Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és jön az egyéni számla,ami majd bele fog számitani a nyugdijba.Nem hülye megoldás,csak lehet hogy valamikor jön egy másik kormány,és ezt is szépen elveszi
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
Nekem az az érzésem, hogy csak ürügyet találtak most arra, ami amúgy is bekövetkezett volna...
www.smart-bus.hu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Eldobott kincseink
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
Az új, Rage of the Firelands névre hallgató frissítés legnagyobb erénye -- a tartalombõvítésen és a hibajavításokon túl -- az, hogy a 14 napos próbaidõszakot eltörölve ingyenessé tette a játékot mindenki számára, de csak a 20. szintig fejleszthetjük a karakterünket, s természetesen nem férünk hozzá mindenhez.
A World of Warcraft Starter Editionben ugyan az alapjáték számos küldetésében részt vehetünk, sõt a Burning Crusade-ben bemutatkozott draenei vagy blood elf faj képviselõi is lehetünk, de mivel a felsõ határ csupán a huszadik szint, így behatároltak a lehetõségeink, ahhoz viszont pont kapunk annyi ízelítõt a játékból, hogy eldönthessük: kell-e ez nekünk, vagy kimaradunk a világot meghódító õrületbõl.
Ha az elõbbi lehetõséget választjuk, digitális úton lehetõségünk van megvenni az alapjátékot és annak elsõ kiegészítõjét csekély 20 dollárért a World of Warcraft: Battle Chest keretében, illetve akkor is teljes értékûre válthatjuk a profilunkat, ha egy boltban vett lemezes példányt aktiválunk.
Mert egyébként régóta szó van már róla, hogy egy idõ után havidíjmentes lesz az egész, de lehet ez még csak a dolgok kezdete.
Innen elérhetõ a starter edition:
https://us.battle.net/account/creation/wow/signup/
ha nyugatról nem segítenek egy adott szituban akkor könnyen odajuthatunk, hogy csak viktor tv lesz, amiben a pódiumon feszítenek majd a kutyabõrösök kis MAó-val, és nézik a felvonulást
a nép meg csendben éhezik, vagy minimálbéren tengõdik..
szép jövõ kép, ugyi?
Õket. A prolitáp zabálókat.
engem csak az zavar hogy újra belelépünk ugyanabba a ...-ba elõbb utóbb
hitetlen technikai fejlõdés közben vagyunk és túl.. de történelmet a mai napig nem tudjuk tanítani
franciák is bõõõven antiszemiták csak ez náluk mindig más idõben és térben zajlott le hitler nélkül
Marha jó, hogy ilyen riportokat adnak le rólunk... kurva franciák is tudják, hogy két éle van a sztorinak, de... ááá... na megyek inkább elmeszelek pár kokárdás gépet RoF-ban... <#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
ezzel az egésszel az a bajom ,hogy duplán kárt okoznak a gyilasok..
egyrészrõl mindig ezeket az egysejtûeket találja mega külföldi sajtó, másrészrõl ha valmit akarnak tenni a pirézek ellen rögvest van mibe belekötni kapásból..
ha ennek a gárdának vagy jobbiknak lenne valmiféle tartása elõrelátása... ezeket nem engedné, nem támogatná.. vagy mit mondok.. stikában nem vegyülne velük
lásd.. Zagyva és társai
Egyanakkor el tudom képzelni, hogy mekkora nyomás van az ottani médián, hogy ilyen elrettentõ példákat hozzanak fel, a saját társadalmuk észhez térítésére. Valszeg senki sem vizsgálja igazán, hogy ezek mennyire kiragadott, vagy túlzott példák, amit MO-ról mutatnak, egyszerûen csak teszik, amit elvár tõlük a politikai beállítottságuk, pártjuk, stb.
Az osztrák parlamentben is téma az utóbbi idõben a bevándorlás megállítása, egyre hangosabbak a szélsõségesek. És rájuk is ugatnak a franciák, meg az angolok, csak ugye ott a kutya sem fog rájuk hallgatni. Ha Orbánnak tényleg sikerül függetlenedni az EU-tól, meg az IMF-tõl, akár Kína felé, akkor el tudom képzelni, hogy minket sem fog már annyira érdekelni az "EU" álláspontja az ilyesmirõl.
Komolyan az sem lepne meg, ha az ilyenek valami titkos szolgálat megbízásából mûködnének... egyszerûen nem hiszem el, hogy valaki ingyen, magától ilyen hülye legyen...
www.smart-bus.hu
de semmi komolyan felismerhetõ nyugi😉
úúú ez kicsit gáz
sajnos ez megen egy sarkítás.....
én csak azt nem értem, hogy a derék magyarok ezeket miért nem találják meg?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"De ott van az a sok ellentmondásos dolog, a médiatörvény, az új alkotmány és egyéb intézkedések. Meg a szélsõségesek. A bátyám épp tegnap hívott fel, mert a tévében, a Francia 2-n látott egy riportot, melyben horogkeresztesek masíroztak valamelyik faluban. Jó kis ország, mondta."
"Aztán Magyarország imázsa sem jó mostanában a francia médiában az említett ellentmondásos ügyek miatt. És mégis, ismerek franciákat, akik azért élnek itt, mert nagyobb biztonságban érzik magukat, mint otthon.
Ez hogyan lehetséges?
A magyar társadalom homogénebb. Nincs például bevándorlás."