Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semjénnek? Mit vártál tõle?

Willenbrock
Szerintem jogos a kettõs állampolgárság,de csak akkor ha a jogokkal arányosan kötelességek is tartoznak.Olyan ne lehessen hogy esetleg valaki csak azért vegye fel ezt hogy bizonyos juttatásokra legyen jogosult vagy hasonlók,az itteni közösbe meg semmit nem tenne bele.

Valamiért én nagy-nagy kummantást érzek: már sokadszorra emlegetik a választásról szóló törvényt, de valahogy nem merik kimondani kerek perec, hogy megszüntetnék vagy legalábbis módosítanák a választójogot a magyarországi lakóhelyhez való kötést. Anélkül ugyanis itt nem lesz választójog.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

desigo
Semjén: Az elsõ napon a Parlament elé kerül a kettõs állampolgárság ügye
"az állampolgárság szerinte szavazati joggal is járna"

ez a legfontosabb dolguk most
szánalom...
desigo
semmit sem fog kapni
majd esetleg akkor ha egy vadászaton részegen lelõ valakit...
Mint Copkillerrel? Õ is megkapta a maga 1 évét, Magyarországon ennyit ér egy rendõr élete.

SötétBarom
Pont a "celebsége" miatt kéne vele példát statuálni..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
Stohl beismerte. Max 1 évet kaphat. (by hírtv)

Most megjósolom, felfüggesztettet és pénzbüntit kap - MAXIMUM. Pedig visszaesõ, alkoholista, ittasan átült másik kocsiba és elhagyta a helyszint. Létezik még súlyosbító körülmény??? Dehát celeb 😞

Forza.

Egy újabb testhezálló feladat dicsõ ezérünk, Orbán Viktor számára.
Lássuk, hogyan boldogul vele.

bazza
akárcsak a cigányok.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
A székelyek egy magyar etnikumú, magyar nyelvû népcsoportot alkotnak

SötétBarom
Az ilyen gyökerekre ráférne 1-2 év.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nem.de ahogy te is elismerted nem magyarok akkor meg ne ugráljanak

bazza
És ezért vagy rájuk ennyire pipa?😄

igen,mivel már nem volt kötelességük úgy a kiváltságok sem járnak.

bazza
Ez aztán paranoiás. 😄 Magyarország = náci Németország 😄D Eddig észre se vettem 😄

arty
ugye mostmár letöltendõt kap végre?!

Forza.

bazza
"Székelyek nem is magyarok.Ha tanultál történelmet tudhatnád hogy megtagadtak minket,az Osztrák-Magyar monarchia idején autonomiát követeltek tõlünk!!!!"

Én tanultam történelmet, de csak arra emlékszem, hogy a kiegyezés után csorbultak a székelyek évszázados kiváltságai. Csak nem azt követelték vissza?
Abban viszont igazad van, hogy a székelyek székelyek, tehát nem magyarok. És szerintem még õk is kikérik maguknak a feltételezést 😄

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Punker
szerintem meg úgy szétkúrjuk majd magunkat és a bolygót hogy ha túl is éljünk min 100 év kell majd a talpra álláshoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Asszem én is ezt mondtam 😊
De nincs az pár száz év... a nyíltabb nacionalizmushoz való visszatérés már megkezdõdött, innentõl bármikor jöhet az elsõ csetepaté.
Csak abban reménykedek, hogy a hábúrú diktatúrája alatt majd születnek megint nagy találmányok, pl a hidegfúzió, vagy valami még jobb, ami a nagy reset után biztosítja majd, hogy ne hiánygazdaságra épüljön megint az új társadalmi rendszer...
Magyarországon élsz magyar vagy ahogy mindenki aki annak vallja magát.De az ne várjon el Magyarországtól anyagi segítséget aki külföldön él és magyarabb akar lenni az itteni magyaroknál(angliában dolgozó,amerikában dolgozó,határon túli "magyarok").

89
a számító kis sumákok...
najólvan legalább mától tudom, hogy nem vagyok magyar

nem önzetlenül tették,kollektív nemesség ismered a fogalmat?😊

89
több mint 1000 éven keresztül álltak õrt a Kárpátokon, nem is érdemlik meg hogy magyaroknak nevezzük õket...

Punker
te kicsit elõre szaladtál pár száz évet, ezek a dolgok csak a 3. világháború után jönnek majd.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A székelyeknek ha nem volt szükségük ránk 100 éve akkor most se legyen....

89
jó majd ott kiabálom MAGYARUL, h a magyarországi zsidók nem magyarok...

tényleg<#hehe><#eljen>

a.carkey
Nana, lehet, hogy onnan szerkesztik! 😄

A medve nem játék.

dobnálak be izraelbe ott verd a melled kurocos<#wow3>

89
igaz...egyenlõ emberek vannak...de mióta világ a világ az ember népcsoportokba tömörült, keressük a saját hozzátartozóinkat és fajtánkat és még el kell teljen pár száz/ezer év míg ezt teljesen kinövi az emberiség

89
<#wow3> dobnálak be csíkszeredára ott verd a melled

Kár, hogy még mindig ökörségekrõl vitatkoztok. Eleve a kiindulási alap rossz. Miért kell azt mondani, hogy õ székely, õ meg zsidó, mi meg magyar? Kinemszarjale? Nincs románia, nincs magyarország, nincs szlovákia, de még izrael se. Ezek a határok a mi a fejünkben léteznek csak.
Székelyek nem is magyarok.Ha tanultál történelmet tudhatnád hogy megtagadtak minket,az Osztrák-Magyar monarchia idején autonomiát követeltek tõlünk!!!!
A zsidók meg próbáltak alkalmazkodni és rengeteget segítettek az országnak!
Hát szerintem a fontossági sorrend egyértelmû....
A székelyekhez semmi közünk

Romániával kellene megbeszélnie az õt ért esetleges károkat.

89
rosszul fogalmaztam...igazad van...csak a dolgok jelenlegi állása azt mutatja, hogy a "székely" van abban a bizonyos másodlagos helyzetben

Lehet próbálkozni az adott államnál.

A Magyarországról elhurcolt, zsidó vallású magyar miért is másodlagos a többszáz kilométerre élõ székelyekhez képest?

89
egyébként az alapfelvetésemben nem volt magyar állam említve...itt az antant hatalmakra gondoltam

89
minden magyar felelõs minden magyarért...aki hamarabb támogat egy 2-3. generációs zsidó családot mer megjárta birkenaut, mint egy határontúli székelyt az elgondolkozhat a hovatartozásán

Az az apró különbség, hogy a zsidók esetében a magyar államhatáron belül történtek a jogsértések, míg Trianon esetében az érintettek új országba kerültek és az az ország fosztotta ki õket, szóval velük kellene megbeszélni. Ez a határon túliság finoman szólva nem az, mint amikor a határon belül fosztják ki õket, csak az áldozat aztán külföldre költözik.

Szóval akkor azt mondod, hogy a magyar állam a felelõs Trianonért, illetve annak következményeiért?

Egyébként pedig miféle ballib hozzáállás az, hogy az elsõ vh., illetve azt követõ magyar kormányokat, illetve a Horthy-, majd a Szálasi-rendszert felelõssé akarod tenni a trianoni országfelszabdalás által a határon túli magyaroknak okozott károkért? mert ugye tudod, hogy a kérdésedbõl ez következik... <#ravasz1>

89
<#nevetes1><#nezze>

Mert mondjuk Magyarországról elszármazott?...

89
miért is felel a magyar állam a határon túli zsidók esetében?