Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Most látom hogy ez már féléves cikk.Nekem akkor is új volt ez a csiszlik-történet😊

Willenbrock
Csurka egyre furcsábbakat beszél "csiszlikprogram"?WTF?

Sadist
Akkor adjál nekem XBox360-at, PS3-at, meg egy Wii-t, hogy össze tudjam hasonlítani õket. Ha meguntam majd visszaküldöm neked, nem lesz belõle semmi anyagi hátrányod, de tényleg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
Ez nem mobiltelefon kereskedés. Csak szórakozás/multimédiás cuccok vannak, ez van, ezt kell szeretni.
Sadist
Küldj nekem ingyenes termékmintát. De ne iPhone-t, hanem egy Nokia N900-at, köszi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Eddig talán meg is állná a helyét a dolog. Csak hogy mivel nem fake az oldal, ezért az üzemeltetõk erõforrásai sem végtelenek, nem fognak többszázezer darabot tárolni minden atomdrága cuccból, nem tudsz akármikor vásárolni, 1 hónapban 1x akkor is csak pár órára van nyitva a bolt. A gyorsak elkapkodnak mindent és vége. Aki lemaradt az várhat megint egy hónapot. Ne gondoljatok már ilyen meseszerû dolgokra. 😄
GregSB
Ha megnézed nem csak átméretezés történt, a személyes adatait kihomályosította a képen.

Egyébként én vagyok olyan elvetemült, hogy ha csak 1-2 képet kell átméretezni akkor PS-t használok 😄

Bandee1987
Igen, egyszerû kikerülni. Proxy. Azt hittem ennél okosabb vagy.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Igen egyszerû, IP cím. Azt hittem ennél okosabb vagy.

#23064 Ember, naná hogy ottvan, nem látod hogy szerkesztve van? Szerintem te se akarnád közszemlére tenni a lakcímed. A srácot idézem, aki hasonló megnyilvánulásokra reagált: Menjél a Bahamákra és ott hasogasd a szõrt valaki más hátán, légyszíves...
Lefényképeztem, kapott egy auto tone-t és egy auto color-t, piros szatuból visszavettem, mert maga a pendrive csak egy nagy piros paca volt, kontraszton húztom, hogy ne legyen olyan tejföl a háttér, családnevet és lakcímet húztam ki 3 féle blurrel, croppoltam az egészet, hogy ne lógjon bele az asztalsarka, magasságot 640-re vettem, hogy ne húzza szét az oldalt.
Az EXIF maradt, gondoltam senki nem fog belekötni, mert miért is tenné?!
Miattad nem fogom még egyszer lefényképezni, rabold más drága idejét.
Fabio Capello
Ki az az elvetemült aki photoshoppal méretez képet? 😄

Danny1987
Van pénzkeresõ topik ott kéne talán ezt megbeszélnetek nem?

Live for nothing or die for something.

Bandee1987
Ha tényleg nem lenne fake, akkor már rég elkezdtem volna regelni száz accountot mint a hülye. Természetesen nem mind ugyanarra az ipre, hanem mind külön proxyn keresztül. És kb. 1-2 nap befektetett munkával már lenne is egy iphoneom vagy akármim.

Danny1987
Kár hogy gyurcsány nem hasonlóképpen cselekedett.

GregSB
Jó dolog az egészséges paranoia, de csak azért faket kiáltani mert egy egyértelmûen leméretezett kép (nincs olyan kamera ami 640x660-as képet csinálna) kódjában ott virít a fotosop az már nem az egészséges kategória.

(Nem tudom hogy kamu ez a cucc amit a srác hírdet vagy sem, de a kép az egyáltalán nem biztos hogy fake.)

Bandee1987
Nulláznák a pontjaidat? Ezt nem értem, és hogy? Egy külföldi cég hogyan tudja ellenõrizni azt, hogy egy adott emailcímet te csináltál vagy valaki más? Illetve magyar lakcímet hogyan ellenõriz? Valamint, ha megadsz telszámot, akkor fel is fog hívni téged ellenõrzés címén? Akkor is vehetsz mondjuk x simkártyát, esetleg megadod a nagymami, haverok telszámát, és mindjárt van 10-15 db accountod. Légyszi, fejtsd ki nekem ezeket bõvebben.

