Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
(Mennyi jó "ellenérvet" fogok én ezért kapni, alig várom a "aki nem tud helyesen írni az ne turbómagyarkodjon, fõleg ne angliából" verziót)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
most szándékosan nem nevezek meg politikai pártot, ideológiát, semmit.
Nagyon helyes.
Csak azért mert benned nagyobb a hazafiság mint másban, attól még a magyar helyesírás alapvetõ szabályaival legyünk tisztában.
Ha valaki olyan szerencsés(?) hogy ide született és nem máshova, attól még nem lesznek tulajdonnevek a jelzõk.
Elszigetelés. Ez a szó azt jelenti, hogy valamilyen módon nem engedjük vegyülni a különbözõ faji csoportokat, mert ha engedjük akkor jól láthatóak a bcc-n élõben a következmények.
Például nem engedünk be Afrikai menekülteket Európába, akik meg itt vannak az elsõ rossz cselekedetükre fel lesznek pakolva egy hajóra és valahol a mesés Afrikában ki lesznek rakva. Aztán el lehet dönteni, hogy fosztogatnak-e vagy inkább megpróbálnak beilleszkedni, iskolába járni stb...
Egyébként megjegyzem, hogy az "Ultra Rasszista ellenes, Náci ellenes és teljesen demokratikus" USA-ban megtörténtek az általad leírtak, sõt az is megtörtént, hogy Adolf Hitler a Berlini olimpián kezet fogott az egyik USA aranyérmet szerzõ négerrel, míg az USA elnöke erre nem volt hajlandó mert néger...
Gratulálok kis szaros leülhetsz, egyes alá.
(Hogyhogy ne Dééézel?)
Szerintem azért jó a magyar nyelv, mert érthetõ és logikusan felépített, egyértelmû kifejezésre ad lehetõséget.
Tovább nem fogom magyarázni.
Ha nem érted, nem tanultál meg rendesen magyarul, és/vagy szövegértelmezési problémáid vannak.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
De nem, nem a bõrszíne a baj, hanem az élõsködés.
Persze pontosan érted te, de azért csak belekötsz.
Akkor csinaljuk azt h csak feherek ülhetnek buszon.A feketeket külön iskolaban oktassak.A fehereknek nagyobb fizetesük legyen.
A feketeknek ne adjunk jogsit,se utlevelet.
Gratulalok fiam,leülhetsz megint!
Vannak normális négerek? Vannak. És? Attól, hogy õket sem engedjük be nekünk nem lesz rosszabb, de ha velük együtt beengedjük a férgesét is akkor láthatjátok mi történik. A négerek csak kihasználják az Európai emberek libelármajom részének a hülyeségét. A többi európai meg náci és pont. Én vagyok a ge*i náci mert az ellen érveltem ami most megtörtént.
Mind-e mellet jobban örülnék ha egyáltalán nem volna vándorlás még EU-n belül sem, normális szintû kereskedelem, barátság ami nálam ok. Jelenleg annyi történt, hogy elhúztam a rabszolga "megyének" kijelölt EU-s térségbõl. Ha nem volna EU nem lennénk rabszolgának kijelölve és otthon élhetnék, dolgozhatnék és gyarapíthatnám a hazámat. De ha most otthon élnék akkor tudjátok mit gyarapítanék? Az IMF zsebét, meg a cigány gyerekeket növesztenék a befizetett adómból. De mivel ezt leírtam megint náci vagyok... Nem mellesleg leszarom.
Igen, ez mondjuk eléggé öngól.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A hétvégén Türingiában megrendezett Rock für Deutschland rockfesztiválon 250 ingyenpólót osztottak szét a fesztivál látogatói között. Otthon derült ki, hogy a szétosztott pólók titkos üzenetet tartalmaztak. Mosás után az eredeti halálfejes embléma helyén egy felirat tûnt fel: "Ami a pólóddal megtörtént, megtörténhet veled is. Segítünk szakítani a szélsõjobbal."
