Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Ja elkúrtam de a lényeg átment.

bertino
"baromsa'g"

helyesen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Danny1987
Ez nem tüntetés volt.
Lol
Ez fosztogatás.
Arról nem is beszélve hogy fehérellenes.
Mondjuk leszarom a franciákat mert eltartják ezeket akik majd túlszaporodva õket nem lesznek erkölcsi aggályaik arról hogy hogyan kell kezelni a kérdést.

A videóról meg annyi nem az a kérdés hogy megtörténik-e vagy nem hanem az hogy mikor?

"Árpád vezér, Szt. István, IV. Béla ... stb. náci volt????!!!! "

Mind nacionalista volt ez gondolom vitán felül áll.
A zsidókról a véleményük egyezik. (mind féltette tõlük az országunkat)
A cigányokról a véleményük negatív volt.

Ebbõl a háromból ma elég ha az egyik jellemzõ rád és náci vagy. Most képzeld el mindhármat.

Danny1987
Baromsák.
A komcsi haverjaid sokat loptak.

A feketéket meg a cigókat pedig el kell tartanunk akár tetszik akár nem.

banok
A Matolcsy szakember. Végzett egyetemet meg minden. Vagy van más kritérium arra nézvést, hogy valaki "szakmeber" lehessen?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

desigo
nem szavazatgyûjtõ és zsebtömõ senkiházi politikusok kellenek hanem gazdasági szakemberek...
"Itt a képlet:
sok cigány,néger,arab =magas bûnözés sok eltartott sok adó
kevés cigány néger arab= kevés bûnözés kevés eltartott kevés adó"

Marhaság. Nem a sárgáktól, barnáktól, feketéktõl kell az adóforintokat félteni, hanem a narancssárgáktól.

Iv. Béla annyira nácult, hogy a tatárjárás (mocskos tatárok, monnyanak le) után szláv, latin földrõl idetelepített emberekkel népesítette be újra azt országot.
Tudod, Magyarország a magyaroké...

Kell nekünk egyáltalán kormány? Úgyis mindenki tökéletesen ért a politikához.

jhetedikj
Osztom.
Ennyi ökörséget már rég hallottam.😄

anno 1987

banok
Az elsõ videó most is nettó hülyeség csak hangulatkeltésre alkalmas - ami a jelek szerint nálad sikerült.
Az, hogy vannak tüntetések amik aztán utcai harcokba csapnak át az nem újdonság a világtörténelemben - volt, van és lesz is és ennek az orvoslására találták ki a rendõrséget.
Így neked csak azt tudom írni, hogy paranoia kezelhetõ.

"Akár tetszik akár nem az ország alapítói nemzetszocailisták voltak.

Vagyis nácik."
Árpád vezér, Szt. István, IV. Béla ... stb. náci volt????!!!! <#wow3>

Sadist
Azt meg még mindig nem vezetted le, hogy miért is vagyok/vagyunk libsi, de fõleg anarchista.
De gondolom erre is tudsz majd valami frappáns választ sok niggerezéssel fûszerezve.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Hozzászólás számot, vagy kotródj innen!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
HA megesküdsz anyád életére hogy sosem használtad negatív értelemben a turbómagyar és nagymagyar kifejezéseket itt azonnal bocsánatot kérek tõled.

Sadist
Hozzászólás számot is mellékelsz, vagy csak bemondásos alapon vádolsz olyanokkal, amiket nem mondtam?
A személyeskedést meg kurva gyorsan fejezd be.

Danny1987
"
MSZP? 8 év alatt már megmutatták.."

korrekt

"Jobbik? Nagypofájú rasszista idealistákat a hatalomba? Két hét alatt összefossák magukat, ahogy rájönnek, hogy a naiv elképzelésük köszönõviszonyban sem áll a realitásokkal..."

Tetszik vagy sem számolni kell vele

"LMP? Tapasztalatlan zöldfülûek, kell nekik legalább 4-8 év, hogy kormányerõnek lehessen tekinteni õket."

Ha ez megtörténik akkor magyarországon is lesz havonta egy bevándorlók általi gyújtogatás.

Ezt akarod?
Vagy azt hiszed a szeretet majd meggyõzi õket?😊

Miért nem akarsz tanulni a nyugat hibáiból?

Itt a képlet:
sok cigány,néger,arab =magas bûnözés sok eltartott sok adó
kevés cigány néger arab= kevés bûnözés kevés eltartott kevés adó

Danny1987
Amilyen jogon te nagymagyar turbómagyar jelzõket használsz.
Érted már te kis majom vagy adjak egy anarchista -rendpárti szótárat?

