Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Lol
Ez fosztogatás.
Arról nem is beszélve hogy fehérellenes.
Mondjuk leszarom a franciákat mert eltartják ezeket akik majd túlszaporodva õket nem lesznek erkölcsi aggályaik arról hogy hogyan kell kezelni a kérdést.
A videóról meg annyi nem az a kérdés hogy megtörténik-e vagy nem hanem az hogy mikor?
"Árpád vezér, Szt. István, IV. Béla ... stb. náci volt????!!!! "
Mind nacionalista volt ez gondolom vitán felül áll.
A zsidókról a véleményük egyezik. (mind féltette tõlük az országunkat)
A cigányokról a véleményük negatív volt.
Ebbõl a háromból ma elég ha az egyik jellemzõ rád és náci vagy. Most képzeld el mindhármat.
A komcsi haverjaid sokat loptak.
A feketéket meg a cigókat pedig el kell tartanunk akár tetszik akár nem.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
sok cigány,néger,arab =magas bûnözés sok eltartott sok adó
kevés cigány néger arab= kevés bûnözés kevés eltartott kevés adó"
Marhaság. Nem a sárgáktól, barnáktól, feketéktõl kell az adóforintokat félteni, hanem a narancssárgáktól.
Tudod, Magyarország a magyaroké...
Az, hogy vannak tüntetések amik aztán utcai harcokba csapnak át az nem újdonság a világtörténelemben - volt, van és lesz is és ennek az orvoslására találták ki a rendõrséget.
Így neked csak azt tudom írni, hogy paranoia kezelhetõ.
"Akár tetszik akár nem az ország alapítói nemzetszocailisták voltak.
Vagyis nácik."
Árpád vezér, Szt. István, IV. Béla ... stb. náci volt????!!!! <#wow3>#wow3>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De gondolom erre is tudsz majd valami frappáns választ sok niggerezéssel fûszerezve.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A személyeskedést meg kurva gyorsan fejezd be.
MSZP? 8 év alatt már megmutatták.."
korrekt
"Jobbik? Nagypofájú rasszista idealistákat a hatalomba? Két hét alatt összefossák magukat, ahogy rájönnek, hogy a naiv elképzelésük köszönõviszonyban sem áll a realitásokkal..."
Tetszik vagy sem számolni kell vele
"LMP? Tapasztalatlan zöldfülûek, kell nekik legalább 4-8 év, hogy kormányerõnek lehessen tekinteni õket."
Ha ez megtörténik akkor magyarországon is lesz havonta egy bevándorlók általi gyújtogatás.
Ezt akarod?
Vagy azt hiszed a szeretet majd meggyõzi õket?😊
Miért nem akarsz tanulni a nyugat hibáiból?
Itt a képlet:
sok cigány,néger,arab =magas bûnözés sok eltartott sok adó
kevés cigány néger arab= kevés bûnözés kevés eltartott kevés adó
Érted már te kis majom vagy adjak egy anarchista -rendpárti szótárat?
Aki kimondja az igazat az náci bérrettegõ.
"Azt kellene észrevenned, hogy a fehéremberezõ csõcselék és a niggerezõ fórumozó közt egy fikarcnyi különbség sincs"
Igen hülye vagy már ne haragudj.
-nem gyújtottam fel kocsikat
-nem támadok rendõre
-nem lövöldözök
-nem segélyen rohadók
-büntetlen elõéletû vagyok
Ha neked ez nem különbség akkor miért nem húzol afrikába vagy európai gettókba?
MSZP? 8 év alatt már megmutatták...
Jobbik? Nagypofájú rasszista idealistákat a hatalomba? Két hét alatt összefossák magukat, ahogy rájönnek, hogy a naiv elképzelésük köszönõviszonyban sem áll a realitásokkal...