<#vigyor2>#vigyor2>
A lényeg, hogy a Jobbikkal választási megállapodást kötöttek.
Nem tudom pontosan mi hangzott el ott, menyiben ferdít az atv (gondolom megint egyenesen beszélnek ahogy szoktak), de ha ez ott tényleg úgy volt akkor még egyet is értek azzal akik feljelentették õket.
Nem szeretem sem a négert sem a cigányt, de jobb megoldásnak tartom az elszigetelésüket a fehér emberektõl, erre vannak már próbálkozások erre-arra. Persze, ha azt csinálják amit Londonban akkor belefér az éles lõszer is, csak nem kellene hagyni hogy ennyire kinyíljon a csipájuk és akkor nincs szükség az emberölésre.
Amúgy már négy halálos áldozata van a mókának ebbõl hármat szándékosan gázoltak halálra az afrikából szabadult félmajmok.
Az volt, és kész.
😊
1. Sosem az érdekelt, hogy milyen bõrszínû/vallású emberek vettek/vesznek körül. Számomra hülye/ostoba/rosszindulatú és értelmes/mûvelt/kedves emberek vannak, illetve ezek alfajtái. Amit te képviselsz, a bõrszín és vallás alapján történõ ítélkezés, azt rasszizmusnak hívják.
2. Áruld már el, mi is a "mi ideológiánk"?
3. Szerinted miért van annyi "afrikai majom" angliában? Mert a fehér ember lusta volt, nem volt hajlandó alap munkákat elvégezni, ezért inkább behurcolt a gyarmatokról olcsó munkaerõt. Ne legyenek kétségeid, TE IS AZ VAGY! Gyarmatról (új gyarmat az EU) érkezett olcsó munkaerõ.
4. Kezdjem el linkelgetni a videókat a csodálatos fekete-fehér együttélésrõl az elmúlt napokban? Olyan szépen fosztogattak együtt feketék-fehérek, a legnagyobb egyetértésben...nem is értem, mirõl beszélsz.
Amiket olvasok, abból viszont azt szûröm le, hogy viki jóval jobban csinálja, igaz csak hosszútávon fog beérni amit most csinálgatnak. De ezt majd eldönti az idõ.
A másik dolog, hogy az embernek van egy olyan tulajdonsága, hogy a rossz dolgokat nagyon megjegyzi a jókat meg könnyebben elfelejti. Viki közel sem csinált az országnak olyan rossz dolgokat mint feri. Ezt most nem az emberekre értem hanem magára az országra, az államra a hazára. Ne csinált még olyan árulást mint feriék. Lehet, hogy majd fog, meglátjuk akkor mit tesznek néhányan.
Mindent kussban csinálnak."
Akkor most miért nincsenek utcai megmozdulások? Feri volt a démon, minden magyar megrontója? Most, hogy nincs feri, hirtelen új nap virradt, és kolbászból lett a kerítés? Ostoba fajankók, akik kettõig nem tudnak számolni. Ha 2006-ban az igazi, valódi megmozdulás lett volna, hiteles, tényleg JOBBAT akaró emberekkel, akkor ma már lángolna Budapest. Mivel ez szerencsére nem így van (legalábbis még nem érzem a füstöt), ezért gondolom - jogosan - hogy akkor is csak egy ostoba csürhe, ostoba hõbörgése volt...semmi több.
Amikor be lett linkelve az a videó ami a fekete/arab európát vázolta fel, akkor ment itt a nácizás, fõleg a ti oldalatokról, ilyenkor meg kussoltok? Ott van élõben a bbc-n amirõl beszélt a "szélsõ-jobb" évek óta, hol van az amirõl ti beszéltetek? Hol van a szép csodás fekete-fehér együttélés, a béke, a harmónia, a tolerancia? Hol van???
Hol vannak a szorgalmas beilleszkedésre vágyó afriaki majmok??? A bbc mást mutat...
