Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Az EU egyedül is felépítené a fúziós reaktort

Arra kiváncsi vagyok hogy akarnak több százmillió fokos hõmérsékletet kordában tartani😛 Szerintem hozzánk telepítik mert értünk nem kár😄

V9ykn8_TZL0

Bandee1987
a párizsiról meg a többi felvágottról nem is beszélve...
Gyrost pedig jó helyen kell venni (pl örsön a match bejáratával szemben lévõ gyrososnál)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
vannak durvább dolgok is...nem láttál még kroászont gyártás közben... (le nem irom csigazabáló nyelven, jo ez igy fonetikusan<#bee1>)
meg ugye a Gyrosos-szifiliszes esethez ez sehol sincs <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Punkerwork
"Követ, földet, rovardarabokat és állati ürüléket is találtak a fogyasztóvédõk a gyógyteákban. A vizsgált teák 70 százaléka nem felelt meg az elõírásoknak. A szakemberek szerint egyedül a gyógyszertárakban kapható teák mindegyike esik át az összes kötelezõ vizsgálaton."

azért ez lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranov
A hosszú csevegésekhez azért kell ez, meg nekünk a faxhoz mindenképpen 😞
Na majd lehet, hogy matáv helyett a pannon 500 vagy 1000 lesz inkább.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Óóó, hogy kapnák be. 😊

Csak a lakosság fizet többet jövõre

ezek nem egészen komplettek, mert simán mehetnének az emberek egy "dominokártyás" mobilra és kész... sztme jobban megérné...

na majd jövõre kiderül milyen hatása lesz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Bozótvágóval támadt a rendõrökre egy amazon 😊

személyis sérülés nem történt csak megnyugtatás képpen 😉

Taranov
Ja, Putyin igencsak szeret beleszólni más ország dolgaiba.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
Orosz beavatkozástól tartanak Kijevben
Kurva jó...12 évvel a Szovjetunió felbomlása után még mindig az oroszoktól félnek az ukrán ellenzékiek, pedig 2 külön ország...

Taranov
A megváltóra!

joebacsi
Hát sztem senki nem tudja. Talán az eddigiek alapján a szavazatok újraszámolása megoldaná a feszültséget, és nem fog tragédiába torkollani a helyzet. Bár ha megfordul az eredmény kérdés, hogy Moszkva mit szól hozzá...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Loál János
Hát mire??? <#wow2>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Taranov
Nemigen.

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punkerwork
szerintetek az ukránoknál elszabadul a pokol vagy képesek békésen megoldnai?

Dzsini
50x2,5km-t tarolt le a vihar, csak a hiszti nagy körülötte, meg azon a területen az erdõ megszûnt.
kiváló hírverés, és félretájékoztatás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Brutál. Mondták is a rádióban, hogy MINDEN villanyvezeték megrongálódott, az utak nagy része járhatatlan és idén elmarad a téli turizmus is ott, mert nem tudják ennyi idõ alatt minimálisan sem helyreállítani a dolgokat.

Punkerwork

Bandee1987
Sértik az alkotmányt az iskolai chipkártyák

Hmm..nálunk ilyen vonalkódos rendszert akartak bevezetni, volt is vmi tesztidõszak a 10.-esekkkel. Egyenlõre még nincs 😊

Taranov
jajj jajj

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Taranov
Utálom a havat. Max. nézni, de suliidõben csak nehezíti az életet.

Bandee1987
Hétvégén jön a hó

Remélem is...

Bandee1987
Felmentették Tasnádit

Manapság mindenkit felmentenek, aki milliárdos?

Taranov
Én még meg is fizetném õket, ha nem költenének olyasmire pénzt, amire nem kell.

M@TriX
jó igaz, closed, én sem szoktam foglalkozni vele, csak így nyíltan már kissé nyomta a csõrömet...

Punkerwork
most mit tudunk tenni?

M@TriX
semmi reakchio, vagy mindneki HL2-zik? 😊

M@TriX
Na b@sszák meg, az azért elég szar, hogy magunknak szavazzák meg. Az ország süllyed, de ezek a f@szok (már bocsánat, de ez nagyon felhúzott...)
Fejenként egy millióval drágulnak jövõre a képviselõk

Bandee1987

FtranX
<#eljen><#eljen>
végre!
bár az amcsi spamtörvény nem igen rettenti el a spammelõket.

joebacsi
http://www.fn.hu/cikk.php?id=31&cid=89520
mondjuk a cím az túlzás, de ez legalább értelmes dolognak tûnik...(csak kár hogy a csigazabálóknál van 😞 )

Taranov
Én nem értem ennek a lényegét. Én azért veszek eredeti audio cd-t, hogy kapjak hozzá tokot meg borítókat. Miért éri meg letölteni? ráadásul marha drága szerintem.

Taranov
Nem kötelezõ a téli gumi végülis.

bruti betûkkel kellett volna szednem :-)

A parljamentbõl kitiltott kamerákkal kapcsolatban valaki?

Nekem a jövõ heti népszabi jut eszembe, címlapján hatalmas felirattal:

ALKOTMÁNYELLENES A HÓESÉS ÉS A HIDEG
14 honatya autóján nincs téli gumi...

Serpa
erre varjatok gombot !!!
<#idiota>
Zeneletöltés a Tescótól

<#eljen>
<#eplus2>

Taranov
Én már unom, mint a sz*rt 😄

Bandee1987
Leesett a hó Bánkúton és Kékestetõn

Hálistennek, újra esett a hó. Essen még, még, még!!!

Taranov
<#eljen>

Dzsini

-valami jó van a tvben?
-nem.. csupa ismétlés.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Elõször ítéltek el spamelõket

november 5. 12:02

Az Egyesült Államokban megszületett az elsõ olyan bírósági ítélet, amelyben spamelõket marasztalnak el. Az elítéltek börtönbüntetést és pénzbírságot is kaptak azért, mert több millió kéretlen és azonosíthatatlan eredetû emailt küldtek az AOL ügyfeleinek. A harminc éves Jeremy James kilenc éves börtönbüntetést kapott, a huszonnyolc éves Jessica DeGrootnak 7500 after dollár pénzbírságot kell befizetnie.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Dzsini
amíg õ (vagy egy dublõre) ki nem jön a kórházból vagy a lábán vagy felravatalozva addig nem fogod tudni, hogy mi van vele.

Bandee1987
Néha magához tér Arafat
Nah, lol. Eddig asszonták, hogy kómában van meg a halálán, most meg néha magához tér...

joebacsi

joebacsi
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27311
miért vagyok én invitelnél <#szomoru1>

Bandee1987
igazából itt a romániai helyszin miatt nevetek, hisz eléggé korrupt egy ország...

Lehet ezen jókat rötyögni, csak az ilyen CD/DVD-gyártó f*szok miatt lesz közellenség az egyszerûn zeneletöltõbõl is. <#shakehead>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
igen, sajnos sokféle ellentétes és ellentmondó hír jön ki...