Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-80 iq
-az erõszakos bûncselekmények 60 %-át feketék követik el (USA)
-délafrikában évi több tízezer gyilkosság amirõl tudnak
-Nem tudják behozni a fehéreket. Van egy két fekete aki képes rá (10 százalék aki hozza a fehérek átlagát)de közösségi szinten sosem lesznek ilyenek. Másrészt az indiánok is jobban teljesítenek az iskolában mint a feketék pedig õket is keblükre ölelték nem? A spanyolajkú lakosságnak még a nyelvel is gondja van mégis jobban teljesítenek az iskolában.
- "az elõzõ érát"-ban évi 7000 gyilkosság volt és ebben benne vannak a feketék fehérek viszályai. Mewgdölt a rendszer. A feketék választhattak vagy vissza a természetbe vagy megprobálják hozni azt amit a fehérek. Nerm sikerült évi több tízezer gyilkosság 100 ezer feletti erõszakos bûncselekmények száma.
Live for nothing or die for something.
Vicces vagy. A fehérek gyarmatként kezelték az afrikai országokat és csak arra használták, hogy kizsigereljék az erõforrásokat. Meg tudom érteni az ottaniakat, ha az elmúlt évszázadok gyarmati viszonyai után azt mondják, hogy a fehérek húzzanak a francba.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
természetesen lehet utálni egy két bárná bõrût, de ez...
szóval itt már sztem szimplán arról van szó hogy egy fajgyûrölõ kopasz mázsom vagy
bocsikácska<#vigyor5>#vigyor5>
szal az általad emlitett férfi, egy szinten van egy négerrel.
hm....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezzel szemben te állandóan azt bizonygatod, hogy mennyivel alacsonyabbrendûek. És? Ha igaz is, akkor mi van? Ugyanannyira befolyásolja a te életedet is, semennyire. Csak szükséged van egy jól körülhatárolható dologra, amit utálhatsz, és kivetítheted rá minden frusztrációdat. Ez miért van? Erre válaszolj végre! Elhalászták elõled a zsíros melót? Elvették tõled az uzsipénzt? Egy négerrel csalt a csajod? Otthon ülsz a gép elõtt, és fal fehéren nem mersz kimenni a napra? Vagy egyszerûen csak kell valami gyûlölhetõ dolog az életedbe?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- tényeket nem mondasz, minden mondatod átszövi a fagyûlölet
"Alacsonyabb a feketék iskolai teljesítménye mint a fehéreké amerikában? Igen. Ez tény. Csak én azt mondom , hogy ez genetika míg te azt mondod hogy hátrányos helyzet." - azaz szimplán levonod a mélyelemzést: szarul tanulnak, ergo hülyék, mivel ez perfektül illik a náci ideológiádba 😊
- és miért nem tudtak integrálodni? mit vársz azokután, hogy évszázadokig rabszolgaként tartották õket, másodlagos emberként kezelték õket? hogy majd 30-50 év után behozzák a többségi(?), fehér társadalmat? (amerikára célzok)
- kérdezted a délafrikai feketéket is h mennyire élvezték az elõzõ érát? ki ne derüljön már, h a szocializmus jobb volt, mint a mostani, hiszen legalább rend(?) volt...
Forza.
holy shit, mr adolf!
Forza.
Már megint füvet szívtál.
Én tényeket mondok.
Alacsonyabb a feketék iskolai teljesítménye mint a fehéreké amerikában?
Igen. Ez tény. Csak én azt mondom , hogy ez genetika míg te azt mondod hogy hátrányos helyzet.
Mondtam nézd meg az országokat ahol jelen vannak. Nem tudtak integrálodni.
Nézd meg afrikát!
Nyomor bûnõzés.
Nézd meg amikor fehérek irányítottak. Sokkal jobb volt. Amióta megkapták a szabadságot csak egy dologban értenek egyet. A fehéreket el kell nyomni.
Javaslom még egyszer nézd meg a grafikon!!
Forza.
"A társadalmi fejlettség egyértelmûen köthetõ az intelligenciához."
És vajon a tyuk vagy a tojás volt elõbb?
