Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
másrészrõl... olyan bájos ahogy a hír topikban immáron kezd megjelenni a cenzné meg az ura
2011et írunk.. csodálatos
De azért bevallom egy kis elfogultság nálam is bejátszik, vannak közéleti személyek (~politikusok) akiknek sértõnek találom a stílusát, illetve eljátszották már a becsületüket nálam.
Ugyanígy igaz ez a mainstream vs backstream (ha lehet így nevezni) médiára is szerintem. Nyitott szemmel kell járni, meghallgatni a véleményeket több különbözõ szemszögbõl, és csak utána levonni a következtetéseket.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egy haverom anyja is a választások elõtt istenként élette Orbánt, hogy majd õ. Aztán persze elmaradt a csoda, hogy majd itt egy hónap alatt USA életszínvonal lesz.
Pár hónapja meg szóba jött valahogy megint a politika, erre elhordta mindennek a Fideszt, mert a "hetihetesben megmondták, és azok nagyon okos emberek".
Végülis igaza van, tényleg okos emberek, ész nélkül nehéz manipulálni...
PS: Nem szeretnék ebbõl politikai vitát, nem azért hoztam fel, én is többet vártam a Fidesztõl, de attól még szerintem a hetihetesben ahogy a falra festik az ördögöt, kész tényeknek beállítva mindenféle spekulációt, az valami mûvészet. Persze nem bûn spekulálni, én is szoktam, de ilyen nagyképûen, lenézõen és magabiztosan kissé vérlázító.
Alapvetõen, mint ez ugye itt el is hangzott, a kereskedelem a "nemzeti tehetségük".
Ezzel még nincs is probléma, sõt tényleg jól értenek hozzá, ilyen szempontból biztos kezekben is van a gazdaság. Elvileg. Gyakorlatilag nem.
Sajnos a vezetõ rétegük a holokausztra és egyebekre hivatkozva kisír maguknak alanyi jogon mindent, valójában önzõ célokból.
A faji hovatartozás alapján való megkülönböztetést a törvény azért tiltja, hogy azok -ez esetben- a zsidók, akik nem járultak hozzá a népük rossz hírnevéhez, ne szenvedjenek társadalmi hátrányt.
A bökkenõ csak az, hogy ezek az ártatlan átlagzsidók nagyrészt megértik a velük szemben elõítéleteket támasztó embereket, és inkább szégyellik magukat a népüket lejárató vezetõ rétegük miatt.
Van egy zsidó haverom, õ nyíltan képviseli ezt az álláspontot. Ráadásul nem is akárki, egy ismertebb vállalkozó fia, ilyen szempontból benne van a kereskedelemben a család rendesen, ennek ellenére elítéli azokat a zsidókat, akik a tehetségükkel visszaélve kisemmizik a világot.
Nem egyszer fordult már elõ, hogy hangosan zsidózott az utcán (természetesen adott szituációban, általában multicégekkel kapcsolatban), miközben a vak is látja rajta a származását, tipikus zsidó kinézete van, szûkebb körben sokszor viccet is csinál pl az orrából. Elárulom soha nem szólt vissza neki senki semmit, csak le voltak döbbenve, mert a hangnemében egyértelmûen szégyen érzõdik ilyenkor, és semmiképp sem gyûlölet.
A tiszteletreméltó az egészben, hogy mint mondtam egy nevesebb vállalkozócsalád tagjaként teszi ezt, miközben nekik szinte teljesen mindegy, hogy mennyivel drágul éppen a kenyér, a gáz, vagy a benzin, de a barátain látja, hogy megviseli õket a válság. Ja, egyébként õ a családi vállalkozásaiktól teljesen függetlenül, más szakmában dolgozik, pedig biztosan elélhetne anyuci-apuci pénzébõl élete végéig.
Ha olyan zsidók alkotnák a vezetõ réteget, mint õ, akkor nem lenne itt semmi probléma higyjétek el...