(figyeljetek, hogy elkezdenek mindjárt nagybetûvel fehérezni, mert meglátnak 2db mini eminemet a tömegben)
Csakhát viktorviktor csak a háttér színében nemzeti.
Mert nincs szükség a képviselt ideológiád démonizálására.
Ezek ügyesebb konformisták az elõzõeknél.
Mindent kussban csinálnak.
Tehát vagy lecsavarnak, amíg kevesen vagytok, vagy beolvassák a petíciódat.
Ha nem mondtam volna el (szeretek tiszta lappal beszélgetni), akkor vajon milyen ellen érveket hoztak volna fel azok akik ezt oly sokszor hangoztatják. Tehát tegyük fel, hogy Magyarországon élõként mondom ugyanazokat amiket, akkor mi van?
És ha erre kiröhögnek, és elhajtanak a francba, majd jól felgyújtok én is egy skodát. pffffffff
<#smile>#smile>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Miért ne nácizzak? Nem te hajtogatod itt fojton, hogy bárcsak a szélsõjobb lenne mindenhol hatalmon?!
Mivel képtelen vagy felfogni amit mondok, ezért nem is erõltetem tovább.
Elvették volna a petíciót és hajnali 3-kor, amikor már úgysem néz senki tévét, beolvassák.
De ezen kívül biztosan lett volna még 100 módja a konfliktus elkerülésének.
Nem ezt mondtam? "Két libelárszar közül a jobbat választottam."
off:
Hát az én buszomra neccesen szál fel bármilyen néger oyster nélkül. Fehéreket még felengedek ha szépen mondja a kamu szövegét, hogy elhagyta meg amit ilyenkor szoktak mesélni. Már alig várom, hogy egy ilyen afrikai majomra ráhívjam a rendõröket ha visszaugat, de még nem volt rá alkalmam.
Otthon sem dobáltam melegfelvonulást, de egyetértek a dobálókkal.
Lehet, hogy náci vagyok, de nem az én ideológiám miatt történnek meg azok a dolgok amik, kis barátom hanem a tied miatt, minimum hajtsd le a fejed és mond azt amit a vezíred: Ezt elkurtuk!. (és még most is nácizik, beszarok!)
Az, hogy a másik oldalról elmondtam, mi a baj, az már nem tûnt fel.
Erre nem volt szavad.
Ennyit tudsz.
És ez a baj a szegény szerencsétlen, üldözött magyarországi kisebbségekkel is(csak el kell olvasni a legújabb Geszti interjút).
Hiteltelenek, amíg csak az ellen kritikáját harsogják.
Majd ha Geszti, vagy Presszer felemeli a szavát egy Regõs Péter, vagy egy Spiró György kapcsán, akkor hitelesek lehetnek.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nem! Itt az a bûnös, aki mozgósította és irányította a csürhét! Ne üljünk már megint fordítva a lovon.
Próbálhatsz bármilyen szánalmas ideológiai maszlag mögé bújni, pusztán a PÉNZ miatt mentél Angliába. Nekem ne magyarázd meg, milyen országban élsz, éltem ott eleget. Ha neked fáj az a fajta liberalizmus, ami Magyarországon van, akkor Angliában már minimum megõrültél volna. Pontosan tudom, hogy pl. a te munkahelyeden - a buszokon - alig lehet angol szót hallani. Mindenki más nyelven karattyol: Indiai, paki, nigériai, lengyel, kínai, stb. A világ legliberálisabb országa. Gondolom ott is kimész minden évben dobálni a melegfelvonulást, ugye? Gondolom ott is bevered a fejét minden "niggernek", aki oyster nélkül akar utazni.
Jártatod a szádat, tipikus szobanácit játszol, ugyanakkor marhára örülsz, hogy egy olyan országban élsz, ahol mindezek ELLENÉRE jobban élsz, mint hõn szeretett hazádban bármikor is élhetnél. Pedig Magyarország Angliához képest egy szélsõjobbos diktatúra!
Fogadd el, könnyebb lesz: Pénzért csinálod te is, totál nem érdekelnek az elveid!