Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az õseim ezen a magyarországnak nevezett földrajzi helyen élnek/éltek évszázadok óta. Én a magyar nyelvet beszélem a legjobban, itt ismerem ki magam, itt van egszisztenciám(?), a barátaim, stb. Mért akarnék elmenni dél afrikába?
Ha a lányomat agyát esetleg egy fehérbõrû magyar adja majd egyszer, véletlenül a kezébe, kihez mehetek reklamálni, hogy ez nemér, ilyet csak a délafrikai négerek csinálnak?
Forza.
Ilyenkor mi van?
Live for nothing or die for something.
anno 1987
Ennyi.
Akárcsak a cigányoknak.
Csak te nem skandálod hogy öljük a magyart(egyenlõre)
Mivel gyökértelen vagy így neked tökmindegy hogy magyországon vagy a délafrikai köztársaságban élsz.
Szóval akár el is mehetnél oda 1 évre.
De nem szabad sírni ha a lányodat úgy találod meg hogy az agya a kezében van.
sorry de ez van ott és ezt feketék csinálják.
És a kultúrájukat itt is gyakorolják ergo fölösleges a multikulti.
Forza.
Persze az antimagyar meg liberális majomnál megy a sértõdött kisasszony ugye?
abszurd, de vegyünk egy példát:
- X megszületik 1903-ban a felvidéken és büszke rá, hogy magyar
- Y megszületik 1979-ben a felvidéken és büszke rá, hogy szlovák
WTF???
Forza.
wednes: egyetértünk, egy idegen faj, aki ellen lehet uszitani, talán összekovácsolná a világ népeit. vagy lehet, h néhány csoport elkezdene az idegenekkel egyezkedni, meg befogadnák õket, stb és aztán ugyan ott tartanánk, mint most, csak a Dannyk nem a négerek, hanem a marsklakók ellen ágálnának 😊
amugy mi a magyar kultúra? pl a népviselet? pl a káromkodás? egyébként is, ezeket a kultúrvonásokat _nem minden magyar_ hordozza, hanem vannak olyan magyarok, akik mondjuk ápolják a hagyományt, stb stb ... õrájuk kellene konkrétan büszkének lennem? név szerint netán?
Forza.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
akik - mint te is - arra büszkék, hogy épp itt születtek. ha 120 kilométerrel északabbra jönnek a világra, akkor meg a szlovák nemzethez való tartozásukra lennének büszkék. erre érdemes büszkének lenni 😄 ez aztán önmagában ÓÓÓRIÁSI teljesítmény, magyarnak születni <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
az is röhejes, amikor attól büszke a magyarságára valaki, mert micsoda nagyjaink voltak ... vagy milyen vendégszeretõ nép a magyar ... meg szépek a magyar lányok ... meg választékos a nyelvünk ... hát ehez aztán az egyén iszonyat sokat tett hozzá, jóóhogy büszke is a magyarságára <#eljen>#eljen>
birkák... szeretnek a nyájhoz tartozni és még büszkék is rá, mit nekik egyéniség 😊
Forza.
Egyébként igenis érték, hogy az ember milyen nemzetbe születik és azt becsülni kell. Hogy ez nacionalizmus lenne? Miért is? Ha a saját kultúrámat nem tisztelem akkor másét se fogom.
Azt hiszem, itt néhány szívcsakrás szélsõjobbos agya generális faliórával száll el a dilemma miatt. <#eplus2>#eplus2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A hozzá kapcsolódó hagyományokkal és jogokkal foglalkozó Szent Korona-tan szerint a magyar alkotmányosság alapja volt az Anjou-kor végétõl egészen a II. világháború végéig. A tan szerint az ország alaptörvényének és jogrendszerének végsõ forrása a Szent Korona."
Legalább arra legyünk büszkék amink van...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
lehet inkább neked kéne a pogányságra emlékezni ha már úgy is leszarod
Én mindenesetre megvetlek. Magyarország szégyene vagy.
anno 1987
Schmitt
"Javasolja, hogy bevezetõjében az alaptörvény emlékeztessen a Szent Koronára és a magyar államiság keresztény gyökereire."
Miért nem a pogányságra? Azok még inkább a gyökereink, nem?
Szent korona meg aztán a másik lényeges elem... mer' a parasztnak kell valami tárgy, amit lehet imádni.
Rohatt álszent értelmiségi pojácák.
Forza.
