Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért is? #42643. Ismerõs?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tehát nem olvastál. Köszönöm. Egyébként ezt pont te mondod? Aranyos.

www.smart-bus.hu

Óóó, költõi kérdés volt, csak tetszik a kérdéskör ama diszkrét bája, hogy ugyanaz az érv szelektív módon kerül alkalmazásra.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

csige791
Ezt neeeee. <#falbav>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Na mi? Tippelj... Kicsit segítek.

www.smart-bus.hu

És? Ehhez nekem mi közöm? Vagy olvastál tõlem valami ehhez köthetõt?

www.smart-bus.hu

Mert utána angolosan távozott és elhagyta az országot.

L Viper
Azért látszik ebben a Biszku vs Képíró dologban is, hogy kiknek van nagyobb ereje, hogy kit és mikor lehessen bármikor elõvenni. Vagy kit ne lehessen. Undorító egy világ ez.
És mi köze ennek holmi csendõrséghez?...

Ulvar
Mert ilyen alapon vissza mehetnénk évszázadokat hogy ki mikor mit csinált és akár egy egész népséget kollektíven megbüntetni. Mongolokat a Tatárok miatt, a Török egyértelmû, a Lengyel irtotta a Németet, a Német a Lengyelt, az Orosz mindenkit....köztük minket is...hajrá. Vágj bele.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Érdekes, hajszál pontosan ugyanettõl az érvtõl hangos Képíró eljárása. Akkor most hogy is van ez? Hagyjuk vagy ne hagyjuk?

Nem õk a hibásak... az a hibás aki az õ fejüket is teletömi... azt köllene nyakon csípni aki az ásót a kezünkbe adta, és kijelölte az árok helyét. Ettõl függetlenül megértem a dühödet...

www.smart-bus.hu

Ulvar
Mert jött Szálasi, ezt is mindenki tudja. És utána miért nem mentek el az öregért?

tviktor91
Mert?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

De a sárga csillagos fiatalemberek most tüntettek ott...

www.smart-bus.hu

Képírõt is elítélték, sõt, 10 évre ítélték, de vajon miért nem hajtották végre a büntetést és miért helyezték vissza tisztségébe?

w77d
gusztustalan az egész ügy, kedvem lenne az összes alább lévõ videón szereplõ sárgacsillagost jól pofánverni...

csige791
Részletkérdés. Még ha az elméletem most hibás is volt attól én még ma nagyon boldog ember vagyok.

Szerintem a mai egy forduló pont. (Remélem)

SZDSZ fanok fekete napja.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Erre próbáltam célozni... lehet összemosni a dolgokat, lehet riogatni, stb...

www.smart-bus.hu

Na és ilyenkor egy jól nevelt honpolgár mit felel csípõbõl? Ááá... hagyjuk a múltat, már régen volt, nem kell állandóan a múltba révedni, elõre kell tekinteni. Kivéve, ha...

www.smart-bus.hu

Ulvar
Amúgy nagyon felkapott lett ez az Újvidéki téma.

Katyn, Szudéta vidék és társai miért nem jönnek elõ? Az miért elfogadott hogy rengeteg Lengyel kolléga a II. világháború kezdetén a Szudéta vidéken élõ német ajkúakat visszavonulás közben kivégezte?

Vagy pont a Lengyelekkel szemben az Oroszok felelõsségre vonása? Vagy sorolhatnám...miért ez az öreg ember "az utolsó élõ náci" címer tulajdonosa, miközben az se biztos hogy valamit egyáltalán elkövetett!!

A csudálatos elméleted apró szépséghibája, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség 2009. szeptember 14-én gyanúsította meg Képírõ Sándor egyéb háborús bûntett elkövetésével.

L Viper
Azért ez is érdekes

"Biszku Béla a Duna Televízióban ellenforradalomnak minõsítette az 1956-os forradalmat, valamint igazságosnak és jogszerûnek tüntette fel a megtorlások idején lefolytatott koncepciós büntetõeljárásokat, így a meghozott halálos ítéleteket is."
Ulvar
Várj. Azokat az embereket elmondom neked felelõsségre vonták 1942-43-ban. Nem most kell, már az megtörtént!!! Ez benne is volt az indexes cikkben. És ez az öreg ember nem volt köztük! Tehát semmilyen bûnösség nem illeti meg.

Igen, képzelõdöm... a belvárosi ifjúság a sárga csillagokkal nyilván a turbómagyarzsebnáci fantáziám szüleménye. Ott sem voltak, csak én képzeltem oda õket.

Tudod, ha szerbek tüntettek volna ott, akkor nem született volna meg az alábbi hozzászólásom. De mint azt te is láthattad, nem szerbek tüntettek egy szerbek elleni etnikai tisztogatás miatt...

www.smart-bus.hu

csige791
Az sem véletlen, hogy épp a csendõrség megalakulása (tiszavasvári) után húzták elõ az öreget.

De úgy érzem ,hogy ezzel most mellé nyúltak. Végre egy kis eredmény. Ma egész nap csak mosolygok. <#email>

w77d
így van!én is elég sok elõrelépést látok mostanság az emberek tekintetében. A kormány persze kitesz magáért, nna meg a zsidó érdekeltségek is...

Megint képzelõdsz, de sebaj.

Légyszi mutasd már meg, hogy ki és hol antiszemitázott, illetve ki és hol fasisztázott??? Amit a magyar honvédek és csendõrök csináltak 41-ben, az egy "szimpla" etnikai alapú népirtás volt - ehhez nem kellenek külön jelzõk.
(Azért árulkodó, hogy egy elsõsorban és kifejezetten a szerbek ellen irányuló tisztogatás kapcsán te azonnal holokausztozol... Ugye ismered azt a viccet, melynek az a poénja, hogy "Éééén, doktor úr, maga rajzol állandóan pinákat!")

