Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kocsin egy karcolas sincs, az uvege egyben van, de a betonfalak azok szarra szakadtak
ez is kamu. egy szpre flakon hol robban ekkorat? ehhez egy gazpalack kellett volna.
ezért 8 évet? Beszarás

a kornyezetedben hany magyart oltek meg ciganyok? tehat olyan esetek, amiket lattal, vagy kozvetlen ismeroseiden keresztul szereztel tudomast, es nem ujsagban vagy a hiradoban lattad.
Molnibalage
Mert TÉNLYEG ölik...

Einsten mondta azt, hogy az elõítélet (és így tehát a rasszizmus is) a történelmi tapasztalatok összegzése. (vagy valami ilyesmit mondott)

Nekem vannak normális cigány ismerõseim (egyik anyám tanítványa volt), nem vagyok rasszísta. Csak, tolvaj, erõszakos, bûnözõ, senkiházi segélyen élõsködõ cigányt utálom, mint a szart.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem veletlen hogy nem segitenek:
1. honnan tudod hogy miert vernek valakit?
2. 2 vagy tobb verekedo ember kozul kinek a partjara allnal?
3. felvallalod azt, hogy egy ismeretlen miatt belekeveredsz valamibe, aminek komoly kovetkezmenyei lehetnek rad nezve?
4. felvallalod azt, hogy egy ismeretlen miatt priuszod legyen?
kozben eszembe jutott egy helyi eset. egy regen itt lako nonek volt konfliktusa egy oregasszonnyal. mit ad isten, amikor bekerult az rtl-hez riporterkent, akkor le is hozatott a fokuszban egy olyan cikket, hogy az oregasszony az anyjat kutya modjara kilancolva tartja az udvarban. gondolom nem kell ecsetelnem, hogy semmi nem volt igaz az egeszbol. es ez nem egyedi eset. kb ennyi valosagtartalma van a fokuszban szereplo dolgoknak, annak amit az ujsagok irnak, amit a hiradoban latunk vagy a heti hetesben hallunk. van amit kevesbe ugyesen csinalnak(pl frei lebuktatott musora), es van amit nagyon ugyesen (usa terrortamadas).
desigo
Na ezt azért megnézném,hogy hol verik meg a magyarok a cigányokat nevelõ szándékkal?
Bármi kis összezördülés van egybõl minimum 20-an verõdnek össze míg a magyarok inkább elfordulnak mint,hogy segítenének.
sajnos manapsag a medianak borzaszto nagy hatalma van az emberek felett. ugy gondoljak, hogy ha a hiradoban latnak valamit, az igaz is. nem az. kezdodott a sor az istenekkel, vallassal, jottek az uralkodok, hadvezerek, szonokok, profetak es meg lehetne a sort sokaig sorolni, most pedig a media vette at ezek szerepet.
en meg ugy latom hogy eleg erosen a magyarok es a ciganyok osszeugrasztasa a cel. folyamatosan olyan hirek vannak, hogy a magyarok rasszistak veluk szemben, a ciganyok pedig olik a magyarokat. persze azt nem mondom, hogy nincs alapja, de ez oda vezet, hogy az emberek minden ciganyt utalni fognak, akar rendes akar nem. ugyanezt csinaltak a romanokkal is. kitalaltak hogy roman magyar konfliktus van, aztan elkezdtek magyarveresrol meg haborut kovetelo politikusokrol irkalni. nezzunk szembe a tennyel: a media szorgosan dolgozik azon, hogy osszeugrasszon minket masokkal. (itt is lakik jopar cigany, de a bunozes megis alacsony. konfliktusom volt mar parral, de szamszerint kb annyi, mint magyarokkal)
Molnibalage
Hiszed te. Én jártam ilyen helyeken vidék, több ismerõsöm is ilyen környkérõl származik és rokonaim is vidéken élnek, de náluk azért jobb a helyzet, mert vannak indiánok de nem sokan. Ha lopáson kapják õket nem hívnak rendõrt.. PIFF, PUFF. Abból ért a marhája másból nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mostanában elég sok ilyen hangulatkeltõ riport, meg cikk van. Fel akarják tüzelni a lakosságot.
Mondjuk ha össze van vágva, még akkor is durva részleteiben is.
M@TriX
naná, hogy látszik, nem is egy esetrõl szól, ha figyelnél 😉 sasszem 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

