Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
mondtam persze de ez a faszi nem vette észre magát aztán kérdezte egybõl a másikat milyen kocsival jöttél (na kb ez az értelmi szinvonala a srácnak)

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

M@TriX
te nem mondtál még olyat, amit aztán hirtelen meg is bántál?
Mondjuk nem olyan feje volt, de szerintem túllihegték a dolgot.
Az összes képviselõ megéri a pénzét...
de dumálni, meg "elhatárolódni" azt tudnak 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a.carkey
Összeverekedtek az antifasiszta csepeli punkok a tüntetõkkel, amikor egy öreg tata lenácizta õket. Vsz nem tette fel a szemüvegét. Zusi meg csak hozta a szokásos formáját ... 😊

Más.
"Aki komolyan veszi, az hülye. De természetesen ez PR fogás, senki sem titkolja."

Nem tudom. De Krisztus nem PR fogásként kezelte a dolgot. Kerry meg ...
Mindegy. Bush úgyis átvette 3.5 ponttal a vezetést. Több vita nincs. Másodikáig vsz csak Bush fog feljönni, különösen, ha Kerryék még jópár baromságot benyögnek ...

A medve nem játék.

Bandee1987
lol, akkor rosszul láttam, valszinuleg nem ismertem fel, mert nem vettem fel a távollátó szemüveget 😊 . Ezúton is sry Tomcatnak 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dzsini
ott a híradóban az Tomcat volt, és nem "skinhead csávó" 😊)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bandee1987
LOL, aki nézte az mtv-s híradót, az látta, hogy az egyik skinhead csáónak milyen pólója volt? "Náci, aki mondja!". Ebben az az érdekes, hogy ezt a fajta polót tomcat polóboltjában lehet kapni...

Rafaelo
azért ilyen sulyos bakinál igenis kell tulzásba esni sztem

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Azért nem kell túlzásba esni...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Rafaelo
ja és hogy röhögött tuti bevolt tépve

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Jó nagy paraszt volt.

Rafaelo
a cushlagról hallotatok ?
hehe

õk már nem fáztak

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
😄DDDD😄😄D😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

M@TriX
"Három olasz homoszexuális aktivista tegnap este "rátámadt" Mirko Tremaglia miniszterre, és cuppanós csókot nyomtak az arcára.

A politikus a konzervatív párt képviselõje és többször erõteljes hangon ítélkezett a homoszexuálisok felett. Ö adta ki az azóta elhíresült közleményt, amelyben ezt írja: "Szegény Európa! A homokosok többségben vannak".

(X-Press)"

én nem mondok semmit, még a végén lesmárol valaki...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX

Incidens a Terror Háza elõtt 😉

én már nem csodálkozok semmin....megbékéltem a világgal. Hülyék közt élek...

Taranov
Aki komolyan veszi, az hülye. De természetesen ez PR fogás, senki sem titkolja.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

elájulítás

tomsolo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bandee1987

loál 😄

Loál János
Ma reggel kakiltam.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandee1987
Ez a baloldali kormánytalálkozó is fasza...Ha pl. a képviselõ "uraknak" úgy támad kedvük, akkor lezárják õmiattuk a fél várost...

a.carkey
Basszus. Kijelentette:

"Ha John Kerry lesz az elnök, az olyan emberek, mint Christopher Reeve járni fognak. Kelj fel abból a kerekesszékbõl, és járj újra!"

Utoljára Jézus volt ilyen bátor ...

Szerintem qurva nagy fasz, különösen, hogy PR és kampánycélokat szolgált ez az egész. Szóval undorító. Megalapozatlanul kelt illuziót másokban.

A medve nem játék.

bld
én tizenhárom éves koromban keztem de akkoriban az is komoly volt az ovi azért már tényleg sok

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Taranov
Nem érted? Sajnálatos. A valódi mondanivalója az, hogy több pénzt fordítanak az õssejtkutatásra, azzal, hogy a Reeve féle emberek járni fognak, csak reményt akart kelteni, nem azt mondta, hogy azok már sosem fognak járni, de majd a 20 év múlva élõ generációban már az ilyen betegséget tudják gyógyítani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mire? Nyalókára? 😄DD

a.carkey
"Szuperman" kapcsán. Ezek nem normálisak:

"Ha John Kerry lesz az elnök, az olyan emberek, mint Christopher Reeve járni fognak. Kelj fel abból a kerekesszékbõl, és járj újra!" – mondta egy beszédében John Edwards demokrata alelnökjelölt a színész halála után.
Edward arra utalt, hogy a demokrata elnökjelölt Kerry támogatja az õssejtkutatást, amely hozzájárulhat súlyos betegek gyógyuláshoz, míg ellenfele Bush elnök nem, illetve csak feltételekkel engedélyezné a kísérleteket."

