Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
1. pedig nincs más út (és honnan tudod, h az LMP nem kötné mondjuk beiskolázáshoz a CSP-t?)
2. anyámékkal szemben pl senki nem kapja meg, mert az anyja/apja nem iratja be/nem járatja/nem mutat példát/stb
3. persze h szükséges, de megint "honnan tudod..." ?

Forza.

Attól függ, hogy a pedofil papokra, vagy a korrupt ex-politikusokra gondolsz 😊
arty
"az erkölcsi halottakat nem éltetõ rendszer"

ez melyik párt szellemisége?

Forza.

Danny1987
Szerintem a kérdésedre válaszoltam ,hogy nehezen megy az értelmezõ olvasás az nem téged minõsít (na jó csak egy kis részben) hanem a mai oktatási rendszert.

"Egyébként már csak azért is kíváncsi vagyok, mert a Jobbik programjában a cigánykérdés kapcsán a "szebb jövõ" a romák integrációja. Akkor ez most hogy is van?"

Na ez viszont új hogy jön ide a jobbik programja amikor te az én elképzeléseimrõl kérdeztél ?

Live for nothing or die for something.

Az általad írottaknak mi köze a feltett kérdéshez? Hogy jönnek ide a jogvédõk???

Egyébként már csak azért is kíváncsi vagyok, mert a Jobbik programjában a cigánykérdés kapcsán a "szebb jövõ" a romák integrációja. Akkor ez most hogy is van?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
1, Az integráció nem fog sikerülni ezt szerintem mindenki sejti viszont a jogvédelembõl k.rva jól megélnek egyesek akik a cigányok mellé az életben nem költöznének pedig õk maguk is cigányok
2, aki ki akar törni az az oktatást most is megkapja a baj az hogy a deviánsokat nem lehet külön oktatni mert egybõl szegregációt üvöltenek

3, Születésszabályozás szociális rendszer átalakítása

Légyszi magyarázd már meg, hogyan is képzeled el a cigányok társadalomba való integrációját, ha egyébként próbálod mindenféle úton-módon elszigetelni és gettókba kényszeríteni, legyen szó lakóhelyrõl vagy oktatásról.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ha nincs para, akkor meg mi ez a dühödt csaholás az LMP-re?

A felmérés kapcsán a véleményed ugye nem a #25038 tartalmazza? Mert az nem más, mint konkrétumok nélküli fröcsögés.

Danny1987
Ha szeretted az szdsz-t akkor az lmp-t is fogod. Amúgy sajnos Magyarországon a politikai elitben nincs sok nemzeti érzelmû zsidó pedig k.rva jó lenne egy két ilyen arc oda.

"Konkrétan mi is a problémád az LMP programjából a cigányokra vonatkozó rész kapcsán?"

Konkrétan az hogy folytatnák a telepfelszámolást olyan szociális rendszert hoznának létre ami megint a nem dolgozásra ösztönöz erõltetik az integrált oktatást stb. stb.

Kókának milyen köze van az LMP-hez? Mert ugyebár nem ér csak az SZDSZ-es etikai vizsgálatról szóló hírrel elintézni, tessék bekopizni szépen a reakciókat is.

Konkrétan mi is a problémád az LMP programjából a cigányokra vonatkozó rész kapcsán?

Mellesleg az lmp-ben nem tolonganak a gójok.

Találkozik Kennedy és Hruscsov. Tárgyalásuk során a kommunista pártfõtitkár mindenáron bizonygatni akarja, mennyire liberális (bocsánat: megengedõ) a szovjet rendszer:
- Nálunk 38 zsidó is játszik a Moszkvai Filharmonikusoknál. És a New York-iaknál mennyi van?
- Az a helyzet - pironkodik az amerikai elnök -, hogy én ezt nem tudom Önnek megmondani Fõtitkár Úr. Mi a zenészeinket ugyanis a hangszerük alapján tartjuk számon...

