Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Aknamezõ viszont hatásosabb...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

polluxware
szögesdrót ocsóbb lenne<#nyes>

csige791
Fallal kerítik el a romákat Szlovákiában
Újabb szlovákiai város döntött úgy, hogy fallal választja el a helyi romatelepet és a szomszédos lakásokat.

Az intézkedés célja, hogy megelõzzéki a konfliktusokat a romák és a többségi lakosság között.

"Új betonkerítést építünk az óvoda és a roma közösség között, egy másikat pedig a panellakások mellett, hogy csökkentsük a zajt, s ezzel pedig kevesebb kellemetlenség érje az ott élõket" - jelentette ki Milan Mazúr, az észak-szlovákiai Ruttka (Vrútky) város polgármestere a Pravda címû független pozsonyi napilap pénteki kiadásában.

Mazúr a bírálatoktól nem fél. "Ez nem szegregáció. Ez a lakosok követelése biztonságuk miatt" - állítja a polgármester. Hozzátette: a problémás helyen egyre nagyobb számú roma él.

Az újság szerint a romák száma azután indult gyors növekedésnek a Kafendova utcában, miután a helyi vasútállomás közelében lerombolták az egykori munkásszállókat. Ruttkán a problémás utcában jelenleg néhány házban több mint kétszáz roma él.

A helyi roma közösség ugyanakkor élesen bírálja a tervezett, mintegy két méter magas falakat. Szlovákiában egyébként nem ez lesz az elsõ fal a romák és a többségi lakosság között. Korábban hasonló kerítésekkel különítették el a romatelepeket több kelet-szlovákiai településen is

MTI

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

De akár nézhetnénk ezt is.

Ennyit a nettõ befizetés újra meg újra felmerülõ hazug propagandájáról.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem egy 2005--ös ostoba, napi belpolitikai cirkuszra szánt nyilatkozatból kellene kiindulni.

Ugyan ezsem teljesen aktuális, de a valós, hauzugság- és politikamentes arányokat jobban mutatja.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

És mennyit vesztettünk?

Egy dolog tény, az eu nem jótékonysági intézmény... senkinek ne legyenek illúziói, hogy ott bárki is a mi érdekeinket nézi...

www.smart-bus.hu

kakimakifsz
jah és 2 db digitális táblát nyertek😊

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

kakimakifsz
***1 tantermes iskola...

kakimakifsz
Az hatalmas volt amikor egy borsodi 1 tantermes asszem 8 fõ gyerekkel mûködõ suli nyert darabonként 2 misis digitális táblát<#idiota>.
El se adhatták........

kontra:
A csatlakozás óta 2100 milliárdot "nyertünk" az EU-n

persze ez csak annyit állít, hogy nem vagyunk nettó befizetõk, az más kérdés, hogy a pénzek mire fordítódnak.

És arra, hogy a rendszer nem véletlenül van így kitalálva.

Azt meg nem nevezném magyarnak, aki intézményesített keretek közt meglopja, kifosztja a hazáját... még akkor sem, ha bocskai van rajta és nagy bajusza van.

www.smart-bus.hu

Így lopunk mi

Mielõtt még ábrándoznátok...

arty
tolvaj magyarok ülnek ott (ha ugyan arra célzol te is)

Forza.

Ha csak azt az egy dolgot számolod, hogy mennyi magyar munkahely szûnt meg a szabad árubefolyás miatt, már mínuszban vagy.

Csak csendben kérdezném: hol is élsz? Mi tette ezt "bakugrást" lehetõvé?

Persze nem azt mondom, hogy kizárólag az eu tehet itt minden szarról, mert vannak azért még összetevõk, például, hogy a magyar nép évtizedek óta nem tudott egy tisztességes magyarokból álló kormányt kiharcolni megválasztani magának.

Az még nem jutott eszedbe, hogy azért választunk ilyen vezetõket, mert mi magunk is ilyenek vagyunk?

“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminõt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba"

Teljesen mindegy a végeredmény szempontjából, ami ez: 133 milliárd befizetés, 91 milliárd kifizetés.

