Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Leegyszerûsítem. Te röhögsz a kurucon mert orkozik. Az infók 80%-a más portálról van átvéve a maradék meg saját v. olvasói levél.
A kubatov beszédnél miért nem fordultatok el ettõl a szenny "médiától"?

Live for nothing or die for something.

Sadist
Igen? Mutass már egy közleményt, amiben Izrael, vagy csak úgy en bloc a magyarországi zsidóság kollektíven elítéli és antiszemitának kiáltja ki a Kurucot, Barikádot, vagy akármelyik hírportált!
Mondom, ezt csak ti találjátok ki, hogy megvetnek a véleményetek miatt, mert zsidóztok.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
Oktatás/ 2010.05.29
Idõt kérek 16:20-tól kezdõdik nagyon jókat mond. Akinek van egy 10-15 perce hallgassa meg.

SötétBarom
Az azért tetszik, hogy nem tudtál érdemben reagálni arra amit írtam, csak személyeskedéssel 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Á, derhogy, csak a csúnya, gonosz kormány alig adott valamit a városnak, ezért nem fejlõdik semmi.

Sadist
Mégis, ha linkelésrõl van szó, akkor a Barikádhoz húzol, mert az van közelebb a világnézetedhez.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szalonnás cicik. Elkalandoztam. 😊

Danny1987
Hogy a példánál maradjunk Józsi bácsi.

SötétBarom
Nem kell nekem eltüntetnem senkit szerencsére, a természet és a légitársaságok szépen lassan megoldják a demográfiai egységesítést. Kis idõt kell adni nekik, de nem lesz baj.

Sadist
Igen? És ezt ki mondja? A nemzetközi antiszemitává nyilvánító testület? Vagy inkább csak beelképzelitek magatoknak?

Danny1987
Várjunk nem te írtad azt hogy olyan világot képzelnél el ahol nincs valás és nacionalizmus csak ehhez épp az emberiség 97-8%-át kellene eltüntetned😊

SötétBarom
Abból látszik, hogy szalonnácik vagyunk mi is, hogy cigányok nem lennénk azért ha nem muszáj. ;DDDD

Én meg szlovák.

Danny1987
A kommentek alapján a pénzlenyúlás ott is megy.
(Bár mondjuk hol nem?)

SötétBarom
Ha õk a magyarok, akkor én leszek zsidó. 😉

Az iskolai hülyegyerek szintjét nagyon eltaláltad.

Azzal a különbséggel, hogy a kuruc a "magyarok egyetlen igazát" írja...

SötétBarom
Na, lassan megérted, hogy miért nem jó, ha valaki komplett idiótát csinál magából minden alapszinten mûvelt ember szemében (kuruc.info) Ahol orkoznak, zsindexeznek, zsideszeznek, meg isten sem tudja még mivel égetik magukat, az számomra nevetséges és maximálisan hiteltelen. Olyan, mint az iskola budijában falba vésett "ILIKE EGY KURVA" felirat. Elolvasom, maximum röhögök, de hogy komolyan nem fogom venni, az biztos.

Pógármesterasszony ezt is megoldja.

Veszteséges a Volán, verjük rá hiányt a távfûtésre...

Danny1987
Ez röhej ha az ATV leírják hogy egy cigány család terrorizálja a falut az oké. Ha ugyanezt olvasod a kurucon akkor a forrás szar nem kell komolyan venni.

Danny1987
Ha Józsi bácsiról negatív FÜGGETLEN vélemény jelenik meg akkor pedig a vélemény alkotója automatikusan antiszemita lesz.
Érted már mirõl beszélek ???

Zerénd
Mivel belinkeltem a barikádtól teljesen más oldalt, szerintem tisztán látszik, olvasom azokat az oldalakat is. Sõt a nolon, regisztrálva is vagyok, de psssz! 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Láma!
szerintem nem erre a konkrét cikkre gondolt, hanem ugy általában nem kéne onnan tájékozódni...😊

Zerénd
Akkor cáfold meg azt, amit a barikád oldalán megjelent.
De tessék, egy másik, neked talán jobban tetszõ oldalról.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Nem pont az összeomlásról volt szó, hanem a népirtásról amit elkövetnek a palesztinokon. Linket nem tudok adni, meg azt sem tudom melyik oldalon olvastam. Biztos valamelyik szélsõséges masiniszta fasiniszta oldal volt az. Lehet a japánok is antiszemetek lettek.

Pedig mások. Õk nyíltan dobálják a szart a pofánkba, mert úgysem tehetünk ellenük semmit.

Sadist
Nem szokásom ostobaságokat mondani, valamint azt is figyelni szoktam, hogy ki közli azt a hírt, mennyire tekinthetõ objektívnek.

"Japán is nemrég eléggé lehúzta izraelt."

A japánok is Izrael teljes összeomlását vízionálják 2 évtizeden belül? Vagy hogy húzták le? Link esetleg? Vagy ez is csak ilyen közbeböffentet "tény"?

arty
nem engem kérdeztél, de pl én biztos nem orosz szájtokon fogok informálódni izraeli események után 😉

ahogyan neked sem épp a barikádról kellene 😊)

Forza.

Zerénd

Zerénd
Ha oroszország nem ismeri el izraelt, s nem felhõtlen a viszonyuk egymással, ráadásul iránnak ad el fegyvert, akkor az onnan származó izraelt elítélõ cikkekre is ostobaságot mondasz?
Japán is nemrég eléggé lehúzta izraelt.

Sadist
"Összefüggés: Amelyik ország nem ismeri el izraelt, annak a megnyilvánulásait a médián keresztül már nem lehet komolyan venni?"

