Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
az ostoba kurucos végszó ellenére, remélem pár év mulva majd készül riport a gyerekeivel is. nagyobb összeget teszek rá, hogy nem lesznek semmivel se lelkitöröttebbek, mint a nagy magyar átlag...
Forza.
A gyerek hangos sírásától nem tudta nézni az USA-Ghána meccset a texasi férfi, ezért összeverte és megfojtotta a kislányt.
A változás nem biztos, hogy a "rendszerváltás" következménye...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Javítson ki valaki, de én ezt úgy értelmezem, hogy tõlem a fele CSP-t meg fogják vonni, amíg a gyerek el nem éri az iskolás kort... ezt a részét miért nem részletezték?
Nézz már szét.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
..mert itt mindig minden megígérnek, s minden változatlan marad... s megint megígérik, esetleg mások ígérik ugyanazt, vagy netán jobbat ígérnek...
és igen, pszichésen már benne van a magyarokban, hogy nem lehet megbukni, pláne a mindenkori "földesuraknak"... (lám, én is így gondolom)
Forza.
s innentõl pszichésen benne van a magyar társadalomban a "felelõsségre vonás nélküliség", s emiatt bizonyos cselekedetért senki sem vállal semmit, mintha meg sem történt volna, legyen az rablás, gyilkosság, garázdaság, hivatalos közeg, vagy közfeladatot ellátó személy elleni erõszak, súlyos testi sértése, milliárdos lopások, pénzmosások, vagy akár egy felcsinált lány után vállalni apaságot ...stb.
Amíg valami nincs lezárva, addig csak cipeli magával az ember, mint terhet. S ez vonatkozik egy egész társadalomra is.
úgy látszik megint elõjön ez a "neszójjjábe me én idõsebb vagyok" mentalitás
én abszolut átérzem a csalodottságotokat (magam is érzem), de ez orbitális bazinagy túlzás/csúsztatás 😊
Forza.
rendszer változtatás,
a régi személyekkel, elszámoltatás és felelõsségre vonás nélkül.
Ennyi erõvel anno Szálasi Ferenc is indulhatott volna a II.VH után egy igazán demokratikus rendszerben, mondjuk a Magyar Nyúl Keresztes Párt nevében. Nyilván nem lett volna gond, mert akkora a nyilas vérbírók is már ávósokká lettek(Tucsek, Borbély) a kommunizmusban.
még gengszterváltás sem volt '89ben, minden maradt a régi
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kíváncsi vagyok ebbõl hány szélerõmû parkot vagy naperõmûvet lehetne építeni?
Talán az olajért se kéne háborúzni.
Nem történt meg.
Azt is csinálnak a politikusok amit nem szégyellnek.
Forza.
nem irigylem azt a 76 embert akinek 4-ese lett...
"Nyissanak bölcsõdét, óvodát, tegyék rendbe az oktatást és az iskolarendszert, JÁRDÁT amin egy rohadt babakocsit el lehet tolni... normális támogatási rendszert, ahol nem a tisztességes emberek szívnak. Ebben az országban magasról szarnak a gyerekesek fejére, úgyhogy tökéletesen megértem, aki nem vállal ilyen körülmények között gyereket."
Jogos
Nekem van egy lányom, szeretnénk majd másodikat, de nem mondhatnám hogy megkönnyítik a dolgunkat. Engem ne fenyegessen senki plusz adóval, amikor azt se tudják behajtani, amit most be kéne. Nyissanak bölcsõdét, óvodát, tegyék rendbe az oktatást és az iskolarendszert, JÁRDÁT amin egy rohadt babakocsit el lehet tolni... normális támogatási rendszert, ahol nem a tisztességes emberek szívnak. Ebben az országban magasról szarnak a gyerekesek fejére, úgyhogy tökéletesen megértem, aki nem vállal ilyen körülmények között gyereket.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero