Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
fogalmam sincs mibõl élt-él, hogy kap e fizetést egy egyesület élén, stb

azt kell belátni, hogy az elvekért harcoló embernek is ennie kell... ha ez számodra meglepõ, konzervativ normáiddal ellentétes... hátöö.... 😊)

Forza.

Pluskast
Valóban😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Ez is egy vélemény. 😊
Pluskast
Nem akarlak bántani de tessék a témában picit olvasni (pl Perjés Géza Mohács címû könyv nem mai darab van vagy kb 30 éves). Pont a mostani gondolkodás módunknat köszönhetjük a törököknek. Meg még jó pár dolgot de ebbe nem akarok bele menni. Nem mutogatás, nem bûnbak keresés, hanem tény.

immovable
Ó már a törökök is hibásak a magyarok balfaszságáért.? Látom a másra mutogatás, bûnbak keresés még nem halt ki. 😄
Pontosan. A magyar balkanizálódásért fõleg a hosszúra nyúlt török vendégeskedés a felelõs.

csige791
Segítek:

Mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád. <#nevetes1>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Mint írtam is "konzervatív" vagyok. Ezért problémás.

Bõvebben:
A csávó egy ingyenélõ féreg. Volt már kendermagos fõmufti, roma jogi valami egyesület fõmufti, meg még ki tudja mi.

Na most esélyes, hogy ezt nem saját költségén csapatta, hanem valahonnan -biztosnemateadódból- kapta. Ha viszont valahonnan mondjuk a te adódból segítette a cigókat, akkor közel van a tûzhöz, ha közel van a tûzhöz akkor ez a "mozgalom" arra jó, hogy az utóbbi 20-100év hatalma megtartsa a hatalmát, azaz a hívõket átmentsék egy cimbora által vezetett valamihez.
Erre utal az is, hogy egész oldalas cikk volt róluk az indexen sztárolós hangnemben.

Ettõl kezdve megint hülyének akarják nézni a magyarokat, ahogy látom menni is fog. (nem rád utalok)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Az idõszak ennél is jelentõsebb eredménye a Kádár-rendszer, amely a tökéletes boldogság, harmónia és gondtalan élet szinonimájaként fészkelte be magát a magyar lelkek nagy részébe. A Kádár-rendszer ismételt eljövetelébe vetett hit még évszázadokra mentesítheti a magyarokat a rideg valóság sokkjától.

😄DDD

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Pluskast
Ja kezdjük mindjárt a törököknél. Õk okozták a legnagyobb kárt ennek az országnak. Nem mellékesen téved az újságíró, mert már a rómaiak korában is volt itt fürdõ. Nem a törökök vezették be.

Magyar történelmi összefoglaló - kisebb-nagyobb csúsztatásokkal (avagy: történelemhamisítás kicsiben?)

Trade
Szalagcímben hozzák hogy változik a szab.sértés,
olyan kezdõ mondatokkal hogy elveszik a jogsit ha 6 hónapon belül újjabb szabály sértést követsz el.
akkor ezt miért a legalsó sorba írják ha ennyire nagy horderejû.
ÁÁ kapják be a faszom rendes emberbõl kiszedi a kormány minden pénzét
ami meg még megmaradt majd adja oda a bûnözõknek.

Danny1987
Papíron kevesebb bûncselekmény lesz majd.

Le kell vinni 1000 Ft-ra aztán kezeket vágni aki lop.
Szarok rá hogy középkori meg nem toleráns édi bédi demokrata.

Akinek vannak 50 ezernél olcsóbb dolgai, az megszívta. Ezentúl te is csak márkás cuccokban járj... <#bohoc>

-Jaj rendõrúr, ellopták a kesztyûmet!
-Na és? Filléres ügyekre nincs idõnk!
-Dehát 100.000 forintba került!!

(Aki gazdaságélénkítõ programot akart, annak most itt van.)

Trade
Valaki segítsen nekem ezt(az új szabálysértési büntetések) értelmezni:
"A szabálysértések esetén kiszabható pénzbírságok legalacsonyabb és legmagasabb összege a jelenlegi 3-ról 5, illetve 150-rõl 300 ezer forintra emelkedik 2013. január 1-jétõl. A tulajdon elleni szabálysértéseknél az értékhatár 20-ról 50 ezer forintra emelkedik, amivel 63 ezer ügytõl mentesül a büntetõeljárás - közölte a BM államtitkára."

Ezt most azt jelenti hogy ezentúl 50 ezer Ft-ig szabad a vásár?
Megint a bûnözõknek adnak kedvezményeket???

polluxware
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Danny1987
Ha van keresztény rock akkor lehet szociális demagógia rap is.