Egyébként sokan azt mondják, hogy a génjeikben van a rajtuk kívülállók semmibe vétele, ennek betudható dolognak szerencsére eddig csak a parkolási szokásaikat tapasztaltam, ezen kívül semmit, szal ez valszeg hülyeség. Konkrétan amúgy a szembeszomszéd rabbi itt a környéken a helyi parkolómûvész, de ezen kívül semmi baj nincs az öreggel, az egyik legnormálisabb ember a házban. Vele kapcsolatban a durva még az, hogy az orosz hadifogságot megjárt, és emiatt érthetõen szélsõjobboldali nézeteket valló nagyapámmal halála elõtt rendkívül jó barátok voltak. Igen, egy szélsõjobbos, és egy zsidó vallási vezetõ.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Annál többen fognak kimenni!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nagyon helyes. Mondjuk csak itt olvastam ezt. Ám ha ez a bejelentés tényleg megtörtént akkor csak egy szaros provokáció volt a tegnapi.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Vörös szegfüék megint igérnek füt-fát.Ingyen étkeztetést mibõl fogják finanszírozni? Hitelbõl megint? Kösz nem kérünk belõletek! OOO
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezért is írtam, hogy szar világban élünk...
www.smart-bus.hu
Már gyerekkorban is kimutatták, hogy aki képtelen magát a másik helyzetébe beleképzelni, együttérezni, és a másik indíttatásait, érzelmi reakcióit megérteni, abból lesznek az agresszív bûnözõk, gyilkosok... és a legjobb üzletemberek. Minden a szülõi neveltetésbõl adódik, ki milyen formában kapott, vagy nem kapott szeretetet, milyen mintákat látott gyerekkorában. Ebbõl kiindulva a cigányok igenis hibásak a saját helyzetükért, mert generációk óta ezt a mintát látják a gyerekeik, és eszük ágában sincs belátni, vagy változtatni.
A zsidók kérdése csak addig érdekes, amíg nem õk vannak többségben, azokkal a csoportokkal kiegészülve, akik mondjuk nem zsidók, de ugyanúgy boldogulnak a kapitalizmusban. Az õ többségük, az õ rendszerük. Aki nem jó kapitalista, akinek túl sok a lelkiismerete, az nem fog boldogulni az õ rendszerükben. A demokrácia viszont a többség érdekeirõl szól. Ha egyszercsak õk kerülnek kisebbségbe, akkor majd nevezhetjük antiszociálisnak a viselkedésüket. Sokan szeretnének a kapitalizmuson finomítani, de amíg az abból meggazdagodó emberek kerülnek az irányító pozíciókba, addig erre miért kerülne sor?
Csigét "ismerve" pedig bátran mondhatom, hogy kizártnak tartom, hogy a megjegyzéseit kivétel nélkül minden zsidóra érti. Persze majd õ megvédi magát, ha akarja.
Inkább beszélgess vele... ha normális hangnemben szólsz hozzá kirohanás nélkül, õ is normálisan fog válaszolni.
www.smart-bus.hu
Sokan hajtogatják, hogy most mennyivel drágább a hiteltörleszõ, és errõl a zsidók tehetnek. Nem igaz! Errõl az tehet, aki anno ostobán felvett több millió forintot, csak mert neki új autó kell. Árfolyam és egyéb csúnya szavakat meghallani sem akarta, csak ikszelgette az extralistát...
Nem a zsidók, hanem a bankárok. ( nem mi tehetünk róla, hogy a többségük... ) A válság kirobbantása, és a svájci frank mizéria tudatos volt. Aki ezt nem látja, az elõször nézzen utána ezek. Ennek ellenére az is hibás, aki agyatlanul vett fel hitelt. Én is így jártam. Megtanultam a leckét. Sõt, még valahol segített is ez a sztori, hogy ne tulajdonítsak akkora szerepet pénznek, mint tettem azt ezelõtt.
Összegezve pedig a dolog ott kezdõdik, hogy egy EMBER SEMMILYEN érdek mentén nem használja ki azt, hogy egy másik embernél többet tud, okosabb, tájékozottabb, stb. Csapdába lettünk sokan húzva, amiben mi is hibásak vagyunk, de ez még a csapda állítót nem mentesíti!
