Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
lol

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

A 2. kérdésedre válaszolok,ugy hogy meglátogatom õket,és ha valamire szükségük van,akkor beszerzem.Ha valaki szereti az idõs szüleit,akkor megtesz mindent a védelmükben.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

banok
Ezzel a hajdúhadházi és a gyöngyöspatai történettel egy nagy baj van. Azok a polgárõrök csak egy ideig vannak ott aztán miután elmennek (a jogvédõk is) az ott élõknek továbbra is együtt kell élniük csak most már még jobban össze vannak ugrasztva.
Az meg, hogy ezt a rendõrség hagyta - 1) azt, hogy ennyire a béka segge alatt legyen a közbiztonság, 2) hogy mindenféle önjelölt polgárõrök tevékenykedjenek ott hát arra nehéz szavakat találni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tikal
1. én is, csak sajnos a rendõrség mint látod nincs a helyzet magaslatán... nulla tekintéllyel mégis mire mennek? a cigányok jobban félnek ezektõl a masirozo idiotáktol mint a rendõrségtol, hát ez vicces..

2. ezt nem értem? hogy gondoskodsz a nagyszüleid védelmérõl akik vidéken laknak?

3. tényleg unalmas..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem hagyjuk a személyeskedést,ha nem akarsz büntetést a modiktól.

1.Én már leirtam a válaszomat,semmi bajom a polgárõrséggel,csak feleslegesnek tartom õket,ha fizetjük az adónkból a rendõrséget.

2.Senki nem irta hogy õrizzed a nagymamát,csupán a rokonok felelõssége lehetne az is,ha nem gondoskodnak idõs szüleikrõl,vagy nem teremtik meg nekik a kellõ védelmet.Lehet itt szó bármirõl,ami nem életellenes.Én speciel gondoskodom a szüleim védelmérõl.

3.A polgárõrök meg azért vannak ott hogy saját magukra hívják fel a figyelmet,és a jobbikra,mert máshogyan már nem is tudnak kampányolni.Unalmas már hogy csak a cigánytéma megy a jobbiknál évek óta.Valami mást is felmutathatnának végre,az emberek nagyon lesz.rják már ezt a témát.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
Mi a bajod a polgárõrséggel, tudsz erre konkrét egyértelmû választ adni?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
"Na errõl van szó.Ezt kéne nálunk is bevezetni,nem masírozó bohócokat kell az utcára küldeni."
- Tehát dolgozz 12 órát valamelyik multinacionális cégnél, heti 7 napot, és még te állj õrt a nagyszüleid ajtaja elõtt is, plusz nevelj 3-5 gyereket, hogy demográfiai szempontból 30 év múlva ne legyen több magyar mint cigány.

Te mennyi idõs vagy, hogy ekkora baromságokat írsz?

csige791
Öreg a gárda (polgárõrök) azért van ott, hogy felhívja a figyelmet a gondokra, õk is tisztában vannak vele, hogy nem vagy csak idõlegesen tudják megoldani a problémákat. Az egésszel a célju a problémákra való felhívás.

Valahogy így mondták:
"DEMONSTRATÍV jelleggel vagyunk itt." Azaz a közbiztonságért demonstrálnak.

"Miért nem segítesz te a nagymamádnak? A rokonok felelõssége is,hogy igy magára hagynak valakit,nem?"
- De hülye vagy. Ha leírnám miért azzal csak téged égetnélek.

Na errõl van szó.Ezt kéne nálunk is bevezetni,nem masírozó bohócokat kell az utcára küldeni.

Nem érted az egészet.Én senkihez se vonzódok egyáltalán,én csak azt akarom,amiért mindenki dolgozik,és becsületesen fizeti az adóját,és abból eltartanak egy hatalmi szervet,normálisan végezze a dolgát.

Narxis
<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az emberek azért nem fogadják el ezeket a polgárõröket, mert jobbikosak. ennyi, nézz magadba és ismerd be, más párthoz vonzódsz, és ez fáj, le se szarod hogy ott hány embernek kedvez ez.

Dzsini
Kína:

A Polgári Ügyek Minisztériuma az idõsek jogainak és érdekeinek védelmérõl szóló törvény módosítását fontolgatja, amelynek értelmében a kínai állampolgárok jogi kötelezettsége lesz idõs szüleik látogatása. A javaslat szerint az elhanyagolt szülõk bírósághoz fordulhatnának a testi és lelki gondoskodáshoz való joguk kikényszerítése érdekében. Ha a módosítás hatályba lép, a népi bíróságok nem utasíthatják többé vissza az idõs személyek által benyújtott hasonló kereseteket. (Az idõs szülõkrõl való gondoskodás kötelezettségét az alkotmány is nevesíti, e rendelkezés azonban bírósági úton nem érvényesíthetõ – B. J.)

forrás

Hozzá kell tenni, hogy mivel Kínában rengetegen vidéken, földmûvelésbõl élnek, így nem jutnak állami nyugdíjhoz. Ezért kizárólag a gyermekeikre hagyatkozhatnak, akik a városban élnek, dolgoznak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

te de hülye vagy

Miért nem segítesz te a nagymamádnak? A rokonok felelõssége is,hogy igy magára hagynak valakit,nem?

csige791
Ez a cikk is undorító origó minõség.

