Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
én nem jelentettem most ki hogy szerintem mi az igazság.

grizzly21
"Vélemények, hozzászólások a hírekhez" ezt olvasom itt felül. amit te linkeltél az se nem hír, se nem vélemény vagy hozzászólás egy hírhez. Egyszerüen egy idegen ember kigúnyolása a saját háta mögött. Még esélyt sem adsz védekezni neki, pedig ha szemtõl szembe állnátok élõben valószínûleg kicsit visszafogotabb lennél.

GregSB
Lol, magyarázd bele hogy politizáltam, gratulálok. Kifejtettem a véleményemet egy emberrõl, teljesen függetlenül a politikai beállítottságától. Ugyan ezt írtam volna róla a a "másik oldalon" állna.

Hírnek nem hír, de kapcsolódik a nemrég történt zavargásokhoz, amit ha jól tudom ebben a topicban beszéltünk ki.

Nem, majd te. És akkor még elégedett is leszel vele, hogy mekkora igazságot irtál ide. Mint a múltkor is.
grizzly21
mondjuk mivel jobboldali embert szidsz vele, igy nem érdekli a modikat hogy se nem politikamentes, se nem idetartozó amit írtál, de ezt már megszoktuk

grizzly21
ennek aztán nagy hirértéke van

grizzly21
ja persze és azt te döntöd el hogy mi a valószínübb.

Amse
Gondolom a nõ is túl sok Gyõzikét néz...

E mögött a sztori mögött is annyi és olyan igazság lehet, ahányat csak akarunk.
Tipikus egyoldalú, hangulatkeltõ tálalás. Lehet, hogy így történt, csak picit valószínûbb, hogy nem.
"elfutott a rendõrök elõl mert megijedt tõlük"

Hát nem vitte túlzásba az elõzmények leírását 😄
Persze szarul jönne le már rögtön a sztori elején hogy "A kisfiam beszólt a rendõröknek, azok elindultak felé erre õ elfutott a rendõrök elõl mert megijedt tõlük..."
ezután az egész cirkuszolás olyan hiteltelennek tûnne... 😞

GregSB
Az én üzenõfalamon is megjelent ez, ezen keresztül jutottam el az adatlapjára. Mivel az anyuka nickneve ugyanaz mint a lent likelt srácé, gyanítom a kissrác is "imádhatja" a rendõröket, és valszeg beszólt nekik.

"elfutott a rendõrök elõl mert megijedt tõlük.nem csinált semmit."

Igen, lol, meglátok rendõrt utcán én is elkezdek futni, még ha nem csináltam semmit, mert úgy félek tõlük 😄

Amse
iwiw üzenõfal:

"helló mindenki

talán olvastad már az üzenõfalon, hogy mi történt a fiammal.szombaton elfutott a rendõrök elõl mert megijedt tõlük.nem csinált semmit.ezek hárman utána.a gyerek rájött nem tud elszaladni kérte õket ne bántsák.ezek felrúgták és a földön össze vissza rugdosták.eltörött az orra kifordult a szája, bevérzett a szeme.úgy tökön rúrták ,hogy bepisilt. az adataira senki nem volt kíváncsi.megkérdezte õket miért bántották.azt felelték neki, nem bántottunk hanem nekiszaladtál a kerítésnek.szerencsére a fiamnak volt annyi esze és felhívott, hogy mi történt így velük együtt értünk a kórházba.majdnem szívrohamot kaptam attól amit láttam.te is nézzed meg a képeket az adatlapomon.be sem akartak engedni a rendõrségre bennünket hogy feljelentést tudjunk tenni.errõl hangfelvételt készítettem,hogy mit mûveltek velünk.csak miután a tudomásukra hoztuk a hanfelvételt akkor engedtek be bennünket.
a három rendõr közül az egyik fent van az en. húshegyi róbert.a másik kettõ elkövetõ neve kovács pá és ottó. abban kérem a segítségedet hogy az itt az en el kellene terjeszteni hog ymi történt. egyelõre más hivatalos médiát nem javasolt az ügyvéd.azt mondta várjuk meg a tárgyalást utána mehet a tévé.már mindenki alig várja.
elõre is köszi
+ képek a gyerekrõl

Amse
nem is hagytam ki...