Danny1987
Nem mellébeszélés hanem tények.
Aki kimondja az igazat az náci bérrettegõ.

"Azt kellene észrevenned, hogy a fehéremberezõ csõcselék és a niggerezõ fórumozó közt egy fikarcnyi különbség sincs"

Igen hülye vagy már ne haragudj.

-nem gyújtottam fel kocsikat
-nem támadok rendõre
-nem lövöldözök
-nem segélyen rohadók
-büntetlen elõéletû vagyok

Ha neked ez nem különbség akkor miért nem húzol afrikába vagy európai gettókba?

Sadist
Te komolyan ostoba vagy. Milyen jogon anarchistázol meg libsizel? Erre irányult a kérdés. Erre válaszoljál, fotelnácikám!

Willenbrock
Az tiszta nekem is hogy néhány dologban nem úgy törvénykeznek mint amirõl szó volt,az is nyilvánvaló volt hogy a 2/3-dal elkezdik majd bebetonozni a pozícióikat (eddigi kormányzásukból csak az tetszett hogy nem hagyták rá a tótokra a dolgaikat-ha csak jelképes formában is de határozottan felléptek a pánszlávista-nacionalista magyargyalázó politikával szemben).A bankadót francia és német politikusok is be szeretnék vezetni az EU-ban,valahogy biztos megoldható hogy ezt ne az ügyfelekre hárítsák rá.Ez olyasmi mint régen a monopol és trösztellenes törvények:szükség lehet rá mert a kontroll nélküli tõkeáramlás nagy felhalmozásokhoz,egyeduralomhoz is vezethet.Az államoknak nagyobb felügyeletet kéne gyakrorolni felettük saját polgáraik védelme érdekében.Szerintem adózhatnának a bankok is mert pénzügyi tevékenységet végeznek,bevételeik vannak.Ráadásul gyakran tisztességtelen,ravasz módon zsonglõrködnek a rászedett ügyfelek pénzével és a végén mindíg õk járnak jól.Szükség van bankokra de nagyobb állami kontrollra is szerintem.

Na jó, de utánuk akkor kit?

MSZP? 8 év alatt már megmutatták...
Jobbik? Nagypofájú rasszista idealistákat a hatalomba? Két hét alatt összefossák magukat, ahogy rájönnek, hogy a naiv elképzelésük köszönõviszonyban sem áll a realitásokkal...
LMP? Tapasztalatlan zöldfülûek, kell nekik legalább 4-8 év, hogy kormányerõnek lehessen tekinteni õket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Lassan le kellene már váltani ezt az alkalmatlan bandát 😊

Vajon mennyit fog esni hétfõn a forint?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tetszik, ahogy mellébeszélsz.

Azt kellene észrevenned, hogy a fehéremberezõ csõcselék és a niggerezõ fórumozó közt egy fikarcnyi különbség sincs, a szarkupac két oldalát testesítik meg, egyik sem különbözik a másiktól semmiben, ugyanaz az a rasszista süketelés mindkettõ. Sem az autókat és boltokat felgyújtó csõcselékre, sem a niggerezésre semmi szükség.

A különbség csak az, hogy az egyik esetben a rendõrség fellépését senki sem vitatja, sõt jogosnak tartja, míg egy másik országban a csõcselék hasonló pusztítása után az egyik fõkolompost egy parlamenti párt veszi a védelmébe, és az addig vadliberálisozó politikai erõk jogsérelem orvoslása miatt indítanak pereket a rendfenntartók ellen. Vajon az elõbbi esetben mennyi per fog indulni a rendõrök ellen?...

"az ország alapítói nemzetszocailisták voltak"

Gratulálok, ekkora épületes baromságot legutoljára egy hatodikos történelemdolgozatában olvastam.

"Minden lmp-re adott szavazat az ország felégetését támogatja"
Ez az, tetézd csak, még csak a fél SG röhög rajtad. Van még hasonló?

"olyan törvény kell"
Ehelyett hoztak ergy olyan törvényt, hogy a saját érdekeltségükbe tartozó bankoknak ne is kelljen fizetni.

Mikor esik már le, hogy ez a Fidesz nem az a Fidesz, amely a választások elõtt dédelgetett minket?

Olyan törvény kell, ami ellehetetleníti a pofátlan kétharmados önkényeskedést. Ez pedig csak egyetlen módon kivitelezhetõ: tüntetésekkel.

Gondolom az ilyen jellegû kirohanások meglehetõsen gyakoriak voltak a mutikulti elõtti Franciaországban.

