Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra leszek kíváncsi hogy kína segít-e nekünk vagy végignézi az egészet.
Live for nothing or die for something.
Másrészt arab néger cigány élõsködõ amint elpusztítják a gazdatestet õk is pusztulnak.
Hamarosan az Ön városában is!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bazze , mikor ébred fel az európai ultra civilizált ember?
"Azt a pénzt inkább költsd fegyverre! Bár jobb lenne, ha törvényileg tiltanák az ilyen kultúridegen fajták bejövetelét Európába. Mondjuk, mint Izrael. Õk az országuk zsidójellegét féltik. Jogosan. Mikor veszi észre a fehér, keresztény ember, hogy a torkán a kés?"
Jó lenne megszüntetni a segélyezést a feketéknek aztán a többit az evolúció elvégzi.
http://gaborszantai.co.uk/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
anno 1987
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nevek nem véletlenül kezdõdnek kisbetûvel. 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Remélem érzõdik a mély tiszteletem mindkét fél felé. 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
csodálatos😉
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mindenesetre minden generációnak megvannak a nagyjai, és kellemetlen érzés, hogy a mi öregedésünkkel fiatalkorunk kedvencei kiöregednek, elõbb-utóbb meghalnak.
és szinkronnal is:
Nem akarok 50 eves korom utan olyan filmeket nezni, amit Robert Pattinsonnal vagy Daniel Radcliffe-fel jegyeznek. Az elobbinek kevesebb arca van, mint Steven Seagalnak, mig utobbi 10 ev alatt semmit nem fejlodott, pedig szindarabokban, musicalekben is jatszik.
DiCaprio jo pelda, Titanic-ig utaltam, aztan felnott es minden filmjet kepes vagyok varni azota.
A vélemények meg ugyanúgy megoszlanak arról, hogy ki kit szeretett, én is nagyon kedveltem néhány Nielsen filmet, de volt, aki nem szerette az ilyen komédiásokat.
HIanyozni fog az oreg egyedi hangja, pont minap gondolkodtam el azon, hogy lassan elmennek azok a muveszek - szineszek, zeneszek, stb. - akik munkain felnottunk es nagyon nem jut eszembe a mi korosztalyunkbol olyan, akik potolni fognak egy Joe Cockert, Tina Turnert vagy Dany De Vitot, Clint Eastwoodot😞
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
lengyelországban
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a nyereség elmarad, mert hitelt kell törleszteni az anyacég egyik cége felé felé, gondolom frankó kamattal ...
Forza.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Érdekes, a kiszeltunde.hu szerint a "mûvésznõ" egy elismert sztár Magyarországon.
Micsoda hasonlóság!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tényleg megszavazta, vagy csak Meggyes állítja ezt? Ha ilyen könnyen ment, akkor eddig miért nem tudták megcsinálni? Mi lesz a 20 milliárdos adóssággal?
Egyébként egy kis olvasnivaló: Esztergom LIVE a Facebook-on.