Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A hangsúly a bekarikázott részeken volna 😊
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én barom, akkor, ezért a "00"-ért, még: 100-100kilómétert is utaztam.

A debreceni 12,5_Milliárdból akkor így, hány_kg_5Ft-os is eshet Egy_fõre ?

desigo
Egy új Swiftet sem érdemelne egyik magyar politikus sem.

más
Esõt fakasztottak a sivatagban
Dzsini
http://www.gulaschlevesh.hu/
"A gulaschlevesh.hu ingyenes szolgáltatás valós idõben nyújt gyorsan áttekinthetõ összefoglalást a nemzetközi médiumok Magyarországgal kapcsolatos cikkeibõl. Jelenleg 55 ország olvasottság alapján elsõ 10 lapjának online megfelelõjét nézi át, illetve több száz országhoz nem sorolható kifejezetten online médiumot -- óránként.
Hagyományos híraggregátor, mely kiegészült egy filterrel (kiszemezgeti a hírfolyamok releváns cikkeit majd kategorizálja õket), a Google nyelvi szolgáltatása pedig az adott médium nyelvén keres, így a használó a felületen azonnal képes lefordítani egy-egy számára ismeretlen nyelven írt cikket -- a fordítóprogramok jelenlegi korlátaival.
Mivel a szolgáltatás hobbi-projekt, indulásától kezdve elsõdleges cél volt, hogy a folyamatos mûködéshez ne igényeljen se anyagi, se emberi erõforrást. A rendszer minden komponense egyedi fejlesztés, illetve ingyenesen használható webservice-ek segítségét veszi igénybe. Jelenleg egy elfekvõ, lassan 6 éves asztali gépbõl kialakított szerveren fut, melyen 5-7 perc alatt végez a 2500 hírforrás elemzésével.
A rendszer könnyen bõvíthetõ, így gyakorlatilag korlátlan számú és nyelvû médiumban képes bármivel kapcsolatban cikkeket aggregálni. "

Dícséretes szolgáltatás<#eljen>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Ha sokat utazik és fontos a biztonság vegyen egy dízel volvot. Az audi éves bérleti díjából kijön.
A példamutató 😊
Persze, a médiatörvénnyel kapcsolatban eddig megfogalmazott kritikák kapcsán másodlagos, viszont semmi sem indokolja hogy azt a tucatnyi oldalt kihagyják, különösen ha olyan apróságok vannak benne, mint a digitális átállás elhalasztása. Ez elég érdekesen néz ki az EU soros elnöke esetében: az egyik legutolsók leszünk az átállásban, ráadásul egy utolsó pillanatban benyújtott képviselõi módosító indítvány keretében. Ez azért elég érdekesen néz ki...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Én egy saját "hírrel" szolgálnék ha szabad😊
akit érdekelne esetleg online sakkverseny az érdeklõdhet nálam msnen: [email protected]
elnézést ha valakit megzavartam a reklámmal =)
arty
nem csõdrõl beszéltem, csupán a részvényárfolyam tartós, több éves mélypontjáról - ez akár reális is lehetett volna 😊

Forza.

arty
így van, jogilag ez már csak "minõségi kifogás részemrõl"

Forza.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Megmagyarázták, hogy olyan dolgokat hagytak ki belõle, amelyek szükségtelenek a kritikák szempontjából (pl. digitális átállással kapcsolatos paragrafusok).

forrás:
"Nincsenek benne az angol fordításban a médiatörvénynek azok a paragrafusai sem, amelyek az átmeneti rendelkezéseket írják elõ, így például hiányzik az a rész, amelybõl kiderül, hogy a hatóság csak 2011. július 1-e után elkövetett jogsértésekért indíthat hatósági eljárást a médiával szemben. Ezt azt is jelenti, hogy a június 30-ig tartó magyar EU-elnökség ideje alatt nem fognak eljárást indítani a médiatörvény megsértése miatt."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Én még emlékszem a habzó szájú vezérre, hogy meghamisították az adatokat. Most ugyan az megy csak pepitában.
immovable
Lózung párt, amiben teljes az identitás zavar.
Hegi90
A sajtószabadságért tüntetett a Jobbik

Valahol megértem õket, de nem épp ez a párt szeretné betiltani az rtl-t, meg a tv2-t? <#idiota>

Az egészben csak az a bájos, hogy ugyebár akik eddig kritika nélkül támogatták az új médiaszabályozást, az egyik kibúvókeresésük az volt, hogy vajon ismerik-e egyáltalán külföldön a vitatott jogszabályt? Nos, úgy tûnik, hogy a magyar államtól tényleg nem fogják megkapni a teljeset, mindenféle liberálbolsevista hazaárulóktól kell beszerezni?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Tuti valami hitetlen bolsevik volt.
z99999
mind meghalunk 😮

Pszt.

joebacsi
Az otp 1 részvényére jutó nettó eszközállománya valami 2000 Ft körül van, így ha abban a pillanatban bedõl és felszámolják az egészet, akkor is pénzénél maradt volna, aki ez alatt szállt be.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
A csalás szerintem eléggé bûncselekmény kategória. Vagy ott úgy gondolták, hogy a munkát elkezdte, csak nem fejezte be, ezért minõségi hiányosság?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hegi90

Pár év múlva ezek már nem lesznek kordmányon.