2010, május 24., dr. Gaudi-Nagy Tamás
A Jobbik feljelenti Biszku Bélát a kommunizmus bûneinek nyilvános tagadása miatt
Forza.
a) egy kéz
b) két kéz
c) két kéz, egy láb
d) két kéz, két láb
lesz elegendõ a megszámolásukhoz?
fry day fry day sálálálláláá
"Milyen az a Magyar Magyar? Meg minek az? Olyan nincs hogy Japán Japán, vagy Német Német! Japán van! Meg német! Csak nálunk tesznek különbséget, hogy ki a nagyobb Magyar!"
Csórikám, pár éve már elment, de minden egyes szava a mai napig igaz.
pl: nálunk két kerület határában az utak (meg ugy MINDEN) pont ilyen indokoltsággal rohadnak szét, mert mindenki a saját érdekeit képes csak nézni. az ok, a korlátoltság, az ember képtelen nagyobb léptkében gondolkozni - de ha tud is, pl. a közigazgatás és megannyi más ezeréves berendezkedés gátolja. ezekután tényleg brutálisan elrugaszkodott utopia részemrõl, hogy a föld népei egyesüljenek 😊
Forza.
(van egy lányom. szeretnék többet, de miután legalább annyit akarok adni az utódaimnak, amennyit én kaptam szülõktõl, ennek nincs igazi realitása...)
Forza.
Persze magának az ideológiának vannak szélsõségei, pl nemzeti szocializmus, sovinizmus, de szerintem a valójában utópisztikus kommunizmus sem más, mint orosz nacionalizmus lokálon túl úgymond (legalábbis ahogy megjelent a XX.sz Európájában.
De önmagában, hogy a saját elõhelyed, s saját városod, saját régiód, saját hazád, saját nemzeted elõbbre rangsorolod mint más várost, régiót, hazát, nemzetet önmagában így tisztán nem konfliktushordozó.
lokálpatriotizmus? Pl ahogy én látom a borsodiak és a hajdúságiak kimondottan lokálpatrióták Magyarorszgáon a többi térséghez képest, amikell szintén semmi baj sincs.
Sikeresen indult a romániai napkollektoros pályázat
"Borbély László romániai környezetvédelmi miniszter a lapnak elmondta, hogy sikeresnek bizonyult a július 1-jén elindított program, mivel a múlt hét végéig országos szinten 5600 igénylést nyújtottak be, és Bukarest után az erdélyi megyékben volt a legnagyobb az érdeklõdés. Arra hívta fel a résztvevõk figyelmét, hogy mihamarabb kezdjék el a napkollektoros fûtésrendszerek megépítését, hiszen október 30-ig be is kell fejezni a munkálatokat. A miniszter ígérete szerint a számlák benyújtása után legföljebb egy hónappal az állam átutalja a vissza nem térítendõ támogatás összegét is."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondolom 30+ évesen nincs gyereked need for speedel játszol és nem is tervezel családot.
Az adó és a halál.
Amúgy igen.
- nem tudok ellene tenni. ill annyit, hogy elmondom egy forumon, hátha valaki belátja 😊
- igen, egy reboot megoldás lehetne (pusztán elméletben)
Forza.
Hanem "én azért lopok mert szegény vagyok és megélhetésbõl teszem és jogom van a segélyt amit te befizetsz upc-re költenem stb.." tipusu emberek.
A gárdisták kinek ártottak?
Nem értetted amit leírtam.
Másrészt szerinted a magyaroknak csak rossz tulajdonságai vannak?
Oké ha nem jó tegyél ellene.
Javaslom az emberiség 99,9%-nak kiirtását.
Kezd izraellel az soviniszta állam.
De várjunk akkor már antiszemita is vagy😊
Ja, szerintem is. 😊
Ami probléma vele:
- a mai emberek egyetlen rasszhoz tartoznak, szóval nem tudom, mire gondoltál a rassz emlegetésével;
- az általad felsorolt csoportok nemzetek vagy etnikumok, melyek vélt vagy valós különbözõsége elsõsorban kulturális alapú, csak épp te rassz alapon próbálod magyarázni, lásd cigányok említése
Egyébként pedig azt a marhaságot te hol olvastad, hogy a magyarok befogadóak?
Olvasnivaló
(Mellesleg pont errõl írtam a #30467-ben: a magyarokhoz idealizált pozitív tulajdonságokat köt az egyszeri nacionalista, míg rossz tulajdonságai mindig csak másnak vannak. Aztán a valóság meg nem egészen fedi az ilyen rózsaszín elképzeléseket.)