Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware

arty
1. minimum hazaáruló vagy
2. nincs miért aggódni, majd átnevelnek

Forza.

polluxware
90milka parkolásra.. magánvádas perek 30milka...

Esztergomban csak fideszes képviselõk laknak? <#taps>

arty
Tehát ha nem minden második számot erõlteti a rendszer, akkor az már elfogadható?

Haggyámá'

Forza.

arty
ez miért lényeges?

Forza.

polluxware
csak azt mondom, hogy elõre megtudják ma már határozni a születés "várható" idõpontját..

önnyi

a többi csak rongyrázás a számomra

Hmmmm, a nõgyógyászat csodákra képes, többek közt a kellõ idõben megindított szülések területén...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
ezeket mind hallhatod most a petõfin... ami most jön az valami más lesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

polluxware
polluxware
aug 20-ra várják

"VÁRJÁK"

mert ugye ezt fõorvosasszony vagy úr.. kiszámolja az adott infók alapján

polluxware
én csak azon mosolygok hogy Novák Elõd az apuka... többet néztem ki abból a nõbõl

sorry

egészséget, szeretet a picinek!

Tudod, egész más a szitu kicsengése, amikor ezt hónapokkal elõre belengetik, nem kevés politikai felhanggal, és megint más, amikor augusztus 21-én annak örülnek, hogy a gyermekük augusztus 20-án született.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

banok
És téged komolyan zavar, hogy azt szeretnék ha egy ünnep napon szülessen meg a gyerekük? Beleértve, hogy mi van ha ez pusztán véletlen?
De tényleg most már ez a szint, hogy ilyesmire ugrunk?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"Hazudunk, mint a vízfolyás", qrva sokadik rész

Szombaton Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelõs államtitkár azt mondta, hogy a levél technikai jellegû, nem pedig a szólás- és sajtószabadsággal összefüggõ kérdéseket fogalmaz meg.

<...>as the extension of such registration requirement to all media service providers would not be compatible with the principle of proportionality and would create an unjustified restriction of the aforementioned fundamental right of freedom of expression and information.

Komolyan mondom, Gyurcsány lassan kispályás ezekhez képest: amilyen szívroham nélkül szembehazudják az embert abban bízva, hogy az úgysem fogja tudni/akarni ellenõrizni az állításukat...

"az a gyerek PONTOSAN augusztus 20-án fog megszületni - a nõgyógyászat ma már csodákra képes"

Vagy kiszámolták, hogy pontosan mikor kell ágyba bújni. 😊

desigo
Csak ezt az egyet láttam eddig.
És Vlala továbbra sem gondolom, hogy gyerek születésén poénkodni kéne ráadásul ilyen gúnyosan és nem érdekel, hogy a szülõk Jobbikosok hozzátéve, hogy nekem sem a szívem csücske a Jobbik.

Viszont ha õk maguk csinálnak politikai puccparádét a gyerekük születésébõl, akkor engedtessék már meg, hogy más is hasonlóképp álljon hozzá. Mert van egy olyan érzésem, hogy az a gyerek PONTOSAN augusztus 20-án fog megszületni - a nõgyógyászat ma már csodákra képes.

Normális esetben nem lenne mit poénkodni a gyerekük születésén, mert normális ember nem csinál belõle politikai bulvárhírt.

joebacsi
Tudod hol van a többi fúráspont?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banok
Én szinte alig hallgatok magyar zenét - akkor én rossze ember vagyok?

És Vlala továbbra sem gondolom, hogy gyerek születésén poénkodni kéne ráadásul ilyen gúnyosan és nem érdekel, hogy a szülõk Jobbikosok hozzátéve, hogy nekem sem a szívem csücske a Jobbik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

desigo
1820 méternél tartanak ahol 65 fokot mért a hõmérõ.
Éppen áll a fúrás pár hétig mert alkatrészre várnak kínából.
100 fokot szeretnének elérni.
<#eljen>
MR2 4ever!

joebacsi
Elmentem ma mellette, serénykednek rendesen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A kérdés az lenne, hogy mibõl választhat a hallgató.

