Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Ha lesz háború akkor az azt jelenti hogy a fehér ember kiáll magáért.

Arra leszek kíváncsi hogy kína segít-e nekünk vagy végignézi az egészet.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Ahhoz képest elég nagy a körükben a munkanélküliség.

Másrészt arab néger cigány élõsködõ amint elpusztítják a gazdatestet õk is pusztulnak.

Ha a nyugat összeomlana, õk megsemmisülnének. Az tuti, hogy ebbõl lesz még háború. Sõt, ebbõl lesz A háború. Megérzésem és meglátásom szerint nem is olyan soká...

Hamarosan az Ön városában is!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Punker
a fejlett nyugat összeomlana, németországban már 30 éve se láttál fehér kukást stb, minden "alja" munkát bevándorlók többnyire törökök csinálnak, franciaország dettó ott a sok arab. a fehér ember magának kereste a bajt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Danny1987
Kadhafi fenyeget: "Európa fekete lesz”

Bazze , mikor ébred fel az európai ultra civilizált ember?

"Azt a pénzt inkább költsd fegyverre! Bár jobb lenne, ha törvényileg tiltanák az ilyen kultúridegen fajták bejövetelét Európába. Mondjuk, mint Izrael. Õk az országuk zsidójellegét féltik. Jogosan. Mikor veszi észre a fehér, keresztény ember, hogy a torkán a kés?"

Jó lenne megszüntetni a segélyezést a feketéknek aztán a többit az evolúció elvégzi.

http://gaborszantai.co.uk/

Familiárisan hiperpigmentált genetikai hulladék.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Erre mondják, hogy szavazóbarom.

Csak szedik a pízt, és semmit nem csinálnak. Elüldögélnek ott.

Sadist
Kijárna néhány mocskos nagy nyakleves. De egy kis körömtépkedés is beleférne, hátha megeredne a nyelvük.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ugye milyen jó dolog a diktatúra. Ha emlékezetem nem csal, innen valaki még követendõ példának is tekinti.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
Milyen jó,hogy ráérnek az új autójukat nézegetni a mi pénzünkbõl <#levele>
Danny1987

Danny1987
Az biztos hogy gyurcsány dinamikusabban hazudott azon a vitán.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
óó hát hogyne. NEM!
jhetedikj
Na, és lesz valami szankciója, ha nem jelenik meg?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Akármennyire is utálom ferikét el kell ismernem, hogy nem semmi kommunikátor. viktorka nagyon messze van tõle. Ez a miniszterelnöki viták során látszott a legélesebben. navracsics méltó ellenfél ferikének. SZERINTEM.

Nevek nem véletlenül kezdõdnek kisbetûvel. 😄
Dzsini
hát, akárhogy is, de jelenleg csak õk ketten méltó ellenfelei egymásnak politikai retorikában (teljesen függetlenül a nézeteiktõl és minden mástól)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

polluxware
ezen mit csodálkozol? mivel "külsõsök" ,így nagyon meg kell válogatni hogy csak hithû ájtatos manókra fordítsák a "figyelmet"

csodálatos😉

Molnibalage
😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Láma!
RIP😞

Punker
RIP 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
Látod, ezért nem õket írtam (egyelõre, mert ki tudja mi lesz még) 😊 DiCaprio azt futja be, mint pl. Travolta - amit a Szombat esti lázban meg a Grease-ben csinált, azért még más kategória, mint amit mondjuk Ponyvaregényben 😊

Mindenesetre minden generációnak megvannak a nagyjai, és kellemetlen érzés, hogy a mi öregedésünkkel fiatalkorunk kedvencei kiöregednek, elõbb-utóbb meghalnak.

és szinkronnal is:

Nekem sem O volt a kedvencem, de egy nagyon egyedi karakter volt, megha el is vonatkoztatok a komediaitol.
Nem akarok 50 eves korom utan olyan filmeket nezni, amit Robert Pattinsonnal vagy Daniel Radcliffe-fel jegyeznek. Az elobbinek kevesebb arca van, mint Steven Seagalnak, mig utobbi 10 ev alatt semmit nem fejlodott, pedig szindarabokban, musicalekben is jatszik.

DiCaprio jo pelda, Titanic-ig utaltam, aztan felnott es minden filmjet kepes vagyok varni azota.

Dzsini
Számunkra senki (ahogy pl. szüleink számára sem pótolta senki mondjuk Steve McQueent vagy John Lennont), , a fiatalabb generációnak (csak úgy hirtelen) ott van Robbie Williams meg mondjuk Leo DiCaprio.
A vélemények meg ugyanúgy megoszlanak arról, hogy ki kit szeretett, én is nagyon kedveltem néhány Nielsen filmet, de volt, aki nem szerette az ilyen komédiásokat.

...es idealis nyugdijas, meg a 80-as eveiben is dolgozott😊

HIanyozni fog az oreg egyedi hangja, pont minap gondolkodtam el azon, hogy lassan elmennek azok a muveszek - szineszek, zeneszek, stb. - akik munkain felnottunk es nagyon nem jut eszembe a mi korosztalyunkbol olyan, akik potolni fognak egy Joe Cockert, Tina Turnert vagy Dany De Vitot, Clint Eastwoodot😞

Bandee1987
Meghalt Leslie Nielsen

<#sir>

R.I.P., hatalmas komikus volt 😞(((

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jhetedikj
párszor bordán vágnak te is elárulod...

anno 1987

polluxware
lakcímét is elárulták a rendõrõõõknek? gratula..

polluxware
<#eplus2>

polluxware
<#taps>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
oroszoknál ez sem okoz problémát:

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

arty
na ennyit viktorék nagy tervérõl, hogy elveszik a nyereséget a telekomtól

a nyereség elmarad, mert hitelt kell törleszteni az anyacég egyik cége felé felé, gondolom frankó kamattal ...

Forza.

polluxware
basszus legalább ásná el vhol..

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hetivalasz.hu.

Érdekes, a kiszeltunde.hu szerint a "mûvésznõ" egy elismert sztár Magyarországon.

Micsoda hasonlóság!

Hódmezõvásárhelyen ezentúl minden kocsmában lehet majd fõtt tojást kapni.

Csak a szokásos szerecsenmosdatás.

immovable
Ezek büdös neokommunisták. A szavazóikkal együtt. Éljen a Magyar NÉPKÖZTÁRSASÁG! Újfent.
Totti5
Meg és Tétényi nem fogadta el. Arra leszek kiváncsi hogy az az 500 gyergyás ember aki ezt ünnepelte, mármint hogy csõdbe küldte a várost, mit fog szólni a következményekhez...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kopipészt meggyestamas.hu? <#ravasz1>

Tényleg megszavazta, vagy csak Meggyes állítja ezt? Ha ilyen könnyen ment, akkor eddig miért nem tudták megcsinálni? Mi lesz a 20 milliárdos adóssággal?

Egyébként egy kis olvasnivaló: Esztergom LIVE a Facebook-on.