Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hírnek nem hír, de kapcsolódik a nemrég történt zavargásokhoz, amit ha jól tudom ebben a topicban beszéltünk ki.
Tipikus egyoldalú, hangulatkeltõ tálalás. Lehet, hogy így történt, csak picit valószínûbb, hogy nem.
Hát nem vitte túlzásba az elõzmények leírását 😄
Persze szarul jönne le már rögtön a sztori elején hogy "A kisfiam beszólt a rendõröknek, azok elindultak felé erre õ elfutott a rendõrök elõl mert megijedt tõlük..."
ezután az egész cirkuszolás olyan hiteltelennek tûnne... 😞
"elfutott a rendõrök elõl mert megijedt tõlük.nem csinált semmit."
Igen, lol, meglátok rendõrt utcán én is elkezdek futni, még ha nem csináltam semmit, mert úgy félek tõlük 😄
"helló mindenki
talán olvastad már az üzenõfalon, hogy mi történt a fiammal.szombaton elfutott a rendõrök elõl mert megijedt tõlük.nem csinált semmit.ezek hárman utána.a gyerek rájött nem tud elszaladni kérte õket ne bántsák.ezek felrúgták és a földön össze vissza rugdosták.eltörött az orra kifordult a szája, bevérzett a szeme.úgy tökön rúrták ,hogy bepisilt. az adataira senki nem volt kíváncsi.megkérdezte õket miért bántották.azt felelték neki, nem bántottunk hanem nekiszaladtál a kerítésnek.szerencsére a fiamnak volt annyi esze és felhívott, hogy mi történt így velük együtt értünk a kórházba.majdnem szívrohamot kaptam attól amit láttam.te is nézzed meg a képeket az adatlapomon.be sem akartak engedni a rendõrségre bennünket hogy feljelentést tudjunk tenni.errõl hangfelvételt készítettem,hogy mit mûveltek velünk.csak miután a tudomásukra hoztuk a hanfelvételt akkor engedtek be bennünket.
a három rendõr közül az egyik fent van az en. húshegyi róbert.a másik kettõ elkövetõ neve kovács pá és ottó. abban kérem a segítségedet hogy az itt az en el kellene terjeszteni hog ymi történt. egyelõre más hivatalos médiát nem javasolt az ügyvéd.azt mondta várjuk meg a tárgyalást utána mehet a tévé.már mindenki alig várja.
elõre is köszi
+ képek a gyerekrõl
Családi állapot egyedülálló
Életkor 23
Magamról
Utálom a Mocskos Rendöröket és a Köcsög Gyurcsányt !!!!!!
A.C.A.B.
Kétszínû, aljas énedet régen ismerem,
Hisz te vagy a féreg, ki túl él minden rendszeren
A.C.A.B., A.C.A.B., A.C.A.B.,
All of Cops Are Bastard!!
Sopánkodsz a fizetésen, jaj milyen kevés,
Korrupt vagy, a kenõ pénzbõl nagyon jól megélsz
Szolgálunk és védünk, irtó jó duma,
Nem kell félned semmitõl, barátod a maffia
Állatok
Egy Gyurcsány Majom !!!
Egy Gergényi Kutya !!!
Egy Kisteleki Csotány !!!
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom Tüntetek !!!
Ha kell csinálok egy szkrínsátot a srác adatlapjáról, bár azt hittem a wiw jobban elterjedt ennél 😊
-megszüntették a Hévet,
-a 43-as (?) villamost amikor Leblanc Gyõzõ OGY képviselõ lett (a háza elõtt ment el a vili),
-és szerintem ha csodák nem lesznek, elõbb-utóbb (a Móricz Zsiga felújítása-a metroépítés után) a 47-es vilit is meg fogják.
Ezek után a 2010 utáni idõpontokon már meg sem lepõdik az ember.
De tény: abszolut nem arról szól az egész, hogy mi lenne jó dolog, az okos döntés, hanem, hogy melyik projectbõl lehet a legjobban kijönni (Budapestnek és annak a pár arcnak, aki levezényli).
Ennek ellenére hülyeségnek tartom, hogy megépítenek valamit, aminél minden más jobb lenne (felszíni fejlesztések, hida, M0, stb.), csak azért, mert megígérték.
A medve nem játék.
KELENFÖLD mióta DÉL-BUDA?????? A Móricz Zs. ktr,, A Kosztolányi tér, A Skála...stb ezek mióta tartozank Dél-Budához....
mert konkrétan Dél-Buda (Budafok, Nagytétémy, Budatétény, Albertfalva, Rózsavölgy, Kelenvölgy) közlekedésén semmit sem fog javítani a 4-es metró....
De ugye ismerõs a vicc....
2045, az elsõ román úrhajós a Marson
2045, az elsõ ember a budapesti 4-es metrón...
Vigyék akkor már ki legalább Budaõrsig!!!
Kelenföld p.u.-on kb 25 autón bír barkolni.... P+R!! BRAVÓ!!
röhej az egész... meg se épüljön....
Lehetne egy Budafok-Csepel metrot építeni, ami mondjuk metszene egy forgalmas metrocsomopontot Pesten. Az sem biztos, hogy többe kerülne.
A reális egy Óbuda-Dél-Buda útvonal lenne, de az tényleg több pénzt emésztene fel.
A medve nem játék.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
A Sport2 az összes megszûntetettnél többet ér, az AXN-ek meg kurvajók, tök jó sorozatokkal, majd meglátod.
-the invisible-
amúgy nagyon egyszerû az egész azt nézd hogy a reklámszpotoknak melyik társadalmi réteg a legfontosabb, és rögtön kijön hogy a kutyát nem érdekli ha a nagymaminak eltûnik a kedvenc sorozata, vagy nem lesz normális zenei csatorna, ez sajna így mûködik 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Olyan csatornákat vettek ki, amelyek tényleg üdítõ színfoltjai voltak a hazai mûsoroknak: MCM zene (a tök egyforma VIVA és MTV maradt, hülyüljön tovább a magyar gyerek), MEZZO komolyzene, RTR (orosz, végre volt ilyen is), Fashion TV (kb. 6-7 éve is bent volt csomagban). A PAX és a Romantica is repült. (Bár engem ez utóbbi kettõ nem izgat, de gondolom az a nyugdíjas, aki megnézte az "Elizaesmeraldarudolflucio szelemei" címû sorozat 112147. részét, és még volna hátra 111 rész, az külön örül majd ennek ...)
Viszont olyanok kerültek be, mint az AXN Sci-fi, AXN Crime és a Vital TV. "Gratula" érte! Mindhárom nélkül el sem tudtam képzelni az életem ... A Sport 2 az egyedüli ami bekerült és sokan kértek.
Nem tudom ki szavazza meg ezeket a csatorna kiosztásokat, de gondolom kb. azok, akik a Gyõzikét is mindig megnézik. (A levél szerint a AGB Nielsen médiakutató és a Fibernet felmérései, de el sem tudom képzelni, hogy a 4 csatorna közül 3 kinek a fejébõl pattant ki???)
Máshol is vannak ilyen idióta szolgáltatók, vagy a Fibernet ismét tarol a hülyeségpiacon?
A medve nem játék.
szerintetek miért hétfõn jött ez a hír? én még azt is el tudom képzelni hogy a kutya meg sem halt... marketing, srácok, minden marketing ebben a világban.
-the invisible-
csak a társadalom alja olvassa....
nyugi nincs baj, ettõl még nem kell csunyán beszélni
A medve nem játék.
és tényleg :C
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem itt kéne befejezni ezt a témát 😊