Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajándék bögre. 😊

Bandee1987
Sztem tuti lesz ilyen a napiszaron 😊

Update: Van is ilyen 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

autoszimulator
pózolj kitöltött szavazólappal

.: mobilize.hu :.

Bandee1987
"Egy választópolgár Szeghalomban, az 5-ös szavazókörben kora délután kitöltötte a szavazólapjait, majd azt kérte a helyi szavazatszámláló bizottság tagjaitól, hogy állítsanak ki neki igazolást arról, hogy kire szavazott. A szszb azonban közölte vele, hogy ilyen igazolás kiadására nincs lehetõség, mert az sérti a szavazás titkosságát. A szavazó erre kiterítette egy asztalra a kitöltött lapokat, és a vele lévõ másik szavazóval lefényképeztette. A bizottság felszólította õket, hogy fejezzék be a fényképezést, erre a választó bedobta a lapokat az urnába, majd távozott."

Pfff......

joebacsi
Közben azért kiderült pár dolog.
Lengyel kormánygép volt, ami egyenesen Varsóból ment, nem az oroszok adták. (Ott max felújították pár éve)

plusz:
"Egy érdekes extra még: lengyel kommentelõk szerint 2008-ban a Lengyel Légierõ gépe az éppen akkor háborús övezet, Tbiliszi felé tartott, fedélzetén Kaczynskivel és kíséretével. A pilóta ekkor úgy döntött, a gép és utasai épsége veszélybe kerülhet, így nem száll ke.
A fáma szerint a pilóta az elnök nyomására hadbíróság elé került és csak hosszas eljárás után mentették fel. Ha ez igaz, akkor ez bizony komoly nyomást jelentett most is…"

További infók részletezve

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Várj, indexen irták, hogy ha úgy rajzolod a faszt, akkor lehet, h érvényes lesz 😄DDD

Bandee1987
Várj, ha még a 19-est megteszed, az bejöhet 😊

Betandwinen próbáld 😊

Bandee1987
Még reggel 8-9 körül voltam.

autoszimulator
és a segg részeg alkoholista öregember meg nyugodtan leadhatja a voksát. jó a rendszer 😄

joebacsi
Na most rajtatok fog múlni a kolbászkerítés, kösz b+, f*szért nem lehet figyelni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

laca133
Én is pont ugyanígy jártam, mint te. Csak nekem 1 hete járt le.
Na mindegy ez van.
Szavaztam...
volna, ha nem járt volna le a személyim 2(!!!) napja. És minderre a szavazóhelységben hívták fel a figyelmemet, nekem fogalmam se volt róla. 😞
Ja, nincsen se útlevelem, se jogsim.
Pech.

PSN ID: Lord_Mortanius

Francba. Pedig ötezret tettem a kilencesre.

banok
én voltam.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987
Belõled a kettõs keresztet néztem ki 😊

Live for nothing or die for something.

Fabio Capello
értem, köszi 😊

Háhogynemá, minimum egy faszt rajzolni.
Danny1987
Remélem azért akik ide szoktak írogatni azok legalább elmentek szavazni vagy el fognak menni.

Bandee1987
"Az egyéni választókerületben az elsõ fordulóban akkor érvényes a választás, ha a választópolgárok több mint fele leadja voksát. Ha ennél kevesebben mennének el szavazni, érvénytelen lenne a forduló, ebben az esetben valamennyi jelölt újra indulhatna a második körben. Akkor eredményes a választás, ha valamelyik jelölt megkapja a leadott szavazatok több mint felét.

Ha a részvétel meghaladja az 50 százalékot, de egyik jelölt sem kapja meg a leadott voksok több mint felét, akkor ugyancsak második fordulót kell tartani. Ez esetben azok kerülhetnek fel a második fordulós szavazólapra, akik legalább 15 százalékos eredményt értek el. Ha nincs legalább három ilyen jelölt, akkor az elsõ fordulóban a legtöbb szavazatot elérõ három jelölt indulhat ismét."

Bandee1987
Magyarul egy ittas tata reggel benyomta a szokásos x deci bort és az x centi kiskörtét a kocsmában, majd úgy döntött, hogy elmegy szavazni 😊

Fabio Capello
Második fordulót mikor tartanak? Ha nincs meg a teljes részvételi arányban az 50%+1?

berlinboy6329
Az se rossz,akik családostul jöttek,ordibáltak, 1000ren mentek egy fülkébe,aztán orditozva ajtót bebaszva távoztak 😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Danny1987
1. A szavazás közben elõforduló fontosabb események leírása:
Egy szavazópolgár ittas állapotban jött szavazni. Kb. fél óráig a helyiséget nem hagyta el. Segítséget nem akart elfogadni, negyed óra múlva megnyugodott, szavazott és elhagyta a helyiséget.

Forras: valasztas.hu

Mindig akadnak érdekes jelenségek.

