Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
És csak több lesz cikk

Live for nothing or die for something.

guardian hero
Sok arra a mexikói bevándorló.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

arty
megint nõ lesz 😄

az ostoba kurucos végszó ellenére, remélem pár év mulva majd készül riport a gyerekeivel is. nagyobb összeget teszek rá, hogy nem lesznek semmivel se lelkitöröttebbek, mint a nagy magyar átlag...

Forza.

arty
azt hittem ez a multkori hír... ezek szerint pár hetente elõfordul arrafelé 😞((

Forza.

desigo
Agyonverte kétéves mostohalányát, mert zavarta a meccsnézésben

A gyerek hangos sírásától nem tudta nézni az USA-Ghána meccset a texasi férfi, ezért összeverte és megfojtotta a kislányt.
89
Beszélgettem már elég sokszor, és az idõsek közül is legtöbben csak gengszterváltásnak nevezik.
A változás nem biztos, hogy a "rendszerváltás" következménye...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Sadist
Mondom, kérdezd meg a szüleidet, vagy csak nézz körbe magad körül, hogy mi is változott 20 év alatt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

89
igen, már szabadon szidhatod a rendszert, amire mostmár nem bebörtönzéssel (jobb esetben) hanem szimpla leszarással esetleg munkahelyrõl való kitúrással válaszolnak...tökjó

Most akkor iskoláztatási járulék, meg nevelési járulék lett a CSP-bõl?

Javítson ki valaki, de én ezt úgy értelmezem, hogy tõlem a fele CSP-t meg fogják vonni, amíg a gyerek el nem éri az iskolás kort... ezt a részét miért nem részletezték?
Mi van az olyan pártra szavazókkal, aki az elsõ hónapban a forintot vágja tönkre és megemeli a saját fizetését, a második hónapban a hiteleseket küldi csõdbe, és törvénybe foglalja, hogy ne lehessen õket elítélni azért, mert 5-600 milliárd hiõnyzik a költségvetésbõl?

Nézz már szét.

Sadist
A kor nem erény, csak egy állapot, de úgy lekicsinyleni egy rendszerváltás szintû dolgot, hogy az elõzõ rendszerben nem éltél egy évet sem, enyhén szólva is nevetséges. Egyszer majd kérdezd meg mondjuk a szüleidet, hogy mennyi minden változott azóta. Elárulom, nem csak annyi, hogy már 4 évente el szabad menni behúzni egy ikszet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

na igen, ilyenkor mondom, hogy Magyarország az "ÍGÉRETEK FÖLDJE"

..mert itt mindig minden megígérnek, s minden változatlan marad... s megint megígérik, esetleg mások ígérik ugyanazt, vagy netán jobbat ígérnek...

arty
Nem azt mondom, hogy ez így jól van, de ettõl még így van 😞

és igen, pszichésen már benne van a magyarokban, hogy nem lehet megbukni, pláne a mindenkori "földesuraknak"... (lám, én is így gondolom)

Forza.

tehát magyarul egy kommunista gaztettért sem eddig, sem most nem volt, s nem is lesz semmilyen elszámoltatás, felelõsségre vonás, legyen az vérbíró, parancsot végrehajtó katona, párttitkár, különbözõ párt strómanok... stb

s innentõl pszichésen benne van a magyar társadalomban a "felelõsségre vonás nélküliség", s emiatt bizonyos cselekedetért senki sem vállal semmit, mintha meg sem történt volna, legyen az rablás, gyilkosság, garázdaság, hivatalos közeg, vagy közfeladatot ellátó személy elleni erõszak, súlyos testi sértése, milliárdos lopások, pénzmosások, vagy akár egy felcsinált lány után vállalni apaságot ...stb.

Amíg valami nincs lezárva, addig csak cipeli magával az ember, mint terhet. S ez vonatkozik egy egész társadalomra is.

arty
ne legyenek illúzióid 😊

Forza.

89
<#idiota> elbeszélgetek én veled akár az õszirózsás forradalomról is...
úgy látszik megint elõjön ez a "neszójjjábe me én idõsebb vagyok" mentalitás

elszámoltatás és felelõsségre vonás ?

arty
"még gengszterváltás sem volt '89ben, minden maradt a régi"

én abszolut átérzem a csalodottságotokat (magam is érzem), de ez orbitális bazinagy túlzás/csúsztatás 😊

Forza.

rendszerváltás '89???? <#wow1><#wow2>
rendszer változtatás,
a régi személyekkel, elszámoltatás és felelõsségre vonás nélkül.

