Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. anyámékkal szemben pl senki nem kapja meg, mert az anyja/apja nem iratja be/nem járatja/nem mutat példát/stb
3. persze h szükséges, de megint "honnan tudod..." ?
Forza.
"Egyébként már csak azért is kíváncsi vagyok, mert a Jobbik programjában a cigánykérdés kapcsán a "szebb jövõ" a romák integrációja. Akkor ez most hogy is van?"
Na ez viszont új hogy jön ide a jobbik programja amikor te az én elképzeléseimrõl kérdeztél ?
Live for nothing or die for something.
Egyébként már csak azért is kíváncsi vagyok, mert a Jobbik programjában a cigánykérdés kapcsán a "szebb jövõ" a romák integrációja. Akkor ez most hogy is van?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
2, aki ki akar törni az az oktatást most is megkapja a baj az hogy a deviánsokat nem lehet külön oktatni mert egybõl szegregációt üvöltenek
3, Születésszabályozás szociális rendszer átalakítása
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A felmérés kapcsán a véleményed ugye nem a #25038 tartalmazza? Mert az nem más, mint konkrétumok nélküli fröcsögés.
"Konkrétan mi is a problémád az LMP programjából a cigányokra vonatkozó rész kapcsán?"
Konkrétan az hogy folytatnák a telepfelszámolást olyan szociális rendszert hoznának létre ami megint a nem dolgozásra ösztönöz erõltetik az integrált oktatást stb. stb.
Mellesleg az lmp-ben nem tolonganak a gójok.
Találkozik Kennedy és Hruscsov. Tárgyalásuk során a kommunista pártfõtitkár mindenáron bizonygatni akarja, mennyire liberális (bocsánat: megengedõ) a szovjet rendszer:
- Nálunk 38 zsidó is játszik a Moszkvai Filharmonikusoknál. És a New York-iaknál mennyi van?
- Az a helyzet - pironkodik az amerikai elnök -, hogy én ezt nem tudom Önnek megmondani Fõtitkár Úr. Mi a zenészeinket ugyanis a hangszerük alapján tartjuk számon...
Szóval ugye nem gondolod komolyan, hogy ez értelmes észérv volt bármi mellett vagy ellen?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elõször is észre kellene venni, hogy a roma srác mögött nem szimplán egy nem roma valaki van, hanem egy nem roma lány. Mit ad isten, két olyan "eset" a munkaerõpiacról, amelyeknél bizony elõfordulhat az, hogy a teljesítményük megítélése nem azonos a nem roma férfiakéval.
Na, innentõl kezdve már meg a képek és a feltett kérdés összepárosítása egyedül, vagy még mindig a cigányozó vörös köd mögött üldögélve akarod osztani az észt?
Ha lesz szava a cigánykérdésben akkor mo-on húsz év múlva már megtapasztalhatjuk a mad max jövõt.
Mellesleg az lmp-ben nem tolonganak a gójok.
Persze értem én, vannak olyan pártok és szimpatizánsaik, akik eléggé befostak az LMP eredményétõl, mivel 5% alá várták, erre tessék. A jobbikosok meg különösen azért szívják a fogukat, mert amivel a Jobbik mellett érvelnek egyesek, azaz hogy új fiúk a buliban, nézzük meg mit csinálnak, az ugyanúgy szól az LMP mellett. Ezen túlmenõen van egy jól összerakott programjuk, aminek hátránya, hogy pl. az érettségivel sem rendelkezõ szavazóknak kissé bonyolult lehet, úgyhogy nekik más pártoknál kell szétnézniük, akik az õ egyszerû világnézetüket is ki tudják szolgálni.
U.i.: Fodor Gábor korábban a FIDESZ tagja volt, ergo Fodor Gábor fideszes? A Jobbik pénzügyminiszter-jelöltje ex-MSZMP-s, magas rangú államigazgatási funkcionárius, ergo kommunista? Te szellemóriás, te...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
-tették tönkre a rendõrséget
-a kisebbségnek csak a jogait hurrogták
-õk emelték a szabálysértési határt 20e Ft-ra
-nekik fontosabb értékesebb egy bûnözõ mint egy rendõr tanár nõvér orvos tûzoltó stb.
-nem tettek a bûnözés ellen
de most õszintén, kire ikszeltem volna?! "mert szavazni kell"
Forza.
parttag vagy vagy fizetnek?
Forza.
Szégyelldelmagad.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aahahahhhaahaa 😄 Úgylátszik az állatkertben nem csak egy ketrecnek volt túl alacsony a kerítése 😊
Köszönjük mszp & Labad Memokraták Pövetsége
Kár hogy az ilyeneket nem lehet likvidálni.
Kib.szott politikai korrektség és k.rva jogvédõk.
"Ezek" úgy elqrták hogy 30-40 évig úgysem lesz jobb már a Járai is megmondta a hírtévében:/
Amúgy meg (bár a geci NOL ferdít, mint mindig):
"Bízzanak bennem, lesz adócsökkentés"
A medve nem játék.