Azon már lehetne vitázni, hogy a folyamat direkt ilyen-e? Én azt mondom, hiba lenne azt feltételezni, hogy totál hülyék ülnek ott.

www.smart-bus.hu

arty
a demokrácia hívei majd pont egy rasszista-demagóg zug-honlap miatt fognak tüntetni... ezt nem gondolhatod komolyan 😊

Forza.

arty
te megint csak a megszûnõ munkahelyeket látod, gondolod nem jött ide egyetlen cég sem csak azért mert EU tagország vagyunk és ez viszonylagos garancia a jogállamra?

lehet, hogy ezer éves állam vagyunk, csak éppen vagy 50 éve semmire sincsen pénz 😊 ne az elmult éveket megelõzõ 900+-al gyere, mert azzal kitörölhetjük!

"Szerintem pont az eu az egyik oka, hogy ezt nem tudjuk saját erõbõl"

szerintem meg ezt mi eldönteni nem tudjuk, max vélaményünk van annak fényében, hogy melyik propagandának hiszünk éppen. vagy te valami nevet szerzett, nemzetközileg is elismert közgazdász vagy? 😊

Forza.

arty
végig is olvastad a linked? az EU adja a pénzt, a töketlen magyar államigazgatás képtelen szétosztani 😊

Forza.

Narxis
Én pl. nem tüntettem még sehol semmiért, bár szerintem ez a tiltás jól jött a kurucnak mert a tiltott gyümölcs édesebb. 😊 Faterom szokta olvasni, én nem. Nekem túl taszító stílusa. Ettõl függetlenül lehet, hogy jó pár dologban egyetértenék velük.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csige791
Érdekes, hogy a demokráciáért, sajtószabadságért gy.ferencel együtt tüntetõket ilyenkor nem érdekli ez a dolog.

"Hozzátette: ennek alapján pedig Magyarország a tavalyi évben nettó befizetõje volt az Uniónak, mert a 133,2 milliárd forint befizetési kötelezettséggel szemben 91 milliárd forintnyi, a költségvetésben megjelenõ kifizetés áll."

link

www.smart-bus.hu

Narxis
Nem tudom sajnálni. Mondjuk a facebook is abszolút hidegen hagy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csige791
Ha csak azt az egy dolgot számolod, hogy mennyi magyar munkahely szûnt meg a szabad árubefolyás miatt, már mínuszban vagy.

Sok helyen kint van a tábla, hogy igen ez eu-s pénzbõl van. Pl egy út építés vagy ilyesmi. Ezen mindig jót nevetek, mi azért egy 1000+ éves állam vagyunk és az eu elõtt is épültek utak meg kórházak.
Szerintem pont az eu az egyik oka, hogy ezt nem tudjuk saját erõbõl, hisz az fent említett dolog miatt csökkent a magyar termelés ezáltal az adó bevételek stb...

Persze nem azt mondom, hogy kizárólag az eu tehet itt minden szarról, mert vannak azért még összetevõk, például, hogy a magyar nép évtizedek óta nem tudott egy tisztességes magyarokból álló kormányt kiharcolni megválasztani magának.

arty
te ezt így otthon a fotelbõl látod, hogy az "eu mérlegünk" minuszos? 😊

szerintem ez eleve nem olyan egzakt, mérhetõ valami, hogy bárki is válaszolni tudna rá, annyi helyen ott az "eu". én azt látom, hogy kiragadtál pár dolgot (cukor, mezõgazdaság) és ezekután kijelentetted, hoy "nem jó".

Forza.

kakimakifsz
Végül is GM együttmûködés van a Lada-val.
Még anno volt 1.9 Peugeot dízellel is.

Putyin Ladáját Opel-motor hajtja---jó lehet az a Níva is<#hawaii>

Ember, tanulj már meg olvasni... sehol sem írják, hogy KÖLTÖZIK. Az hogy ott IS rendeznek, nem jelenti azt, hogy többet itt nem lesz...
Ulvar
Engem nem zavar, de biztos sokakat igen. Nem tudok érdemben nyilatkozni errõl, de mondjuk ha a Hegyaljára mondanák ezt akkor mérges lennék.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Horvátországba költözne a Sziget fesztivál!!