LMP? Tapasztalatlan zöldfülûek, kell nekik legalább 4-8 év, hogy kormányerõnek lehessen tekinteni õket.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Azt kellene észrevenned, hogy a fehéremberezõ csõcselék és a niggerezõ fórumozó közt egy fikarcnyi különbség sincs, a szarkupac két oldalát testesítik meg, egyik sem különbözik a másiktól semmiben, ugyanaz az a rasszista süketelés mindkettõ. Sem az autókat és boltokat felgyújtó csõcselékre, sem a niggerezésre semmi szükség.
A különbség csak az, hogy az egyik esetben a rendõrség fellépését senki sem vitatja, sõt jogosnak tartja, míg egy másik országban a csõcselék hasonló pusztítása után az egyik fõkolompost egy parlamenti párt veszi a védelmébe, és az addig vadliberálisozó politikai erõk jogsérelem orvoslása miatt indítanak pereket a rendfenntartók ellen. Vajon az elõbbi esetben mennyi per fog indulni a rendõrök ellen?...
Gratulálok, ekkora épületes baromságot legutoljára egy hatodikos történelemdolgozatában olvastam.
"Minden lmp-re adott szavazat az ország felégetését támogatja"
Ez az, tetézd csak, még csak a fél SG röhög rajtad. Van még hasonló?
Ehelyett hoztak ergy olyan törvényt, hogy a saját érdekeltségükbe tartozó bankoknak ne is kelljen fizetni.
Mikor esik már le, hogy ez a Fidesz nem az a Fidesz, amely a választások elõtt dédelgetett minket?
Olyan törvény kell, ami ellehetetleníti a pofátlan kétharmados önkényeskedést. Ez pedig csak egyetlen módon kivitelezhetõ: tüntetésekkel.
Vagy szerinted én fizettem a csokiknak?
A párizsi zavargásoknál is én fizettem?
Angliában is fizetek nekik , hogy sok erõszakos bûncselekményt kövessenek el?
Az USA-ban én pénzelem a négereket , hogy minden 3. börtönbe jusson és az iskolákba ne közelítsék meg a fehérek teljesítményét?
Én fizettem béke nobel díjas fekának , hogy énekeljen már fehér ellenes dalokat?
Várjunk nem te vagy az az agytröszt aki linkent kért , hogy hol követnek el a feketék több bûncselekményt?
Vagyis nácik.
Szóval az nem zavar.
Amúgy meg mindenki náci aki nem a politikai korrektség jegyében beszél.
Viszont ilyenkor kellemtelen a multikulti igaz😊
Ez vár ránk is.
Minden lmp-re adott szavazat az ország felégetését támogatja.
Eddig sírtatok mert a gyurcsány beszéd miatt felgyújtottak néhány kocsit.
Mi lesz akkor veletek ha azért ég majd egy egész városrész mert egy fehér nõ nem hagyta magát megerõszakolni niggerek által.
Ilyenkor is a fehér lesz a hibás mert nem toleráns?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Itt sokan azt mondtátok nem reális.(libsi majmok)
Pedig ez felé megyünk.
"A fõként fiatalokból álló csoport tagjai azt kiabálták, hogy vesszen minden fehér ember."
Ezt a jelen lévõ anarchista libsik(borg , garfield, vlala, sadist, sötétbarom) mivel magyarázza?
A fehérek nem elég toleránsak?
Vagy halmozottan hátrányos helyzetûek?
büntetlenül azt tehettek 8 évig amit akarnak és a fidesz is azt fog
jó példa erre a senkiházi kóka
mi komoly házat felhúzott magának fekete munkásokkal és abból se lett semmi
Párton belül hozzászokott, hogy kétféle vélemény van: az övé, és azoké, akik ki vannak rúgva, de az IMF-fel kicsit máshogy kellene tárgyalni, pl. érteni kellene a gazdasághoz, pénzügyekhez is a populizmuson kívül, mert azzal csak a helyi hülyéket lehet meggyõzni...
Okoskák! A bankadókat szerintetek ki fizetné meg, ha bevezetnék? A bank?
Nem egyszerûbb ráterhelni a lúzer ügyfélre magasabb számlavezetési díj, magasabb kamatok képében?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!