Csak egy példa:
"Magyarországon a jelenlegi szabályok mellett az önfenntartás elképzelhetetlen"

- Ki mondta, hogy a jelenlegi szabályozás mellett akarja a Jobbik bevezetni az önellátó börtönöket?
Gond nélkül megvalósítható lenne csak akarat kell hozzá semmi más.

Tikal
És ennyi jut egy börtönlakóra...

mint tudjuk több mint egy felsõokatásban résztvevõ tanulóra...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Marci0115
Az árvákra nincs pénz, Vitézyékre van

300 milliót vettek el az árva gyerekektõl

DaemoonHunter
Tapasztalatból mondom, hogy a legnagyobb baj a kis településeknél adódik, ahol rengeteg idõs nénit rabolnak ki, vagy vernek át, nem csak cigány szélhámosok. Tökéletes célpont, fõleg ha özvegy. Na ezért kellene vidékre a polgárõrség, mivel az apró településeknek külön rendõrsége sincs, így azok max napi 2-3x járõröznek ezeken a helyeken, ami meg egyenlõ azzal hogy a kocsmából eltévedt józsi bácsinak odaszólnak merre van a járda.

csige791
Hír TV, Hajdúhadház

csige791
De fogjad már fel, hogy nem oldják meg! Vagy te úgy látod, hogy megoldják?

Vitya király két hetet ígért, nyilvánvaló, hogy az kampányszöveg volt, de már eltelt egy év és annyit tudott felmutatni, hogy plusz 1800 rendõr állt szolgálatba, de azok is még Kurcsány idejében kezdték a "sulit" tehát szerintem ez nem is vitya érdeme.

Tehát ha a Kormány nem oldja meg akkor mi van? Szerinted mi a következõ lépés? Ne csak másokat fikázz, hanem akkor mond is meg, hogy te mit tennél. (Feltéve ha nem akarod végignézni ahogy nagymamám sír mert rettegésben él és nem segít rajta senki jelenleg. Kivéve a szemét geci gárdistákok.

Narxis
Jaja, polgáháború, világvége, meneküljön aki tud!<#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Már vártam a propaganda filmeket,és tessék.Mint az átkosban.Nagyon sajnálom a nénit,és együttérzek a családdal,de oldja meg már a mindenkori hatalom az emberek védelmét,és biztonságát.Köszönöm.

Hegi90
"Annyit mondok innen külföldrõl, hogy akkor megérdemlitek ba*dmeg." kb ugyanezen a véleményen vagyok, csak én itthonról 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#eljen>

Hegi90
Na már csak az kéne, hogy magáncégek kezébe adjuk a biztonságunkat...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jhetedikj
Az FBI letiltotta a három legnagyobb póker oldalt

Mondjuk nem tudom mennyire igaz a hír, mert nálam most is fut a PS és több mint 160k ember játszik éppen.

anno 1987

Szegények... majd elmorzsolok értük egy könnycseppet a jövõ héten.

A jobbik se szent...

csige791
Egy kis Hajdúhadházi történet (videó eleje)

csige791
A Szebb Jövõért Polgárõr egyesület egy teljesen törvényesen mûködõ szervezet, a többi polgárõr (akik nem a szebb jövõben vannak) is járõrözik már évek óta minden településen, mégsem állítottak elõ még egyet sem érte.

"Békében élõ embereknek teli van a tökük velük"
- Ezt bizonyítja az a több ezer aláírás is amit helybéliek írtak alá a maradásuk érdekében.
- Ezt bizonyítja az is, hogy helybéli békében élõ emberek ingyen szállást és ingyen ételt biztosítanak számukra egész ott létük alatt.
Megmondom, hogy szerintem kiknek van tele a töke a polgárõrökkel: A bûnözõknek, akik már nem tudnak fát lopni és a nagymamáink fejébe baltát állítani. Mégis ki az az elvetemült idióta aki nem örül annak, hogy polgárõrök járják az utcákat, minden emberi logika szerint ez mindenkinek jó kivéve a bûnözõknek.