Nagy szégyen ez nekünk.Amugy Rovinjban voltam már üdülni,és nagyon szép hely.Csak hát nem a miénk

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
<#wave>

csige791
Börtönben virrad a shabbat az IMF-vezérre

Dominique Strauss-Kahn ügyvédei pénteken átadtak a bíróságnak az egymillió dolláros óvadékot és egy ötmillió dolláros biztosítékról szóló igazolást, de a Valutaalap volt vezérigazgatója nem hagyhatta el azonnal a börtönt.
A bíró érvényesnek fogadta el a letétet, de még további feltételeknek kell teljesülniük, hogy a pénzember házi õrizetbe kerülhessen. E feltételeket egy újabb meghallgatáson tisztázzák az ügyvédekkel - közölte egy bírósági szóvivõ.
A szigorított házi õrizethez 24 órás megfigyelés tartozik elektronikus karperec és videokamera használatával, s ezt még saját zsebbõl megfizetett fegyveres õrökkel is meg kell erõsíteni.
Strauss-Kahn feleségének ráadásul állítólag gondjai vannak a lakásbérléssel, mert az elõször kiszemelt helyen elutasították, amikor megtudták, hogy ki költözne oda.
(MTI)

desigo
butaság
akármikor vissza lehet nézni a biztonsági kamerák felvételein,hogy ki pakolta be az árut a kocsiba és ki fizetett a kasszánál...
kakimakifsz
Vazze még se idõgépem, se halhatatlan robottestem, se ûrhajóm nincs.<#idiota><#eplus2><#zavart2><#confused><#rinya><#wilting>
még tolódhatna a világvége kicsit.

<#nevetes1>

Jó, hát akkor sziasztok. <#wave>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagy bevásárlást már csak bankkártyával csináljuk idehaza

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szigetlakó
Egy barátom, tanulságos és megszívlelendõ története, saját szavaival.

"Kellemetlen élményem egy bevásárlás után.

Egy hipermarketban vásároltam, de a pénztári blokkot nem vettem magamhoz.
Amikor a bevásárlókocsival az autómhoz értem, utánam fut egy ''emberke'', azt
állítva, hogy elloptam az általa vásárolt árut. Azonnal mutatta a (az
általam eldobott/elhagyott) pénztári bizonylatot és nyomban telefonált (az
volt neki...!) rendõrért.

Az mentett meg, hogy bankkártyával fizettem. Amikor a rendõr elõtt ezt
kijelentettem, az "emberke" azonnal elfutott. A rendõr szerint ebben az esetben
az volt a szerencsém, hogy kártyával fizettem, különben elõállított volna,
hiszen a pénztári blokk nem nálam volt.

Állítólag az ilyen esetek egyre gyakrabban ismétlõdnek. A pénztáros nehezen tud (nem
akar, vagy nem mer?) emlékezni a vásárlásra, hiszen naponta emberek
tömegével van dolga..."

Döbbenetes!

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Az nem is baj,sõt nagyon helyes dolog hogy végre felkarolják a cigányság problémáját,de ez a 100 ezer munkahely megint egy nagy hazugság.Ember nem azt látja hogy növekednek a munkahelyek az országban

bertino
lehet 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
itthon ellopnák a falat is...
Andr0
követendõ példa...

#43693: igen diszkrimináció, magyar meg haljon éhen.

Armin & Ayu fan

Danny1987

Live for nothing or die for something.

csige791
Más szóval faji alapon válasszák ki, hogy kit alkalmaznak egy betöltendõ állásra?

Ez nem diszkrimináció és rasszizmus, ráadásul hivatalos formában?

banok
Alapvetõen igen, de van úgy, hogy a magas nézettségû mûsorokat maguktól is figyelik. A VV kapcsán egyébként voltak panaszok, nem is egy - emlékezetes az ifjúsági kereszténydemokraták végtelenül demagóg levele a NMHH-nak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az nevet, aki utoljára nevet...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB