Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. sansztalan, ennyire jól nemfog menni egy év alatt
3. lehet kicsit félreérthetõen fogalmaztam, de tény hogy nem az orvoshoz kerül a teljes vizitdíj.
4. Egy külön kérés: én próbálom kultúráltan, civilizált ember módjára megfogalmazni a mondandómat, kérlek próbáld meg te is, és kerüld a különbözõ cinikus megjegyzéseket (pl. Jézuska hozza)
5. Rühellem a politikát, én ebben a népszavazásban nem a GYF kormány megbuktatásának szándékát láttam, nem érdekel hogy narancs vagy szegfû, aztse bánnám ha kiirtják egymást, nem ártana a lelkivilágomnak.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Es ez mar igy meg jo ideje....
Az európa felé tartunk kérdés megint kétpólusú: ha az adókban és a díjakban a nyugati sémát követjük, akkor a fizetésekben is illene.
Egyébként: mivel képzési hozzájárulásról van szó, továbbra is mindenki fizeti mindenkiét, és sajnos hidd el nekem, attól még hogy én 150ezret fizetek egy félévbe, az adóink nem fognak csökkenni, ugyanannyit fogsz fizetni te is, énis, és a szomszéd marinéni is. Lassan már énis abban a korban leszek, hogy a családteremtésen kell gondolkoznom, és már most érzem, és tapasztalom, ha nem teszek valamit, a gyerekemnek nem lesz jövõje.
2; Nekem rémlik valami olyasmi, hogy 2009-re 250 milliárdos csökkenés várható a közterhekben, mitgondolsz, azt a Jézuska hozza?
3, MInden háziorvos 180'000-ft ról beszél. Ennyit vesztenek. Személyesen. A Te meglátásod szerint 1'800'000 jön össze a vizitdíjból havonta? Vagy az orvosismerõseid fideszesek? Mert ez a kettõ lehet a magyarázat...
http://www.freetvmaci.info/
Vamos Argentina!
szerk:
1. Igazad van, ha a gyerek születésénél elkezdik bepakolni a bankba a pénzt, akkor lesz pénz. De sajnos nem most születtem meg, nincs mit bepakolni a bankba. A probléma nem azzal van, hogy 18 év múlva ez problémát okozna, a probléma az, hogy ez MOST az egyetemisták 80%-ának problémát okoz.
2. Ezek a díjak csak pluszba jöttek, mert ha nem tûnt volna fel, az adókat SENKI nem csökkentette az elmúlt másfél évben
3. A vizitdíj is a politikusok zsebébe megy, mivel az orvos/kórház a díj 10%-át kapja.
Megmutattuk Európának, mekkora pitlák egy ország vagyunk. A történelembe, mint másfél eurós népszavazás fog bekerülni, az "Ország gyõzelme".
Tandijra írta valaki, hogy de Õ nem tudja, tudná kifizetni. És? Mi közöm hozzá? Ez már nem kommunizmus! A Demokrácia a felelõsségvállalásról szól; Mindenki saját maga felelõs saját magáért, nem állam bácsi. Egyébként, nem hiszem, hogy nem tudná kifizetni. Max nem járna bulizni, nem müködtetne warez-szervert a koleszos net-en, stb. Ugyanis egyrészt ott a diákhitel, el lehet menni nyárimunkára, és ha minden kötél szakad, 1-2 évet akár ki is lehet hagyni, és dolgozni. Aztán, ha összejött a megfelelõ összeg, folytathatja a tanulást. Más országokban ez már bevált. Ugyanakkor, most mi lessz? Én is Te is, mindenki fizethet majd +havi 5 rugót, adóként, 18-65-ig. És mi lehetett volna? Gyerek születésénél, Apuci, és Anyuci, elkezdi berakosgatni a bankba, ugyanazt az 5 ropit, és mire a gyerek odakerül, van mihez nyúlni. Az összeg ugyanannyi! Mivel ugye, így 27 kézen átmegy, a politikusok leveszik a maguk sápját stb. 18 évig fizettet volna, az akinek a gyereke egyetemre megy, most fizet egy életen át mindenki. De gyõzõtt az Ország!
Kórházi napidíj, vizitdíj;
A kórházak, rendelõk bajban vannak. Az egészségügy úgy szar, ahogy van. Egy kis könnyebség volt ez a 300 Forint. Sokan érveltek azzal, hogy nõtt a szövödmények száma, ami igaz is, csak elfelejtették hozzátenni, hogy rendszerváltás óta folyamatosan nõ. Nem a vizitdíj volt az oka, hanem a munkanélküliségtõl való félelem... Elhiszem, hogy sokaknak megerõltetõ ez a pénz, de úgy õszintén, ki nem csúsztatott oda a dokinak egy ezrest, szégyenlõsen? Most kifizetted a vizitdíjat, odaadtad a rugót, egy ugyan hagyja már a visszajárót! mondatocskával, így egyik fél számára sem volt megalázó, és adóköteles jövedelem is lett belõle. ERzsike néni meg max a szomszéddal fog beszélgetni, nem a körzeti orvoshoz jár majd, mert magányos, esetleg mert viszket a szemgolyója.
Akimeg azthiszi, hogy ettõl bármi is ólcsóbb lett, megérdemli. Még egy kis pénz átmegy a politikusok kezei közt, ott érdekesmód megcsappan, tehát minden megint drágább lessz, az egészségügybe, és oktatásra kevesebb jut, a színvonal tovább csökken, mi pedig sírhatunk tovább, hogy a szomszédok megelõznek... Jaaaa, hogy náluk mindez évek óta megvan, és mûködik? A fene se gondolta volna!
Dante
lol video 😊 „Nem azt mondták, Feri, hanem azt, hogy menj a p...csába! Valljuk be!”
Amúgy az egész egy fasság volt. Eddig a bal zsebünkbõl húzták ki a pénzt, most a jobból fogják. Akkor is ha netán a másikak kerülnek kormányra. Ugyanakkor eddig csak az fizette aki igénybe vette, most majd az is fizeti jól, aki nem jár oda. Az meg egy balfasz, aki azzal érvel, hogy TB-t eddig is fizettünk. Sajnos a TB fizetõk relatíve kevesen vannak a szolgáltatásokat igénybevevõkhöz képest, igy abból nem lehet fenntartani az egészségügyet, (sem az oktatást,) ahogy azt az elmúlt 18 év meg is mutatta. Szóval aki ennek ellenkezõjét mondja, na az hazudik. Igen-igen. Dejó lesz nekünk, mer mostaztán megmutattuk...
Bírom az ilyen embereket. A múltkor olvastam tomcat fantasztikus oldalán, hogy a nõnap is a zsidók aljas találmánya, ezért ne is köszöntsük fel március 8-án a nõket. 10 percig sírtam a röhögésõl😊 Kb a te szavad is ennyit ér.
(nem vagyok se zsidó, se cigány, se néger, stb... Tudom, hogy a te szemedben magyar se vagyok, mert nem hiszek a zsidó faszságaidban, de valahogy nem bír érdekelni)
Ezt hívják elõítéletnek.
Akkor szokott elõjönni, amikor az ember nem tud érvényesünlni az élet egyéb területein. Lásd Bácsfi Diána esetét...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nincs világfájdalmam csak talán hányingerem van az ilyen okoskodó más ember érdekeit és életét nem figyelembevevõ elemektõl.
Talán a világfájdalmadat nem egy fórumon kéne kiélned. Szerintem
(Bocs Shadow <#wink>#wink>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Népszavazásra gondoltam,politikára, és a rasszista jelzõkre.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(born to be wild)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Holnap (Ma) meg is mondom nekik a magamét. <#hehe>#hehe>
Britni Spricc rulez :]
"Másfél év után belátták párjával, Ágival, hogy nem illenek össze. "
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
en szemely szerint az internetdij eltorleset szavaztatnam meg.
A terhes Nicole Kidman megmutatta a hasát.