Bandee1987
Egyre-másra olvasni a híreket, hogy tömött sorok vannak az olyan szavazókörök elõtt, ahol máshonnan érkezettek szavazhatnak. Komolyan nem értem, hogy erre miért nem lehetett felkészülni? Jó, tudom, hogy a jogszabályok csak 1 ilyet helyet engednek kijelölni, de arra nincs magyarázat, hogy miért egy 40 nmes helyre kell bezsúfolódni, amikor ott van mellette egy 300 nm-es is. Az õszi önkormányzati választásokra mindenképpen meg kell változtatni ezeket a jogszabályokat...

Jim Morrison
nem maradtak szavazni*

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bandee1987
13 óráig 35,88 százalék szavazott.

Bandee1987
Hát öcsém, ezt buktad, ugyanis 11 óra tûnik a nyertesnek, merthogy

11 óráig 24,78 százalék szavazott.

😊

Slawomir Skrzypek nem akarta az IMF féle 20.5 milliárd dollár hitelt felvenni, és nyíltan Euro ellenes is volt.
Aki kíváncsi további forgatókönyvre, megnézheti. Néhányszor lezajlott már.
laca133
<#hehe>
Eddig úgy néz ki, hogy kilenc óra fog nyerni, tízszer annyian szavaztak rá, mint a nagy rivális hétre, a többi labdába sem rúg mellettük.

Bandee1987
9 óráig 10,23% ment el szavazni.

Részvételi adatok

Willenbrock
Ez a nõ régen ideálom volt,mikor még hús is volt rajta:/

laca133
Hát ennyiszer egy nap? Még nem próbáltam. Szóval nem tudok véleményt mondani rá. <#hehe>
Heti szinten már más lenne a helyzet.
De így megtervezni, és világgá kürtölni, hogy mennyiszer és mikor?
Na, ez a beteges.
autoszimulator
Neked naponta hányszor van szükséged szexre?

Az összes szavazat eddig: 1198
A szavazás kezdete: 2010.04.09.
Egyszer elég. 35%
Egyszer sem, van nekem elég bajom. 22%
Bármennyiszer, szexbõl sosem elég. 21%
Kétszer-háromszor, hangulattól függ. 21%

az a második helyezett elég ciki, ezért ilyen depis nép a magyar 😄 Szerintem egy normális párkapcsolatban, fõleg ennyi idõsen, ÁTLAGOSAN napi egy, vagyis inkább úgy mondom, heti 5-6 kellene... Fiatalon meg azért simán több..

banok
nem bírnád a tempót valld be... XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

laca133
Ez már egy kicsit beteges szerintem.
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

joebacsi
Értenek hozzá, hogyan kell a lengyeleket lefejezni, Katyin-ban már bebizonyították...

a.carkey
"A gépen utazott Ryszard Kaczorowski, az emigráns lengyel kormány utolsó elnöke, Krzysztof Putra és Jerzy Szmajdzinski, a szejm alelnökei, Krystyna Bochenek, a szenátus alelnöke, Aleksander Szczyglo, a Nemzetbiztonsági Iroda feje, Stanislaw Komorowski, a védelmi minisztérium államtitkára és Janusz Kochanowski ombudsman"

A medve nem játék.

joebacsi
Persze, hogy nyomják, eltussolni úgysem lehet, így meg legalább széttárhatják a kezüket, hogy lássa a világ, csak egy véletlen baleset volt.

Ez most akkora szívesség az oroszoknak, hogy nem hiszem el, hogy valami rásegítés ne történt volna.

a.carkey
Várjatok, nincs még vége a szomorú híreknek:
Elhunyt Ádám Ottó, a Madách Színház volt igazgatója Õ volt az, akinek az igazgatósága idején Hofi a Madáchhoz került, és megcsinálta a Hofélia c. mûsorát. R.I.P.! 😞

PS: Varga, Kovácsi, Kaczynski, Ádám. És még nincs vasárnap sem ...

A medve nem játék.

desigo
ez durva
nem volt szerencséjük :/
a.carkey
Annyira nyomják ezt az infot az oroszok, hogy pont az elnök háttere miatt kizártnak tartom. Ennek ellenére még lehet igaz, de akkor nagyon, nagyon, nagyon, nagyon hülyének kellett volna lennie a pilótának, az orosz és a lengyel illetékeseknek ...

A medve nem játék.

Fabio Capello
szentatyaúristen....

a.carkey
"A Rosszija 24 tévéadó közlése szerint a szmolenszki Szevernij repülõteret kora reggel köd miatt lezárták, és a lengyel elnök gépét vezetõ pilótának javasolták, hogy Minszkben, vagy Moszkvában szálljon le. Õ azonban úgy döntött, hogy Szmolenszkben teszi le a gépet. A negyedik leszállási kísérlet során következett be a katasztrófa."

A medve nem játék.

a.carkey
Nem, de mindegy. Csak átméretezni gondoltam. 😊 😊

A medve nem játék.

Bandee1987
Tessék. (Remélem a tördelés alatt a törlés szót értetted, ugyan szerkeszteni nem tudok hozzászólást, csak törölni)

a.carkey
Megtördelnéd a 24183as képét?

A medve nem játék.