Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra már gondoltál hogy esetleg véletlenül is meg lehet fogni egy kerítést?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Marci0115
akkor marad az áram a kerítésbe,

én szívbaj nélkül belekötném az áramot a kerítésbe ha kertes házam lenne, aztán kit érdekel ha megráz valakit minek nyukál oda ahova nemkell, aztán lehet jönni a kisgyerekekkel is, igy járt, nekemis megtanitották hogy nyukáljak más kertjébe

Mike
és az milyen szar, amikor az embert a saját fegyverével lövik le

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
a fegyver otthon arra jó, hogy lelõdd a szomszédodat amikor túl hangosan bõgeti otthon a hifit

egyébként amikor ott a betörõ:

1. befosol
2. mire elõszeded, betárazod, vigan pakolják ki a lakásod
3. mivel be vagy szarva, remegõ kézzel lõsz
4. szétlövöd az ajtófélfát, falat
5. betörõ befosik, és elejti a TV-d
6. A TV széttörik
7. Kihívod a zsarukat
8. Bíróságra jársz, mert lövöldöztél a lakásodban, és magnumra nem is volt engedélyed
9. Te leszel a cigányok csicskása a sitten

Mike
úgy kéne, hogy az árja is fiú lenne, akkor hitelesebb lenne

Ott van azert osszetartas lazan. Es nem csak ott, mert az Erdelyi falvakban ha kell osszefognak a ciganyok ellen es akkor nincs megallas.
Kar, h hamar kiertek a csendorok , hanem rendet csinaltak volna a jo magyarok 😊

immovable
Én kiírom bam'meg.<#idiota>

Am helyben azért lehet tudni kinél van. 😉
carpe diem😊

Tikal
Azért fog fegyverrel jönni, mert ha te könnyebben juthatsz fegyverhez, akkot joggal gondolja hogy most már neki is az kell, nem azért nem megy most fegyverrel mert nem lehet, hanem azért mert nálad sincs... de ha tudja hogy lehet, akkor õ is jobban felfegyverkezik, ennyi.

"Honnan tudja? Nem nagy kunszt. Figyelnek a rohadékok, felmérõ körutakra járnak, kifigyelik ki sebezhetõ, ki van egyedül, hol van kutya, hol, milyen, mennyi férfi lakik. Mikor vagy otthon, mikor vagy el, mennyi idõre, stb. Ne félj erre van eszük."
ez oké, de a fegyver létérõl nehezebb infot szerezni, hacsak nem irod ki az ajtódra...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
10 év múlva ugy is összeomlik minden, legalább addig birjuk ki 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hegi90
Így már más 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

immovable
Értsd nézelõdnek a házad körül. Nálam volt ilyen ki is mentem. - cirka 1 év alatt 80 családot költöztettek a környékre, gondolhatod - De mondom nem kell rambónak lenni, csak õk mindig a könnyebb utat választják, bármi áron. Könnyebb lopni, segélyért állni mint mondjuk kulizni. Ugyan így vannak a bûnözéssel. Leggyengébbnek mennek neki.
Hegi90
Azért az uccsó "tanácsot" én biztos nem fogadnám meg. Nem árt ha van tartása az embernek, de azért nem kell átesni a ló túloldalára se, magadnak keresve ezzel a problémát.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

immovable
Szerinted több cigó jönne fegyverrel mert azt legalizálták? Szerinted érdekli ezeket mi legális? Sanszos, hogy még a kifejezést sem ismeri. Ennyi erõvel most is azzal kéne jönniük. Amúgy máshol miért nem lövik halomra egymást az emberek?

Honnan tudja? Nem nagy kunszt. Figyelnek a rohadékok, felmérõ körutakra járnak, kifigyelik ki sebezhetõ, ki van egyedül, hol van kutya, hol, milyen, mennyi férfi lakik. Mikor vagy otthon, mikor vagy el, mennyi idõre, stb. Ne félj erre van eszük.

