Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A teljes katonai ruházatot tiltja törvény, felfogtad? Egy terepmintás nadrág nem teljes katonai ruházat.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Még szerencse, hogy maradhatnak. <#bohoc>#bohoc>
"Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivõje korábban azt mondta: a Vöröskereszttõl azt a tájékoztatást kapták, hogy a közremûködésükkel egy régebb óta szervezett üdültetésre éppen pénteken utaztak el családok Gyöngyöspatáról. A menekítési akció kitalálója, Richard Field viszont az Indexnek azt mondta, hogy a Véderõ pénteki tábornyitása miatt szervezték meg a Vöröskereszttel a nõk és a gyerekek kimenekítését Gyöngyöspatáról."
Még jó, hogy tudják a majmok mit hazudik a másik majom. <#taps>#taps>
Ez még jobb:
"Tudósítónk a cigánysoron zavarodott válaszokat kapott, amikor arról kérdezõsködött, ki szervezte az elutazást. Egy cigány férfi azt mondta: ma értesült csak errõl, amikor elvitték a gyerekeit és a feleségét, és fogalma sincs arról, mikor jönnek vissza.
Egy cigány kisebbségi vezetõ titokzatos választ adott ugyanerre a kérdésre. Szerinte olyan valaki szervezte, aki szimpatizál a cigányokkal, és nem szeretné, hogy a neve vagy az arca megjelenjen a médiában. A vezetõ nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy a dolognak van-e köze valamelyik párthoz."
Ha ez nem Magyarországon történne folyna a könnyem a röhögéstõl.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
itt van az a pont amikor nem tudok igazságot tenni sem a szélsõjobbos média sem baloldali rózsadombos liberális média között
egyszerûen az ember aki nem akar befarolni egyik tábor alá sem, az csak szörnyûlködik hogy hova tovább süllyedni
Ez tényleg rend.
Amerikából pénzelik a szemét rendõrséget is, akik nem hagyják szegény turbómagyarokat igazságot osztani és hazát szeretni.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egyébként érdekelne, hoyg arrol is beszámol a külföldi sajto mikor az idos emberekt terrorizálják a feketék? mérmint nem azok akik fekete nadrágot huztak, hanem azok akik annak születtek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tudod mit jelent ez a szó? Vagy csak te is arra használod, hogy megpróbálj vele másokat lejáratni?
De rendben, akkor feltudod sorolni azokat a tényeket amik miatt úgy gondolod, hogy a rendõrség meg kezdte a rendrakást?
Kérdés, hogy te ez ellen miért nem emelted fel még a hangod soha sem.
Eppe, hogy nem kuldenek segiiilyszallitmanyokat. Es megint egy remiszot orszagnak lett bemutatva Magyarorszag. Valaki elerte a celjat de nagyon...
Sztem azok a rendõrök, akik ott vannak és intézkedési kötelezettség terheli õket ugyanúgy egyet értenek a kialakult helyzettel. A baj az, hogy utasítják õket, a nagyobb baj, hogy aki utasítást ad, az sem tudja, hogy mit csináljon, mert senki sem meri bevállalni konfliktus helyzetet. A romák viszont tisztába vannak ezzel és az elõnyükre fordítanák. Érdekes, hogy egész Európában minden ország küszködik a cigánykérdéssel, csak mi magyarok nyaljuk ki a pi..jukat!!!!! Legyen ebbõl elég!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Oké, hogy a kuruttyolók be vannak sz..va a cigányoktól, de ez az összeesküvés-elmélet-gyártás már enyhén szólva nevetséges.
A holnapi Heti Válasz meg fogja írni, hogy az amerikai üzletember mnögött az MSZP és személyesen a Patás, Gyurcsány Ferenc áll.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13159668
Te AtyaÚrÉg... én mennyi meg mennyi arcot láttam már katonai szerkóban, pl a mai nap is tömegközlekedésen, s nem voltak katonák. De én vagyok a normális, mert nem jelentettem fel õket, de ezek szerint nem vagyok hû állampolgár... na akkor vissza is adom, max nem szavazhatok... ó micsoda tragédia lenne.
+
Azt meg tudom ki a Georg Habsburg, csak nem tudtam, hogy õ a Vöröskereszt irányítója......... Jesszusom egy kereszt, ami majdnem szvasztika.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Tegnap Szikszó, ma Kiskopárd, holnap...
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Mert normális úton szinte képtelenség letelepedésit kérni, azt már tudom. Úgy látszik, a tanulatlan, civilizálatlan cigányokra van "kereslet"... %/!%"@
one solution revolution...