Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kell feljelenteni, Zsani máris eljátszotta az ütõkártyáit. Gondoljatok bele, ha egyszer néhány rendõrnek, vagy nem rendõrnek tényleg kedve támad egy kis etyepetyére, már senki nem fog hinni neki. (Uraim, szabad a vásár! 😊 )

Néha repülõvel is.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Desiderata
ezek csúnya dolgok, de mit ér ha megtudja valakinek a jelszavát?
max törli a nyomorult adatlapját, és? semmi hasznuk nincs ebbõl
myvipnek meg iwiwnek pedig jó reklám, nincs nap hogy ne lenne hír felõlük
joebacsi
nyóckerbõl mindenhova gyalog vagy kocsival mész?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PíszLávJuniti
Ha bebizonyosodik hogy ártatlanok a rendõrök az ügyben, nem jelenthetik fel Zsanit a hamis vádak miatt??
Ha tényleg nem erõszakolták meg, akkor miért ment a rendõrségre feljelentést tenni?

Van egy olyan érzésem az üggyel kapcsolatban hogy nem lesz igazi lezárása, hanem vmi pszichológus pl megállapítja hogy Zsani nem volt beszámítható állapotban, és ejtik a vádakat..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Zsanett unlimited - a népszerû sorozat újabb epizódja.
"Vannak bizonyítékok, de nem mutatjuk meg".

Ezzel mit szererttél volna kifejezni? Vennünk kellett volna 7350Ft/fõ-ért bérletet?

joebacsi
havibérlet

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szerencsére "csak" bokából, ha mázlija van vissza tudják majd varrni :/

Errõl nem hallottam, nagyon szörnyû, hogy ilyen megtörténhet. Szegény kislány szórakozni ment a vidámparkba és ez történt vele. Levágta a lábát? Nagyon durva!!!

Durva, ráadásul mindkét lábát elvesztette. A sokkos állapot miatt nem sírt..

Gerzson
Súlyos baleset egy vidámparkban

Egy gravitációt szimuláló leejtõs szerkezet meghibásodot és levágta egy 13 éves kislány lábát.
Az eset az amerikai Six Flags Kentucky Kingdom parkban történt tegnap.
A kislány állapotáról nem találtam újabb hírt, aki hallott felõle kérem linkeljen.
forrás

zoxigén nilkül nehíz az ílet...

bérlet??
ammegmi?

most a pesti piros metróra amúgy se vegyetek jegyet meg bérletet, mert bevannak rittyentve rendesen (metró felújítás), fõleg Blahánál, semmi, sehol kaller, tojnak, mivel lincshangulat kialakulásához ideálisak a feltételek (nem müködõ mozgó lépcsõ, utas áradat, nem is lenne idõ csekkolni a jegyeket, vagy 10 percet léehetne várni h lejuss....)

De ez min változtat? Lassan átmegyünk flame-be, mindenki fújja a magáét, harmadik személy számára pedig idegesítõvé válik a topic...

Nem tudom, miért kellene leanyáznunk egymást? Szerintem csak elmondjuk a véleményünket, az nem hiszem, hogy baj. Vagy tévedek?

Párhuzamosan, két topicban megy a vita, az egyik teljesen felesleges. Vagy mindkettõ, hiszen még az sem változtatna a helyzeten, ha leanyáznánk egymást.

Vihar - ezúttal nem a biliben

Errõl a jegyáras történetrõl még annyit, hogy két hete elszerettünk volna menni Szentendrére egy hétvégi napon. Namost én a nyóckerben lakom. Elkezdzem számolgatni, hogy ha felszállok a Blahán a mertóra és elmegyek vele Batyiig az 230Ft, onnan hévvel Békásmegyerig szintén 230Ft, majd Békástól Szentendréig 600Ft. Vagyis oda-vissza Szentendre 2060Ft. Apropó, a párom jegye szintén ugyanennyi, vagyis 4120Ft-ból utazhatunk a csúcsszuper tömegközlekedési járatokon.
Ha benzinköltséggel számolnék az kb. 600 Ft lenne a mai rohadttul megadóztatott benzinár mellett.

Na látod, milyen olcsó a BKV?

Ki az aki meg tudja engedni magának, hogy állandóan taxival járjon. Te talán igen?

A BKV-n is, csak ott más a mértékegység. 1 út.
Egyébként, ha ennyire nem tetszik, akkor miért nem jársz taxival?

Nem muszáj egy tálat venned ha egy levessel is jól lakhatsz.

A távolsági buszon is csak annyit fizetsz, amennyi mész, a taxiban is.

Ha az étteremben meghagyom a kaja felét, visszakérhetem az ár felét?

Szerintem valami igazságosabb rendszer kellene. Az, hogy mennyit fizet az ember, függjön attól, hogy mekkora távot megy.

És mi van azzal, aki nem Bp-en lakik, csak kb. 1-2-szer jön fel Pestre, az minek vegye meg a 7300 Ft-os bérletet?

bérlet?

Tudjuk, hogy semmi sincs ingyen, nem is kérjük a BKV-tõl, de azért nem túlzás egy kicsit, hogy ha egy megállót megyek a villamossal akkor is 230 Ft-ot kell fizetnem?

A cikk egyébként elég görbe tükörbõl láttatja a valóságot. BKV nélkül megbénulna Budapest, de sokan sajna összetévesztik a Máltai Szeretetszolgálattal...

Szenzációhajhász cím aminek a cikkhez semmi köze de a hatását mégis elérte mert csomóan a félrevezetõ cím miatt elolvassák a cikket amit amúgy leszarnának <#idiota>

bertino
ha így lesz, soha többé nem potyázom BKV jármûvön -.-
mert eddig mást se csináltam

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez a minimum 😊

joebacsi

PíszLávJuniti
Akkor ? Poshadt levegõ egy negyedévig?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Télen kiszellõztetni? Várj egy kicsit, falun ezt nem így csináljuk...

Inkább a ház elé, please. A kertben letaposná a virágaimat.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PíszLávJuniti
Ha télen kiszellõzteted a benti meleg levegõt, és valaki odaáll melegedni akkor az bûncselekmény?

bertino
pf, grat

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
Pedig szellõztetés céljából én is nyitva szoktam hagyni ajtót, ablakot. De ha valakit meglátnék a tévémmel futni, bizony, eljárna a kezem.

Tudom, ez más, csak a hasonlatra reagáltam. 😊

Desiderata
😊 sok ember csak bedugja a falba a wifis routert és kész
aki hülye halljon meg, ne még õ verekedjen azért mert ajtó ablak nyitva
Ha tõlem lopná valaki, tõlem is kapna egy taslit. Egyébként múlt hétfõn volt a Kék Fényben, a #2882-ben belinkeltem.

A Tesco szörnyei
Salgótarján. A poén az, ha egy mezei darázsba nyúlsz bele, és az megcsíp, hasonló sokkot lehet tõle kapni... de itt egyesek már tudni vélik, hogy jegesmedve csípte meg az áldozatot.

Szintén a közelbõl egy hír.
Jajj, az a drága benzin...

Desiderata
tegnap hallottam hogy megvertek egy gyereket mert lopta a wifi-t laptoppal egy magánháztól <#wow2>
Hányadik ez már ebben az évtizedben? Nostradamus becsõdölt, most Newton próbálkozik? Mondhatnám: "Felkészül Albert Einstein"...

guardian hero
megint? 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Már nincs sok idõnk, közeledik a világvége <#wow2>