Nálad is megvan az 1 bites zsidó/nem zsidó logika.
De akkor próbálom egyszerûen elmagyarázni. Ha a faluban meg akarom tudni, hogy Józsi bácsi milyen ember, akkor nem a legfõbb haragosának a véleményét kérem ki, hanem lehetõleg valaki függetlenét. Felfogtad? Kicsit rágcsáld és ízlelgesd, hogy mi is a különbség ahhoz képest, amit te írtál.

Zerénd
Te kérdezted, melyik országgal feszültebb a viszony. Egyértelmûen iránnal. Én kérdeztem, orszország mely országnak szállít rakétákat? Egyértelmûen iránnak. Mely országok nem ismerik el a felsoroltak közt izraelt? Egyértelmû, hogy irán, oroszország és a felsorolt japán is.

Összefüggés: Amelyik ország nem ismeri el izraelt, annak a megnyilvánulásait a médián keresztül már nem lehet komolyan venni? Plusz ha oroszország nem csak fegyvereket ad el iránnak, hanem nem is ismeri el izraelt, akkor valahol szvsz kilóg a lóláb!

Nézd meg a schindler listájának az utolsó pár percét, azt, amikor az orosz tiszt szól a zsidókhoz.

Sadist
És ennek továbbra sincs köze #27546-hoz, tehát megint csak légy oly kedves, és ne szólj bele olyanba, amihez nem értesz 😊

Sadist

arty
Pedig azt hittem õk mások <#rinya><#rinya><#rinya>

Bíztam bennük <#rinya><#rinya><#rinya>

<#rinya><#rinya><#rinya>

Forza.

Láma!
jah, bocs
"Magyarország fegyverkezik szlovákia ellen? Nem"

Fico-ék szerint igen. Akkor ez sem igaz? 😊

Láma!
"Szlovákiában a magyarok utálják a szlovákokat? Nem. (tény)"

egy kinnt élö magyart mondj, aki nem rühelli zsigerbõl a tótokat...
én nem ismerek egyet se...

szóval csak olyan tényeket pliz, amiket bizonyitani is tudsz...

Zerénd
Hááát ha nem tudod, akkor ne szólj bele légy oly kedves, amihez halvány lila fingod sincs (oláh ibolya után szabadon)

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Danny1987
Szlovákiát a magyar terrorizálják? Nem (tény)
Szlovákiában a magyarok utálják a szlovákokat? Nem. (tény)

Izraelban utálják az arabok a zsidókat? Igen

Izraelben a palesztinoknak nagyobb a népességnövekedésük mint a zsidóknak? Valószínû.

Magyarország fegyverkezik szlovákia ellen? Nem
Magyarország felvásárolja szlovákiát? Nem
Melyik a legnagyobb külföldi tõke az ingatlan piacon?
Miért nem tagadja a balliberális média ezeket?
Miért azt mondja , hogy miért zavar minket ha jönnek?

Láma!
hát ez tényleg nem lesz egyszerû.

nézzük sorban TÉNYENKÉNT:
- Amelyik oldalt linkelted az Iráni. (tény)
- Irán és Izrael nem szívleli egymást. (tény)
- Magyarország és Szlovákia nem szívleli egymást. (tény)
- Egy iráni médium megírt egy Izraelrõl szóló negatív cikket. (tény)
- A szlovák nemzeti párt (SNS)elnöke, a szlovák kormánykoalícíó egyik tagja negatívan nyilvánult meg nem elõször Magyarországról. (tény)
- Te igaznak véled az iráni cikket. (tény)
- Te hamisnak véled a szlovák megnyilvánulást. (tény)

Ebbõl az jön le, hogy ha a egy hír a te világnézeteddel valamelyest egyezik, akkor az igaz, ha nem, akkor hamis, teljesen FÜGGETLENÜL attól hogy a kettõnek hasonló a háttere.

Sadist
Oroszország, de hogy jön ez ide? Abszolút irreleváns.

Zerénd
Melyik azaz az ország, amelyik nem ismeri el izrael álam létét, és Iránnak ad/ott el légvédelmi rakétákat?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Sadist

Danny1987
Miért lenne igaz aki izraelt bírálja az antiszemita rasszista terrorista iráni faszfej.
Ennyi.

Sadist
A szlovák miniszterelnök mondta, aki nem zsidó. A logikád alapján tehát igaz a hír.

Sadist
Na és melyik országgal a legfeszültebb a viszonya, pl. a nukleáris program miatt? Oroszország? Japán? Vagy talán Irán? Te is láss kicsit tovább az orrodnál!

Danny1987
Mi okunk lenne megtámadni szlovákiát?
Semmi.
Viszont Izrael nem tudja legyõzni a demográfiát és ha belekezdene a palesztinok tényleges megsemísitésébe akkor az USA nem tehet mást mint kihátrál mögüle az arab világ meg szépen szétszedi.

Így marad a költözés.20 év múlva meglátjuk.

Zerénd
Azt tudtad, hogy elég sokáig mi sem fogadtuk el önálló államként? Tovább tudtad e, hogy pl Japán és Oroszország a mai napig sem ismeri el?

Sadist
Ha láthatóan játszod az ostobát (vagy ne adj isten tényleg ilyen ostoba vagy), akkor sajnos nem tudom egyszerûbben elmagyarázni.

Danny1987
http://atv.hu/cikk/20100528_fakarddal_indult_a_tank_ellen_dramai_ejszaka_ercsiben

"A munkatárs: Tudja, mi megy itt? A cigányok azt mondják, dolgozzon a paraszt, õk majd jönnek szüretelni. "

Szép jövõnk lesz.

Danny1987
Jól van látom elgurult a gyógyszer.