Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Kampánycsend alatt nem lesz hivatalos választási eredmény.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
a.carkey
Danny1987
Azt elfelejtettem leírni,hogy csak erõs idegzetûeknek ajánlott.

Live for nothing or die for something.

Mert szerinted ki finanszírozza MO-t?
Az adófizetõ nép? 😄 A turizmusunk? 😄D Vagy az aranybányáink? 😄DD
Danny1987

a.carkey
Mindig a kommentek a legjobbak!

"ezekszerint hazajött, elmúlt a fosás...nagy kár...igazán" 😄

A medve nem játék.

Há' de most mié'? Ott a Pénzjegynyomda, majd nyom lóvét. <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

elzárja a csapot=Nem ad több kölcsönt....Már nem is kell..Ideadta mindet,amire szükségünk volt....Na má' én is belebonyolodtam...

Ott aranyosan naiv a megközelítésed, hogy az államközi hitelezést egyfajta lakáshitelnek fogod fel, amit egyszer felvesz, visszafizet, oszt szevasz. Hát nem, fõleg nem Magyarország esetében: minden államnak vannak tartozásai más állammal, nemzetközi szervezetekkel szemben, és lesznek is. Hogy mást ne mondjak, elég megnézni, hogy Magyarország hitelállománya hogyan nõtt, hogyan vettünk fel egyre több hitelt. Ráadásul ha a pénzügyi hiányt további hitelfelvétellel próbáljuk pótolni, akkor az újabb hitelek költségei tovább növelik a kiadásokat. És akkor még szó sem volt az olyan vis maior jellegû eseményekrõl, mint mondjuk egy beütõ világgazdasági válság, és az annak kapcsán felmerülõ pénzigény, illetõleg egyéb okok, lásd most pl. a görögöket.

Szóval azt leírni, hogy "Nem ad több kölcsönt....Már nem is kell..Ideadta mindet,amire szükségünk volt", több, mint hmmm, butaság, ez csak akkor lenne lehetséges, ha a a magyar gazdaság tartósan olyan növekedés pályán lenne, amelybõl külsõ forrás igénybevétele nélkül tudja finanszírozni a belsõ kiadásait, illetve ezzel párhuzamosan törleszteni a más államok, szervezetek felé fennálló tartozásait. Na, az ország pont nincs ebben a helyzetben. Ha pedig szükségünk lesz legközelebb anyagi forrásokra akár az elcseszett gazdaságpolitikánk, akár rajtunk kívül álló okok miatt, akkor vagy nem kapunk semmit, merthogy a jelenlegieket sem fizetjük vissza, vagy csak sokkal durvább feltételekkel.

Úgyhogy a a külsõ adósság kapcsán max. az átütemezésrõl lehetne tárgyalni, a vissza nem fizetés egy demagóg faszság, kb. az ingyen sör szintén van a realitása, bár sok embert meg lehet vezetni vele, az tény.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

"Belül kellene rendet tenni,nem szarni az egészre és ha nincs pénz,akkor majd szólunk Jürgennek,vagy Straussnak,Salamonnak,Mikenak hogy aggyá pézt.Megtudnánk mi lenni más pénze nélkül is.."

Ahogy azt Móricka elképzeli...

berlinboy6329
Bírom,mikor játszák az értetlent :p

"Csak egy egyszerû példával élnék."

Az enyém is olyane gyszerû volt hajjaj...

"Ha téged apu finanszíroz"

Ha Mo-t külföldiek finanszirozzák

"akkor ha nem csinálod amit mond, elzárja a csapot."

Nem ad több pénzt?Mikor és kitõl vettünk fel utoljára pénzt?Elég adósságunk van már igy is minek még több pénz?Belül kellene rendet tenni,nem szarni az egészre és ha nincs pénz,akkor majd szólunk Jürgennek,vagy Straussnak,Salamonnak,Mikenak hogy aggyá pézt.Megtudnánk mi lenni más pénze nélkül is..

"Nem lesz zsebpénzed."

De a zsebpénz,meg a hitel közt az a különbség,h a zsebpénz folyamatosan adják kicsiben,a hitelt meg egybe szokták ideadni..

ezért irtam azt amit....

Ha apu nem finansziroz=Ha a hitelezõk nem adnak kölcsönt
Ha nem csinálod amit mond=Nem fizetjük vissza,mint a katonatiszt
elzárja a csapot=Nem ad több kölcsönt....Már nem is kell..Ideadta mindet,amire szükségünk volt....Na má' én is belebonyolodtam...

