Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Live for nothing or die for something.
Akik most érkeznek azok fõleg határon túli magyarok.
De ezt is már leírtam egyszer , ebbõl nekem az következik , hogy baszol elolvasni a hozzászólásaimat.
Ha pedig elolvasod akkor 2 óra múlva elfelejted.
Ha nagyanyámnak meg áramszedõje lenne, akkor trolibusz lenne. Te komolyan amiatt az évi néhány bevándorló miatt rettegsz? Ázsiaiból, románból, ukránból nagyságrendileg több él Magyarországon. Vietnámiból is csomó él az országban, sokan marihuána és kábítószer kereskedelemmel foglalkoznak. Õket nem utálod?
Csokik és fehérek sárgák stb.
Ne erõltesd a tuidományos esszéket, a személyeskedõ, visszakérdezõ stílus jobban áll neked.
magyar német angol francia svéd japán stb
Talán azért mert nekem szólt?
A liberális majmozást is azért vetted magadra mert neked címeztem nem?
LOL
A kérdésre pedig ott a válasz.
De leegyszerûsítem mert látom a liberális oktatás nyomott hagyott rajtad:
Azért vagyok "fajgyülölõ" mert ha ide is behozzák a sok fekát akkor itt is ugyanaz lesz mint nyugaton. És félek majd ebben a "k.rva országban" családot alapítani. Ennek pedig az a következménye hogy a saját országomból el kell menekülnöm.
Érted?
"Szóval lehet hogy te liberális majom vagy?"
Lehet, de az esélye pontosan nulla. A buzizást meg ahogy nézem szépen magadra is vetted, innentõl kezdve ne nekem kelljen már magyarázkodnom 😊
A kérdésre pedig (míly meglepõ) még mindig nem válaszoltál, hogy milyen belsõ indíttatásból vagy ezen a véleményen.
De szerintem az a variáció lesz a befutó, hogy kell valami az életedbe, amit gyûlölhetsz és ideológiát gyárthatsz köré.
Mert egyenlõre csak annyi van hogy tolódik jobbra a politika.
Szerinted ez sértõ?
Múltkor kikérted magadnak a személyeskedést. De te bárkit beállíthatsz buzinak hülyének impotensnek?
Szóval ez hogy van?
arra a kérdésre amit atomreaktor rakott fel nos.
a leírt adatok megfelelnek a valóságnak vagy nem?
Polluxware írt egyedül hogy nem pontosak de amint látom még nem javította ki szóval lehet hogy csak böfögöt valamit aztán odébbállt.
Szóval mi számít fajgyûlöletnek?
Én elismerem hogy a négereknek jobbak a fizikai adottságai mint egy fehérnek. Ez fõleg abban nyilvánul meg , hogy némely sportban jobbak és a fizikai igénybevételt is jobban bírják. Gondolom ezért voltak kelendõbbek a fekete rabszolgák mint a fehérek.
A másik az intelligencia.
Azok az adatok is igazak amiket leírtam csak más okozatot mondunk rá.
A ballibsi verzió: hátrányos helyzetûek.
Én meg azt mondom hogy a négerek átlaga sosem fogja elérni a fehérek szintjét mert genetikailag nem lesznek rá képesek(gondolom ez a fajgyûlölet).
Hidd el engem sem nagyon érdekelne ha az ensz nem segélyezné afrikát és ezzel hagyná az evolúciót dolgozni. Csak a baj az hogy szaporodnak. Mindenhol ahol jelen vannak õk követik el a legtöbb bûncselekményt, erõszakosak, iskolai teljesítményük a legalacsonyabb.
Ez mindenhol érvényes rájuk még a saját országaikban is.
Lehet a hátrányos helyzetre fogni hogy gyakorlatilag képtelenek újat alkotni és építeni.
Szóval ha azt értitek fajgyûlöleten hogy ezt kimondom és szerintem nem kéne velûk elárasztani európát(sem arabokkal) akkor valóban fajgyûlölõ vagyok.
Megoldás afrika legyen a feketéké meg az araboké.
Minden fehér ember jöjjön el onnét és a kizsákmányoló cégek is az európai feketék meg arabok pedig menjenek innét.
Ha pedig segíteni akarunk nekik akkor csak kizárólag képzést adjunk nekik.
Tony Blair is megmondta , hogy a multikulti nem fasza.
Hivatalosan Magyarország területén nem létezik ilyen titulus, poszt és elismert jogkör.
Az országban élõ cigány kisebbség mégis erre a személyre hallgat, nem pedig a hivatalosan létezõ (pl.:rendvédelmi) szervekre és ezt nyíltan vállalják is.
Ez pedig nyílt ellenszegülés a befogadó ország törvényeivel és alkotmányával szemben, csupán azért nem tûnik annak, mert ebben növünk fel és nem is vesszük észre.
Az "amíg másnak nem árt" eszmében az a gond, hogy sajnos csak papíron létezik, mert csak ott létezhet. Mindig van valaki, akinek árt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha nem vagy képes belátni ennek veszélyeit, akkor nincs is mirõl beszélnünk. A vallási fanatikusokat sem lehet észérvekkel meggyõzni.
az itt lévõ balliberális erõk pedig támogatják õket
az õslakosokat pedig el kell nyomni
Ha megfigyeled nagy részük gyarmatbirodalmat tartott fenn ezért nem hat meg a bevándorlók nagy száma náluk.
