Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Indulj ki abból, hogy valahol én is embernek születtem.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Végre egy okt 23. x év után, ami nem arról szól, hogy randalírozás meg kiürített Kossuth tér, hanem családosok, átlag emberek ünnepe, akik nyugodtan kimehetnek bármely rendezvényre, mert nincs mitõl félniük.
Emlékezz, Rákosi pajtást is hány kisgyerek éltette. Késõbb megbocsátottunk nekik, hiszen még csak tudatlan, ártatlan gyermekek. 😊😊😊
Nemzeti összefogás: Fogjuk szorosan össze a pofánkat.
meleg -> gyermeket ront meg
gazdag -> embert ölt a pénzért
Forza.
vagy te nem így látod?
Aha, akkor nekem meg jogom van tudni mindenki bankszámla adatait, mert én tudni akarom, hogy kikkel élek egy bolygón. Lehet, hogy lopták vagy sikkasztották a vagyonukat.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
Live for nothing or die for something.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
kevesen, akik végül is futottak
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Morvai Krisztina: Régen csináltam már botrányt
Ami a rosszabb hír, ezt Orbánék is tudják.
vajon hányan fogják még ezt mondani az elkövetkezõ idõkben?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mondom én hogy anno akasztani kellett volna
ERDÕS PÉTER A KURVA ANYÁD!!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.