Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kurvázta le senki a magyarokat...

Hivatásos rettegõ?

Épp ellenkezõleg. Épp azt gyakorlom.

Dzsini
máris sikerült elfelejtened, amirõl 2 hete beszéltünk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

banok
meg a vizitdíj, meg az óriási ideológiai ellentét az ország két (vagy három, vagy négy, vagy...) tábora között, meg a válság, meg a...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bandee1987
Najó, már én is csak komolytalankodok, ne használj óriás smileykat 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ha a Házigazda mondja... vicces lesz így a topic.

Bandee1987
Nemtom, használj óriás smileykat

Kezdjek el ikszdézni? 😊

Indulj ki abból, hogy valahol én is embernek születtem.

Bandee1987
Néha már elég nehéz megkülönböztetni azt, hogy mi az, amit komolyan gondolsz, és mi az amit nem.

MÉG nem. A különbség egy kiszivárogtatott hangfelvétel. Fletó és Ovi között annyi a különbség, hogy fletó kimondta, hogy köcsög, Ovi pedig nem.

Igen, én mindent véresen komolyan gondolok, azt is, aminek smiley van a végén.

banok
Azért álljunk meg. Gyurcsányt elég nagy utálat övezte (2006 õsz rémlik?) ami Orbánnal kapcsolatban, jelenleg, nem áll fenn (ajánlom a közvélemény kutatásokat). Leginkább ez az ok, hogy ma nem voltak fújolok, ordíbálók. Fletó a megjelenésével kiváltotta ezt (sõt tegnap a gittegylete alapításánál is voltak általa "nem szívesen látott vendégek"), OV még nem.

Bandee1987
Igen, csak Rákosi nem demokratikus választásokon került hatalomra...

Végre egy okt 23. x év után, ami nem arról szól, hogy randalírozás meg kiürített Kossuth tér, hanem családosok, átlag emberek ünnepe, akik nyugodtan kimehetnek bármely rendezvényre, mert nincs mitõl félniük.

Azok a gyerekek egy 20 Ft-os csokiért is kiírják az aszfaltra szlogent...
Emlékezz, Rákosi pajtást is hány kisgyerek éltette. Késõbb megbocsátottunk nekik, hiszen még csak tudatlan, ártatlan gyermekek. 😊😊😊

Bandee1987
Ja, én is láttam a hírekben, hogy a zsírkrétával rajzoló kisgyerekek alatt megbújik egy fegyveres rendõr, és erre a gyerekek félelmükben mind "Éljen Orbán Viktor" feliratú rajzokat készítettek...<#whatever>

<#sniffles>

Ez is fletó miatt van, kuss. <#vigyor>

Nem volt, aki fizesse õket... Tecciktudni, most már nemzeti összefogás van, és a fletó által irányított rohamrendõrség is Orbánt védi, tehát kegyetlenül fenékbe lövik gumi, parafa vagy esetleg foszforos lövedékkel, aki csk egy hangos szót is mer mondani a Kossuthon...

Nemzeti összefogás: Fogjuk szorosan össze a pofánkat.

arty
nem volt aki a birkákat feltüzelje 😊

Forza.

arty
<#eljen>

A jobboldali tisztogatás elsõ hozzáértõje. Wow!

Forza.

Bandee1987
Békés, családi nap lett október 23.

Na, én pont erre számítottam.

arty
Sõt, biztosan, hiszen a logika kivédhetetlen:

meleg -> gyermeket ront meg
gazdag -> embert ölt a pénzért

Forza.

Atomreaktor
azt hittem ugandában nincsenek is emberek, csak állati sorban élõ valamik...

vagy te nem így látod?

Sadist
"Az embereknek joguk van tudni, kikkel élnek együtt, kik akarják megrontani a gyerekeiket. Különben is, amit a homokosok mûvelnek illegális, elfogadhatatlan és a hagyományos társadalmi értékek szemen köpése – érvelt a cikk mellett."

Aha, akkor nekem meg jogom van tudni mindenki bankszámla adatait, mert én tudni akarom, hogy kikkel élek egy bolygón. Lehet, hogy lopták vagy sikkasztották a vagyonukat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey

A medve nem játék.

banok

banok
boldogok a lelki szegények.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Itt már tegnap gyülekeztek a trendy árpád sávosok... nem gondolod, hogy kihagynak egy ilyen bulit.
Dzsini
2007 évre...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

joebacsi
Meg ez is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
dvd is söralátét méretû 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Holnap este ki ellen kell majd tüntetni? Ki takarodjon? A 2/3-ad? Mi az, amit nem ciki felírni a transzparensre? Feleslegesen nem akarom pazarolni a molinókat...

birdo
Ne feledkezzünk meg a futókról.....akiket holnap délelõtt tárt karokkal vár a Fõ-Fõ sport olimpiai bajnokunk.
kevesen, akik végül is futottak

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Bandee1987
Sztem lófasz se lesz. Felvonják a lobogót, beszédet tart Tarlós és Orbán. Oszt jónapot 😊

birdo
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy holnap mit mûvelnek Pesten.....de nem várom meg.....kora reggel szedem a sátorfámat, megyek Balatonfüredre.... ott még soha nem volt rendbontás ünnepkor.....sõt

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Kíváncsi vagyok, hogy a "csürhe", azaz a "megélhetésükért békésen tüntetõk" felveszik-e holnap este a mûszakot a Kossuth téren.

Morvai Krisztina: Régen csináltam már botrányt

Egyre többen.
Ami a rosszabb hír, ezt Orbánék is tudják.

Dzsini

Láma!
Inkább a kezem vágnám le, minthogy az X-et még egyszer odahúzzam.

vajon hányan fogják még ezt mondani az elkövetkezõ idõkben?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987

Live for nothing or die for something.

"Anyai nagyapja Erdõs Péter jogász, popmenedzser..."
Mondom én hogy anno akasztani kellett volna

ERDÕS PÉTER A KURVA ANYÁD!!!!

Na vajon 6 hónap múlva feloszlatja a parlament a helyi képviselõ-testületet, új választásra kényszerítve a várost, korrigálandó a kis testi hibát?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bertino
ez... érdekes.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dzsini