Szóval ugye nem gondolod komolyan, hogy ez értelmes észérv volt bármi mellett vagy ellen?

joebacsi
Lehet más a politika kóka janival? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mellesleg pedig jól látszik, hogy a te szellemi képességeidhez más párt való, mert sokszázezer birkához hasonlóan te is csak a roma srácot látod, jön a vörös köd, aztán függöny. De megpróbálok lesüllyedni a szintedre, és elmagyarázni a valódi jelentését, jó?

Elõször is észre kellene venni, hogy a roma srác mögött nem szimplán egy nem roma valaki van, hanem egy nem roma lány. Mit ad isten, két olyan "eset" a munkaerõpiacról, amelyeknél bizony elõfordulhat az, hogy a teljesítményük megítélése nem azonos a nem roma férfiakéval.
Na, innentõl kezdve már meg a képek és a feltett kérdés összepárosítása egyedül, vagy még mindig a cigányozó vörös köd mögött üldögélve akarod osztani az észt?

Danny1987
Az lmp-nek jó programja??
Ha lesz szava a cigánykérdésben akkor mo-on húsz év múlva már megtapasztalhatjuk a mad max jövõt.

Mellesleg az lmp-ben nem tolonganak a gójok.

Szóval az LMP azért az MSZP utódpártja, mert az MSZP pofátlanul lenyúlja az LMP megjelenését? Ha ez neked nem belemagyarázás, akkor micsoda? Üjjéleegyes...

Nyilvánvaló tényrõl szó nincs, csak erõltetett belemagyarázás, mert jobboldalon páran beparáztak, így a megmérettetéstõl való félelmet ilyen primitív összemosásokkal próbálják kompenzálni.

Persze értem én, vannak olyan pártok és szimpatizánsaik, akik eléggé befostak az LMP eredményétõl, mivel 5% alá várták, erre tessék. A jobbikosok meg különösen azért szívják a fogukat, mert amivel a Jobbik mellett érvelnek egyesek, azaz hogy új fiúk a buliban, nézzük meg mit csinálnak, az ugyanúgy szól az LMP mellett. Ezen túlmenõen van egy jól összerakott programjuk, aminek hátránya, hogy pl. az érettségivel sem rendelkezõ szavazóknak kissé bonyolult lehet, úgyhogy nekik más pártoknál kell szétnézniük, akik az õ egyszerû világnézetüket is ki tudják szolgálni.

U.i.: Fodor Gábor korábban a FIDESZ tagja volt, ergo Fodor Gábor fideszes? A Jobbik pénzügyminiszter-jelöltje ex-MSZMP-s, magas rangú államigazgatási funkcionárius, ergo kommunista? Te szellemóriás, te...

0Fritz0
az erkölcsi halottakat nem éltetõ rendszer >>>> liberalizmus >>>> álszent-katolikus-idejétmúlt dogmák

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
liberalizmus >>>> álszent-katolikus-idejétmult dogmák

Forza.

5c0rp330n
igy van, vagyis (az elso kiveletevel) tobbet kap az osszes part, aminek meg eselye is lenne nehany evtizeden belul valamennyire rendbetenni az orszagot. es az ugy mar megsem jarna, nemigaz? inkabb hozzuk vissza a bukott szdsz-t. <#wilting>

arty
ha otthonmaradok, arányaiban többet kap a féreg mszp/fidesz/jobbik!!! 😉

értve?

Forza.

Tikal
Városõrség.... nevetséges, lebasztak néhány konténert, beleültettek egy két nyugdijast vagy munkanélkülit aztán nesze neked városõrség... mire jó ez? A rendõrséget kellene fejleszteni nem egy jogkörrel nem rendelkezõ társaságot létrehozni... serif, wtf?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bazza
A kutyafáját miért nincs akkor ott a nap nagy részében egy rendõr, ha már szokásossá váltak az adott környéken az effajta atrocitások. Több és jobb rendõr kell! Persze az is kérdéses, hogy közvetett felelõssége a kormánynak is lehet/van, hiszen õk a végrehajtó hatalom.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Danny1987
Nem de õk:
-tették tönkre a rendõrséget
-a kisebbségnek csak a jogait hurrogták
-õk emelték a szabálysértési határt 20e Ft-ra
-nekik fontosabb értékesebb egy bûnözõ mint egy rendõr tanár nõvér orvos tûzoltó stb.
-nem tettek a bûnözés ellen

az hogy az LMP ne Újszdsz lenne, sajna semmi sem utal...