Ennyi erõvel anno Szálasi Ferenc is indulhatott volna a II.VH után egy igazán demokratikus rendszerben, mondjuk a Magyar Nyúl Keresztes Párt nevében. Nyilván nem lett volna gond, mert akkora a nyilas vérbírók is már ávósokká lettek(Tucsek, Borbély) a kommunizmusban.

még gengszterváltás sem volt '89ben, minden maradt a régi

Sadist
Elég magabiztosan nyomod a hülyeséget ahhoz képest, hogy akkoriban még csak kis csecsszopó voltál.

arty
és szted a 30-as években "elõrébb" jártunk, mint most?

Forza.

89
magyarországit? szovjet típusú szocializmus bevezetése a világháború után

arty
akkor mondj példát rendszerváltásra 😊

Forza.

Atomreaktor
szerintem ennyibõl az egész usa energiafüggetlen lehetne. azért nagyon durva és sajnálatos, hogy mennyi pénzük van.

89
én azt nem nevezném rendszerváltásnak

arty
Az autogyujtogatós demonstrácionak ZÉRÓ-nyival van több értelme, mint a békés felvonulásnak. A változást nem ezek a banditák hozzák...

Forza.

Tikal
Azért remélem senki nem hiszi hogy az USA azért van afganisztánban hogy megtalálja Bin Ladent és demokráciát vigyen a kis turbánosoknak, valami mást keresnek õk ott 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
Nem rossz pénz.
Kíváncsi vagyok ebbõl hány szélerõmû parkot vagy naperõmûvet lehetne építeni?
Talán az olajért se kéne háborúzni.

Danny1987
Nem autókat kellett volna gyújtogatni hanem villanyoszlopokat díszíteni.
Nem történt meg.
Azt is csinálnak a politikusok amit nem szégyellnek.

arty
magyar '89 rémlik? hogyhogy 'nem kellett' autókat felgyújtani?

Forza.

Atomreaktor
miért az USA a vezetõ hatalom? szerintem itt a válasz. át lehet számolni forintba...

89
a rendszerváltozások velejárója az elõzõ megdöntése

arty
<#eljen>

Forza.

arty
igen, egy kis kõdobálás meg kirakatszétzúzás elhozza az új, jobb világot <#eljen><#worship>

Forza.

Danny1987
LoMPosék meg a szocik nem támogatták.

Bár még így is gyenge , de legalább az irány jó.

desigo
200 leggazdagabb közé kerül az, aki megnyeri az ötöst

nem irigylem azt a 76 embert akinek 4-ese lett...
89
ha ez kell ahhoz, hogy egy életképesebb rendszer jöjjön, felajánlom a kocsim

desigo
csak gyurcsány blogját akarják betiltani <#hehe>
Danny1987
arty
majd ha a te kocsid/boltod zuzzák szét... 😛

Forza.

89
f*ck the system

Danny1987
Nem értem lmp-re szavazal akik be akarják hívni a négereket ere te most kártékony faszfejeknek hívod?

desigo
torontói G20 csõcselék
képek

Danny1987
0

"Nyissanak bölcsõdét, óvodát, tegyék rendbe az oktatást és az iskolarendszert, JÁRDÁT amin egy rohadt babakocsit el lehet tolni... normális támogatási rendszert, ahol nem a tisztességes emberek szívnak. Ebben az országban magasról szarnak a gyerekesek fejére, úgyhogy tökéletesen megértem, aki nem vállal ilyen körülmények között gyereket."

Jogos

guardian hero
Neked hány gyereked van?

Nekem van egy lányom, szeretnénk majd másodikat, de nem mondhatnám hogy megkönnyítik a dolgunkat. Engem ne fenyegessen senki plusz adóval, amikor azt se tudják behajtani, amit most be kéne. Nyissanak bölcsõdét, óvodát, tegyék rendbe az oktatást és az iskolarendszert, JÁRDÁT amin egy rohadt babakocsit el lehet tolni... normális támogatási rendszert, ahol nem a tisztességes emberek szívnak. Ebben az országban magasról szarnak a gyerekesek fejére, úgyhogy tökéletesen megértem, aki nem vállal ilyen körülmények között gyereket.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

arty
Van egy náluk is kártékonyabb fajta: a rasszista faszfejek.

Forza.

Sadist
Mi mûködik másik országban? Magyar gárda? Kötve hiszem.

Danny1987
Sajnos már itt tartunk.