latszik a riporton, hogy nem egy temaval kapcsolatban keszult. valoszinuleg nem is egy faluban laknak a videon szereplo szemelyek. felvettek riportokat lopasrol, a megelhetesi problemakrol es hasonlokrol, aztan raktak hozza gyilkossaggal kapcsolatos dolgokat. szoval egy csomo egymastol fuggetlen riportot egybevagtak es egy tortenet kore csavartak.
az miert van, hogy ha ciganyokhoz mennek forgatni, akkor obegatva es rohanva mennek oda a riporterhez? mar nem ez az elso video amin ilyet latok.
joebacsi
?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

M@TriX
és végig tudják nézni?, én néha ha véletlenül átkapcsolok (márha egyeltalán bekapcsolom a TV-t) kíváncsiságból, hogy még mindig tényleg annyira gáz-e 1-2 percig bírom... és kifexem 😉

bár a Barátok közt is lassan alakul, pl, hányingert lehet kapni, a párbeszédek közben egymás háta mögé sétálló emberektõl, egy párbeszéd alatt többször ;O

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Molnibalage
Kitoloncolás??? Ja, a dunába kályhát meg a lábukhoz bilincselni azt lehet próbálkozni. Eljön majd az a pillanat amikor az ember élni akar emiatt a tetvek miatt fegyvert kell hogy vegyen (persze csak illegálisan teheti...) és halomra lövi az erõszakos és agresszív KGST indiánokat.

a.carkey
kicsit utanaolvastam. kamu a riport
Sadist
The things I want: unlimited ammo, and a license to kill.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
és betonfallal körbevenni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gettokat kell letrehozni.
Én már csak nézek, hogy ez sosem ér véget...

mehet velük vissza a többi is...

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

"és kik tartják el az angolokat,hát a "bevándorlók"

Akkor miért nem az angolok mennek a pakikhoz vagy hozzánk dolgozni?😊

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gabesz amd64
kezd olyan lenni mint angliában itt is csak suliba járnak,tapasztalat szerzés nulla szinten van...és ezért sík hülye egész anglia(mármint az angolok).

és kik tartják el az angolokat,hát a "bevándorlók"

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

w77d
legnagyobb ellenfele Anettka lesz XD

Bandee1987
Valami vegyes celeb+politika kéne, mittomén, Dundika indul a 2010-es választásokon 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0
Könyörgöm, inkább a politikát. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bertino
uh, ez nagyon szar 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Bandee1987

w77d
nah kíváncsi vagyok mikor lesz megint zárolva a dolog XD

Bandee1987
Üdv mindenkinek megint 😊

Szegény Vlala, hogy küzdött a politikamentességért, de a politika legyõzte õt 😊

bertino
<#wilting>

Fabio Capello
köszönjük, és én mindenki nevében elnézést kérek, hogy így elszaladt a többséggel a ló 😊

SHADOWEYES7
!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Majd ha lenyugodtok kinyitom ujra a topikot.

Nemakarok mindenkit kivágni.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Danny1987
aki adózik az tandijat is fizet csak nem tudja.
Amugy egy gazdag tehetõsebb diák sokkal de sokkal nagyobb eséllyel indul neki egy fõiskolának egyetemnek.
A szegénynek iskola mellett dolgoznia kell mig a gazdagnak sokkal kevesebbet vagy egyáltalán nem is kell.
Az mennyi idõ kiesés egy szégény diáknak.
És az idõ az pénz

Live for nothing or die for something.