Szóval,ha nem fizetjük vissza a hiteltmakkor nem adják ide..És ha nem TUDJUK visszafizetni?Akkor sem?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ezt nem értem minek irtad, de nincs benne válasz semmire se 😊
Inkább kérdezz meg egy Jobbikos jelöltet, hogy mi lenne ha. Kiváncsi volnék én is a válaszra (bár valszeg csak melléduma lenne erre is).
Danny1987

Danny1987
Megverte, majd kirabolta a 61 éves férfit/URL]

Bandee1987
"A bubzizást meg azértnem csillagozom ki,mert rossz szokás,h szeretek csúnyán beszélni,ha meg kicsillagozom,akkor hiányérzetem van,h igy nem is csunyaszó,meg nem is olyan "erõs" hatása van kicsillagozva 😛"

Jó, csak hogy ha egy adott pártot vagy híresebb politikust is elkezdenél szidni, akkor azzal simán flémet indíthatsz be. Egyébként meg nem attól lesz erõs a hatása egy hozzászólásodnak, hogy milyen cifrán tudsz benne káromkodni, hanem hogy hogyan tudsz benne érvelni.

Egyébként hozzátenném nem az a baj, ha becsúszik egy-egy káromkodás, hanem az, ha csak ezen van a hangsúly.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

berlinboy6329
De akkor hogy fizetjük ki a hitelt,ha csak akkor adják ide a pénzt ha már fizettünk egy részletet?És ha már az elsõ részletet sem tudjuk kifizetni,akkor ide se adják?

Ide KELL,hogy adják az egészet..Ha meg nem fizetünk,hát ecsém..Minek adta ide..De legalább megvan a pénz..Ha meg azt akarja h szépen vsszamenjen a pénze,akkor az õ érdeke is,hogy fizetni tudjuk...Ez a zsebpénz meg nem vmi jó példa volt,ugyanis soha egy forintot nem költöttem még a zsebpénzembõl..minek?Mire?nem kell semmi...

A bubzizást meg azértnem csillagozom ki,mert rossz szokás,h szeretek csúnyán beszélni,ha meg kicsillagozom,akkor hiányérzetem van,h igy nem is csunyaszó,meg nem is olyan "erõs" hatása van kicsillagozva 😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Bandee1987
Légyszi, amennyiben lehet, válogassuk meg a szavainkat valamilyen szinten. Vagy legalább csillagozd ki a buzizást. Thx

Te mit szívtál, van még belõle? 😄
a.carkey
Várjál, Jobbik 2/3 a levegõben, szóval még megtudhatjuk!

A medve nem játék.

"NEm tehetjük meg h nem fizetünk..Mert mi lesz?"

Csak egy egyszerû példával élnék. Ha téged apu finanszíroz, akkor ha nem csinálod amit mond, elzárja a csapot. Nem lesz zsebpénzed. Saját bevételi forrásod pedig gyakorlatilag nincs, ugyanis amit kizsarolsz a kisebbekbõl a suliban, az épp csak kajára elég.
Akkor remélem ki tudod rakni mi lesz akkor, ha MO beint azoknak, akiktõl jelenleg a hiteleket, és egyéb támogatásokat kapjuk.
a.carkey
És Járai milyen miniszter lesz? Mert ha semmilyen, ez kb. Vona szintü okoskodás, izé "ironizálás" a földvásárlás kapcsán.

A medve nem játék.

berlinboy6329
ASD,ez buzi...Ez lenne a nagy adócsökkentés,ezt csökkentjük,azt csökkentjük éd jó lesz a népnek?Meg hogy felesleges ujratárgyalni a hiteleket,gazdasági növekedés kell 30-40 évig FOLYAMATOSAN,és akkor lesz majd bizony jólét...Meg az apjuk faszát...NEm tehetjük meg h nem fizetünk..Mert mi lesz?Ránkküldik a jenkiket?Meg "lesznek nehezebb pillanatok is"....Pedig azt mondják,hogy minden szép és jó lesz,ha õk jönnek,nincs több megszoritás,meg faszom,aranyéletünk lesz..Az....

Itt a buzi..Jobbik ajnározás ot tvan hát most micsináljak vele...

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
Putriáthelyezési program

"A putrik felszámolása csak újabb putrik keletkezéséhez nyitja meg az utat - a többi tényezõ változatlanul hagyása mellett. Nem putri felszámolás, csak áthelyezés. Vagyis, ha nem változtatjuk meg munka- és higiéniai kultúrájukat, erkölcseiket, nem tettünk semmit, csak adtunk néhány évet, amíg az új ház leromlik egy putri szintjére."

Nagyobb igazságot mondott ki mint a mohácsi kolompár klán 20 év alatt. Ja és gondolom õ nem is kap millás fizetést.

Danny1987
LMP=Lophatunk Még többet Párt
LMP= Lehetne Más a Politika

LMNUAP.

Bandee1987
Valahogy nem tudom õket sajnálni.

desigo
durva,hogy milyen kiszolgáltatottak voltak
esélyük nem volt menekülni se
jhetedikj
Összecsapás Ózdon, 1 ember meghalt

Én is adom a véleményed egyébként.

anno 1987

GregSB
Ez túl van dramatizálva. Háborúban sajnos történnek ilyenek, a pilóták nem érdemelnek semmiféle büntetést.