Régebben volt egy hasonló marhaság ahol szintén lehetett nyerni cuccokat. Mindenki ajánlgatta, csak egy kurva fontos dolgot felejtettek ki, ahhoz hogy megkapd a pontokat a haver beregisztrálásáért, ahhoz a haverodnak vásárolnia is kell vmit...

Fabio Capello
mondjuk az, hogy a kép kódjában ne virítson ott az elsõ sorban rögtön, hogy mikor és hogyan lett szerkesztve?

Erre már tényleg nem tudok mit mondani. Szerinted kinek lenne nyeresége abból, hogy kamuból egy ilyen cuccot mindenestül összedobjon? Mi kéne ahhoz hogy elhidd ez valós?
Fabio Capello
dekár hogy kamukép..

Mert nulláznák a pontjaimat. Amúgy most hogy ezt a sok hirdetést felhoztad, igazad van ezt belátom. De azért nem kéne válogatás nélkül leordítani az ember fejét. Ha kicsit utánaolvasnál tudnád hogy a Lockerz teljesen valós dolog. De a Te kedvedért kerestem olyan MAGYAR embert aki már kapott Lockerztõl valamit. KATT!
Fabio Capello
miért nem nyitsz neki külön topikot? 😄

Bandee1987
Ez nem bizalmatlanság, százezer ilyen szar hirdetés van a neten. Egyébként meg örömmel várom a megerõsítõ képet/videót az új touchodról.
De mondom, ha ennyire érdekel téged a dolog, akkor miért nem hozol létre hamis emaileket, hamis címekkel, és mindjárt van xszáz pontod? Miért toborzol erre embereket?

Istenem mért van mindenhol ennyi bizalmatlan ember. 😄 Figy, ha nem felejtem el addigra, csak külön a te pofádba fogom nyomni az újonnan megjött Touchom! 😄 Áh...fene, mindegy.

Bandee1987
Aha, persze. Akkor miért nem csinálsz magadnak 20 fake e-mail címet 20 fake névvel, ahelyett hogy ezt a hülyeséget írogatod ide a topikba? Nem lenne úgy egyszerûbb? Amúgy ha ez tényleg igaz lenne, akkor az ide látogató usereknek már lenne fejenként 3 iphonejuk, 15 pólójuk, 4 xboxuk és 5 laptopjuk.

Tikal
<#mf1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandee1987

Sziasztok! Bizonyára sokan ismeritek a Lockerz nevû oldalt,vagy ha nem,akkor most igyekszem megismertetni veletek. Itt pontokat lehet gyûjteni: belépés+2 pont,napi kérdésre a válasz+2 pont; ha meghívsz valakit az +2 pont/fõ, és ha 20 embert meghívsz, akkor minden amit felsoroltam a duplája lesz onnantól.Valamint van egy videómenü, ahol videókat lehet nézni - nem gagyi reklámokra kell gondolni, video klippek, film elõzetesek, rajzfilmek angolul persze- egy darabért 2pont jár. A pontokat be lehet váltani értékes cuccokra pl: iPod, Xbox, Laptop, PC-s és más konzolos játékok, PS3,PSP és még rengeteg más, persze mindennek megvan a maga pontja, vannak drágábbak és olcsóbbak, pl egy psp 200 pont, de érdemes inkább többet gyûjteni, hogy minél jobbat és többet vegyél egyszerre. Csak akkor vásárolhatsz,amikor mondják, mert általában a hónap közepén szokott lenni ilyen kiárusításszerû dolog és a leggyorsabb viszi el a cuccokat. Most gondolom, hogy azt gondoljátok errõl az egészrõl, hogy kamu, de NEM AZ, be is bizonyítom. Írjátok be youtube-ra,hogy "lockerz",és kidob egy rakás videót,amiben láthatjátok az emberkéket,amint felbontják a lockerztõl kapott cuccokat. Egyébként az oldal a regisztráció során nem kér se bankkártya adatokat,se semmi egyebet,csupán egy email címet,nevet,tel.számot és lakcímet. Aki szeretne meghívót,az írjon nekem ide vagy a [email protected] címre,és küldöm a megadott email címre a meghívót.
neked ez a normális élet?elég nagy gond van a fejedben<#wilting>

autoszimulator
"A lap értesülései szerint a párt etikai bizottsága vizsgálatot indított Király ellen"

vagy ezt is maga ellen? az, hogy "hivatalosan" lemondott, nem jelent sokat.