5c0rp330n
jah, egyebkent az elso kep nem fotosopp, egyenesen az oldalukrol van linkelve.

Danny1987
még az lmp sem tudja mit akar nem hogy a szavazói😊

5c0rp330n
nem, biztos nem.
csak meg munka nelkul is:

fuckyeah.

arty
kényszerbõl én is LMP-re szavaztam (nem volt civilmozgalom a választókerületemben és ezen "kissé" ledöbbentem)

de most õszintén, kire ikszeltem volna?! "mert szavazni kell"

Forza.

a.carkey
Gondolom rájuk szavazott ...

A medve nem játék.

a.carkey
Törvények meghozása, betartatása, stb. Gondolom az LMPé a felelõsség?

A medve nem játék.

5c0rp330n
az kezd inkabb szanalmas lenni, ahogy azt a nyilvanvalo tenyt probalod meg megcafolni hogy az lmp az szdsz utodpartja, valahanyszor szobakerul.
parttag vagy vagy fizetnek?

arty
köszönöm, hogy felnyitottad a szememet, h ezért is az elmult 8 év kormányzói a felelõsek 😄DDD

Forza.

Ezzel mintha azt sugallnád, hogy jobboldali propaganda? Nem is értem hogy gondolhatsz ilyet, a kifejezés eleve csak a baloldalra értelmezhetõ.
Szégyelldelmagad.
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Azért vannak rá nyomok. 😊

A medve nem játék.

Tudod, valahol kezd már goebbelsi magasságokba emelkedni az az izzadságszagú igyekezet, ahogy megpróbálják az LMP-t az MSZP és/vagy az SZDSZ utódpártjának beállítani: a lényeg, hogy írjuk le minden egyes, általunk nem kedvelt eseménynél, sulykoljuk újra meg újra, így a kevésbé bonyolult gondolkodású emberek elõbb-utóbb elhiszik.

... vagy azt, hogy a linkelõ sunyi módon mire akarja felhasználni a történteket?...

0Fritz0
Látom mindenkinek sikerült megragadnia a hír lényegét.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

"A JOBBBIK ezt már most megoldotta volna!"

Aahahahhhaahaa 😄 Úgylátszik az állatkertben nem csak egy ketrecnek volt túl alacsony a kerítése 😊
Jah, tuti hogy ezek bérelték fel õket.
Danny1987
A kislány kétségbeesetten kiáltotta: a bácsi meg fog halni!

Köszönjük mszp & Labad Memokraták Pövetsége

Szinte érzem, hogy micsoda meghasonulást okoz számodra, hogy kénytelen vagy NOL-os linkkel igazolni a mondanivalód... <#eplus2><#vigyor1>

Danny1987
Nem is olyan régen volt valami hasonló hír szintén francia hadihajóba kötöttek bele.
Kár hogy az ilyeneket nem lehet likvidálni.
Kib.szott politikai korrektség és k.rva jogvédõk.

Willenbrock
Ahogy a Bibliában is áll:"Ne félj csak higgy!"😊

Willenbrock
Sajnos "ezek"(a magukfajták) olyan sokat loptak hogy szegény fidesz hiába szeretne,nem tud csökkenteni adót<#rinya>
"Ezek" úgy elqrták hogy 30-40 évig úgysem lesz jobb már a Járai is megmondta a hírtévében:/

a.carkey
Kövér sok mindent mondott már.

Amúgy meg (bár a geci NOL ferdít, mint mindig):
"Bízzanak bennem, lesz adócsökkentés"

A medve nem játék.