Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
max törli a nyomorult adatlapját, és? semmi hasznuk nincs ebbõl
myvipnek meg iwiwnek pedig jó reklám, nincs nap hogy ne lenne hír felõlük
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha tényleg nem erõszakolták meg, akkor miért ment a rendõrségre feljelentést tenni?
Van egy olyan érzésem az üggyel kapcsolatban hogy nem lesz igazi lezárása, hanem vmi pszichológus pl megállapítja hogy Zsani nem volt beszámítható állapotban, és ejtik a vádakat..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"Vannak bizonyítékok, de nem mutatjuk meg".
Egy gravitációt szimuláló leejtõs szerkezet meghibásodot és levágta egy 13 éves kislány lábát.
Az eset az amerikai Six Flags Kentucky Kingdom parkban történt tegnap.
A kislány állapotáról nem találtam újabb hírt, aki hallott felõle kérem linkeljen.
forrás
ammegmi?
most a pesti piros metróra amúgy se vegyetek jegyet meg bérletet, mert bevannak rittyentve rendesen (metró felújítás), fõleg Blahánál, semmi, sehol kaller, tojnak, mivel lincshangulat kialakulásához ideálisak a feltételek (nem müködõ mozgó lépcsõ, utas áradat, nem is lenne idõ csekkolni a jegyeket, vagy 10 percet léehetne várni h lejuss....)
Vihar - ezúttal nem a biliben
Ha benzinköltséggel számolnék az kb. 600 Ft lenne a mai rohadttul megadóztatott benzinár mellett.
Egyébként, ha ennyire nem tetszik, akkor miért nem jársz taxival?
mert eddig mást se csináltam
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A medve nem játék.
Tudom, ez más, csak a hasonlatra reagáltam. 😊
aki hülye halljon meg, ne még õ verekedjen azért mert ajtó ablak nyitva
A Tesco szörnyei
Salgótarján. A poén az, ha egy mezei darázsba nyúlsz bele, és az megcsíp, hasonló sokkot lehet tõle kapni... de itt egyesek már tudni vélik, hogy jegesmedve csípte meg az áldozatot.
Szintén a közelbõl egy hír.
Jajj, az a drága benzin...