvánulásokra reagált: Menjél a Bahamákra és ott hasogasd a szõrt valaki más hátán, légyszíves...
Lefényképeztem, kapott egy auto tone-t és egy auto color-t, piros szatuból visszavettem, mert maga a pendrive csak egy nagy piros paca volt, kontraszton húztom, hogy ne legyen olyan tejföl a háttér, családnevet és lakcímet húztam ki 3 féle blurrel, croppoltam az egészet, hogy ne lógjon bele az asztalsarka, magasságot 640-re vettem, hogy ne húzza szét az oldalt.
Az EXIF maradt, gondoltam senki nem fog belekötni, mert miért is tenné?!
Miattad nem fogom még egyszer lefényképezni, rabold más drága idejét.
Live for nothing or die for something.
(Nem tudom hogy kamu ez a cucc amit a srác hírdet vagy sem, de a kép az egyáltalán nem biztos hogy fake.)
Régebben volt egy hasonló marhaság ahol szintén lehetett nyerni cuccokat. Mindenki ajánlgatta, csak egy kurva fontos dolgot felejtettek ki, ahhoz hogy megkapd a pontokat a haver beregisztrálásáért, ahhoz a haverodnak vásárolnia is kell vmit...
De mondom, ha ennyire érdekel téged a dolog, akkor miért nem hozol létre hamis emaileket, hamis címekkel, és mindjárt van xszáz pontod? Miért toborzol erre embereket?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vagy ezt is maga ellen? az, hogy "hivatalosan" lemondott, nem jelent sokat.
.: mobilize.hu :.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Hagyjuk már ezt a "csak a szocik lopnak, a Fideszesek becsületesek" témát, mert borzolja az idegeimet. 😊
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ennek mi köze egy olyan párthoz mint a fidesz? persze tudom, most hogy az mszp belebukott mindenki más szar, mindenki lop, ugyan úgy, mindenki ugyan olyan szemét, mindenki ugyan olyan szar mint a szocik, hisz a szocik is csak azt tették mint amit pl a fidesz is tett volna. Sikeres az agymosás.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hajrá MKKP <#eljen>#eljen>
Ezek után komolyan venni a magyar politikát?
Minek?
És még távol van április közepe.
A medve nem játék.
ha meg kampány, akkor tény, hogy Magyarországon mindig az nyer aki többet ígér (13. havi nyugdíj, 14., 15... 😊)))
Mert itt van az ÍGÉRETEK FÖLDJE !!!
mindent csak megígérnek, s minden változatlan marad, s megígérik újra, meg újra 😊))
Ezt mondjuk überelni lehetne egy deci ingyen pálinkával, s még azt is felül lehet licitelni😊😊😊😊