Átlagember nem áll ki magáért az magára vessen. Nem kell itt verekedni, meg fejkendõvel rohangálni, mint valami rambó. 😊 Egyszerûen bemész valahova már a tartásodból, viselkedésedbõl látszik hogy "fosós" vagy e - lesütött szemmel mész, mindenféle kontaktust kerülve - ha bemész természetesen, mindenféle izgalom nélkül már tudják nem ijesztenek meg a jelenlétükkel. Ellenkezõ esetben már kóstolnak is. Rendszerint. Aztán persze van aki neked megy mindenféle mérlegelés nélkül, de az esetek többségében leveszik ki az akit nem ijesztenek meg. Ez pl igaz egy kocsmára, vagy mondjuk nézelõdnek a környékeden, egyszerûen odamész, hogy mi kéne és nem a függöny mögül nézed mit néznek, valószínû nem is jönnek feléd.
A pillanatnyi helyzet bizonyos gócpontokat leszámítva talán még nem indokolja a "lakosság felfegyverzését", de hosszútávon a demográfiai trendekkel és az egyre jobban leszakadó barbár réteggel egyszerûen nem tudunk mit kezdeni. Nincsen hozzá civilizált eszközünk és nem is lesz.

Tikal
ha lakásban tartott kutya volt nem tudom honnan tudták hogy nincs már meg neki, lehet figyelték, ha meg kertes ház, akkor konnyu lehetett nem észre venni 😊

egy átlag ember fegyverrel VS egy rabló fegyverrel, aki nap mint nap ebben a közegben van... szerinted ki fog hamarabb lõni ha oda kerül a sor? 😉

egy átlag ember nehezebben basz oda szerintem, mint egy átlag rabló, cigo.. egy átlag ember még a villamoson is végig nézi ahogy a cigányok csesztetnek valakit, még akkor is ha kevesebben vannak, mint a fehérek a villamoson...

immovable
Leragadtál a maminál.

piti rablo cigányféreg honnan fogja tudni hogy van e fegyvered?

Onnan ahonnan 1 hét múlva tudta, hogy már nincs kutya.

llenben lehet õ is fegyverrel megy majd ezután, és valoszinu õ fog hamarabb lõni...

Errõl vannak tapasztalataid? Mert amit én mondok az élõ példa nem demagóg félelem. Én azt látom, hogyha odabaszol, ha nem hátrálsz meg nem kezdenek veled. Ez egyszerûen tovább vezethetõ a fegyverre is. A profinak vagy elmebetegnek meg mindegy mi van.
Tikal
És ha fegyvere lett volna a nagyinak az min változtat? kiirta volna a kerítésre, hogy vigyázz! fegyverem van!

piti rablo cigányféreg honnan fogja tudni hogy van e fegyvered? sehonnan, ellenben lehet õ is fegyverrel megy majd ezután, és valoszinu õ fog hamarabb lõni...

Szebb jövõt!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
Így van, pont mint a te esetedben.
Mike
ez csak a te véleményed

immovable
Ez így nem igaz.
Pont az utcánkban egy mami elajándékozta a kutyáját, mert nem bírta ellátni. Kurva nagy malamut dög volt. Rá egy hétre ott volt 4 cigány - 2 a kapuban, 2 a kocsiban - hogy küldött az önkormányzat krumplit. Öreganyó mondta nem kell, mert nem igaz, erre bedobták a kapun. Öreganyó nem bírta a kapun átemelni, erre kinyitotta a kaput, hogy kiadja, már bent is voltak a cigók. Elkezdett sikoltozni így elmenekültek. És nem szar környéken lakom.

Ha a te logikádat követem, akkor mire vártak eddig, hoznak egy másik kutyát és már bent is vannak nem? Piti rabló/cigányféreg fél a fegyvertõl, kutyától, kopasztól mint tûztõl nem jön be ha tudja ilyen várja, a profi úgy is bejön neki mindegy. Így ez nem érv a fegyver ellen.
Mike
a cigók igazi túlélõk
volna mit tanulnunk tõlük

Mike
de annyira nem is bonyolult
persze pisztollyal mozgó célpontot eltalálni nem is oylan egyszerû
de mondjuk egy SMG-vel már hamarább 😊)

Mike
jah, mert ha van pisztolyod, majd nem surran be
csak ahogy neked van, neki is lesz, aztán majd eldõl ki a gyorsabb

Mike
mondjuk tanyán én is
inkább legyek gyilkos mint hulla

Dzsini
schmittify után orbanize - a humorosaranyosból.