.: mobilize.hu :.

Tikal
ha nem mond le magától, akkor maradhatott volna? 😊 ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Willenbrock
Az ott egy transzfeszcica?😄 Micsoda kereszténymagyarok ezek...ám lehet hogy úgy gondolkodott mint Raszputyin:elõbb a bûnökbe kell süllyedni hogy azután valódi megtisztulás következhessen😊

89
õ maga mondott le...olvasd végig

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tikal
Az izraeli nagykövet szerint nem kémrepülõk voltak a ferihegynél látott gépek... csak szokásos feladatukat teljesítõ gépek 😊

a.carkey
Azért az a videó betesz.

A medve nem játék.

GregSB
Sajnálom. A cikket elolvasva õ volt ott az egyetlen normális ember 😄

Tikal
szerencsétlen, azért kellett lemondania mert úgy élt mint egy normális ember? elmegy a picsába a jobbik, meg a kurva nagy erkölcsük szart se ér, csak a szájuk nagy.....

na igen... Toller (mszp) is lopott, Kósa (fidesz) is lopott, de legalább mindkettõ jót is tett a városáért, Pécsért, illetve Debrecenért. Ez valahogy országos szinten már egyik pártól sem mondható el...

Nem személyeskedés-szinten, de indulj ki magadból, én is azt tettem. Ha büntetlenül megtehetnéd, mennyi pénzt tennél el?

Hagyjuk már ezt a "csak a szocik lopnak, a Fideszesek becsületesek" témát, mert borzolja az idegeimet. 😊

a.carkey

A medve nem játék.

Totti5
Nem mintha máshol nem így lenne, csak az nem mindegy hogy utána a párt nem teljesen tartja be, de azért csinál valami jót is, vagy totál ellenkezõjét csinálja és még rátesz pár lapáttal amivel bedönti az országot. Nagyon nem mindegy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"Ezek után komolyan venni a magyar politikát?"

Ennek mi köze egy olyan párthoz mint a fidesz? persze tudom, most hogy az mszp belebukott mindenki más szar, mindenki lop, ugyan úgy, mindenki ugyan olyan szemét, mindenki ugyan olyan szar mint a szocik, hisz a szocik is csak azt tették mint amit pl a fidesz is tett volna. Sikeres az agymosás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Épp errõl van szó. 😊
Hajrá MKKP <#eljen>
Ezek után komolyan venni a magyar politikát?

Minek?

a.carkey
Meg a cigányozás görögben is csupán rosszindulatú rágalom volt.
És még távol van április közepe.

A medve nem játék.

Pénzt? Azt nem, de már az ötödik piros sapkát kapom. Mindre ráírom az MSZP helyére, hogy Ferrari, Schumacher, és eladom. Viszik, mint a cukrot. 😊

Danny1987
Danny1987
Remélem ezért pénzt kapsz ha nem akkor nagyon buta vagy.

😊 jólvannna 😊))

ha meg kampány, akkor tény, hogy Magyarországon mindig az nyer aki többet ígér (13. havi nyugdíj, 14., 15... 😊)))
Mert itt van az ÍGÉRETEK FÖLDJE !!!
mindent csak megígérnek, s minden változatlan marad, s megígérik újra, meg újra 😊))

Ezt mondjuk überelni lehetne egy deci ingyen pálinkával, s még azt is felül lehet licitelni😊😊😊😊

Gratulálok, Te vagy a nyolcvanadik, aki belinkeli ezt a "nagyon, very hiteles õsigazságot".