Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
egyetértünk, több "családcentrikus", "maffiabarát" szkinhed kellene abba a kupolás viskóba...

Forza.

Tikal
Egyaltalan van valamirol fogalmuk?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Miert, miben ertunk meg egyet?😊 ja hogy mekkora gaz hogy egy taplo skinheadet tesznek egy bizottsagba?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
a jobbiknak fingja sincs, hogy kéne megoldani a cigánykérdést 😊 ill. ami van, az vszeg ugyan olyan szar (csak máshogy) mint az eddigi huszon-negyven év kísérletezése

Forza.

5c0rp330n
"Szégyen a 16% a jobbiknak."

ugyeugye, ebben is egyetertunk. sokkal tobbet kellett volna kapniuk.

arty
így van, tettek jót is - bár sajnos ezt a sok álszentfasz majd jól visszacsinálja 😞

Forza.

arty
aki BÁRMELYIKKEL is TELJESEN egyetért az nem komplett 😊

Forza.

csúcs, hogy miközben az egyik beszél már egy könyvet olvas az elsõ ülés alatt az egykori bukott sportminiszter, bukott miniszterelnök a gyurcsi.

Tikal
Nektek mi bajotok van? 😊 Komolyan mondom egyeseknek mondatértelmezési problémáik vannak... Mondtam hogy nem zavar a 19%? Mondtam? Nem. Üljél le, egyes.

Leírom még egyszer. Szégyen a 16% a jobbiknak. És akkor hogy világos legyen, kezdek egy listát írni mi zavar még, holnapra készen is lesz, légy szives addig ne elõlegezzétek már meg hogy mi nem zavar még, ok?

Egyébként börtönbe vágnám az egész MSZP-t, de még Orbán Viktort is elzavarnám a francba, na most akkor mi van? Gyere berlinboy, állíts fel egy növekvõ sorozatot az általam gyûlölt pártokból, adtam segítséget is 😊

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

5c0rp330n
ne is a posztkommunista haborus bunos orszagot kizsigerelo es teljesen tonkretevo part 19%-a, vagy szdsz2 6%-a zavarjon.
van 16% akik szerint pl a ciganykerdest nem ujabb segelyekkel kene megoldani? ez az igazan nagy tragedia, komolyan. hihetelnen hogy nehany fejben mekkora sotetseg uralkodik.

Vagy bolygatjuk a múltat, de akkor mindenkinél, a Kádár és Grósz kormány emberit is, ne csak a Gyurcsányt meg emberét Zsuchlagot, vagy ne...

Mellesleg akkor használjuk a libsi szöveget, hogy "fátylat mindenre", ne a múlttal foglalkozzunk blabla csak a "mával", felejtsük az világháborúkat és a velejárókat, minthogy az összes ávós parancsnok is párnák közt békésen halt meg, illetve fog.

Tikal
Így van, akkor már csak azt nem értem Orbán megint mit keres itt? 😊

Tetsuo
Az alairasod szerint is, az MSZPnek nincs tobbe helye a Parlamentben.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
LOL hagyjad mar, ragalom az egesz. Az index soha nem irt meg objektiven a Jobbikrol, csakugy mint az origo.
Miert nem nezel be a barikad.hu-ra? Az az O oldaluk.
Mivel az MSZP es reszben FIDESZ erdekeltseg/befolyas alatt mukodik a legtobb medium, akik tuzzel-vassal a Jobbik ellen vannak, egyertelmu, hogy ilyen forrasbol nem itelhetjuk meg a partot.

Jaa, hogy akkor nem lesz több gyurcsányozás és borítsunk fátylat mondjuk a Zuschlag-ügyre?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
Erõs volt a kifejezés? Volt már ettõl durvább is...

Tikal
Hú, de óvodás színvonalú az okfejtésed, gratulálok 😄

Amilyen módon belecsimpaszkodtál ebbe a hozzászólásba, nekem az jön le hogy te meg imádod a jobbikot, sõt, ha elmúltál már 18, talán még rájuk is szavaztál, nem csodálom...

berlinboy6329
Egyszerû..Amilyen módon fikázod a Jobbikot,lehet látni,h utálod mint a szart...Tehát,mégha zavar is a maszop,a Jobbik jobban...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

azért a drogok, homokos elfogadtatásukban, a lezüllesztett közoktatásban nagy szerepük volt, valamint abban hogy mindig mindent tolerálni kell kivéve egy két dolgot, valamint mindig mindent el kell felejteni, kivéve egy két dolgot...

Danny1987
" 16%, még mindig nem fogtam fel hogy ennyi ostoba ember mászkál körülöttem..."

Azért ezt mégsem kéne.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Ahhoz képest az oktatást szépen szétvágta.

Live for nothing or die for something.