"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A flamelés, személyeskedés, tisztelt polgártársaim, reklámozás és a pártpropaganda tilos!"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Miért, most is remélhetnek megoldást a kormányzattól.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

polluxware
Lesznek egyáltalán még itt hivatalos jogszerû választások? vagy megint folynia kell a vérnek.. 2011ben

csodálatos

MO, én így szeretlek

polluxware
Hiszen Orbán ezek szerint hazudott 2009. szeptemberében amikor azt mondta: "ha a polgárok nem elégedettek az önkormányzat mûködésével, megoldást csak a kormányzattól remélhetnek. Készülünk a kormányzásra, de egyelõre semmilyen eszköz nincs a kezünkben, hogy segítsünk az embereknek".

immovable
immovable
immovable
Egy félresikerült szerecsenmosdatás. - A vége üt.

Viktor nem segít! - Nem is lehetett mást várni, a fideszre külön jogszabályok vonatkoznak.
A hir,amugy aktualitását vesztette már.2011-ben mindenki nevet rajta.De ha igaz lenne,és látnám a bizonyitékokat,lehet hogy meglepõdnék én is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Itt nem arról van szó,hogy nyilvánosságra hozták 77-ben,hanem arról hogy tagadta létezését az amerikai kormány,igy az FBI is a mai napig

http://ufocon.blogspot.com/

Despite the recent flurry of discussion about this document (due to its recent inclusion on the FBI Vault repository) the fact is that this document was released in 1977 under FOIA.

A google segítségével magad is találhatsz egészen régi hivatkozásokat.

HöfEE
Mutass már valamit, ahol szó van errõl a 77-es nyilvánosságra hozásról. Mert én akárhogy túrom a netet, csak azt látom, hogy mostani a cucc.

Cserébe itt van még egy cikk: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1375203/The-memo-proves-aliens-landed-Roswell--released-online-FBI.html

Jajmá, megint a Zufók.

El kell adni még öt évadnyi X-aktákat, vagy ufótámadás elleni adót akarnak kivetni?

A dokumentumot már 77-ben nyilvánosságra hozták, a léte - ami amúgy nem bizonyít semmit - hosszú évek óta ismert az UFO hívõk körében.

HöfEE
Azért pár helyen lehet találni olvasmányokat, de szerintem nem véletlenül nincs nagy dobra verve az ügy, viszont még hallani fogunk róla.

Washington Post cikk

The Sun cikk

Index cikk

És itt pedig amirõl szó van: http://vault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Hottel%20Part%201%20of%201/view

Dehogy. Gazdasági növekedés van. Nemzeti Együttmûködés, Magyarország gyõzött.

desigo
szerencsére nincsenek megszorítások

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
25,9 milliárd forintot vonnának ki idén a gyógyszerkasszából
Hegi90
Én is épp ezen gondolkoztam. Se Reutersen se Redditen, se Digg-en nincs róla semmi.

Pluskast
Hm. Azért ez eléggé nagy port felkavaró esemény. Odaát az USA-ban egy újságíró sem érdeklõdik efelõl? Na és az elnök reakciója?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hegi90
😄DDDDDDD

Sadist
Ok, csak akkor kéretik betiltani a hegesztõpajzs méretû cece napszemüvegeket is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

HöfEE
Nem a videón van a hangsúly az tökmind1, hogy igazi vagy nem (egyébként szerintem is csak egy rekonstrukció) az a lényeg, hogy nyilvánosságra került, hogy mégiscsak lezuhant valami ami rohadtul nem meterológiai ballon volt és, hogy igen mégiscsak voltak holttestek. És mégegyszer mondom egyáltalán nincs szó földönkívüliekrõl, itt azonosítatlan repülõ tárgyrõl (ufo) és azonosítatlan biológiai entitásokról van szó. Mondjuk engem érdekel a téma és igyekeztem is régebben minél jobban utánajárni, túl sok volt a Rosswelli esetnél az olyan belemagyarázás, és saját magának ellentmondó sztori, hogy ahhoz már tényleg nagyon naívnak kellett lenni, hogy valaki elhigyje az idõjárásjelzõ ballonos dolgot.

Szerintem ezzel is a ruszkikat akarták elrettenteni annak idején

Ha bábu,akkor nagyon jól megcsinálták