Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kérdés helyesen: Ki bejáratos az õ seggébe. 😛

Willenbrock
A Tétényi sem szimpi amúgy olyan feminista hippi benyomást kelt szerintem.
De a Meggyes viszont egy erõszakos,arrogáns,elvakult egoista.

SötétBarom
Ha buknának rajta, valószínûleg nem csinálnák. Feltételezem nem segghülyék.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

jhetedikj
kétszer rákattintottam de nem történik semmi 😞

anno 1987

polluxware
"félretájékoztatott"

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Totti5
Elég félretájékoztatott lehetsz ha azt hiszed hogy tétényi a jóságos megváltó és még mindig nem mondtam olyat hogy az elõzõ ciklusban nem voltak baklövések, lenyúlások, mert voltak, mint mindenhol.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amin meg bukják a sarcot.
SötétBarom
Az italnagykernek azért jó, mert aki vett kékfrankot, az tuti, hogy nála fogja elkölteni, és (például) a cocacola termékeit nem a gyõri központból fogja hozatni.. Nekünk egy ilyen üdítõrendelésünk simán van 100 ezer forint, pedig a nagy vendéglátóhelyekhez képest picsakeveset forgalmazunk.

Amúgy õk nem fizetnek vele senkinek, hanem visszaváltják forintra. (gondolom én)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

immovable
Már ott bukik mindenféle érved, hogy megyó 2/3-al BUKOTT, míg a fidesz 2/3-dal NYERT. Innentõl, minden érved fals és egy hívõre utal.
nézd akkor az van hogy tök hülyék az esztergomiak, mert másokra mutogatnak, pedig maguk az esztergomiak idióták, hogy polgármesternek megválasztanak nagy többségben egy függetlent, míg a képviselõ testülete nagy többségben fideszes, így mondjuk garantált a mûködésképtelenség politikától függetlenül, mert a Fidesz nem mûködik együtt sehol, max beolvaszt, egy a központ, egy tábor, egy narancs, egy zászló.

De azért fogadjuk már el a Fidesz országos politikáját egy adott városra is, Egomra is. Mert bizony nem lehet 1 év alatt tönkre vágni egy országot, és egy várost sem, ilyen szinten.

Megyó Egom elkúrója, ennyi.

immovable
<#nevetes1>
És az italnagykernek miért jó a kékfrank? Õ kinek fizet vele?
Tudod vicces nézni, ahogy az elõzõ vezetés hibáit próbálod az új polgármester nyakába varrni. Olvastad például a februári ÁSZ-jelentést Esztergom pénzügyi helyzetérõl? Tudatosult benned az, hogy az elõzõ vezetés vett fel többmilliárdos hitelt? Tudatában vagy annak, hogy az elõzõ vezetés érdeme a város jelenlegi, csõdközeli helyzete? Ehhez képest amikor csak szóba került, mindig a polgármestert hibáztattad a város jelenlegi pénzügyi helyzete miatt és ahogy csak tudtad, terelted a szót az elõzõ vezetés felelõsségérõl.

Tudod, lehet fikázni ilyen-olyan "tétényi lover blogokat", csak az a baj, hogy ilyenkor nagyon szépen látszik az, hogy az ott leírt tényeket úgy kerülöd, mint ördög a szenteltvizet. Például ott a lenti link, ami szépen rávilágít, hogyan manõverezte bele magát a frakció egy pofás kis csapdahelyzetbe. Meg tudod magyarázni, hogy a közgyûlési FIDESZ-többség miért nem volt hajlandó alpolgármestereket választani a saját soraiból? Miért mondta ki kerek perec, hogy fél évig nem hajlandók betölteni a saját soraikból ezt a tisztséget? Ez lenne a híres-neves nemzeti együttmûködés?

Polgármesterre tolsz mindent, õt teszed felelõssé, miközben fideszék ott tesznek neki keresztbe, ahol csak tudnak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

polluxware
<#worship> igazad van.. éljen megyó

Totti5
Sikerült megtalálni amit nem tudtam szerkeszteni mert elgépeltem.

A garázs fail volt oda tenni ez tény, de mi köze annak ahhoz ami most van? bazz nézzétek üléseket meg a ténykedéseket és ne csak morzsákból meg a meggyesahibás tétényi lover blogból tudakolni hogy mi van. Nem kellett volna puszipajtásnak lenni, de pont Tétényi kezdte és azóta is azzal a lendülettel tartja fent a feszkót, aki ezt nem látja az vak. Mi érezzük ennek a hatásaik és mi látjuk akik itt élünk és nem kell egyik felet sem félteni meg kiállni mellettük, de a polgármester tegye már a dolgát rendesen, mert mindenr csinál csak azt nem, persze az embereket a legkönyebb a gyûlöletkeltéssel összefogni és az a mag ugyis mindig ott fog hõbörögni, de tényleg erre van szükség most? valahol nem stimmel el és akárhogy is akarom a másik oldalra kenni nem megy, mert ez az új polgármerstertõl származik.

"hejijáratokat" mi ??? de Tétényi az idióta barom... ?

Hajrá Megyó mi? Mély több mélygarázst a Prímás-szigetre! Tetszene neked ugye? Mûlesikló pályát Kenyérmezõre! 😊

Szerintem ülj ki a Széchenyi térre, és kitör a békülési hullám mindenhol 😊

byzhouse
csak holnap lesz nem?(osztálytársam azt mondta,hogy mégse csütörtök este indul,hanem valamikor pénteken)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

polluxware
én feladtam..<#whatever>

Totti5
Dehogy is õ a szent aki csak jót akar és ezért jött el közénk ( hisz nem is esztergomi... ) kb ennyire szarja le az egészet. Na most mégis melyik oldalnak kell hinni? szerintem minimális arra kellene neki törtekednie hogy felhagyni a gyûlöletkeltéssel és a félrevezetésekkel és a munkára összpontosítani, de nem ezt teszi sajnos.