Régen általános iskolából mentünk gesztenyét szedni, szõlõt szüretelni. Aztán szakközépben is végigdolgoztam a nyarat, mert ha sokat nem is fizettek, de legalább lett gyakorlatom a dolgokban, és utána nem volt gond elhelyezkedni. Fõiskola alatt végig bejelentett állásom volt, napi 4-8 órában.
Ma meg mit csinál az egyszeri poronty? Elmegy píár menedzsernek, végigseggel (meg bulizik) 4 évet, kijön a kapun, és csodálkozik amikor fél év és 200 beadott "önéletrajz" után sehova sem vették még fel. Mert az élethez segg hülye, ugyanis az életét mindig fizették neki a szülei. "nembajkislányom, majd lesz állásod, addig meg elleszel itthon anyádékkal" És mostmár ÉN fogom nekik is fizetni a tandíjat. Köszi.
a tandijtol fuggetlenul ezek az intezmenyek kapnak penzt a mi adonkbol is. a lenyeg az volt, hogy ezt a tamogatast csokkentik, raforditjak masra, es a hianyt potoljak a tandijbol.
5c0rp330n
már bocsáss meg, de olyan hülyeségeket mondasz, és úgy mondasz saját magadnak is ellent, hogy ezt nem hagyhatom szó nélkül. te is írod, hogy te anno ingyen tanultál. most pedig mert te már 35-40 éves vagy és feltehetõleg nem tanulsz, nem vagy hajlandó mások tandíját kifizetni. ezek az adók jó esetben úgy vannak kitalálva, hogy valami rendet tartsanak az országban (jó esetben, ha nem a politikusok és cimboráik zsebében köt ki). nem mindenki képes rá, hogy saját belátásból pénzt adjon be az utak, hidak építésére, kórházak fenntartására stb. de még arra sem lennének nagyon sokan képesek, hogy saját maguknak félretegyék a nyugdíjukak öreg éveikre. akár mûködhetne egy intelligens országban adómentes rendszer is, de csak maximum elméletben, a gyakorlatban túlságosan vissza lehetne élni vele. szerinted amikor te tanultál ingyen, ugyanolyan véleménnyel voltak az adófizetõk a te ingyen tanultatásodról, mint most te a fiatalokéról? tudod mit? vedd úgy, hogy nem tanultál ingyen és a tandíjat most fizeted be utólag, így talán eljut szûklátókörû agyadig, hogy mi ennek az egésznek az értelme...

ugy hogy dolgozik egyetem mellett. lehet hogy hihetetlen, de mikozben o 5-8 evet tanulgat az egyetemen, addig mas gyerek 5-8 evet dolgozik. az egyetemtol nem a tandij tartja vissza az embert, hanem mert lusta vagy nincs hozza kedve vagy nincs hozza esze. mellesleg en altalanos suliban is dolgoztam nyariszunetben valamennyit. ez egy egyetemistanak miert megterhelo?
Sehogy. Menjen forgácsolónak, hegesztõnek, kárpitosnak. Mert ezek hiányszakmák. Orvos meg majd kikerül azok közül, akik tandíjat tudnak fizetni, meg azok közül a szegények közül, akik jól tanulnak. A rosszul tanuló szegénygyereket miért sajnáljam, ha nem lesz orvos belõle? Ez ugyanolyan dolog, minthogy nekem se ad az állam kacsalábon forgó házat ha nincs pénzem rá, hanem be kell érjem azzal a panellakással amire van.
89
A nagy tandíj barátoknak, NEM szavazóknak, beszólógatóknak (akik még csak el sem mentek szavazni a nem-re, de itt verik a nyálukat) egy kérdés:

Az okos, de szegény gyerek hogy legyen orvos, esetleg építészmérnök tandíj mellett?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

savoir ne légy ennyire primitív...

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

az egyetemistak is segg hulyek. minel konnyebb bejutni es bentmaradni egy egyetemen, annal ertektelenebb lesz a papirjuk. ennek ellenere megis mentek szavazni a tandij ellen. hatha mire elvegzik az egyetemet, addigra akkora tulkinalat legyen a szakmajukbol, hogy ne kelljenek sehova.