Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csinálja nyugodtan, csak akkor ne ez legyen a szóvivõje egy olyan pártnak, amely ellenzi a liberalizmust és a kereszténységet tartja az egyetlen helyes és követendõ útnak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Live for nothing or die for something.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ilyen szerintem nincs. Csak ahogy jönnek a választások, és elfogy a skuló, maradnak a Patyomkin-falvak.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Na meg ugye Szlovákia a szlovákoké....
Slota a szlovákoké,Vona meg a magyaroké...
Amúgy meg nem király andrás nem a jobbik.
De mit vársz komolyan azok régebben történtek és amint kitudódott mentek a pártból.
Ennél jobban nem lehet megoldani azt hogy "tiszta" maradjon a párt.
"Kommentár helyett egy kis szippantás a Jobbik drogpolitikájából:
"Cím: A drogos bûnözõ - az beteg, aki gyógyulni akar
a könnyûdrogok legalizálásáért folytatott küzdelem egy globális folyamat része, amelynek során ebben érdekelt körök saját üzleti érdekeikbõl akarnak egy életveszélyes szenvedéllyel megfertõzni egészséges fiatalokat és hosszútávon meggyilkolni milliókat." Jobbik közlemény"
De mind1, nem akarom ezt tovább ragozni, ha ezek után még valaki hisz bennük az meg is érdemli.
De bûncselekményt nem követtek el.
Most mit vársz menjenek börtönbe aztán kapjanak fizetést???
Az egy másik párt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ecsém ekkora fasságot rég nem basztam....Mekkora utolsó surmó geci vagyok én is,h alkoholt mertem inni...:CMegyek elásom amgam...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
AHAHAH, itt azért nagyot röhögtem.
De ez a szánalmas magyarázkodása sem semmi, bár hogy is várhattuk volna el, hogy elismeri mekkora kétszínû köpönyegforgató szaralak 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-Mert azt hírdetik hogy el akarják törölni a mentelmi jogot, közben meg Budaházyt arra buzdították próbálja így menteni az irháját.
-Mert az utóbbi napokban két delikvensrõl is kiderült (a szóvivõrõl meg errõl a képviselõ-jelöltrõl), hogy mélykeresztény-konzervatívnak vallják magukat, közben meg full liberális életet élnek. Ergo, hazudnak, csalnak a siker érdekében...
Hozzátenném: minde minden más poilitikus. Akik azt hitték hogy a jobbik a kivétel, azok eléggé naívak voltak.
Mert orbán a sátán,meg az mszp komcsi.....
"A hozzánk eljuttatott fényképeken (és honlapon) Kassab Adonis Habib István a Jobbik ferencvárosi képviselõ-jelöltje látható. Mellette a párt helyi elnöke és budapesti alelnöke. Kassab, a jobbikos jelölt szír származású, ami akár a párt nyitottságát is mutathatná. De úgy látszik, a „Habib” név már nem egyeztethetõ össze a szittya, kettõs-keresztes párt ideológiájával, mert a hivatalos honlapon csak szerényen annyi szerepel: Kassab Adonis István. A honlapról azt is megtudhatjuk, hogy a derék szír fiatalember fontosnak tartja multinacionális (szabad fordításban: több nemzetiségû) érdekekkel szemben a magyar emberek képviseletét. A portréról láthatóan, ezt meggyõzõen tudja tenni."

jobbik is érdekes azért, budaházyt meggyõzik, hogy induljon, a mentelmi jog segít neki, majd aztán a programjukban kijelentik nagy büszkén, hogy eltöröljük a mentelmi jogot? jól van...
.: mobilize.hu :.
(Üldöznek téged többszörös bûntettért, a kocsi-átfújó elõtt parkol már a katonaság is, erre kijössz egy más színû autóval és hirtelen mindenki leszáll rólad)
Itt is ez van: adócsalás, sikkasztás, stb. Aztán képviselõjelölt lesz belõle, és mindez hiretelen nem is számít?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem egy teljesen minimális kis beavatkozásom volt, egy bõrdarabba vágtak bele egy orvosi lézerrel, egy órát voltam a kórházban, ebbõl a "mûtét" 3 percig tartott. Kiszámláztak egy érzéstelenítõt, vattát, meg még vmi szart. No meg persze gondolom vmi munkadíj, vagy micsoda vna még ilyenkor, lényeg hogy a TB-s számlámon 75ezer forint állt! Na jó, hogy ebbõl én nem fizettem semmit, de gondoljunk bele, aki benn fekszik több hetet a kórházban, millákban kell mérni a költségeit? Pedig valszeg azt õ a TB-nek sosem fizette be. Elég szar megoldásnak találom ezt az egészet...
.: mobilize.hu :.
Bár brit szemmel nézve sokszor kevesebb a fizu, és baromira magas az adó, de adnak is, sõt, ha három gyereked van, amit leadóznál, az nálad marad, mert megkapod tmogatásban, így a fizud kereset szempontjából már annyira nem is vészes, pl. az Egyesült Királysághoz képest. Szóval igen, mûködik, de csomagban (szociális támogatások néven) és mások a körülmények. 32 millió vagy inaktív, vagy kevés adót fizetõ, vagy éppen hogy tengõdõ állapolgáruk sincs. Megj. ahol igazán mûködik, ott azok lakossága (Dánia, Svédország, Norvégia) sincs ÖSSZESEN 32 millió!
A medve nem játék.
briteknél, dánoknál, svédeknél, franciáknál se müködik?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kadhafi puszi pajtás lett. Vajh miért? Szóval megérte. Egyel kevesebb ellenség. Irak meg jó kiindulópont lehet, ha Iránt kell tökönszúrni. Lesz hozzá majd elég önkéntes is.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"