Ulvar
Akkor mehetsz a Törökökhöz meg a Mongolokhoz, meg a Németekhez, Lengyelekhez, Szerbekhez, Románokhoz, Oroszokhoz pattogni öcsém....

csige791
Ezt most hiába nekem írod, én értem ,hogy bûnös meg minden. Csak annyit mondok, hogy a nép ítélete más lesz, ennek pedig kifejezetten örülök.

Ez a nap amúgy is egy ünnep számomra. Láttam ahogy nyílnak a szemek, ahogy egymás mellett lógott a szegfû és a narancs, pár méterre égett a zászló.

Köszönöm istenem, hogy megélhettem ezt a napot!

Hajrá Magyarok!

L Viper
"Közismert, hogy Pállfy emberei nem ismertek kíméletet, a vallomásokat válogatott kínzásokkal csikarták ki." 6 évtizede !

A lényeg, hogy megint a "náci" magyarokra figyel a világ.
Mesélj, mi az olyan borzasztóan felháborító abban, ha a bíróság legalább annyit csinál, hogy kimondja a bûnösséget, ha a bizonyítékok alapján megállapítható?

L Viper
Basszus ez a fõ bizonyítéka a vádnak:

"A mai tárgyaláson érdekes „bizonyítékot” ismertetett Varga Béla bíró: Nagy János egykori honvédtiszt sok-sok évtizeddel ezelõtti vallomását. Nagy János nyilas párttag volt, s a háború után terhelõ vallomást tett dr. Képíró Sándorra. Vallomásában az áll, hogy 1942. január 23-án Képíró azt kérte egy gépkocsivezetõtõl, hogy 30 lefogott embert vigyen el a kivégzõhelyre. Ugyanakkor Nagy azt is elmondta, hogy Képíró megakadályozta az újvidéki Rex Szálloda tulajdonosának és családjának a megölését.
A kérdés az, hol tette ezt a tanúvallomást Nagy János. A Honvédelmi Minisztérium Katonapolitikai Osztályán, amelynek vezetõje a Rákosi által késõbb kivégzett Pálffy (Österreicher) György tábornok volt."
Itt az a lényeg, hogy megint lehet egy jót antiszemita magyarozni, illetve lehet összemosni a csendõrt a fasisztákkal. Nem a kisöregen van a hangsúly... mûködik a holokauszt ipar.

www.smart-bus.hu

A 100 éves csendõrt bíróságra cipelik, károlyinak meg szobra van a parlament mellett... ez egy ilyen kor.

www.smart-bus.hu

w77d
nem válik a korral ártatlanná csak ilyenkor már mit bünteted ha eddig nem tetted meg??? emberek korábban kell felpislantani és nincs gond. El lett szalasztva valami?? magukra vessenek...

L Viper
Biszku Béla is le lesz csukva vajon?
w77d
tény, egyet értek veled. De ez a mostani nagyon fontos volt ám. Agyatlan csûrhe...

desigo
1.Ha van rá komoly bizonyíték akkor igenis kezdjék csak el az eljárást ellene.
2.Josef Mengele ha nem hal meg szélütésben 1979-ben 67 évesen akkor ma már ártatlan lenne a kora miatt?
Meg az, amit 1941-ben Újvidéken magyar csendõrök és honvédek elkövettek.

w77d
igen, ez a magyar történelem szégyenfoltja hogy egy majdnem száz éves embert meghurcolnak és cirkusznak teszik ki. Szégyenfolt ugyanúgy, ahogy a fal mellé sorakozó sárga csillagos hülyegyerekek is...

A MÁV-os sztorin annyira látszik a dilettantizmus, hogy nem csodálkoznék, ha holmi "holokamuzók" állnának a háttérben azzal a céllal, hogy az egész kérdést nevetségessé tegyék.

A MÁV-os sztori minden értelmesen - értsd: nem elborultan zsidózó - gondolkodó ember számára egyértelmûen buta provokáció, amelyen csak röhögni lehet. Ez viszont kõkeményen a magyar történelem egyik szégyenfoltja, akár tudomásul veszed, akár a homokba dugod a fejed.

L Viper
Már ha bûnös egyáltalán ugyebár...
w77d
felelhetett volna érte 70 évig folyamatosan.. ezt "elkúrtuk", most már nincs mit tenni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
Szerencsére az emberek nagyobb része nem úgy gondolkodik mint te. Szépen hozzáírják ezt a zsidók számlájához, ami egyre hosszabb és hosszabb lesz, rajta van már a mávot feljelentõs sztory is meg sokan mások.

tviktor91
Hát ha mondjuk tegyük fel az én családomat nyírta volna ki akkor nem igazán érdekelne hogy hány éves MOST..mert ok most szegény pici öreg embert hagyjuk már nyugodtan..neeem neeem..amikor elkövette fiatal volt,ezért feleljen is érte.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Nem, éppen azért folyhat most büntetõeljárás, mert amivel megvádolták - egyéb háborús bûntett -, az nem évül el (Btk. 33. § (2) bekezdés).

Jogi szempontból mondjuk pikáns, egy '41-es cselekményt egy 45-ben hozott jogszabály alapján ítélnek meg, a nullum crimen nulla poena sine lege szolid keresztbehugyozásáról van szó. Érdekes helyzet lenne, ha a bíróság az Alkotmánybírósághoz fordulna a Btk. 33. § (2) bekezdése, valamint a 165. § alkalmazhatósága kapcsán jelen ügyben.