Lenne, ha a zene cenzúrázása lenne a médiatörvény lényege, és nem a szólásszabadság.

"A barikád elsõ sora" - radikális fiatalok takarítanák az MSZP-t

Azé' meghülyülni nem kéne. <#wow3><#wow3><#wow3>
89
"A repülõtéren ugyanakkor gyorsan reagáltak a taxisok, 3-5-szörösére emelték a tarifáikat."

mekkora zsidrákok <#ejnye1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
Ki beszél itt errõl? az arányok egyensúlyáról van szó, ha a rádiós pontra gondoltál (mondjuk én még magasabb %-ban határoztam volna meg).

(Ettõl még a hallgató dönt, hogy õ mit is hallgat, de mégiscsak jobb lenne, ha szélesebb táborhoz is eljutnának mondjuk a Csík zenekar, Zagar, Carbonfools, Quimby, Ismerõs arcok dallamai és nem csak Ladygagán meg egyéb picsarázós zenéken nõnének fel...)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Valahogy be kellett kerülni a politikai elitbe, hogy munka nélkül kétmilliót kereshessen tisztán...

[ / rosszmájú ]

Nem csak egyszer.

Sadist
Valóban, még egy ilyen kis Miki egér sem érdemli meg, hogy egy politikai troll felcsinálja.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hegi90
<#shakehead>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Robban(t)ás egy moszkvai reptéren - 30+ halott 100+ sebesült

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kik voltak eddig bilincsbe verve? Hunvald? Hagyó? Zuschlag?
és még kik?

arty
hát, eddig a bilincsbe vert meszpseket akár a mûsoridõ 25%-ban is mutathatta az rtl hiradó .... 😉

Forza.

arty
Jaja! Mondjuk meg az agymosott tiniknek, hogy mit halgassanak, hogy mi a jó zene, hogy melyik festmény mûvészi, hogy melyik sglogo az elfogadható, esetleg ízléses.

Igen, ez a helyes megoldás: a kényszer!

Nem dereng, hogy ez a "majdmimegmondjuk neked, mit szeress" már megbukott ebben az országban egyszer ?

Forza.

Hát ja. Négy évig másokat fizettek ezért, most én kapom a zsét. 😊😊😊

elírtam, 2011-et akartam. Bocs.

Tényleg túlzás, mert alábecsüli a magyar népet. Volt már itt tatár, török, orosz, német, kikergettük õket a pébe.
Orbánéknak sem fog összejönni...

Dzsini
kell a topicba hivatásos rettegõ is nem? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"R.I.P. Magyar demokrácia (1989-2010)"
???

Volt egyáltalán demokrácia? Ne haragudj de ez így nagyon nevetséges vészharang... fõleg ezzel az idõjelzéssel...

Mármint az az érthetõ, hogy "külföldön lébecol". A reakció pedig csak az agymosottságuk fokát mutatja.

jhetedikj
akkor lenne érthetõ ha azt mondanám égessük el máglyán ezt a sarlatánt, de egy ilyenért na ne nevettess 😊

anno 1987

Halkan megjegyzem, hogy elnökként azért valamennyire érthetõ.

joebacsi

CSak 3 méteres, zöld, Alpha Centauriról érkezett magyar választópolgárok változtatjhatnak rajta, de õk is csak Orbán Viktor Örökös Miniszterelnök Úr írásbeli engedélyével.

R.I.P. Magyar demokrácia (1989-2010)

immovable
Csak a minidúcse változtathat rajta, de elõtte felrakják egy 1 m 20-as asztalra, ahol õ sem éri el, így minden úgy lesz, ahogy a kedves vezetõ mondja.
Alkotmány: "A további módosításokat szigorú feltételekhez fogjuk kötni"

Milyen kedves a Nemzeti Összefogás Kormányától.

Hegi90
Meg elég nagy hagyomány, hogy a gyerek azt a melót fogja csinálni, mint az apja/anyja.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ez az ember egy tragédia - csak hogy Madáchot is képbe hozzuk Bayer kapcsán. :-)

polluxware
hopika😉

joebacsi
megérdemli, itt is sokszor idézik 😊

jhetedikj