"Igenis állitsanak járõröket minden faluba,vagy õrsöt"
Azért van ott a "gárda", hogy felhívja a figyelmet a közbiztonsági helyzetre. Gyöngyöspatán jelenleg is több rendõr járõrözik, mint az utóbbi 20 évben bármikor. kinek köszönhetõ ez? A polgárõröknek.

"nem politikai hovatartozás utján kell megoldani a védelmet."
- Az már egyre szánalmasabb, hogy emberek inkább végignézik ahogy rettegésben éknek a nagyszüleink, a lényeg, hogy ne a Jobbik segítsen rajtuk.

Annyit mondok innen külföldrõl, hogy akkor megérdemlitek ba*dmeg.

(a magyar föld alkotmányos védelmét még fel sem hoztam, pedig abba is bele szarik mindenki a Jobbikon kívül, had vigyék, nem a ti dolgotok...)

Ha a rendõrség képtelen megoldani az emberek védelmét,akkor vizsgálják felül az egész szervezet müködését,vagy pedig állítsanak fel minden faluban járõrözést magáncégek bevonásával.Annak nincs értelme hogy fizetjük a rendõrséget,közben nem megoldott vidéken a biztonság.A polgárõröknek is kell engedély.Ha megvolt az engedélyük,akkor jogtalan volt az elõállításuk

polluxware
k.nagy gebasz lesz még itten... mindenki elbeszél a másik mellett

ebbõl katasztrófa lesz zemberek<#sir>

A gárda nem azért van ott hogy a 70 éves nénikét megvédje.Nagy ló.aszt! Azért vannak mindenhol,hogy botrányt csináljanak,és felhivják magukra a figyelmet.Békében élõ embereknek teli van a tökük velük.Igenis állitsanak járõröket minden faluba,vagy õrsöt,és nem politikai hovatartozás utján kell megoldani a védelmet.

HöfEE
ÉS erre a megoldás az, hogy hõbörgök mert milyen lusta semmirekellõ disznókból áll a rendõrség hátmég annak a vezetése. Akkor már inkább gárda meg polgárõrök. Mondjuk láttam írtad, hogy szigorítani kéne a magántulajdon védelmét, ezzel teljesen egyetértek, csak a 70 éves maminak (de ne essek túlzásokba jámborabb fiatal férfiak/nõk esetén is) hiába szigorítod a törvényt õ nem fogja se fa testápolóval se sörétessel ellátni a kedves garázda baját.

Miért a polgárõrök megvédik? NEM! Én nem azért fizetem az adót,hogy a rendõrség csak zabáljon,és éjjel megbújva aludjanak az autóban.

csige791
A rendõrség megoldja a rettegésben élõ idõs nagymamáink problémáját?
- Nem

Az hogy te leszarod a nagyszüleidet téged minõsít, legalább azokat ne fikázd akik nem szarnak bele mindenbe úgy mint te.

Bár most hallottam hogy valami enyhítés van a fegyvertartással kapcsolatban.Az ember miért ne védené meg minden eszközzel a magántulajdonát?

DDD

Ide nem gárda,meg polgárõrség kell hanem a magántulajdon védelmében kell szigorúbb törvényeket hozni.Aki behatol a kertembe azt le lehessen lõni,aztán kész.

Hát ez jó kérdés...

Hála istennek.Mi a fenének mennek oda szart keverni? A rendõrséget minek fizetjük az adónkból?

csige791
Elkezdték elõállítani a polgárõröket Hajdúhadházon.

Úgy látszik a Magyar néppel már bármit meglehet tenni.

Amúgy gondoljátok hogy lesz szavazás 2014-ben? A nagy túrót! Jövõre lesz elõre hozott választás,abban az évben mikor érvénybe lép az új Alkotmány,választást kell kiirni.Megirták már több helyen is hogy a lehetõ legjobb húzás lenne a Fidesztõl,ha jövõre kiir egy elõrehozott választást.Kétharmad már nem lesz,de a választást simán megnyerhetik,mert az ellenzék nincs felkészülve semmire se.

...marad a Fidesz

eksy
Grafikonon 40%-nak nincs pártja.
Remélem 2014-ben is így gondolja és ennek hangot is ad az a 40%.
Mármint abban bízom, hogy ha addig egy párt sem tud felül emelkedni magán, amire sajnos nagy az esély, akkor...

"...és...szerintem...bizony."

immovable
De mellette meg szól a tapasztalat. Amúgy igazad van, csak az a fura, hogy miért csak a bírok "munkaideje" van benne az alkotmányban.
70 éves bírók tényleg minek dolgoznak már? Adják át a helyet a fiatal korosztálynak.Valami igyzság van benne

Rage47
fake
Fabio Capello
Tikal
nagyon fogjuk mi még bánni ezt a négy évet, talán jobban mint a nyolcat...