Sajnos szar világban élünk, a gyengék és az ostobák mindig elbuknak. Ha nem vagy elég okos, rafinált, elõrelátó, akkor jutsz oda, hogy magadnak is fáj beismerni, hogy "elkúrtad", és azonnal kell találni valaki(ke)t, akire rá lehet fogni. Legyenek azok cigányok, zsidók, mszp-sek, fidesz-esek, labradorok, tûzhangyák...
Itt kezdõdik a gond. Nem szabad elfogadni, hogy az a helyes, hogy az erõsebb kutya baszik. Az állatvilágban ez így van, de mi, ha jól tudom embernek, értelmes lénynek tekintjük magunkat. Mint ilyennek, ott kéne kezdõdnie a dolgoknak, hogy a gyengében nem tapossuk a földbe csak azért, mert gyengébb...
Amíg eltudják hitetni velünk, hogy az élet rendje az, hogy az erõsebb kutya baszik elve emberek közt is természetes, addig soha nem lesz béke köztünk. Mindig lesz olyan ürügy, ami mentél megoszthatóak leszünk. Meg kell tanulni nemet mondani a hülyítésre...
És pontosan ez az a mentalitás, ami kihoz a sodromból.
Lassan 10 éve itt vagyok, de nem tetszik, amerre halad a fórum.
Ne ideges legyél, hanem az okot keresd. Persze lehet haragudni az okozatra, csak ezzel kizárólag azt éred el, hogy még mélyebbre ásod az árkot.
www.smart-bus.hu
"sok rohadt sárgacsillagos zsidó ez kell??? "
"A sok kampós orrú sorfalálló "
"Szépen hozzáírják ezt a zsidók számlájához"
"egymás mellett lógott a szegfû és a narancs, pár méterre égett a zászló."
Lehet csûrni-csavarni a dolgokat...
Aki a negatív véleményt úgy éli meg, hogy azt beállítja zsidózásnak, semmivel nem különb annál, mint aki általánosítva zsidózik...
Ha valaha is azt szeretnénk, hogy a hétköznapi életben ne lehessen ilyen téren megosztani az átlagembert, akkor mindenkinek körül kell néznie a saját háza táján...
www.smart-bus.hu
Sokan hajtogatják, hogy most mennyivel drágább a hiteltörleszõ, és errõl a zsidók tehetnek. Nem igaz! Errõl az tehet, aki anno ostobán felvett több millió forintot, csak mert neki új autó kell. Árfolyam és egyéb csúnya szavakat meghallani sem akarta, csak ikszelgette az extralistát...
Sajnos szar világban élünk, a gyengék és az ostobák mindig elbuknak. Ha nem vagy elég okos, rafinált, elõrelátó, akkor jutsz oda, hogy magadnak is fáj beismerni, hogy "elkúrtad", és azonnal kell találni valaki(ke)t, akire rá lehet fogni. Legyenek azok cigányok, zsidók, mszp-sek, fidesz-esek, labradorok, tûzhangyák...
És pontosan ez az a mentalitás, ami kihoz a sodromból.
Lassan 10 éve itt vagyok, de nem tetszik, amerre halad a fórum.
www.smart-bus.hu
Én személy szerint 2x éves koromig azt sem tudtam, mi az, hogy zsidó ( ortodox ). Aztán a munkámból kifolyólag megtanultam. Tudod elég szar érzés, amikor valaki csak azért nem eszik meg egy becsomagolt szendvicset, mert én mint goj, hozzáértem. Nem esett jól.
Elég hosszasan tudnám neked sorolni az ilyen történeteket amiket személyesen átéltem, és azt kell, hogy mondjam neked, hogy az elsõ kérdésnek úgy kéne elhangzania, hogy tulajdonképpen ki is utál kit?
Ennek ellenére nekem személy szerint nem a zsidóssággal van bajom ( általánosítva ) még akkor sem, ha ezt sokan próbálják így beállítani. Van a zsidóságnak egy rétege, amely elég nagy hatalommal bír, és bizony sok gondnak õk a forrásai.
Ezt kendõzendõ használják a holokausztot arra, hogy minden negatív vélemény, amivel az ember õket célozná, általánosságban zsidózásnak legyen beállítva.
