Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"könnyû Katit táncba vinni, ha Kati is táncolni akar"
vagy a kedvencem "almafától ne várj körtét"
A Telenor mennyivel jobb?
Én csak általánosságban mondtam a telefonos szolgáltatókra és bankokra.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt elaltatják.
Nem pedig szaporítják sõt védik hogy jaj ez a kultúrájuk toleráld mert ez a trendi.
Live for nothing or die for something.
Amint nem lesz ki finanszirozza azt a szûk feka középréteg visszaesnek az eredeti szintjükre(lásd afrika éhezés nyomor erõszak)
Sajnos a liberalizmus hülyeségét éljük most miszerint mindenki egyenlõ.
Majd egyszer azt is belátják hogy a négereknek nem az európai utat kell követni mert arra sohasem lesznek képesek.
(plusz benned megvolt az elhatározás, volt a környezetedben jó példa, és még sorolható, hogy mennyi minden miatt nem összevethetõ a kettõ)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként találó hasonlat. 😊
Mellékesen középiskolába simán utaztam oda-vissza 1-1 órát a BKV-val és sokan még többet is, mégsem volt ez semmire sem kifogás.
No persze a raj erre sem képes... hogy felkeljen... röhej.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://www.telenor.hu/szolgaltatas/koltsegcsokkentes/vezetekes-hivo/
Egy 3 perces hívás esetén mennyi is a végzõdtetési díj és mennyit fizetsz ténylegesen a szolgáltatónak? De mondhatnám a vállalati felhasználókat is, ahol nem egy esetben a csoportba tartozók ingyen hívják egymást, a szolgáltatótól függetlenül. Hol is van itt a végzõdtetési díj? Sehol.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem csak eltûrésrõl van szó, hanem nagyon sokszor odenáré birkaságról. Mind a mai napig vannak még olyan elõfizetõk a mobilszolgáltatóknál, akik majd évtizedekkel ezelõtti tarifacsomagokban vannak, mert olyan szinten szarnak az egészbe, hogy annak sem néznek utána, miszerint esetleg talán lenne 70-80-90 ft-os percdíjnál alacsonyabb tarifájú csomag is. A kedves felhasználó elkényelmesedett, jó neki, ahogy van, minek bolygassuk meg a jelenlegi helyzetet? Hja kérem, akkor lehet fáradni a kasszához...
Hitelfelvétel: miért ne adhatnák 38%-os THM-mel a hitelt a plazmára, amikor a kedves hülye állampolgár így is fel fogja venni, mert neki KELL? Keresleti piac van kéremszépen, ennyi...
Forza.
vagy hogy westeles maradjon?
magunknak köszönhetjük 😞
Forza.
Kb mint a bankok, mert az pofátlanság hogy Lengyelországban vagy Törökországban kedvezõbb feltételekkel lehet hitelt felvenni pl.
De kb sajnos ilyen a magyar nép, mindent de mindent eltûr, minden emelést is eltûr még ha jogtalan is. Nem kell azon csodálkozni azon hogy a Európa országai közül a magyart lehet legjobban megfejni.
Az országgyûlés mikor képviselte amúgy a TÁRSADALMAT ?
s mikor képviselte inkább a különbözõ gazdasági csoportok érdekeit?
Magyarország tényleg egy kurva ország ahogy a klasszikus mondta, s abból is egy nagyon repedt sarkú? Mert az ok hogy Magyarország csak a multi cégek és bankok gyarmata, legyen ez ok, de régebben azért a gyarmatosító létesített is valamit a gyarmaton.
Forza.
Beszedni rövid távon is be lehet mindenféle versenyhátrány nélkül. Példa. Bank fogja és a kártyadíjat évi 150 forintról 160-ra emeli. Észre sem veszed. Hány bankkártya van az országban? *10-el. Pénz felvételnél x ezred százalékponttal emeli a kezelési költséget. Észre sem veszed. Hányan vesznek fel hányszor egy évben pénzt? Mobil. Emelik fillérekkel a kapcsolási díjat. Észre sem veszed. Hány kapcsolás van egy évben? Bevásárlóközpontok emelik minden terméküket 1 azaz 1 forinttal. Észreveszed? Hol a versenyhátrány?
No offense. Csak mondom, hogy elsõre tök jól hangzik amit mond, de lényegében a pofádba hazudik, mert egyszerûen nem igaz amit mond. Kerüli a forró kását, de nem lehet örökké. Viktorkának is idõvel meglesz a saját öszödi beszéde.
Forza.
"ha nem tudnák RENGETEGEN megkerülni a beszédhivást a neten keresztüli hívással, hopsz.)"
Már értem a gondolatmenetedet. Ha nem fizetek adót, akkor az itthoni terhek már nem is tûnnek olyan magasnak.
Végülis tökmindegy, ki szedi el tõlem a pénzt, csak bicskanyitogató az a pofátlanság, hogy rezzenéstelen arccal kommunikálom, hogy nem lesznek megszorítások, közben pedig de, csak mással végeztetem el a piszkos munkát.
" El tudja valaki képzelni hogy ezért 1 órával elõbb fölkelnek hogy a város másik végébe levõbe eljussanak 8-ra mikor néha a saját utcájukba sem"
Ez mindent elmond: ha nem fogod a kezüket, akkor maguktól visszasüllyednek.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"A cigány kisebbség véleménye nem releváns az ügyben" – mondja az Esélyt a Hátrányos Helyzetû Gyerekeknek Alapítvány ügyvédje a Népszabóságnak, ahol hány cigány is dolgozik amúgy? elég nagy szerkesztõség...