GregSB
Ezt kihagytad:

"Ezt csinálom, mikor nem dolgozom: Tüntetek !!!"

:S

Nem mintha ennyire érdekelt volna.
Amse
Nem Férfi
Családi állapot egyedülálló
Életkor 23
Magamról
Utálom a Mocskos Rendöröket és a Köcsög Gyurcsányt !!!!!!

A.C.A.B.

Kétszínû, aljas énedet régen ismerem,
Hisz te vagy a féreg, ki túl él minden rendszeren

A.C.A.B., A.C.A.B., A.C.A.B.,
All of Cops Are Bastard!!

Sopánkodsz a fizetésen, jaj milyen kevés,
Korrupt vagy, a kenõ pénzbõl nagyon jól megélsz

Szolgálunk és védünk, irtó jó duma,
Nem kell félned semmitõl, barátod a maffia

Állatok

Egy Gyurcsány Majom !!!
Egy Gergényi Kutya !!!
Egy Kisteleki Csotány !!!

Ezt csinálom, mikor nem dolgozom Tüntetek !!!

GregSB
Miért, tudod a login mailcímemet? <#ravasz1>

Ha kell csinálok egy szkrínsátot a srác adatlapjáról, bár azt hittem a wiw jobban elterjedt ennél 😊

a jelszavad nem akarod belinkelni a wiw-hez?😄
GregSB
OMG

Amíg ilyen gyökerek létezni fognak addig nem csodálom hogy lesznek rendõri túlkapások...

a.carkey
Anyámnak a tanácstól egy arc (elvátrs) 1971-ben még azt mondta: "Asszonyom, bízzon bennünk! A metro 1986-ban már Budafokig fog járni." Hát, azóta eltelt "pár" év és a XXII. kerületben:
-megszüntették a Hévet,
-a 43-as (?) villamost amikor Leblanc Gyõzõ OGY képviselõ lett (a háza elõtt ment el a vili),
-és szerintem ha csodák nem lesznek, elõbb-utóbb (a Móricz Zsiga felújítása-a metroépítés után) a 47-es vilit is meg fogják.

Ezek után a 2010 utáni idõpontokon már meg sem lepõdik az ember.

De tény: abszolut nem arról szól az egész, hogy mi lenne jó dolog, az okos döntés, hanem, hogy melyik projectbõl lehet a legjobban kijönni (Budapestnek és annak a pár arcnak, aki levezényli).

Ennek ellenére hülyeségnek tartom, hogy megépítenek valamit, aminél minden más jobb lenne (felszíni fejlesztések, hida, M0, stb.), csak azért, mert megígérték.

A medve nem játék.

Már az elnevzés is rossz!!

KELENFÖLD mióta DÉL-BUDA?????? A Móricz Zs. ktr,, A Kosztolányi tér, A Skála...stb ezek mióta tartozank Dél-Budához....

mert konkrétan Dél-Buda (Budafok, Nagytétémy, Budatétény, Albertfalva, Rózsavölgy, Kelenvölgy) közlekedésén semmit sem fog javítani a 4-es metró....

De ugye ismerõs a vicc....

2045, az elsõ román úrhajós a Marson
2045, az elsõ ember a budapesti 4-es metrón...

Vigyék akkor már ki legalább Budaõrsig!!!
Kelenföld p.u.-on kb 25 autón bír barkolni.... P+R!! BRAVÓ!!

röhej az egész... meg se épüljön....

a.carkey
Ebben szerintem minimális politika van.

Lehetne egy Budafok-Csepel metrot építeni, ami mondjuk metszene egy forgalmas metrocsomopontot Pesten. Az sem biztos, hogy többe kerülne.

A reális egy Óbuda-Dél-Buda útvonal lenne, de az tényleg több pénzt emésztene fel.

A medve nem játék.

Szerintem figyelmeztettek minket, hogy ne politizáljunk ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a.carkey
onnan lehet tudni hogy hazudik, hogy mozog a szája....

Bandee1987
Én is szemétnek tartom, de most az egyszer úgy tûnik kezd igazat mondani... (mármint a Blikkre gondolok...)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nem is kicsit....

a.carkey
Az MCM tényleg jó, a többit nem sajnálnám ha fibernetes lennék..
A Sport2 az összes megszûntetettnél többet ér, az AXN-ek meg kurvajók, tök jó sorozatokkal, majd meglátod.