Jó pár ember nevében mondhatom a jelenlévõk közül, hogy egyikõnknek sem a sarki fûszeres Kohn bácsival van bajunk...
Arról pedig engedtessék meg, hogy ne mi tehessünk, hogy igen sok szarkeverõ zsidó származású. Mielõtt jön az, hogy más nemzetiségûek is... szeretném felhívni az arányokra a figyelmet, mert itt ez a lényeg. Elég, ha csak a mi történelmünket nézzük...
www.smart-bus.hu
Éltem én már sok országban, és persze mindenhol megvan egy bizonyos népcsoport, akit a helyiek nem szívlelnek. Hollandiában a marokkóiak, Angliában a nigériaiak, nálunk a cigányok.
Ez teljesen érthetõ, és vitatkozni sem akarok/tudok vele, mert ez az útálat onnan ered, hogy ha neked éppen véletlenül nincs negatív/kellemetlen személyes tapasztalatod az említett népcsoportokkal, a családodban, ismerõseid körben biztosan akad jópár.
Engem is vertek már el cigányok kiskoromban, volt cigány szomszédom is egy darabig, így a nem is igazán állok le védeni õket. Igaz, nem is támadom, és nem fogom rájuk, ha az én életem nem úgy alakul, ahogy elterveztem.
A zsidókkal kapcsolatban teljesen más a helyzet. 20 éves jóbarátaim vannak, zsidók, zsidó származásúak, sõt, még barátnõm is volt ilyen.
Éppen ezért elég nehezen viselem, amikor egy általam ÉRTELMISÉGIEK ÁLTAL LÁTOGATOTT helynek tartott fórumon, fiatal, értelmes srácok elkezdik mantrázni a a "zsidók tehetnek minderõl" maszlagot.
Mondok egy példát: Angliában - fõleg Londonban - a pakisztániak kezében van az informatikai piac. Ha te besétálsz egy random PC boltba, 90%-ban paki lesz a tulaj, 10%-ban egyéb. Ilyen alapon, az angol átlaghülye, akinek otthon elromlott a számítógépe, nyugodtan mondhatná, hogy a mocskos pakik tehetek róla.
A zsidók - történelmükbõl fakadóan - a kereskedéshez értettek, és értenek a mai napig. Ott vannak jó kapcsolataik, olyan iskolába küldik a gyerekeiket, tehát nagy százalékban a pénzpiacokon (vagy arany, vagy drágakõ) találják magukat. DE NEM AZÉRT, MERT ZSIDÓK, ÉS VILÁGURALOMRA TÖRNEK!!! Azért, mert tanultak, güriztek, kihasználták a lehetõségeiket, és nem utolsó sorban, irigylésre méltóan ÖSSZETARTANAK!
Az, aki ezeket a dolgokat utálatosnak, visszataszítónak tartja, és elég ahhoz, hogy egy jót "mocskos zsidózzon", azt nem tudom másnak tartani, mint mérhetetlenül ostobának, és tudatlannak.
jóccakát
www.smart-bus.hu
Vagy esetleg az ország állapotára gondolsz? Azon javítsak? Kevés vagyok én ahhoz! Majd viktor és a gárdisták megoldják a gondokat. Talán javasolni fogom a munkatáborok építését, mondjuk Ózd közelében. Nem kell rosszra gondolni, nem akarok én semmi rasszista dolgot mûvelni. Csak a mocskos, élõsködõ, minden magyarok megrontója, zsidóságot vitetném oda...szigorúan a KÖZ ÉRDEKÉBEN! Persze az sem baj, ha néhány cigány is bekerül a marhavagonokba. Aztán nekem ne sírjon senki, hiszen ÕK tehetnek mindenki nyomorúságáról!
..talán nevet is változtatok, mondjuk A. Sitler...
"A Zsidók tehetnek mindenrõl!" "A Cigányok tehetnek mindenrõl!" ...
Bravó, azt hiszem az SG elérte a mélypontot.
nekem több pont nem kell
köszi srácok, üdv mindenkinek
-fav
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.