Ez a Karsainak a lánya? Mármint a Battonyai Karsainak

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
azt röhögöm , hogy pont te linkeled ezt.. úgyértem, én ezt most látom elõször így nov 4.én😉

tetszik😉 sztem szövegtõl eltekintve is egy jó európai dal

vélemények?

arty
miért problémás, hogy kendermagos ?

mert ha te nem szivsz, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is? ne legyél már ekkorka magyarka...

Forza.

immovable
AS😄DD
Pluskast
Nekem igazából ez jutott eszembe😊 0.23-nál!! 😄

Hegi90
Én ugyanígy voltam a Jobbikkal is pár éve. Sajnos azóta csak romlott a helyzet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

😄 Köszönöm, ez hízelgõ! <#worship>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
áááá bazzzz.......

amúgy is gyengém a rövid barna haj, a csinos pofival..

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ha két(lassan 3) új szociáldemagóg baloldali párt a megoldás a meglévõ 4 mellé, akkor 2014-ben én már Vancouverben ütöm a vasat.

polluxware
soha nem szállunk le/fel hátszélben.. amennyiben oldalszél az egyetlen adott megoldás a pályairányt tekintve, úgy elõtte nézze meg repülége manuálját a megengedett legnagyobb oldalszél komponens tekintetében, és kérdezze meg kezelõorvosát.

hát.. így dióhéjban😉

*kiFejtenéd

Ezt nem értem. Kiejtenéd bõvebben?

polluxware
akárhogyis...

valami elindult

aztán hogy ez jó irányba megy-e?

polluxware
shávó elvisz az ÁVH..

polluxware
pilóta gyerek😉

<#eljen>

csige791
Kár, hogy ennek az egész mozgalom szerûségnek az élére az kendermagos köcs*g állt. Így a buta "konzervatívok" mint én is, kénytelenek elhatárolódni tõlük.

immovable
<#nevetes1>

Már várom mikor készül festmény (alcsútdobozi) I. Nagy Viktorról (enyhe képzavar a név és a valós 160 cm-e között😄) ahogy belép egy sötét szobába és mögüle fény árad, a háttérben megcsillan egy korona, gyurcsány remegve szûköl a sötét szoba egy sarkában s viktorka fennhangon felkiált. "szarunk a valosággra!". Helyesírás már az új shit pali avagy a nemzet gojjjóstola nyelvtörvény szerint íródva természetesen. 😄
Én majdnem vettem házat hitelre. Csak a páromnak épp nem volt munkája, és így túl nagy lett volna az önrész. SZERENCSÉRE!! Akkoriban tudtam meg sokat a pénzrõl, hogy mi az, ki az, hogy jön létre, mire lehet felhasználni, és akkor eldöntöttem, hogy én nem leszek mások játékszere, és nem lesz hitelem, nem teremtek önként MÉG EGY támadási felületet. Azóta is albérletben élünk... Majd akkor veszek házat, ha lesz mibõl.

Éjszaka pont néztem az Elveszett Világokat a Spektrumon, és éppen a Sztálini Oroszországról volt szó. Nem mondom, néhány momentumnál összeszorult a seggem, annyira visszaköszön a múlt...

Már csak a viktor-szobrok hiányoznak országszerte, és jöhet a csengõfrász. pfff
Pluskast

Danny1987
Duplájára drágulhat az áram, 20 évig nõnek az energiaárak

Lesz az tripla is.
Bár szerintem 2050-re az élelmiszer hiány sokkal nagyobb gond lesz.
Nincs alternatíva ez a szopás.
Meg a társadalom hozzáállása.

Az enyém szerencsére már vissza van fizetve, de ezt az egész devizahiteles õrületet az elején kellett volna ésszerûen korlátozni. Vagy nem tudom, de ez szívás ígyis-Úgyis. Veszett fejsze nyele.

arty
Ezt most pont egy szintén forinthitelesnek írod?? 😄

De látod mire mentünk? Semmire. Hiába volt valaki hülye, élvezte akár évekig is az alacsonyabb törlesztõ elõnyeit, amikor szopóágra kerülne, "megsegtik" a TE+ÉN "károdra". Duplán szopunk.

Forza.

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

Én nem vettem fel devizahitelt. Bizonyára ez is széllel szembe vizelés, mert a forinthitel sokkal drágább, de én márcsak ilyen mazohista vagyok. ;-)

arty
te gondolom mindig széllel szemben pisálsz, ugye?

biztos meg lehet szokni, de...

Forza.

Danny1987
Danny1987
Danny1987