Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a Meggyes viszont egy erõszakos,arrogáns,elvakult egoista.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy õk nem fizetnek vele senkinek, hanem visszaváltják forintra. (gondolom én)
De azért fogadjuk már el a Fidesz országos politikáját egy adott városra is, Egomra is. Mert bizony nem lehet 1 év alatt tönkre vágni egy országot, és egy várost sem, ilyen szinten.
Megyó Egom elkúrója, ennyi.
Tudod, lehet fikázni ilyen-olyan "tétényi lover blogokat", csak az a baj, hogy ilyenkor nagyon szépen látszik az, hogy az ott leírt tényeket úgy kerülöd, mint ördög a szenteltvizet. Például ott a lenti link, ami szépen rávilágít, hogyan manõverezte bele magát a frakció egy pofás kis csapdahelyzetbe. Meg tudod magyarázni, hogy a közgyûlési FIDESZ-többség miért nem volt hajlandó alpolgármestereket választani a saját soraiból? Miért mondta ki kerek perec, hogy fél évig nem hajlandók betölteni a saját soraikból ezt a tisztséget? Ez lenne a híres-neves nemzeti együttmûködés?
Polgármesterre tolsz mindent, õt teszed felelõssé, miközben fideszék ott tesznek neki keresztbe, ahol csak tudnak.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A garázs fail volt oda tenni ez tény, de mi köze annak ahhoz ami most van? bazz nézzétek üléseket meg a ténykedéseket és ne csak morzsákból meg a meggyesahibás tétényi lover blogból tudakolni hogy mi van. Nem kellett volna puszipajtásnak lenni, de pont Tétényi kezdte és azóta is azzal a lendülettel tartja fent a feszkót, aki ezt nem látja az vak. Mi érezzük ennek a hatásaik és mi látjuk akik itt élünk és nem kell egyik felet sem félteni meg kiállni mellettük, de a polgármester tegye már a dolgát rendesen, mert mindenr csinál csak azt nem, persze az embereket a legkönyebb a gyûlöletkeltéssel összefogni és az a mag ugyis mindig ott fog hõbörögni, de tényleg erre van szükség most? valahol nem stimmel el és akárhogy is akarom a másik oldalra kenni nem megy, mert ez az új polgármerstertõl származik.
Hajrá Megyó mi? Mély több mélygarázst a Prímás-szigetre! Tetszene neked ugye? Mûlesikló pályát Kenyérmezõre! 😊
Szerintem ülj ki a Széchenyi térre, és kitör a békülési hullám mindenhol 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De persze ezért is a polgármester a hibás
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
jéééézusom
inkább írd azt ,hogy családtagod miatt csinálod és akkor még meg is értem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Látom, sikerült az egészet kivenni. 😛
Na rohanok mert utol kell érnem a díszes társaságot, éljen Éva néni és bassza meg a Meggyes.
Csak én nem találok megfelelõ forrást ehhez az egészhez?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Inkább ezt kellene oktatni az ütemhangsúlyos verselés helyett.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ezt is a drága kormányunk találta. Én pedig megtanultam ebben az országban mindent amit a kormány mond annak az ellentettjét kell érteni
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Amit adakozol, azt leírhatod az adódból.
Tehát, beadod az országos közösbe, hogy aztéán ne kelljen az önkormányzatodnak adnod. Nemnyersz, nem veszítesz semmit.
Az egész csak arra jó, hogy a szûkebb otthonodnak fügét mutass.
A nem Fideszes önkormányzatok, mint pl. Esztergom, meg fogják szívni, mert fidióta érzelmû lakosaik dafke keresztbe tesznek a városnak.
hol az a píz?
hova ment? kinek ment?
ezek után még elhiszi valki is hogy az tényleg erre a célra fog menni??
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
anno 1987
Én mint vállalkozó tudom, hogy el fogok költeni 10 millió forintot italra 2012-ben. Ennyiért veszek kékfrankot, egész évben azzal fizetek a nagykernek, majd év végén kiveszem a 700.000 forint kamatot.
Így már érthetõ?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A konvertibilis és a forintra váltható között igen nagy különbség van, mondhatni pont annyira az, mint a szocializmus idején a forint volt.