Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel csak az a baj,hogy utána vissza is jönnek.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"A törvénymódosítást azért nyújtják be, mert közpénzekrõl van szó - mondta Selmeczi Gabriella. "

Libuci, a magánnyugdíjam mióta közpénz?

Sadist
Sejtettem, hogy ki fognak találni valamit, hogy a manyupban maradóktól is elvegyék a pénzt. Nemsokára be fogják jelenteni, hogy a megmaradt magánnyugdíj-pénztárak szabálytalanul kezelték a betétesek pénzét az államiba lépéskor, ezért a maradóknak is megvédik a vagyonát azáltal, hogy azt is biztonságba helyezik az állami nyugdíjalapban. Így a gonosz karvalytõke nem tudja rátenni a mocskos kezét, ha állam bácsi óvja a zemberek nehezen összekuporgatott pénzecskéjét.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

arty
primkó, populista p*csa 😞

"A Kehi az új szabályozás esetén visszamenõlegesen megvizsgálja a magánpénztárak mûködését; ennek során a banktitkokat, az üzleti, az értékpapír- és a pénztártitkokat is megismerheti."

- ha eddig nem ismerték a mûködésüket, honnan vették az "eltõzsdéztéket" ?
- gabika hallott-e már a pszáf-rõl? náluk megvan minden adat, eddig ugyanis õk ellenõrézték a manyupokat... biztos õk is ÁTVERTÉK az államot.

"közpénzekrõl van szó"

- 236 538ft választókerületi pótlékot vett fel gabika januárban. ez közpénz. errõl nem szeretne tételes listát adni, hogy mire vette fel?

"Annak idején, amikor a magánpénztári rendszer felállt, az állami pénzeket csak kezelésbe kapták a magánnyugdíjpénztárak, "ezek a milliárdok nem a magánnyugdíjpénztárak menedzsmentjének tulajdonát, vagyonát képezik, hanem a pénztártagok tulajdonát és vagyonát". "

- megint elõugrott belõle a tudatlan szõke: a mûködési költséggel azt kezdhetett a menedzsment, amit csak akart, az a manyup vagyonát/tulajdonát képezte/képezi

"Hozzátette: reméli, hogy a Kehi nem talál semmit, ami bûncselekmény gyanúját vetné fel."

- ha nem is talál semmit a Kehi (ugylegyen), ez a liba akkor is majd a pofánkba hazudik valami hazugságot/csusztatást/ferditést. "eltõzsdézték".

ÉS EZEKÉRT FIZETÉST KAP !!!!! 😞((((((

Forza.

jhetedikj
egyre furcsább dolgok történnek elõször a melegek, most meg ez...

anno 1987

Megint a kiflis néni

Átvilágítanák a magánnyugdíjpénztárak vagyonát

A Kormányzati Ellenõrzési Hivatal át fogja világítani a magánnyugdíjpénztárak vagyonát, és ellenõrzi a vagyonátadás, -átvétel folyamatát, ha a parlament elfogadja Selmeczi Gabriella indítványát.

Talán nem fogadja el a parlament. <#idiota>
Tikal
Én nem ertem minek kellett címlapra tenni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jhetedikj
jhetedikj
lol

mûvérrel bekent barátnõjét üldözte egy fejszével az utcán 😄

anno 1987

Dzsini
Ma 100 éve született Ronald Reagan.
Tegnapelõtt 100 éve született Püski Sándor.

Mai kvízkérdésünk: kinek szentelt teljes címlapot az index, és ki tud többet Püskirõl, mint Reaganrõl?
(melyiküknek jutott hosszabb, részletesebb Wikipedia szócikk?)

Jó, tudom, nem összevethetõ ilyen egyszerûen a kettõ, de azért az, hogy egy szó nem esett róla... (ha jól sikerült keresnem, akkor a nagy lapok közül csak a Magyar Hírlap emlékezett meg róla)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Danny1987
Újra képben Kanada a mohácsi romáknál?

"Tömeges kivándorlásról most sincs szó, de tény, hogy a közelmúltban néhány roma család Kanada felé vette az irányt, és sajnos mások is fontolgatják ugyanezt "

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Danny1987
Kábellopás miatt késésekre lehet számítani

"Tavaly a MÁV hálózatán 646 esetben jelentettek kábellopást és rongálást, az okozott kár pedig százmilliós nagyságrendû."

Danny1987

Danny1987
Szerintem a válság elõtt is visszasírták.
Meg kéne kérdezni , hogy a szlovákok szlovénok hogy vélekednek a dologról.

Tízezrek tüntetnek Belgrádban a Nyugat-barát kormány ellen (MTI.hu)
szerb nacionalisták tízezrei tüntettek Belgrád központjában a Nyugat-barát kormány ellen: az évek óta legnagyobb kormányellenes megmozdulás célja az ellenzék erejének megmutatása a jövõre esedékes választások elõtt. Mintegy tízezer rendõr sorakozott fel a parlament épülete elõtt a demonstrálók közelében, akik a rendõrségi becslés szerint mintegy 70 ezren gyûltek össze. "Tolvajok, tolvajok!", "Változásokat, változásokat!", "Megmentjük Szerbiát, ha átvesszük a hatalmat!", "Senki sem állíthat meg minket!" - ilyen jelszavakat kiabáltak a tüntetõk.