Tikal
az csak egy blabla párt volt, semmit se csinált, észre se fogjuk venni hogy eltünt...

de ez csak nézõpont kérdése. szubjektív. Számomra például az SZDSZ is radikális párt volt.

Szélsõségesen liberális, hiába mutatta be õket a média meg a szocik az aranyközépútnak 20 éven át.

Tikal
Ezt itt hagyjuk is abba szerintem... a te logikád szerint az sem zavar ha a kutya a járdára szarik vagy akármi amit nem írtam még le, igaz? <#szomoru1>

berlinboy6329
De azt sem hogy igen...Tehát a Jobiik téged jobban zavar,mint a maszop.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Tikal
Semmiben sem jó a radikalizmus, a szélsõség, ezt már megtanulhattuk volna régen, Buddha is rájött, aranyközépút 😊

Tikal
Látod valahol hogy azt írtam az nem zavar? Nem, akkor? ...

berlinboy6329
Bezzeg a nagyondemokrata 19% nem zavar,mi?

ez a demokrácia átka, ez van. Egyes elméletek szerint jobb a diktatúra, a háború meg a maffia, mert ezekben rend van.

Az egészet úgy is fel lehet fogni, hogy toleráljunk mindent, de mindent, szép szdszes neveltetés módjára, s akkor minden, de minden (legyen az bal, vagy jobb) radikálist el kell fogadni. Ez az igazi tolerancia.

ha csak a sima liberális szöveggel jönnék, akkor az akkor volt, most meg most van, meg kell bocsájtani neki, nem szabad a múltban forgolódni...

Tikal
Ez egyébként elképesztõ és röhej hogy ilyen történhet.. erre büszke az a sok kibaszott magát nagy magyarnak mondó paraszt?? 16%, még mindig nem fogtam fel hogy ennyi ostoba ember mászkál körülöttem...

A szkinheadség még csak-csak, de ahogy a szüleivel viselkedett... "családügyi" bizottság, mi?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Simán belefér a budapesti, kossuth téri kupolás nagy cirkuszba. Azok a cigány politikusok akik sikkasztottak cigány integrációra szánt lovét senkit sem zavartak, a rendszerváltás elõtt betöltött FÕFUNKCIÓnárusok senkit sem zavartak. Akkor ennyi, skinhead VOLT. Volt. Ha meglett bocsájtva mindenkinek a rendszerváltás elõtti bûne, akkor egy skinehadség szinte smafu.

Tárgyilagosan, objektíven nézve
ha egy szimbólum nélküli fekete mellény és fehér ing lesz Vona Gábor felsõ testén, akkor abban jogilag lehetetlen fogást találni.

Mert a fehér ing és a fekete mellény (így önmagában) semmilyen törvénybe nem ütközik.

A jobbik egy volt szkinheadre és maffiozóra bizná a családügyi bizottságot

Ahogy Vona mondta:"a maffiózókkal is jóban kell lenni".

Aha és majd remélem lesz annyi bõr a képén hogy nem a mentelmi jogra fog hivatkozni 😄.....

M2 13:00 Az Országgyûlés alakuló ülése (élõ) Élõ közvetítés

S gondolom inkább FASHION TV-lesz mert hogy te Atya Úr ég!! mit vesz fel Vona Gábor?? Lesz rajta alsónadrág? 😄 S zakó lesz rajta? lesz ujja? vagy netán fehér, esetleg fekete mellényben lesz minden szimbólum nélkül?

Mondjuk megnézném mikor viszik be a Csík zenekart, Muzsikást, Ökröst, néptánc együtteseket fõleg.... egy szimbólum nélküli fekete mellény s fehér ing miatt. Lázítók!

Mert ha csak egy sima fekete mellény is félelmet kelt Lendvaicenzorban... akkor a dicshimnuszuk, az internacionálé szintén sokakban kelthet félelmet...

akkor már a "Jó reggelt" köszönéssel is probléma lesz....
Adolf Hitler gyakran mondta hogy "Guten Morgen"...

Punker
ámen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tetsuo

bazza
Jobb dolgom is van: zh írás jármûrendszerekbõl 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

nézni fogom, mert végre olyanok is bejutottak akikkel majdnem maximálisan egyetértek.
Kihagyom, ma hozták a HBO-t. 😊

Elsõ lépésként az is elég lenne, ha a produktív embereket hagynák dolgozni...

Nagy elõrelépés lenne, ha most elõször nem bérbõl élõ produktív emberektõl, hanem az állam csecsén élõsköktõl vonnák el.

Bandee1987
Esetleg aki még nem tudná: holnap ül össze elõször az új parlament, élõben közvetíti az m1,m2 és még jópár csatora délután 1-tõl.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Éjjen, gyün a megszorítás 😊

Ki tudja. Lehet, hogy úgy írják, nyelvtanból sosem voltam agy.

Nem mmondod, hogy egri vagy...

Danny1987