A franciák meg...elég megnézni a francia válogatottat 😄.
Isten nem ver bottal!/trianon/
Lehet, hogy az Isten elõtt egyenlõek vagyunk, de gondolom azt ténnyt Te is elfogadod, hogy az egyének nem egyenlõ arányban veszünk részt a társadalmi munkamegosztásban. A rossz emberenyag tömeges beáramlása egy adott társadalom tejesítményének a romláháshoz vezet.
szal az arab feleségül vehet több nõt is abban a nyugat europai országban, ahova bevádorolt? vagy mire gondolsz konkrétan?
(a kultura és az eszme pedig magánügy, míg másnak nem árt)
Forza.
Nem az a baj, hogy beszopták a "narancsfaszt"', hanem az, hogy az csak egy fütyi, és impotens.
és amugy hány évtõl számit valaki bennszülöttnek és hány generácio marad "bevándorló" státuszban?
amugy magadat is utálod? (hiszen te is csak bevándorló vagy, jól érzékelem: "több évet éltem külföldön, különféle országok, különféle városaiban"... mért nem tudtál itthon maradni "velünk"? 😄D )
Forza.
ha a narancsoknak lenne jelentõs ÉRTELMES szavazóbázisa, akkor most jelentõsen kellett volna csökkennie a támogatottságának.. ehelyett továbbra is megvan a kétharmad. hjakérem, a csõcseléknek szimpi, hogy a földesurak beintettek az imf-nek, bankadot vetnek ki, stb. tudod, a cirkusz mûködik, gondolom kenyérre is jut még....
Forza.
A sok mezitllábas azért jön európába mert már elege van hogy teveszarba lép, de mikor megérkezik itt is a háza elé szarik... akkor minek jött?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Arról beszélnék, hogy miért is szeretem Magyarországot. 31 éves vagyok, több évet éltem külföldön, különféle országok, különféle városaiban. Jelenleg éppen Dél-Angliában vagyok. Szóval, miért is szeretem Magyarországot? Nos, legfõképpen azért, mert MAGYAROK LAKNAK BENNE! Ha mész az utcán, magyar szót fogsz hallani, ha bemész egy közértbe/orvosi rendelõbe/fodrászatba/kocsmába/stb. magyar ember fog kiszolgálni, és így tovább. Nem tartom magam rasszistának, de azért kétségtelenül piszkálja a csõrömet, amikor mondjuk Amszerdamban mindenféle (színes és színtelen) náció között végzed a napi teendõidet, és természetesen egyik sem beszéli rendesen a nyelvet.
Legjobb példa: Ülj be egy szabadon választott McDonald's-ba, bármikor (anglia, hollandia, franciaország, vagy akár kanada) és 20-30 perc alatt a bolygó összes népével találkozni fogsz. Persze, erre sokan mondják, hogy milyen nagyszerû, és milyen színes az élet, de azért ez nem egészen így van. Angliában elvárom, hogy angolul beszéljenek, és angol emberek vegyenek körül. Ehelyett, úgy kell rájuk vadászni, mert elvesznek a többi közt. Vannak olyan nációk, akik valamelyest próbálnak beilleszkedni, felvenni az adott ország szokásait, betartani a törvényeit, de többen vannak azok, akik csak szimplán élõsködni akarnak. Saját országukból hozott kultúrát erõltetik, saját viselkedésüket, és törvény(telenség)üket. Ma elmentem kicsit sétálni, és néha frankón nem mertem levegõt venni, mert olyan emberek sétáltak el mellettem, akik valami nagyon durván harmadik (vagy negyedik) világból érkeztek, és ki tudja, milyen bacikat hordoznak. Jó, ez kicsit durva, de értitek.
Szóval én igencsak ellene vagyok a nagy bevándorlási mániának, maradjon csak meg Magyarország Magyarnak! Mert sajnos Anglia már nem az Angoloké, Hollandia már nem a Hollandoké és Franciaország sem a franciáké. Kanada, USA és Ausztrália azért más egy kicsit, mert ugyebár ott az elsõ telepesek is bevándorlók voltak, a bennszülötteket meg kiirtották (majdnem), szóval ott alapból mindenki idegen.
Na, ennyit Danny védelmében, véget ért az esti rasszista kiselõadásom! <#vigyor5>#vigyor5>
Így van, hiszen õk beszopták a "narancsfaszt", még szerencse hogy ti itt vagytok (felvilágosult libik-szocik), kiket nem lehet csak úgy megvezetni, mert hát ti aztán átláttok a szitán.
Ha valaki befolyásolható az csakis jobbos lehet. lol!!
Javaslom, néhanapján vegyétek le a kipa-t és gyertek ki a szegfûerdõbõl. 😊
mégis hol volt arra példa hogy rasszistáztak akkor ha feketével szemben fehérként fehérre szavaztál?
sajnos a javítása 70k lenne, ugyhogy aki tud az támogasson!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