Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
attól miért ne értékelhetné a magyar dolgokat, hogy néha idegen tájakat is meglátogat, és ne adj isten élvezi is az ottani dolgokat? No meg ha valaki szereti a tengerpartot, akkor kénytelen vándorolni, mert itt nincs. Ha lenne, és még is vándorolna, akkor jogosabb lehetne ez a nagy magyarság.

.: mobilize.hu :.

Fordítsuk meg a dolog. A saját komplexusaid miatt nem értékeled azt, ami magyar?

arty
szvsz (homokos) tenger(part) > bármi 😊

Forza.

Szóval a saját komplexusaid miatt nem találod fel magad külföldön, és ezért csak MO vezethet el az üdvözüléshez?
polluxware
hungarista az egy picit más téma... mondjuk én is szívesebben megyek le a határra a koszos szutyok tiszához, vagy a maroshoz.. ott legalább itthon vagyok, és úgy tetszik ahogy van

francom menne valmi flancos helyre külfödre 1-2hétre, ahol az ember nyakába lihegnek a túristák, meg nem érzed magad jól a bõrödben

Danny1987
„a rendszer különben is rasszista”

Ne már itt minden rasszista ha kisebbséggel szemben súlyt le a törvény?
Különben is ahonnét jött ott nemi erõszakért halál jár.

Európa mikor lett ilyen degenerált hogy saját jóléti rendszerével pusztítja el magát?

Live for nothing or die for something.

w77d
elég az, ha nem teszel olyat, ami árt a hazádnak... ennél többet nem kell felmutatni...

guardian hero
"hogy teszel a hazádért, ha nem szereted?"

Pl. úgy hogy próbálok azon változtatni, amit nem szeretek benne...

A feltétel nélküli szeretet csak elvakít, ráadásul általában azok szeretik fennen hangoztatni nagy hazaszeretetüket, akiknél ennyiben ki is merül amit fel tudnak mutatni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

w77d
nem õk alkotják, õs csak a betegségei neki.... a hazád már több mint ezer éve meg van alkotva, most már csak kezelni és szeretni kell.

w77d
szerintem inkább ez a hülyeség... hogy teszel a hazádért, ha nem szereted??? Nem tudom, én bárhol máshol vagyok a világban honvágyam van, akaratlanul is hiányzik a hazám. Itthon meg akármi van valahogy mégis büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem. Tudom tudom ezek ilyen hungarista stb megszólalások, de akkor egye fene, ha azt takarja a hungarista, hogy magyarországra akármi van inkább jó szempontból szeretek gondolni akkor vállalom: HUNGARISTA vagyok...

guardian hero
színvonal alapján inkább cigány szigetnek kéne hívni

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Danny1987
Miért is uszító náci?

Danny1987
Szolgálunk és félünk

"A rendõr nagy nehezen kimenekült a sörözõbõl, beszállt szolgálati autójába, lezárta annak ajtóit és megpróbált elmenni, ám a társaság ezt nem nem engedte. A járõr ekkor rádión kért segítséget a környezõ rendõrkollégáktól, akik kisvártatva a helyszínre siettek, kimenekítették társukat szorult helyzetébõl, és hamarjában igazoltatták az ittas, fenyegetõzõ társaságot. "

Igen ez van akkor ha nincs rend.

Na, ezt is a zsidók csinálták, BEEEEE...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A Hatvannégy Vármegye Plusz Áfa ismét alkot.

Láma!
Emberek vagyiunk, évmilliók óta a Földön élünk, kialakul bennünk egyfajta közösségérzet.
Úgy látszik, nem... Mit várunk ezer évtõl?
És hol van már az ezer évvel ezelõtti magyar virtus? Lapozz fel egy történelemkönyvet, annyiszor keveredtünk már más népekkel/nyelvcsaládokkal, szinte örülhetünk, hogy nem nyerítünk...

mflex

What about the forests?

Oszkó: Függõségbe sodor a szabadságharcunk

Oszkó már a fizimiskáját tekintve is egy címeres genyó, de kivételesen teljesen igaza van.

A szegfût narancsra váltottuk, a bolhacirkusz folytatódik.

Willenbrock
A jelenlegi országhatár tényleg csak úgy meg lett húzva francia barátaink által,de szerintem nem csak valami belénknevelt marhaság meg a nyelv jelenti a nemzeti együvétartozást.Több ez annál:a Kárpát medencéban 1000 éve a legmeghatározóbb nép voltunk-vagyunk,legtöbbünk õsei régóta itt élnek,az emberben kialakul egyfajta magyar szellemiség ami sajátos világnézetet,értékrendet is jelent.Léteznek nemzeti karakterek,gondoljunk pl. az olaszokra-tényleg fecsegõ muzikális alkatok.A németek nyers humorú precíz szorgalmas alkatúak stb.Vannak mindenhol kivételek de a nemzeti karakter azért mindenhol látható és ez több mint valami belénk nevelt felesleges baromság.Vannak egyezõségek is:keresztény népek vagyunk és az Európai történelem valamennyire közös nevezõre hozta az európai népeket.

arty
A hazámat a csõcselék és a politikusok alkotják, õk határozzák meg. Ezt kéne szeretnem?

Forza.

arty
Õ nem ellenvéleményt képvisel, hanem egy uszító náci. Semmi szükség rá. (oké, sok másra se volna, ennyiben valoban nem igazságos a rendszer...)