Sadist
Ne csodálkozzunk majd, ha pár év múlva már kötelezõ politikai beszélgetést is adniuk kell a rádióknak. Természetesen csakis kormányközeli politikusokkal, ezzel is erõsítve a nemzeti együttmûködést. Minél több emberhez jut el az ige, annál jobb lesz nekünk.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Kiváló bináris gondolkodású kis pártkatona vagy 😊 Majd 70-80 évesen az éh- és/vagy fagyhalál szélén mondogasd, hogy "legalább a komenyistáknak jó szar lett" 😊

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Willenbrock
Napilapunk mai számából:

A magyarországi szlovákok élhetnek a kettõs állampolgárság lehetõségével úgy,hogy nem fosztják meg õket a magyartól.Világszerte mintegy 200 ezer olyan szlovák él,aki egyben más ország állampolgára is.Mindeddig ebben semmi kivetnivalót nem látott a szlovák törvényhozás.
Máig él az a pozsonyi jogszabály,amely a szlovák állampolgárság elvesztésével fenyeget más ország állampolgárságának kérelmezése esetén.
Mindeddig a szlovák belügyminisztérium adatai szerint 19-en vesztették el szlovák állampolgárságukat a törvénynek köszönhetõen-a fegyver azonban visszafelé sült el,ugyanis ugyanis mindössze egyetlen ember kérelmezte a magyar állampolgárságot,a többiek osztrák-szlovák állampolgárok szerettek volna lenni.-õk is elveszítették a szlovákot.
I.Radicova jelenlegi miniszterelnök nyíltan kifejezte nemtetszését a kedvezményes honosítási törvénnyel szemben,ám azzal nem ért egyet hogy ezért a szlovák állampolgárokat kéne bûntetni.A Fico-törvény megváltoztatását sürgeti,erre azonban csak tavasszal kerülhet sor.Azt ígéri a szlovák állampolgárság elvesztésével nem fogják sarcolni a felvidéki magyarokat.(De azért a kedves nyelvtörvény továbbra is törvényben marad ugyebár)

Willenbrock
A ruszki brüsszelita bérencpolitika is beállt a fikázók sorába ezért ott sincs ezzel sikere.

<#eljen>

Orbán a médiatörvénnyel öngólt lõtt. Ezzel a magyarázkodással rá is duplázott. Ha nem lenne elég a multik elleni adó és a nyugdíjrendszer einstandja, ezzel együtt tuti sikere lesz az Unióban.
Nem az európaiban, a szovjetben.

Ha angol, német napilapok tiltakoznak a médiatörvényrõl, akkor azt valószínûleg már olvasták, és megértették. Az eredstit, nem ezt a félrefordítást... Orbán megmutatta, hogy igenis, õ az uniót is hülyének tudja nézni.

Ettõl a tizenegy oldaltól nem megváltozni, csak megerõsödni fog a véleményük arról, hogy Magyarországon valami bûzlik.

polluxware
Lehet kapni "Orbán kutyáit nem etetem" táblácskát az autó szélcédõje mögé.
Minden másra ott a DAS...

arty
Aki tõzsdézik, az nem a válság közepén kezdte. Aki már bukott tõzsdén, az óvatos. Bennfenteseken kívül senki nem tudhatja, hogy mi meddig fog zuhanni.

Aki tájékozódott OTP ügyben anno (én pl.) az tudta jól, hogy akár nagyobb gáz is lehet (ukrajnai OTP érdekeltségek) és könnyen beszakadhat ezres alá is az OTP, s akár tartósan ott is maradhat. 1200ért is kockázatos volt vásárolni - persze utólag könnyû...

Forza.

immovable
Láma!
azért ha hirtelen honosítanánk 2-3 focistát/kézilabdást akikkel kijutnánk a köv világversenyre/megnyernénk néhány világversenyt (istenem, micsoda különbség...) akkor nem nagyon érdekelne hogy ök miért lettek gyorsabban magyarok...😊

A sportolók esete egész más, mivel rájuk az állampolgárságról szóló törvény egy speciális rendelkezése vonatozik, vagy legalábbis vonatkozhat:

4. § (7) A köztársasági elnök a folyamatos magyarországi lakóhely tekintetében az (1)-(2) és (4) bekezdésekben meghatározott idõtartam, valamint az (1) bekezdés c) és e) pontjában meghatározott feltétel alól - az állampolgársági ügyekért felelõs miniszter (a továbbiakban: miniszter) javaslatára - felmentést adhat, ha a kérelmezõ honosításához a Magyar Köztársaságnak fontos érdeke fûzõdik.

Mindamellett az igaz, hogy pusztán azért, mert jó sportoló és be akarják tenni a válogatottba, nem jár neki automatikusan az állampolgárság.

immovable
Biztos véletlen. (hazug disznók)
immovable
Nem. Nem mindenki ijedõs. Soha nem tõzsdéztem, de ilyen zuhanás esetén megéri kockáztatni, ehhez nem kell pénzügyi gurunak lenni.
M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Innentõl kezdve lesz érdekes a dolog.

Hegi90
Ezért mondtam, hogy mindenki maga döntse el. Ha minden rossz hír miatt azon pánikolsz, hogy jaj vajon most mi fog történni, akkor inkább vegyél egy vödör aranyat és ásd el a pincébe 😄

arty
és ha a válság elõtt lett volna 10-20 milliód? akkor most lehet a harmada se lenne meg, mert megijedsz stb... ez nem így mûködik, sajnos 😊

én 1200as OTPnél emlékszem a 700 forintostól való félelem miatt nem lettem gazdag 😊

Forza.