Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A választási kampány enyhén fogalmazva nem tükrözte az ország lehetõségeit. Adócsökkentéssel, egymillió munkahellyel és megvédett munkahellyel, oktatással, egészségüggyel nem lehet számolni egy ilyen tetemes adósságú államban, gazdasági világválság idején, megszorítások nélkül.
Szerencsétlen nép megint Balatonõszödön fogja találni magát, megint õket verték át, csak könnyen lehet, hogy ezentúl nem lesz olyan ellenzék, amely megvédi a népet a "brutális szemkilövetõ magánhadseregtõl". A népszavazásokat pedig nyugodtan elfelejthetjük.

Demokrácia?

89
<#eljen>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

attól tartok komolyan gondolja<#wilting>

Bandee1987
De van, ha ezt a kétharmadot választással nyerik meg. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy európai uniós párt (az európai néppárt tagja) diktatúrát hoz létre az EU-ban?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

És ez egy tanult jogász.
Úgy viselkedik az EP-ben, mint aki a mónikasóban van.

Totti5
Arra gondoltam hogy 2 hete, leugatta a tévét szinte """anyázott""" és a riporter elvette tõle a szót 1 perc után😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kétharmad felett nincs demokrácia. Fõleg nem azzal, aki végigduzzogta az elmúlt négy évet, és snassz lenne neki bevallani, hogy õ sem tud jobbat.

Bandee1987
Aha....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

választási nyilatkozatok

Vona Gábor (Jobbik)
"Amennyiben a kormány a választási ígéreteivel ellentétben el kívánja sumákolni a sürgetõ feladatok megoldását, a Jobbik kész minden parlamenten belüli és parlamenten kívüli demokratikus eszköz latba vetéséhez ahhoz, hogy akaratát - amely a mi véleményünk szerint a társadalom egészének az akarata - rákényszerítse az újonnan alakuló kabinetre."

Gondolom, kifejtette, hogy "magukfajta" lett az egész ország, amiért meggátolták a radikális változást, és a Harmadik Bi... illetve Erõ elõretörését.

Totti5
Morvai volt a Hírtévén ma?😄DD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nyugi, tesa, majd négy év múlva lesz, amikor Viktor istenedrõl lehull a lepel.

Már ha egyáltalán végig tudja vinni a ciklust.

desigo
Ezer szerencse, hogy Morvai nénit nem tudják beajánlani. Így is vége az országnak, nem kell még az a hisztérika is a fejünk fölé...

5c0rp330n
vagy ezek a bukottak a partjaid, vagy nincsenek is partjaid. igazabol tokmind1. nem en irkalok az anyam csecserol vagy kirantasrol, hanem te, szerintem valaki mas itt a fusztralt 😊 nekem sok okom nincs annak lenni jelen pillanatban.

Sadist
Áh értem, és akkor már az én pártjaim 😄 Tényleg inkább igyál meg egy sört, vagy rántsd ki, mert a frusztráltságod céltalan foskolódásban nyilvánul meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
ha fidesz-lmp lett volna, akkor az tuti h a kovetkezo valasztason negyedannyi fidesz szavazo nem lett volna mint most.

Danny1987
Melyik a rosszabb fidesz 2/3 v fidesz lmp 2/3?
Sajnos ha az utóbbi lett volna akkor itt mindent tönkretesznek így legalább van esély.
Bár az is igaz hogy a fidesz nem az mszp lehet bedarálta volna az lmp-t ahogy az összes pártot ami hozzá dörgölõzött.

Live for nothing or die for something.

5c0rp330n
senki nem mondta hogy mszp szavazo, de az biztos hogy nem fidesz es nem is jobbik, innentol kezdve barmit is tamogattal, az elbukott.

Sadist
Anyád megvonta tõled a csecsét, vagy mire fel ez a frusztráltság, hogy ha valaki nem a Jobbikot ajnározza, akkor egybõl MSZP szavazó?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
50 mandátum alatt nem is jelölhetnek államfõt. 😄

A medve nem játék.

5c0rp330n
jobbat mint a partjaid bukasan? <#vigyor2>

a.carkey
Év vagy %? 😄

A medve nem játék.

