Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
látom megérkeztek a jobbikos provokátorok<#wow3>#wow3>...köcsögözés,cigányozás,trollkodás stb
Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett
Az jó lenne ha megteszi a fidesz akkor 2014-ben támogatom õket ha nem akkor jobbik.
Live for nothing or die for something.
hogy te mekkora hülyeséget beszélsz istenem... a hszed elsö felébe nem is kötnék bele, de ebbe... hogy lehet ekkora hülyeséget mondani istenem
De sok embernek elég az h le a cigáyokkal, mert kézenfekvõ.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A medve nem játék.

A medve nem játék.
szerk.: Rundstedt latom mar törölted is bázzeg 😄 nem megy a válasz erre 😊
Miért hiszi azt mindenki hogy ha a cigányok eltûnnek akkor Mo összes gondja megszûnik?
(Tény h probléma, tény h kezelni kell. de baromi sokan felfújják)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2. MSZP 975 292 szavazat, 19,30 százalék,
3. Jobbik 844 169 szavazat, 16,70 százalék,
ez viszont nagyon idegesit és még mindig azt jelzi, hogy mennyi patkány féreg alja ember van ebben az országban... mindentõl függetlenül hogy kaphatott az mszp többet a jobbiknal, V I C C
sose foglalkoztam a politikaval, persze ez nemcsak erröl szól tudom...de eddigse biztam, meg ezután se fogok abban hogy VALAHA IS jobb lesz e ebben az országban, mert nem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sajnos meg kell várni hogy mindenkit érintsen a probléma és akkor szavaznak de akkor már késõ.
A medve nem játék.
Félre ne érts, mindegyiket utálom egytõl egyig, csak olyan mókás most a sok nagy ember, hogyan reagálnak helyzetekre 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''