Danny1987
Szerinted ez a hír nem igaz?
Vagy szerinted én fizettem a csokiknak?
A párizsi zavargásoknál is én fizettem?
Angliában is fizetek nekik , hogy sok erõszakos bûncselekményt kövessenek el?

Az USA-ban én pénzelem a négereket , hogy minden 3. börtönbe jusson és az iskolákba ne közelítsék meg a fehérek teljesítményét?
Én fizettem béke nobel díjas fekának , hogy énekeljen már fehér ellenes dalokat?

Várjunk nem te vagy az az agytröszt aki linkent kért , hogy hol követnek el a feketék több bûncselekményt?

Jujj, tetszik ez a náculó bérrettegés... <#nyes><#nyes><#nyes>

Azzal, hogy csürhe mindenütt van, amit a rendõrségnek fel kell számolnia.

Danny1987
Akár tetszik akár nem az ország alapítói nemzetszocailisták voltak.

Vagyis nácik.
Szóval az nem zavar.
Amúgy meg mindenki náci aki nem a politikai korrektség jegyében beszél.

Viszont ilyenkor kellemtelen a multikulti igaz😊
Ez vár ránk is.
Minden lmp-re adott szavazat az ország felégetését támogatja.

Eddig sírtatok mert a gyurcsány beszéd miatt felgyújtottak néhány kocsit.

Mi lesz akkor veletek ha azért ég majd egy egész városrész mert egy fehér nõ nem hagyta magát megerõszakolni niggerek által.

Ilyenkor is a fehér lesz a hibás mert nem toleráns?

Sadist
Akkor innentõl kezdve hívhatunk téged ostoba taknyos kis nácinak?

Tikal
Persze, mi vagyunk a hibásak mert nem hagytuk kirabolni a kaszinot! Ez norális, gondolom megélhetési bünõzõ volt õ is....kár hogy nem lõtték le mindet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
<#eljen>

Danny1987
Emlékeztek erre a videóra?

Itt sokan azt mondtátok nem reális.(libsi majmok)

Pedig ez felé megyünk.

"A fõként fiatalokból álló csoport tagjai azt kiabálták, hogy vesszen minden fehér ember."

Ezt a jelen lévõ anarchista libsik(borg , garfield, vlala, sadist, sötétbarom) mivel magyarázza?

A fehérek nem elég toleránsak?
Vagy halmozottan hátrányos helyzetûek?

desigo
soha nem lesz elõvéve egy darab mszps se csak akik akkora noobok,hogy kenõpénzt látványosan eltesznek
büntetlenül azt tehettek 8 évig amit akarnak és a fidesz is azt fog

jó példa erre a senkiházi kóka
mi komoly házat felhúzott magának fekete munkásokkal és abból se lett semmi
Willenbrock
Olyan törvény kell ami lehetetlenné teszi az ügyfélre való áthárítást.A saját felhalmozott tõkéjükbõl adózzanak.

Probléma? Azt majd az elszámoltató bizottság ráterheli Gyurcsányra...

Azért volt ott még pár probléma...

Talán mégsem minden úgy van, ahogy Orbán Móricka elképzeli.
Párton belül hozzászokott, hogy kétféle vélemény van: az övé, és azoké, akik ki vannak rúgva, de az IMF-fel kicsit máshogy kellene tárgyalni, pl. érteni kellene a gazdasághoz, pénzügyekhez is a populizmuson kívül, mert azzal csak a helyi hülyéket lehet meggyõzni...

Okoskák! A bankadókat szerintetek ki fizetné meg, ha bevezetnék? A bank?
Nem egyszerûbb ráterhelni a lúzer ügyfélre magasabb számlavezetési díj, magasabb kamatok képében?

Willenbrock
Így van,fizessenek a bankok is szépen,náluk van a legtöbb harács és sarc,bõven van mibõl adózniuk.Legyen inkább kevesebb hitel és bank de tessék csak szépen adózni ahogy a magánszemélyek is teszik.Simor se sírjon,örüljön hogy nem lincselték még meg eddig.Mi az hogy havi 8 millát kap bárki is ilyen bérek mellett? 2 másik nem kap annyit egész életében mint ez 1 év alatt.

Narxis
Gratulálj inkább az eu-nak és az imf-nek, nekik nem tetszik a bankadó és az se, hogy csökkentik az állami vezetõk fizetését. Persze, õk inkább adót emelnének, ha kifizeted helyettem akkor csak nyugodtan támogasd õket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Láma!
<#szomoru2>

banok
Gratulálok a Fidesznek

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Totti5
Az élvezeti értéke ezeknek már csak pénzben mérhetõ és nem pedig minõségben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Atomreaktor