Tehát ennek kell örülni hogy nem tart testületi ülést ahol pl a buszjáratokat kellene megbeszélni

De persze ezért is a polgármester a hibás

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Láma!
van még Esztergomban ember aki veled ért egyet?

Totti5
És rohadtul nem Meggyesrõl van szó, ott van a jelentés jelentsen fel akit akar és ha igazak a vádai vagy olyan súlyos dolgok voltak akkor a bíróság el fogja dönteni, de a jelentéstõl nem azt kapta amit várt így sajnos megy tovább a kapálódzás.

Totti5
Tehát ennek kell örülni hogy nem tart testületi ülést ahol pl a buszjáratokat kellene megbeszélni, mert elindította a csõdeljárást és ennek igen súlyos következményei vannak ami nem fog magától megoldódni, akárhogy is gondolja õ... legalább tenne érte valamit, de nem tesz semmit, azóta is csak mutogat meg kelti a feszkót azzal kis néppel akik ott hõbörögnek meg rongálnak a téren, ahelyett hogy dolgozna. Elvileg építész a végzettsége de eddig csak rombolt.

polluxware
de ember, eddig ki volt a polgármester??

jéééézusom

inkább írd azt ,hogy családtagod miatt csinálod és akkor még meg is értem

Láma!
<#szomoru2><#sir>

Totti5
Elmúlt 8 év is hasonló volt, de könnyen feledünk ugye.

Totti5
Majd akkor mondj ilyeneket ha egyszer rátok szabadul egy ilyen és ámokfut.

polluxware
te tényleg ilyen sötét vagy?

Dzsini
#40801-et ugye olvastad?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grat az agymûtéthez!
Látom, sikerült az egészet kivenni. 😛

Totti5
Csak futtában írok, mert másfél órája elindult a nagy menet Esztergomból Budapestre Tétényi idióta barom Éva vezetésével, aki zarándokutat szervezett és gyalog vonul fel hogy még jobban a semmibe taszítsa a várost, hisz március 31én a testületi ülés helyett valami étteremben randalírozott, mert azt fontosabb volt mint a város ügye, persze mivel nem írta alá a szmszt az ülésnek nem volt semmi értelme, mert csak õ vezetheti le és ha úgy gondolja akkor nem jelenik meg, mind e közben meg akarja szüntetni a hejijáratokat, mondván ott vannak a távolsági buszok. Nem baj majd az iskolások gyalogolnak minden nap fel a hegyre kmétereket, az öregekrõl nem is beszélve, hisz a a távolsági busz nem fogja köjberjárni a város szegleteit.

Na rohanok mert utol kell érnem a díszes társaságot, éljen Éva néni és bassza meg a Meggyes.

Hegi90
Nem fogod az egészet visszakapni. Másrészt nem mondták meg, hogy mikor.

Csak én nem találok megfelelõ forrást ehhez az egészhez?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Még mindig hiányosak a magyarok pénzügyi ismeretei

Inkább ezt kellene oktatni az ütemhangsúlyos verselés helyett.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Victor1103
Na ez az adóból való leírást is.
Ezt is a drága kormányunk találta. Én pedig megtanultam ebben az országban mindent amit a kormány mond annak az ellentettjét kell érteni

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Van benne egy logikai csavar.

Amit adakozol, azt leírhatod az adódból.
Tehát, beadod az országos közösbe, hogy aztéán ne kelljen az önkormányzatodnak adnod. Nemnyersz, nem veszítesz semmit.
Az egész csak arra jó, hogy a szûkebb otthonodnak fügét mutass.

A nem Fideszes önkormányzatok, mint pl. Esztergom, meg fogják szívni, mert fidióta érzelmû lakosaik dafke keresztbe tesznek a városnak.

Elhinni? Ugyan már, az ország kétharmada vakon bízik Viktorban!

polluxware
annó a nagy gyûjtés... devecser, kolontár

hol az a píz?

hova ment? kinek ment?

ezek után még elhiszi valki is hogy az tényleg erre a célra fog menni??
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Tikal
Japánban földrengés, 7.4

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jhetedikj
SötétBarom
A kékfrank mögött van egy takarékszövetkezet, a kékfrankra váltott pénz pedig le van kötve, amíg a helyi vállalkozók a kékfrankot használják. Az italnagyker elfogadja, a helyi éttermek elfogadják, sõt egy csomó bolt és üzlet is. Szorozzatok egy gyorsat, hogy mondjuk 500 millió forintra éves kamatot..

Én mint vállalkozó tudom, hogy el fogok költeni 10 millió forintot italra 2012-ben. Ennyiért veszek kékfrankot, egész évben azzal fizetek a nagykernek, majd év végén kiveszem a 700.000 forint kamatot.

Így már érthetõ?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

polluxware
sok idióta papsajt fizessen csak

Tikal
whatever

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
A kékfrank nem konvertibilis, még kevésbé pénz. Inkább egy utalvány, csak a felhasználása nem árutípusra (pl. könyvutalvány), hanem régióra korlátozott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A konvertibilis és a forintra váltható között igen nagy különbség van, mondhatni pont annyira az, mint a szocializmus idején a forint volt.

Tikal
Eleve az ötlet abszurd, szerintem mindegy ki találta ki.