Amúgy akkor kinek számít a véleménye az ügyben?
"– A cigány kisebbség véleménye nem releváns az ügyben – érvelt az alapítvány ügyvédje."
Szóval leszarják a védenceiket.
Egy hozzászólás:
"Gyõri vagyok, valamennyire ismerem a szitut.
Az ahogy a felvédõk küzdenek a cigányokért egy kész vicc:
Mint amikor a vak embert erõszakkal átviszik a zebrán, holott nem is akart átmenni.
A Kossuth utca Gyõr Harlemje. Az ottani iskola tanítói megtanulták õket kezelni, szót értenek a szülõkkel, a cigányok ragaszkodnak az iskolához, ahol egyszerûen azért kerültek többségbe, mert a környéken õk adják a többséget (Figyelem Mohácsi!). Az igazgató néha kiment reggel fölkelteni az elkésõket ( hány másik iskolában fogják azt megtenni értük???).
A fölszerelésük átlagos, nem rosszabb. nem jobb mint az átlagé. A szülõk pénze persze kevesebb és ez meglátszik, de erre számos szociális támogatást kapnak.
Idén NEM ENGEDTÉK Mohácsiék nyomására hogy elsõ osztály indítsanak , azt hiszem a roma arány 99 vagy 100% lett volna. Helyette minden gyõri iskola kapott 2-3 gyereket az integráció szent nevében, ahol persze nincs speciális figyelem a "kulturális sajátosságaik"-ra, egyértelmûen leszakadnak néhány hét alatt, kudarcérmény. Eddig 2 3-4 háznyira levõ suliba járhattak, most buszozás van. El tudja valaki képzelni hogy ezért 1 órával elõbb fölkelnek hogy a város másik végébe levõbe eljussanak 8-ra mikor néha a saját utcájukba sem????
Röhej az egész...."
A poén az, hogy a napviharok miatt tényleg eljöhet a modern ember végzete.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
külföldi vélemények
ma mesélte a kollégám, hogy utazott a volánnal és kérdezte a sofõr, hogy kér-e jegyet, mondja nem, jó akkor 400 lesz és zsebre tette. ennyi. ez csak egy minipélda, de szerintem mindenki közülünk fel tudna sorolni jónéhány esetet.
amíg nem változnak meg maguk az emberek, addig jöhet bármilyen különadó, jöhet bármilyen rendszer, ugyanott fogunk tartani.
persze ettõl függetlenül én nem akarok rosszat senkinek, nem akarom, hogy szívjunk mint az atom, csak hogy bebizonyodhasson, hogy orbán is elqrta. én azt szeretném, ha végre nem egy megkeseredett, múltban élõ, irigykedõ, haszonlesõ ország lennénk. nekem mindegy, hogy ki éri azt el, hogy ez megváltozzon, de egyenlõre nem látok rá esélyt, hogy orbánnal más lesz a helyzet. persze még várni kell, tudom, de nekem elegem van a várakozásból, fiatal vagyok, de én is csak várakozok, mióta az eszemet tudom, hogy várjak még, majd késõbb jobb lesz. én már nem akarok várni.
Azt azért meg nem fogom megköszönni nekik, hogy végre szíveskedtek nem monopol árakat szabni egy állítólag többversenyzõs szabadpiacon.
A kartell-es idõszak alatt annyira megszedték magukat, hogy valahogy nem féltem a megélhetésüket.
Kaderják Péter, a Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont vezetõje szerint egy, az összeomlás szélén álló gazdaságnak éppen ellenkezõ értelmû üzeneteket kellene sugároznia a befektetõkhöz. A bankszektor után az energiaágazatra kirótt különadó elriaszthatja õket a további beruházásoktól. Az energetikai ágazat fejlesztése hosszú távú bizalomra épül a befektetõk és a kormányzat között. A beruházások végtére is itt nem lízingelt repülõgépek, amelyeket egyszerûen átstartoltatunk egy másik országba, ha egy adott helyen nem fizetnek. Ezek olyan létesítmények, amelyek nem helyezhetõk át, és hosszú évtizedekre meghatározzák az adott ország fejlõdési lehetõségeit. A befektetõ ezért ebben az ágazatban jóval gyanakvóbb, s csak akkor dönt fejlesztésrõl, ha többszörösen be tudja biztosítani a megtérülést. Ezért a kormánynak nagy óvatossággal kellene eljárnia. Egyrészt, mert az ország jövõje függ attól, milyen súlyú befektetést sikerül bevonni, másrészt, mert a gazdasági nem pörgethetõ fel, ha e szektorban egyébként jól mûködõ vállalatokat a kormány hátrányba hozza a térségbeli versenytársakkal szemben. A versenyhátrányt e vállalkozások általában úgy egyenlítik ki, hogy a többletterheket áthárítják a fogyasztókra. Vagyis fennáll annak a veszélye, hogy a kisember fizeti meg a piaci viszonyokat torzító kormányzati beavatkozás árát.
Magyar Hírlap, 2008. november 12.
Hmmm, vajon a szerzõ tegnap este szemen köpte magát?...