61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#55980 persze, hogy vettem :) így legalább még jobban kiéleződik, mekkora marhaság semjén javaslata (node mit is vártunk egy álszent kádéempéstől) -
#55979 elnézést, azt hittem a semjénhír alapján, hogy ezek mamár nem számítanak problémásnak ;-)))
de tényleg, sry, senkinek nem kívánom az értelmetlen bíróságrajárást -
#55978 Tegnap beszéltem egy haverommal. Vezető helyettesként dolgozik az egyik nagyobb áruházláncban. Mivel jövőre nem lesz adójóváírás, emelni akarják a minimálbért, és mivel senki nem járhat rosszul az új adórendszerrel - viktorka szerint - fogta a cég központi rendeletbe adta, hogy a dolgozok felét átteszi 6 vagy 4 órásra, így nem kell emelni a lóvét, nem kell kompenzálni, sőt bért lehet csökkenteni. Akinek meg nem tetszik, fel is út le is út, azaz felcsút, alcsút.
viktorkáék sokak tyúkszemére rálépnek jövőre. -
ManoNegra #55977 Erre a hozzászólásra a csillagos ötös a jellemző!! -
#55976 Amennyire ezt az ellentmondásos forrásokból ki lehet deríteni, két válasz van rá:
-Egyfelől a populáris verzió az, hogy amikor 1917-ben Moszkvában harcoltak a katonák egymással, a vörösök kis vörös csillag kitűzőket használtak az azonosításra, mivel az egyenruhájuk és a fegyverzetük megegyezett a cáristákkal.
-A másik verzió, hogy az öt ágú csillag ideológiai jelkép, amit a kommunista vezetők, első sorban Trockij "talált ki". Ennek is két változata van, az egyik, hogy az öt klasszikus földrészt jelképzei (Európai, Ázsia, Afrika, Észak- és Dél-Amerika), illetve a másik, hogy a kommunista társadalom 5 csoportját azonosítja: fiatalság, mezőgazdasági munkás, gyári munkás, szellemi munkás és katonaság. A vörös szín meg adott volt. -
ManoNegra #55975
Artyreméem vetted az adást! -
#55974 Megkérnék mindenkit, hogy mellőzze az önkényuralmi jelképek használatát. Nem hiszem, hogy a topictársulat örülne, ha ismét fűnyíró elven moderálva lenne minden belpolitikai téma.
(Az újak kedvéért: hajdan volt egy politikai fórumrész az SG-n. Csak aztán volt egy feljelentés, és a fórumot üzemeltetők nem szeretnek rendőrségre járni amiatt, mert pár fórumozónak elgurult a gyógyszere - úgyhogy a politikai fórumrész megszűnt...) -
Ironman2 #55973
ezt mondtam én is tegnap -
#55972 Hova akarsz kijózanodni ? Szerinted így 2011 őszén van helyes politika, kiút a válságból ? JAA vegyünk fel ájemefet, HOGY ez miért nem jutott eszembe. Akkor kellett volna józannak lenni mikor 2006 -ban újra lett választva az MSZP, meg amikor elkezdődött az ország leépítésének a kicsit sem rögös útja. -
Ironman2 #55971 Szégyelld magad! Akkor te ezek szerint ütöd a nőket! -
ManoNegra #55970 Mi a vörös csillag eredete? -
Garfield #55969 Viszont akkor nem értem, hogy a jobboldal miért veri magát a vörös csillag használata miatt? Elvégre az eredete annak is nemes, csak az a csúnya történelem, az mocskolta be. -
#55968 Jobbat mondok! Ha valaki nekem 2002 tavaszán a szavazófülkéből kijövet ad egy gyomrost, mára tisztelném érte. -
#55967 Nem verem. Ha odáig jutnánk, elválnánk.