Nézd meg Gyöngyös összetételét. Stratégiai hiba voltz ott jelölnie magát, egyszóval: elcseszte.

Sadist
Azon olyan igazán jóízût röhögtem 😄

Ez sajnos nem kérdés. Nézd meg, mihez kezdett az ellenzéki pozíciójával.
Szerintem az elsõ három intézkedés:
- gyülekezési törvény módosítása;
- népszavazás lehetõségének ellehetetlenítése;
- önkormányzati választások idõpontjának elõbbre hozása.
Ezért írtam a #25427-et.

(ez nem pesszimizmus, csak elõrelátás. Vagy kellemesen csalódok, és lesz ezgy jobb, normálisabb hazám, vagy a képetekbe röhöghetek, hogy "ugye, megmondtam?" 😊 )

5c0rp330n
magyar demokracia
1998-2002
2010-

korrupcio
-2010

mszp
-2010

az mszp mar halott, de a felelossegrevonas meg hatravan. halalbuntetest vissza, es dunabaloni mindet.

desigo
Vona 20,3 kapott Gyöngyösön
nagyon kevés...
Danny1987
Ja megvan a kérdés csak az hogy a fidesz él a lehetõséggel vagy visszaél.
Remélem az elõbbi.

Willenbrock
Úgy hallom a jobbiknak lõttek😞Grespiknek is lekonyult a szája széle,Ózdon kocsmáznak,Pesten búslakodnak.De liba néni még hiszi hogy lehet belõle államfõ...
Megvan a nemzeti egység<#eljen>

mflex
Oligarchák, nem tökölt OV...

What about the forests?

a.carkey
Csak a mostani nem kedves lala szívének. Na ez van. Négy évig lehet rettegni! Jó éjt!

A medve nem játék.

a.carkey
Index.

A medve nem játék.

Danny1987
98-02 is demokratikus volt akkor most is az lesz.
Megjegyzem volt már 2/3-os kormány 94-98 között.

desigo
A fidesz akkor lenne korrekt ha elõvennék az elmúlt évek kárt okozó népeit csak akkor a saját házuk táján is nézelõdni kellene...
MNO, vagy Hír TV?

a.carkey
Ha komolyan gondolod, részvétem! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Hagyó - a hírek szerint - Izraelbe készül benõsülni. Érdekes lesz.

A medve nem játék.

mflex
Mondasz valamit... 😊

What about the forests?

Magyar Demokrácia
(1989-2010)

desigo
kint maradhatnak az MSZPs plakátok csak rá kell írni,hogy WANTED xD
Igen, erre mondtam, hogy most már nem érdek az ország szétcseszése, rá kell menni a szakmunkásképzésre.

mflex
Msp-nél, ahogy lendvai mondaná, mert még beszélni sem tud, szóval megkezdõdött a MENEKÜLÉS!!!

What about the forests?

a.carkey
BN! Orbán Viktor az MSZP székházában!
😄

A medve nem játék.

ABszuuuuuuuuuuurd
Butaiest: A meleg miatt szakadt ki a helyérõl a villamossín
mi lesz nyáron???
hogy oldják meg Fokvárosban?

Sadist
És kik is kezdték el nyomni, hogy mindenkinek lehessen diplomája, a szakmunkásképzés meg le van szarva? Na ugye.

Danny1987
Mindenesetre a következõ években rá kell menni a szakmunkásképzésre ha itthon nem is külföldön jó helyeket lehet találni.

viszont ha összehasonlítod hol több a munkanélküli a 8 ált. vagy a diplomások között akkor az elõbbi a befutó.

89
beteg állatok...melyik apa nem ezt tette volna?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ronny lehet, hogy arra gondolt, de az új kormány tuti, hogy nem.
Õk szavaztatták meg nekünk, hogy gyermekeink ingyenesen túlképzettek legyenek mindenhez, aminek nyele van.
Ennek ellenére elképzelhetõnek tartomn, hogy 2010 és 2014 között mégis bevezetik a vizitdíjat, a napidíjat és a fizetõs felsõoktatást... most már nem az a cél, hogy ellehetetlenítsék a kormányt.