Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
francom menne valmi flancos helyre külfödre 1-2hétre, ahol az ember nyakába lihegnek a túristák, meg nem érzed magad jól a bõrödben
Ne már itt minden rasszista ha kisebbséggel szemben súlyt le a törvény?
Különben is ahonnét jött ott nemi erõszakért halál jár.
Európa mikor lett ilyen degenerált hogy saját jóléti rendszerével pusztítja el magát?
Live for nothing or die for something.
Pl. úgy hogy próbálok azon változtatni, amit nem szeretek benne...
A feltétel nélküli szeretet csak elvakít, ráadásul általában azok szeretik fennen hangoztatni nagy hazaszeretetüket, akiknél ennyiben ki is merül amit fel tudnak mutatni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"A rendõr nagy nehezen kimenekült a sörözõbõl, beszállt szolgálati autójába, lezárta annak ajtóit és megpróbált elmenni, ám a társaság ezt nem nem engedte. A járõr ekkor rádión kért segítséget a környezõ rendõrkollégáktól, akik kisvártatva a helyszínre siettek, kimenekítették társukat szorult helyzetébõl, és hamarjában igazoltatták az ittas, fenyegetõzõ társaságot. "
Igen ez van akkor ha nincs rend.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Úgy látszik, nem... Mit várunk ezer évtõl?
És hol van már az ezer évvel ezelõtti magyar virtus? Lapozz fel egy történelemkönyvet, annyiszor keveredtünk már más népekkel/nyelvcsaládokkal, szinte örülhetünk, hogy nem nyerítünk...
What about the forests?
Oszkó már a fizimiskáját tekintve is egy címeres genyó, de kivételesen teljesen igaza van.
A szegfût narancsra váltottuk, a bolhacirkusz folytatódik.
Forza.
Ezek után nekem kissé bizarr volt azt hallani a fõszervezõtõl, hogy megvan az új kormány, most már fogjunk össze...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem szeretni kell a gyereket, hanem etetni.
Az igaz hogy étel nélkül meghal , de akkor valószínû jobb ember lesz ha mindkettõt megkapja.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Te sosem fogsz semmilyen országot magadénak vallani.
Tudod ez olyan mint amikor szurkolsz egy csapatnak de átállsz egy másikhoz mert a tiéd éppen vesztõ v. csak nem olyan jól teljesít.
Gerinc.
Az én identitásom egyszerû: ember vagyok, és ott élek ahol jobb nekem. Namost ha ez nem Magyarország, akkor nem az. Az országhatárokat, és az államformákat csak a történelem erõlteti ránk, holott egyáltalán nem csak ez a csoportbeosztás létezik, ha már az ember mindenáron tartozni akar valahova. Sõt, egy földrajzi, vagy faji csoportosulás sokkal logikusabb, mint bármilyen filccel húzott országhatár.
Sokan nem tudnak idegen nyelveket MO-n, és ezért úgy érzik, hogy csak itt boldogulhatnak. Holott ezzel csak saját magukat hazudják képen lustaságból. SEMMI különbség nincs emberileg a környezõ országok népe meg a minénk között, csak a ránk erõltetett nyelv, és a hagyományok. Aki meg ezektõl teszi függõvé magát, az meg is érdemli.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csak a gyurcsány beszéd óta nem nagyon állnak mellé.(lásd választási eredmény).
Nyolc évig csinálta ezt a Fidesz, akkor egyikõtöknek sem fájt. Most, hogy a baloldal lett az ellenzék, egybõl feltûnik, igaz?
Orbán 2010. április 25-én feltalálta azt, hogy ha az ország összefog, akkor akár fejlõdhet is. Elõtte nyolc évig õ volt a széthúzás mintaképe a sjaát ünnepekkel, a tüntetésekkel, sztrájkokkal, népszavazással, feljelentésekkel és vádaskodásokkal...
Érted, ez kb. olyan, mintha Fidel Castro szeretne demokráciát alapítani Kubában.
Erre gondoltam.
A kettõ nem zárja ki egymást.
Maradjunk ennyiben.