-the invisible-

Punker
"Gratula"????? én örülnék ha lenne itt AXN mert szeretem a sci-fi-t😊

amúgy nagyon egyszerû az egész azt nézd hogy a reklámszpotoknak melyik társadalmi réteg a legfontosabb, és rögtön kijön hogy a kutyát nem érdekli ha a nagymaminak eltûnik a kedvenc sorozata, vagy nem lesz normális zenei csatorna, ez sajna így mûködik 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Ez jó! Most kaptam kézhez a Fibernet "új", "zseniális" csatorna kiosztási csomagját Budapesten (aktív lesz: 2007. január 1.).

Olyan csatornákat vettek ki, amelyek tényleg üdítõ színfoltjai voltak a hazai mûsoroknak: MCM zene (a tök egyforma VIVA és MTV maradt, hülyüljön tovább a magyar gyerek), MEZZO komolyzene, RTR (orosz, végre volt ilyen is), Fashion TV (kb. 6-7 éve is bent volt csomagban). A PAX és a Romantica is repült. (Bár engem ez utóbbi kettõ nem izgat, de gondolom az a nyugdíjas, aki megnézte az "Elizaesmeraldarudolflucio szelemei" címû sorozat 112147. részét, és még volna hátra 111 rész, az külön örül majd ennek ...)

Viszont olyanok kerültek be, mint az AXN Sci-fi, AXN Crime és a Vital TV. "Gratula" érte! Mindhárom nélkül el sem tudtam képzelni az életem ... A Sport 2 az egyedüli ami bekerült és sokan kértek.

Nem tudom ki szavazza meg ezeket a csatorna kiosztásokat, de gondolom kb. azok, akik a Gyõzikét is mindig megnézik. (A levél szerint a AGB Nielsen médiakutató és a Fibernet felmérései, de el sem tudom képzelni, hogy a 4 csatorna közül 3 kinek a fejébõl pattant ki???)

Máshol is vannak ilyen idióta szolgáltatók, vagy a Fibernet ismét tarol a hülyeségpiacon?

A medve nem játék.

jajj hogy ti minden marketingeszköznek hogy be tudtok dõlni...
szerintetek miért hétfõn jött ez a hír? én még azt is el tudom képzelni hogy a kutya meg sem halt... marketing, srácok, minden marketing ebben a világban.

-the invisible-

a blikk az analfabéták napilapja

csak a társadalom alja olvassa....

bunyó

Baj nincs csak a fejedben. Kifejtem mire válaszoltam mielõtt megint értetlenkedni kezdenél: nem hiszek abban, hogy a show kedvéért fektették volna szerencsétlen kutyát a sínekre. Vagyis nem beszéltem "véletlen kikötözésrõl", olvasni kell tudni a sorok között.

grizzly21
elolvastam elõtte természetesen, és ezzel együtt értelmetlen amit írtál.
nyugi nincs baj, ettõl még nem kell csunyán beszélni

Bandee1987

Értelmes vagy b@szki, olvasd el mit blogol a gyerek aztán rájössz mire reagáltam..

grizzly21
blikk😄 lál

grizzly21
véletlenül kikötözték, ugye? lol😊

Amse
scan nincs?

Bandee1987
A mai blikket olvassátok el...hogy mennyire igaz, azt nemtom.

Nem értek azzal egyet, hogy a kutyát szándékosan ölték volna meg.

a.carkey

A medve nem játék.

értelemesebbnek is tûnt a kutya a képrõl mint a gazdája....

PíszLávJuniti
Csak döbbenten ülünk, ez a kutya jóval többet ért, mint egy csomó ember. Ez a kutya iskolázott volt.

és tényleg :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Punker
miért is? ha annyi tudatlan primitív ember van hogy megéri ezt csinálni szerinted mi történne? keresnének helyette mást és kész.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
oksa, egyszerûen csak az állatokat jobban tudom sajnálni mint az embereket.

Amse
És átgondolhatná, hogy végre le kerüljön a képernyõrõl.

😄

Szerintem itt kéne befejezni ezt a témát 😊