Aki 2011 őszén képviseli ezt a féreg bandát, hisz bennük, élvezi a húsosfazék áldásait, az simán megérdemel egy pofont. Abba még senki nem halt bele, viszont akár kijózanító hatása is lehet. -
#55966 Szerintem ő még a feleségét is veri otthon, már ha van neki. Csak provokál, válaszra nem érdemes a dolog. -
#55965 Nemtom felfogtad-e, hogy ezek az aktivisták szedték össze a kétharmadot. Vastagon bennevannak mind. -
ManoNegra #55964 Jajo -
ManoNegra #55963 censored! -
#55962 BE ne vezessük már a megélhetési fideszest.... :(( -
#55961 akkor végülis használhatom az alábbi, jószerencsét jelképező motívumot pl a pólómon, karszalagon?
***Horogkereszt kép***
nem gáz, hogy adolf bácsiék picit bemocskolták?
semjén, te hatökör.
[b]Kerüljük az önkényuralmi jelképeket, vili? - Cifu -
ManoNegra #55960 Ne mond már ezt. Manapság ki mond fel önként, ha van olyan szerencséje hogy van állása? Szerintem nincs a hölgy döntési pozícióban, úgyhogy akár halálra is püfölheted akkor sem lesz változás!! -
#55959 A cigány nem választja meg, hogy cigánynak születik.
Egy fidesz "dolgozó" igen. Jogos volt az ütés, jár az elismerésem. -
#55958 Vannak akik aludni járnak be a Parlamentbe Havi 1 millióért ezt én is tudnám csinálni. XD -
ManoNegra #55957 Ez igaz, de ki változtasson ezen ha nem a mi generációnk? :-) Persze ha nem akarod nem muszáj, pont ez a lényege. -
remark #55956 Én se téged akartalak piszkálni, csak már tele van a hócipőm a sok reklámmal. :-) -
Lantee #55955 Én tanultam a múlt hibáiból, és manapság már csak annyit mondok, hogy "Ennél még az mszp is jobb volt, de inkább egy Oszkó jellegű embert tudnék elképzelni az ország élén."
Vajon mikor jön el az az idő, amikor a fidesz-fanok is beismerik, hogy ezzel csúnyán lyukra futottak? -
Ironman2 #55954 Jól van fiam leülhetsz! Egyes -
Lantee #55953 Tapasztalataim alapján az "Összefogás" és a "Magyar" szó nem fér meg egymás mellett...sajnos.
Elég megkérdezni csigét, hogy pl. a londoni magyarok hogyan viszonyulnak egymáshoz. Ami meg Magyarországon folyik, azt tudjuk...sajnos. -
ManoNegra #55952 Lehet, de ne azt ütötte aki konkrétan feleős, hanem azt akihez hozzáfért. Én Téged is nagyra tartalak attól függetlenül, melyik pártra teszed a voksod, mert nem ez számít. Itt az ideje összefogunk, és kiállni egymás mellett! -
ManoNegra #55951 Ahogyan az összes párt aktivistái, és politikusai? Én nem helyeslem az erőszakot! Sem a fideszest, sem az mszp-st! -
Vlala #55950 A Fidesz "ártatlan aktivistái" gyakorlatilag a nép lehúzására szerződtek. -
-
Vlala #55948 Min vagytok kiakadva?
Ilyen államot képzelt el Szent Orbán, nem?
Meg egy link is akad még itten.
Maga a Führer is megmondta.
-
#55947 Ez olyan mint ha két natúr narancs inges civil nőt vertek volna meg az utcán, spontán gyűlöletből. -
#55946 #55927 Kérdezd már meg megint, a folytatást meg inkább magamban tartom mert bannolnak. Nem tudom felfogtad-e, két nőt bántalmaztak, akik ugyan aktivisták de sokmindenről nem tehetnek az ország helyzetével kapcsolatban. -
#55945 Szerintem meg ne kezdjünk el pofozkodni. Ne legyünk prmitívek... -
Ironman2 #55944 2 ártatlan embert megütni azért mert valahova tartoznak? Ráadásul idős nőket.Én biztos börtönbe csukatnám az illetőt. -
Vlala #55943 Talán azért,. hogy a kordonbontó, forradalmat szító fővezér megtudja végre, mit is akart, és akar a nép valójában.
Bár ha megtudná, letolt gatyával kergetné végig az anyját a nappaliban. -
Ironman2 #55942 Ugyanmár! -
Vlala #55941 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=55519]#55519[/URL]