Forza.

arty

... akkor nem csak én láttam kiskirálynak 😊

Forza.

A legjobb példa rá a néhány szoci képviselõ, akik jelenleg is ülnek.

Mi lenne vele a baj? Én is dolgoztam külföldön.

Ne bagatellizálj, az csak az egyik eleme volt a széthugyozott Kossuth tér, a Gaskó-féle orzágbénítások (a fõmufti most másfél millát keres havonta, azóta nincs sztrájk...) és az uniós források leszavazása mellett.

Ezek után nekem kissé bizarr volt azt hallani a fõszervezõtõl, hogy megvan az új kormány, most már fogjunk össze...

bertino
mi is a baj azzal, hogy az ember oda megy, ahova akar ? <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A mai világban oda mész ahova akarsz, a probléma az, hogy kizárólag a saját értékrendedet tartod üdvösnek, ami nem más mint a liberális világpolgár kliséje. Ugyanúgy egy kaptafára lehet húzni, mint a "turbómagyarokat". Én úgy gondolom, hogy valahol a két véglet között van az igazság.

banok
ez elég általánosító volt...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987
Írhatta volna ezt is:

Nem szeretni kell a gyereket, hanem etetni.

Az igaz hogy étel nélkül meghal , de akkor valószínû jobb ember lesz ha mindkettõt megkapja.

Sadist
Egyik a másikból következik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Konkrétan a foci drukkereket se értettem soha, de érdekes módon sok közös vonásuk van a hungaristákkal. Ha kell kéz a kézben vandálkodnak, ugye a hasonló mentalitás jótékony oldalai...
Danny1987
Csak kiegészítés volt mert nekem úgy tûnt mintha a kettõt szembeállítva gondolta.

Danny1987
Szerintem neked nem szabja meg senki.
Te sosem fogsz semmilyen országot magadénak vallani.
Tudod ez olyan mint amikor szurkolsz egy csapatnak de átállsz egy másikhoz mert a tiéd éppen vesztõ v. csak nem olyan jól teljesít.
Gerinc.

Ez egy baromság, nekem ne szabja meg senki, hogy melyik országot kell jobban szeretnem. 3 nyelvet beszélek jóformán anyanyelvi szinten, és oda megyek ahol jobban boldogulok.
Az én identitásom egyszerû: ember vagyok, és ott élek ahol jobb nekem. Namost ha ez nem Magyarország, akkor nem az. Az országhatárokat, és az államformákat csak a történelem erõlteti ránk, holott egyáltalán nem csak ez a csoportbeosztás létezik, ha már az ember mindenáron tartozni akar valahova. Sõt, egy földrajzi, vagy faji csoportosulás sokkal logikusabb, mint bármilyen filccel húzott országhatár.

Sokan nem tudnak idegen nyelveket MO-n, és ezért úgy érzik, hogy csak itt boldogulhatnak. Holott ezzel csak saját magukat hazudják képen lustaságból. SEMMI különbség nincs emberileg a környezõ országok népe meg a minénk között, csak a ránk erõltetett nyelv, és a hagyományok. Aki meg ezektõl teszi függõvé magát, az meg is érdemli.
Sadist
Igen, és?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jajjjj. Biztos azért tart itt az ország, mert leszavazták a vizitdíjat.

Danny1987
Az elmúlt években a baloldal is ugyan úgy megosztotta az embereket.
Csak a gyurcsány beszéd óta nem nagyon állnak mellé.(lásd választási eredmény).

Ja nem zárja ki egymást, sõt az egyik elengedhetetlen a másikhoz.

Mit vártál? Sorakozzanak fel az egy és igaz Orbán mögé, aki a saját fizetésének egekbe és a forint padlóra küldésével kezdték a ciklust?

Nyolc évig csinálta ezt a Fidesz, akkor egyikõtöknek sem fájt. Most, hogy a baloldal lett az ellenzék, egybõl feltûnik, igaz?

Danny1987
Az a gáz ebben hogy a baloldal is ezt csinálja.

Az a baj a velõs megfogalmazással IS, és a NENYI-vel is, hogy ezt nyolc éve is meg lehetett volna tenni, ha a fél ország nem azon munkálkodott volna, hogy "a szent cél érdekében" szétcsesszék a kormány munkáját.

Orbán 2010. április 25-én feltalálta azt, hogy ha az ország összefog, akkor akár fejlõdhet is. Elõtte nyolc évig õ volt a széthúzás mintaképe a sjaát ünnepekkel, a tüntetésekkel, sztrájkokkal, népszavazással, feljelentésekkel és vádaskodásokkal...

Érted, ez kb. olyan, mintha Fidel Castro szeretne demokráciát alapítani Kubában.

Danny1987
"Nem szeretni kell a hazát, hanem tenni érte. "

Erre gondoltam.
A kettõ nem zárja ki egymást.

Sadist
Melyik kettõ? A NENYI meg az alábbi mondat? Az elõbbi csak egy narancsszínû autofellatio nemzetiszínbe csomagolva és a falra függesztve, utóbbi meg végre egy velõs megfogalmazás, hogy hogyan lehetne elõrébb lépni.

A másik oldallal IS.
Maradjunk ennyiben.

Danny1987
A másik oldallal is foglalkozni kell mert lehet hogy neki teljesen más célja van mint neked.

Danny1987
A kettõ kizárja egymást?

Sadist
Ez olyan jó megfogalmazás, hogy be kéne kereteztetni és a NENYI helyére kifüggeszteni.