Hegi90
érdekes:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Németország válság nélkül is nettó befizetõ lenne.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

polluxware
<#fogmosas>

Na erre akartam kilyukadni a #37918-ban.
Sadist
Fõleg azért, mert Németország nettó befizetõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fõleg azért sírják vissza mert most a bajban lévõ államok rajtuk élõsködnek. A kettõ persze összefügg. Bár az elmúlt hetekben úgy tûnt, hogy egyelõre megmarad az EU(kötvénykibocsátás, Japán kötvény vesz stb.).
Danny1987
Ki mondta hogy ez jó?
Másrészt te se kívánd annyira az eurót mivel a németek is visszasírják a márkát akkor egy magyar gazdaság mit akar az euróval.

birdo
Nem az volt a lényeg, hogy EUR zónához tartozzunk az alig gazdaságunkkal, hanem hogy az addigra lepusztult aligot is lefektessék....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Tikal
nyilván, de hidd el, mi mint ország sehol nem leszünk, mondjuk egy németország franciaországhoz képest, szóval ne örülj neki nagyon..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

desigo
"A csillagok jelenlegi állása szerint"
de szánalmas...
arty
Én anno ingatlanado(mentességi) papirokat hordtam ki és én is féltem. De nem történt semmi, bár ez lehet azért is, mert mindegyik mentességet kapott - azok is, ahol merci állt.

Forza.

Danny1987

Danny1987
Anyád hív...

Danny1987
Szerintem akkor az eu is lehúzhatja

polluxware
az tökmind1... sátor, ló, árpádsáv, meg ostor legyen

kábé eddig terjed...

Tikal
ha nem lesz euro akkor mi is lehuzhatjuk...

Danny1987
Inkább 2020-ra nem lesz euro.

Tikal
2020ig nem lesz euro

egyáltalán akkor minek léptünk be? ... ez már nevetséges,

Hegi90
releváns:

HöfEE
Az elõzõ a #37896-ra ment.

HöfEE
Szerintem neked kéne kevesebb Népszavát olvasni. Vagy körülnézni az országban, mindkettõ megteszi. Amúgy én nem mint népszámláló hanem még diákmunka gyanánt anno telefonköny kihordó voltam, és hát én nekem is erõtt kellett venni magamon, hogy bemenjek egy két cigányputrira. És nem azért fostam tõle mert mocsok volt..

Meg fordítva is. <#eplus2>
Dzsini
Próbálkoztak, ahogy Cameron is mondta - azért jópár évig úgy nézett ki, hogy mûködõképes megoldás lehet, és elég komoly hatása volt abban, hogy sokan jóval toleránsabbak lettek (sokan pedig sokkal kevésbé).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Az tény, hogy lesznek olyan környékek, ahova a népszámlálók vagy nem jutnak el, vagy hiába jutnak el, nem tudnak megfelelõ felmérést készíteni - az eddigi mérések során is voltak, ezután is lesznek. Ezeknek a száma, aránya viszont ismeretlen, a becslések pedig - ahogy pl. a cigányság létszámáról szóló becsléseken látszik - nagyon sokfélék lehetnek.

És akkor még abba nem is mentünk bele, hogy a különféle nézetek szerint ki számít cigánynak, és ki tartja magát annak...

Majd lesznek eredmények, és majd mindenki jól megvitatja, hogy hol meg mi nem stimmel benne, mert õ jobban tudja 😄

Danny1987
Azért van olyan hely magyarországon ahol nem ajánlatos nem cigányként jelen lenni.

Danny1987
Valóban nem bukott meg.
Mivel sosem létezett.

arty
"h vannak az országban olyan helyek ahova még a rendõr se megy be a sok koszlott mocskos büdös cigány miatt,akkor a népszámláló hogy merne bemenni?Kirabolják,megerõszakolják legyilkolják..."

szerintem kevesebb filmet kéne nézned 😊

Forza.

Dzsini
a BBC-rõl
He said under the "doctrine of state multiculturalism", different cultures have been encouraged to live separate lives.
"We have failed to provide a vision of society to which they feel they want to belong. We have even tolerated these segregated communities behaving in ways that run counter to our values."
Building a stronger sense of national and local identity holds "the key to achieving true cohesion" by allowing people to say "I am a Muslim, I am a Hindu, I am a Christian, but I am a Londoner... too", he said.

- sokféleképpen lehet ugyanazokat a mondatokat értelmezni, kiemelni belõle lényegesebb vagy kevésbé lényeges pontokat. De egy kifejtett gondolatot az elsõ mondat után félbehagyni... a szokásos megvezetés, nem a multikulturalizmus bukott meg, hanem a brit állami irányítású megoldásterv jelenlegi formája nem volt sikeres.

Danny1987
Danny1987
Dzsini
Annyira megbízható, amennyire úgy gondolod, hogy vannak kimaradt helyek. Ha szerinted sok ilyen van, akkor kevéssé, ha kevés, akkor nagyon.
Mivel a mérésbõl kimaradnak, így igazából nem lehet tudni se a mennyiségét se a minõségét a kimaradt adatoknak. (hiszen ha tudnánk, nem lenne kimaradt adat 😊 )

Pont ebbõl adódóan pl. a cigányok számát az országban 5-10%-ra teszik (500ezer-1millió), ennyire bizonytalan az adat. 5%, ha úgy gondolod, hogy a legtöbbjüket megszámlálták, 10%, ha nem.

HöfEE
Instant tarkólövést nekik.

berlinboy6329
Hmm...Egy kérdés....

Mikor van népszámlálás?..Ohh megnéztemm..Õsszel...

viszont,akkor egy másik kérdés....

Mennyire megbízható a népszámlálási adat?

gondolok itt arra,h vannak az országban olyan helyek ahova még a rendõr se megy be a sok koszlott mocskos büdös cigány miatt,akkor a népszámláló hogy merne bemenni?Kirabolják,megerõszakolják legyilkolják...

Nem veszik el így a pontosság,hogy rengeteg adat hiányzik a tökéletes végeredményhez?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/