Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ennél csak jobb lesz. Csak nézzük a nemzeti ünnepeinket: hopp, ugrott a kordon, és hasonlók.

A medve nem játék.

89
kik? <#help> LOL

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

nem ismerik el de nem is vártam mást,már látom magam elõtt a kukac info címlapját csaltak a jobbik 2/3 os többségét meghamisították....

hallod te nagyon érdekes figura lehetsz 😊 most vagy zsid* vagy vagy cigany bocs 😄 de azért becsüllek, mert legalabb szereted a Diablot 😊 (yea i know)

desigo
Mesterházy nem énekel,táncol
hehh xD
Themebuilder
pedig az Magyar igazságot írtam le, amit illik mindenkinek tudni

Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett

Bandee1987
Kitöröltem, mert kezd nagyon ebbe az irányba elmenni a beszélgetés, és ez qrvára nem fog tetszeni a modiknak.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
De sehol sem a Jobbikban látják a megoldást.

A medve nem játék.

89
értem...tehát töröljük el a többi pártot és vezessünk be egypártrendszert

desigo
pedig eléggé leszerepeltek ma
alig kaptak szavazatot

"magyarok már csak kb 5millióan vannak 😞("

látom megérkeztek a jobbikos provokátorok<#wow3>...köcsögözés,cigányozás,trollkodás stb

Themebuilder
mi történ a cigányos hsz-emmel :?

Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett

Danny1987
"és ha a közbiztonság javul"

Az jó lenne ha megteszi a fidesz akkor 2014-ben támogatom õket ha nem akkor jobbik.

Live for nothing or die for something.

"a jobbikból az ország meg köszöni szépen de nem kér....fogd fel...."

hogy te mekkora hülyeséget beszélsz istenem... a hszed elsö felébe nem is kötnék bele, de ebbe... hogy lehet ekkora hülyeséget mondani istenem

desigo
Budapest - Jobbik - 10,8 %
lol
Danny1987
ja csak gyurcsány meg kóka meg orbán meg lendvai nem fog késsel rámtámadni és poénból szétszurkállni.

fsgh
és ha a közbiztonság javul!? millió dolog van még amit meg kell oldani. Egészségügy,gazdaság...

De sok embernek elég az h le a cigáyokkal, mert kézenfekvõ.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄DDD ez nagyon komoly kép 😊 mint 1 szakadt kis cigan*gyerek, viktorka ifjonc korában

A Fidesz gyõzött megérdemelten,a jobbikból az ország meg köszöni szépen de nem kér....fogd fel....

En voltam...de itt szerencsere torlik amit nem ide valo 😛

desigo
az ország szétrablását meg a magyar vezetõségnek...
jaja pörgés van 😄 rundstedtet ki köc*ögözte le ? 😄 épp irni akartam neki a választ h ja jolmondod, mármint aki beszolt Rund-nak, de már a hsz eltünt szépen csendesen 😄

a.carkey
Egyéniben 2.32% 😊

A medve nem játék.

89
rundinak ment...amit törölt...

Danny1987
a szar közbiztonságot roma származású embereknek köszönhetjük.

De a nagyobb hulyek az Mszp-re szavazok 😉 Ne jarasd le mar magad jobban 😄

<#eljen>

Fabio Capello
Második kerületben is simán nyert Balsai, 52%-a van, utána Donáthnak van olyan 21-22%

a.carkey
Próbáltam drukkolni nekik, de a Barikád címlap után nálam klotyóba kerültek, mint opció.

A medve nem játék.

Bandee1987
Légyszives ne k*csögözzetek, az utóbbi 10 hsz-bõl emiatt 5-öt kellett törölnöm.

Themebuilder

2/3-ról álmodozott a Vona gabi....a sok hülye meg elhitte XDDD

89
<#zavart2> jobbikos vagyok...odatettem fidesznek

Oszt most mit csinal a 7 % al? Hakpott volna 77 -et ott bukna be az orszag...

a.carkey
Miért? 2/3ra számítottál? Vagy 2. helyre? Vona és Balczó kicsit magasra tette a lécet idén márciusban. Helyükre kerültek a dolgok, csak ennyi történt.

A medve nem játék.

ezt most nem értem... 😊 ha jól érteztem mégis amit irtál, hát akkor...de mind1 viszont azert annyira ne mutasd ki az ellenszenved ezekszerint a jobbikal szemben

szerk.: Rundstedt latom mar törölted is bázzeg 😄 nem megy a válasz erre 😊

fsgh
késõ? Felfegyverkeznek és elfoglalják a parlamentet?😊

Miért hiszi azt mindenki hogy ha a cigányok eltûnnek akkor Mo összes gondja megszûnik?

(Tény h probléma, tény h kezelni kell. de baromi sokan felfújják)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a.carkey
Nem kell trollkodni, eddig legalábbis nem volt ITT jellemzõ!

A medve nem játék.

a.carkey
Hová? Az LMp egy év alatt épült ki és 7%ot szerzett.

A medve nem játék.

Narxis
Aztán abból is kiábrándul és aztán jön az MSZP, aztán a Fidesz, újra Jobbik és megint újrakezdõdik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

1. FIDESZ–KDNP 2 666 727 szavazat, 52,76 százalék,
2. MSZP 975 292 szavazat, 19,30 százalék,
3. Jobbik 844 169 szavazat, 16,70 százalék,

ez viszont nagyon idegesit és még mindig azt jelzi, hogy mennyi patkány féreg alja ember van ebben az országban... mindentõl függetlenül hogy kaphatott az mszp többet a jobbiknal, V I C C

sose foglalkoztam a politikaval, persze ez nemcsak erröl szól tudom...de eddigse biztam, meg ezután se fogok abban hogy VALAHA IS jobb lesz e ebben az országban, mert nem

Ez vicces 😊 4 ev alatt a nep kiabrandul a Fideszbol ugy mint az mszp bol es akkor 2014 ben johet a Jobbik 😉😊

Punker
"Ha egy párt elmegy, csak azt viheti el amit nekünk adott... tehát mindenünk megmarad"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
55 mandátumot nagy valószínûséggel még elvisz.

A medve nem játék.

Danny1987
ahogy nézem a cigányok lakta megyékben a jobbik második.
Sajnos meg kell várni hogy mindenkit érintsen a probléma és akkor szavaznak de akkor már késõ.

a.carkey
Egyet mondjon meg valaki! Mi a különbség a 19 órás és a 22.15ös állapot között? Mert még jelenleg IS szavaznak pár körzetben ...

A medve nem játék.

Tikal
nem rossz szónok õ sem, nem azt mondom 😊 Fél órávál ezelõtt beszélt a kis rogán, ht azt hittem OV-t hallom, ugyanaz a testbeszéd, duma, mosoly, nevetséges 😄
Félre ne érts, mindegyiket utálom egytõl egyig, csak olyan mókás most a sok nagy ember, hogyan reagálnak helyzetekre 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fabio Capello
az azért kemény finoman szólva lemosott a fidesz mindenkit, 206 mandátum... O.o

Bandee1987
Ha jól számolom, akkor a 2/3-ados többséghez a fidesznek még kb. 50 mandátum kell, annál picit több. És ehhez a második fordulóban a maradék mandátumok kb. fele kell még a fidesznek. Ha jól számolom. És annyit tuti elér.

Tikal
ja, ez nagy volt 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''