Willenbrock
Sok sikert neked is!Végre találkoztam egy ilyen véleménnyel is.Nem oktat ki magas lóról hogy hogyan kell szavazni,nem kérkedik csupán azért mert külhoni jelenleg,és az egész népnek sikert kíván nem csak az egyik felének.<#eljen>

Fabio Capello
grat, kár hogy ilyen lassan osztják ki a jogokat, van olyan topik ahol hónapok óta várnak rá... :/

Bocsánat, hogy közbeszólok, de érintve érzem magam. Szóval én is egy külföldön élõ ember vagyok, de még csak véletlenül sem mentem el szavazni. Pontosan azon okból kifolyólag, amit ti is emlegettetek. Mivel én jelenleg itt élek, ezért semmi közöm hozzá, hogy Magyarországon mi folyik. Vacakul érezném magam, ha mondjuk pont az én szavazatomon múlna, hogy még 4 év MSZP vagy FIDESZ vagy BÁRMI.
Láttam nemrég fényképeket egy Melbourn-i magyar tüntetésrõl. Enyhén nevetségesnek tartom, hogy tizenvalahányezer kilométerre élõ "nagymagyarok" nekiállnak tünteti a 35 fokban, Ausztráliában, hogy a Gyurcsány/Orbán "monnyon le".

Szóval én kussolok, és végzem a munkám. A politikát meg ráhagyom az otthoniakra.
Sok sikert nektek, remélem mindenkinek jobb lesz április 11. után.
akyyy
pont mos tnéztem végig, én is simán fegyvetrnek néztem azokat, meg minek bujálna ott a ház sarkában egy fotós? jó felvétel sztem. olyna jó codos😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

autoszimulator
azok a hõs, igazságos, életüket kockáztató amerikai katonák ugye...

.: mobilize.hu :.

Gratula a kinevezéshez, ráfért már a topicra egy házigazda. <#eljen>

Bandee1987
No, srácok, megkaptam erre a topikra a házigazda jogot. Köszönet mindenkinek, aki támogatta ezt a javaslatot.<#worship><#eljen>

Annyit kérnék mindenkitõl, hogy továbbra is kulturált vitákat folytassunk itt. Ne szidjuk a másikat, ne utaljunk a másik felmenõire, ne személyeskedjünk (egymás intelligenciájának becsmérlése, stb.).
Az ilyen hozzászólásokat törölni fogom, hogy a flémelést megakadályozzuk. Illetve természetesen a reklámokat is (pl. lockerz) próbálom eltüntetni.

A kampánycsend alatt (szombat 0:00-tól vasárnap 19:00-ig) mindenfajta belpolitikai jellegû hozzászólást törölni fogok (kivéve ha az illetõ hivatalos választási adatokat közöl, pl. szavazók százalékos aránya, stb.)

ui: Még annyit kérnék, hogy ha láttok olyan hozzászólást itt, amelyben titeket sért valaki, vagy heilhitlerezik, akkor nyugodtan szóljatok priviben, köszönet érte 😊 Persze majd azért próbálok minél többet itt lenni.

Ebben az esetben bezárhatnánk a Parlamentet is, nemcsaka Gyõzike-villát.

Sadist
Ok, én attól függetlenül kérdezem, hogy az itthoni nem adózókkal mi volna. Mert akkor ugye jogos volna az elvárás, hogy aki nem tesz a közösbe, az ne is akarjon belepofázni abba, hogyan osszák el a közöst.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Willenbrock
Az más,most a szavazókorú adózó nyugatosokról volt szó.

Sadist
És az itthon élõ, de (még) nem adózókkal mi volna?

Willenbrock
Még 1-2 év(vagy inkább csak hónap)és a hozzád hasonlók még nagyobbat fognak nézni.Addigra beszélhetünk majd programról,mert ígérgetni bárki tud a propaganda nem program.
Ha valaki nyugaton dolgozik és él az önmagában nem feltétlenül jelenti azt hogy jobb vagy okosabb vagy nagyobb hazafi lenne azoknál akik itthon teszik ugyanezt-bár közülük sokan egyfajta felsõbbrendûségi tudattal térnek haza-indokolatlanul.Na az ilyen feleslegesen felvágósokon tényleg szoktam röhögni.Én amúgy bevezetném azt hogy csak az szavazhat aki ide is adózik-akkor nem lehetne kintrõl kibicet játszva parádézni.

a.carkey
Hogy lenne jó? Még a szaunája is leégett. Mifelénk Északon ilyennel szóba se állunk! 😄

A medve nem játék.

autoszimulator
pedig jó parti a ferink

.: mobilize.hu :.

a.carkey
Nem tudom. Nem vagyok szerelmes Gyurcsányba, így Zsoltot kell errõl megkérdezned! 😊

A medve nem játék.

Totti5
Tyûha. Mond hogy ez április elsejei tréfa?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10