"Ráadásul ezzel a véleményeddel az általad nagyra tartott mainstream tudományos vonalnak is ellent mondasz, még fõiskolai pszichológia tankönyvemben is benne volt, hogy az intelligencia nem csupán környezeti hatások eredménye."
Ahogy irtam: az intelligencia jelenlegi mérése önmagában egy baromság, mert olyan tudást feltételez, amit igenis a környezeti hatások alakítanak ki. Lásd a példámat alant... természetes hogy a torz mérõeszköz (átlagos iqteszt) torz eredményeket fog hozni, aztán meg lehet mantrázni, hogy a cigányok/négerek ostobák.
---
Danny: ha tényeket mondanál, nem tartanánk nácinak 😊) folytasd csak az egyszerûengondolkodást, az megy neked:
"Vagy ha kettest kapnék isiben akkor délafrikában az évi több tízezer gyilkosság helyett csak néhány ezer lenne?"
Forza.
Aki elmondja a tényeket a csokikról az
-kis pöcsû
-impotens
-náci
-fusztrált
-alacsony intelligenciával rendelkezõ
-szerencsétlen
Ja és a kedvencem ne gyûlölködj mert az élet rövid ja és bocsás meg mindenkinek😊
Amúgy ez hogy?
Mert "ha nem áll fel a pöcsöd"
akkor a négerek hülyék ha feláll akkor a négerek elérik azt az iskolai teljesítményt amit a fehérek?
Vagy ha kettest kapnék isiben akkor délafrikában az évi több tízezer gyilkosság helyett csak néhány ezer lenne?
Fogd fel ebben a vitában nem releváns az hogy ki mennyire sikeres. A tények makacs dolgok.
Mellesleg james watson nobel díjas is hasonlot mondott mint én.
Persze õ is frusztrált volt és egyest kapott isiben😊
Ráadásul ezzel a véleményeddel az általad nagyra tartott mainstream tudományos vonalnak is ellent mondasz, még fõiskolai pszichológia tankönyvemben is benne volt, hogy az intelligencia nem csupán környezeti hatások eredménye.
IQ and the Wealth of Nations
Forza.
egyébként meg azt remélem az esettõl hogy keményebben lépnek fel a bmw-s mercis arcokkal a környéken... de tudom hiú ábránd...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Név, származás, és egy ilyen fordulat:
"de a cigányok elmenekültek a helyszínrõl"
És ez nem a kuruc.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Forza.
anno 1987
Meg ahogy vonaglik a földön, hát ez nevetséges. Sajnos ez a videó is nagyon jól bizonyítja a magyar rendõrség totális amatõrségét.
Az USA-ban pl. egy mozdulat, és már tolják bele a sokkolót, rosszabb esetben még meg is gumibotozzák. Ezek meg félig térdelnek rajta, félig próbálják a lábát visszaerõszakolni normális testhelyzetbe, ahhhh.
Aztán majd jön ez is, hogy rendõri brutalitás, mert kiugrott a válla, és még csóri járõröket fogják felelõsségre vonni. SZAR A JOG, SZAROK A TÖRVÉNYEK! Mindig mondtam, Magyarországon fordítva ülünk a lovon. Sosem felejtem azt az esetet, amikor a rendõr lelõtt egy rátámadó pitbullt, és még a rendõr hurcolták meg, hogy jogtalan fegyverhasználat, meg miegymás. Amig ilyen szar törvények vannak, a rendõrségnek kvázi semmi hatalma, tisztelete nincsen, addig ne is várjuk, hogy valami változzon.
Bocs, de ez a videó kicsit kihozott a sodromból.
Ezután az összes kerületi rendõrtõl bevonták a fegyvert és a készenlétiek vették át a helyüket.
Ne lepõdjön meg senki, ha jön a hír, hogy öngyilkos lett a zárkában.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Érdekes,hogy 1-2 rendõr fogja le miközben a bnõje sétálgat,üldögél,dumál.
Nyugodtan elõvehetett volna egy fegyvert a kocsiból és lelõhette volna a rendõröket akár.