Basszus, ezt kijelenteni! Eddig is utáltam mind Kerryt, mind a bandáját, de ez az Edwars egy BAROM! Ekkora faszt!

A medve nem játék.

Hentes Bill
óvoda? az igen, én negyedikes koromban gyújtottam elõször rá kb 😊

Boldog Karácsonyt!

Kit--Kat
és hanyadik ker 8?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
😄DD

Bandee1987
Neaggódj, amilyen társadalomban élünk, nemsokár lesz ez 50 is...

Adam5
LOL most volt a híradóban
100 ovodából 7ben már kipróbálták a dohányzást

Bandee1987

M@TriX
😊)

iko
😄DDDDDDDDD

spam. sry

a.carkey
betette=betett (Jézus, sorry az elírásért!)

A medve nem játék.

a.carkey
Szegény.

Ennek ellenére nekem az a Burt Reynolds - Kathleen Turner film jut eszembe tõle, amiben Turner új barátját játszotta, aki mindentõl félt, Reynolds meg mindenhol betette neki. Jó kis vígjáték volt. A Superman meg pont az a kategória volt, amilyennek egy képregényadaptációnak lennie kell. Nagyon el lett találva. Richard Kiel, Hackman vs Reeve. Nagyon jó kis karakterek voltak.
Szerintem színésznek is jó volt, nem volt ripacs. Sajnálom, kár érte ...

A medve nem játék.

joebacsi
r.i.p. 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

akyyy
hát ez van

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Serpa
rosszul kezdõdik a hét ...

Punkerwork
lehet most már jobb neki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
nyugodjék békében... rengeteget tett a sorstársai megsegítéséért.

Bandee1987

Dzsini
legalább 2 "hibás" van az esetben - egyrészt a robbantásvezetõ, aki a rendszer ellenõrzése nélkül bemutatózott - és vállalja a dolgot nagyon helyesen, és egy másvalaki, aki bekötötte az elsõdleges kört fél órával az indítás elõtt - ezt viszont nem szabadott volna... miatta indult ismeretlen tettes ellen feljelentés, és róla (róluk?) nem tudjuk még, hogy ki az. (lehet, hogy a vizsgálók már igen)

Az épületrobbantással kapcsolatban egy dolgot érdemes figyelembe venni. Valóban nagy gebaszt csináltak és csak a szerencsének köszönhették, hogy nem halt meg senki, de az a faszi tíz nyilatkozatból tízszer õszintén azt mondta, hogy igen, õ b*aszta el a dolgot!
Mondjatok még egy olyan eseményt, amikor Magyarországon, a nagy nyílvánosság elõtt valaki felelõsséget vállalt hasonló (vagy akár lényegesen kisebb) horderejû baklövésért!

Ezen kívül nincs teljes körû információnk az eseményrõl - többek között a "minek mutogat ilyeneket" megjegyzésrõl. Ezeknek az embereknek úgy hiányzik a média a munkájuk mellé, mint púp a hátukra. Illetve benne van a pakliban az az alternatíva is, hogy valamelyik beosztott kúrta el az akciót, bár a felelõsség nem az õ vállát nyomja.

Nos, ez egy szubjektív vélemény - de az biztos, hogy az objektív megítéléshez ismernünk kellene a "robbantók" munkarendjét és a "robbantás" fázisait is. Ezek az emberek nem aktákat tologatnak...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Taranov
Ja, én is nagyon remélem.

Taranov
Na ennek fuss neki mégegyszer 😄

Tizenhat éves kamaszok gyújtottak fel egy hajléktalant két hete Érsekújváron. A szlovák rendõrség mostanra derítette fel a bûncselekmény elkövetõinek kilétét. A két tizenéves indítékait még vizsgálják.

Az elsõ feltevések szerint a kamaszok "unalomûzésbõl" gyújtották fel negyvenkilenc éves áldozatukat. A hajléktalan férfi nem is olyan rég még "nyugat-európai szórakozóhelyek megbecsült zenésze volt", de válása során teljes vagyonát elvesztette. Azóta rendszerint az egykori lakása elõtti kis ligetben éjszakázott.

http://index.hu/politika/bulvar/flame4630/

Nagyon remélem, hogy letöltendõt (nem ismerem annyira a szlovák jogrendet) kapnak a szemetek.