A forgalom is zavartalanul megy tovább.Nem vizet kellett volna ennek a szemétnek adni hanem három golyót a fejébe azonnal.
amerika speciális, nekik a bandásodás ütött nagyot, s hasonloan megoldhatatlan probléma, mint itthon a roma helyzet ... 😞 egyszerûen sok az ellenérdek, a rasszizmus-reflex.
"4. A fekete gyerekek átlagos IQ-ja 80 körüli, a fehéreké 100, ami azt jelenti, hogy a fekete gyerekeknek csupán a felsõ 10 százaléka teljesít ugyanolyan szinten az iskolában, mint az átlagos fehérek"
Még1x: mi az intelligencia? hogyan is mérjük?
pl az én kölköm rakosgatott kerek tárgyat kerek lukba, háromszöget háromszög alaku lukba, volt ilyen játéka. a szembecigányoknál a gyerekek a sóderhalom tetején játszottak a porral és vasdarabokkal. szerinted melyikük oldja meg helyesen az alábbi feladatot?
Carleton professzor meg egy a milliónyi véleménybõl. A fent emlitett okok miatt eleve ilyesmirõl szvsz képtelenség független, hiteles tesztet készíteni. Lásd, én nem fogadom el a linkedet, te viszont igen 😉
Forza.
Amerikában is csak 12% aztán mégsem bír velük a rendõrség.
Mexicoban meg fõleg meszticek vannak.
Az hogy az indiánnak magasabb az intelligenciája az nem azt jelenti hogy eléri a fehéret.
Mellesleg mi van afrikával?
A leggazdagabb kontinens az õvék mégsem tudnak semmit sem kezdeni velük.
http://www.demokrata.hu/heti-hir/az-iq-es-genetika?mini=program-naptar/2000/8/all&
"4. A fekete gyerekek átlagos IQ-ja 80 körüli, a fehéreké 100, ami azt jelenti, hogy a fekete gyerekeknek csupán a felsõ 10 százaléka teljesít ugyanolyan szinten az iskolában, mint az átlagos fehérek. Az alaptantárgyakban, mint az olvasás és a számtan, a néger gyerekek egy-két fokos lemaradást tanúsítanak az elemi iskola kezdeti éveiben, két-három fokos lemaradást a középiskolában és legalább négy fokos lemaradást a fõiskolán."
"2. Carleton Coon professzor kimutatta, hogy a fekete faj fejlettségi szintjét tekintve legalább kétszázezer évvel el van maradva a fehér faj mögött. A feketék agya még most is meglehetõsen alulfejlett a fehérekéhez képest, átlagosan kisebb, könnyebb és kevésbé barázdált, mint a fehéreké."
Tudom tudom tudományos rasszizmus = tények.
mexikóban jó a közbiztonság? nem. ott is a négerek... ? tudom, hogy a fajgyûlöleted ellehetetleníti, hogy logikusan gondolkodj, nem is értem mit vergõdök 😞
Forza.
Az usa rengeteget költ negro integrációra.
Mi az eredménye?
Van egy szûk fekete értelmiségi réteg amit pozitív diszkriminációval létrehoztak.
Ha egyenlõ esélyek lennének és nem ölnének bele pénzt akkor ez a réteg is menne vissza a gettóba.
Ebben csak az a ciki hogy az indiánoké magasabb mint a csokiké.
Sajnos a cionisták elhitették hogy csak azért teljesítenek rosszul mert hátrányos helyzetûek.
De ez hülyeség, nézd meg afrikát.
Még a saját kontinensükön is a béka segge alatt vannak.
Mellesleg a fehér szegények nem bûnöznek annyit mint a védenceid😊
A cigók is mari nénitõl lopják el a kaját😊
Bár mari néni árja és minimál nyugdíjból él.
Ja, nem tudsz? Nem baj, én sem.
sorold az országokat, ahol MINDEN SZEGÉNYT sikerült integrálni, felzárkóztatni.
ez nem színfüggõ. ha viszont ráadásul "színesek is", mindig akad egy két olyan jóakaro fasiszta pöcs és keresztbetesz a próbálkozóknak is...
Forza.