Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Einsten mondta azt, hogy az elõítélet (és így tehát a rasszizmus is) a történelmi tapasztalatok összegzése. (vagy valami ilyesmit mondott)
Nekem vannak normális cigány ismerõseim (egyik anyám tanítványa volt), nem vagyok rasszísta. Csak, tolvaj, erõszakos, bûnözõ, senkiházi segélyen élõsködõ cigányt utálom, mint a szart.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. honnan tudod hogy miert vernek valakit?
2. 2 vagy tobb verekedo ember kozul kinek a partjara allnal?
3. felvallalod azt, hogy egy ismeretlen miatt belekeveredsz valamibe, aminek komoly kovetkezmenyei lehetnek rad nezve?
4. felvallalod azt, hogy egy ismeretlen miatt priuszod legyen?
Bármi kis összezördülés van egybõl minimum 20-an verõdnek össze míg a magyarok inkább elfordulnak mint,hogy segítenének.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondjuk ha össze van vágva, még akkor is durva részleteiben is.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
bár a Barátok közt is lassan alakul, pl, hányingert lehet kapni, a párbeszédek közben egymás háta mögé sétálló emberektõl, egy párbeszéd alatt többször ;O
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Akkor miért nem az angolok mennek a pakikhoz vagy hozzánk dolgozni?😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és kik tartják el az angolokat,hát a "bevándorlók"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szegény Vlala, hogy küzdött a politikamentességért, de a politika legyõzte õt 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nemakarok mindenkit kivágni.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Amugy egy gazdag tehetõsebb diák sokkal de sokkal nagyobb eséllyel indul neki egy fõiskolának egyetemnek.
A szegénynek iskola mellett dolgoznia kell mig a gazdagnak sokkal kevesebbet vagy egyáltalán nem is kell.
Az mennyi idõ kiesés egy szégény diáknak.
És az idõ az pénz
Live for nothing or die for something.
Ma meg mit csinál az egyszeri poronty? Elmegy píár menedzsernek, végigseggel (meg bulizik) 4 évet, kijön a kapun, és csodálkozik amikor fél év és 200 beadott "önéletrajz" után sehova sem vették még fel. Mert az élethez segg hülye, ugyanis az életét mindig fizették neki a szülei. "nembajkislányom, majd lesz állásod, addig meg elleszel itthon anyádékkal" És mostmár ÉN fogom nekik is fizetni a tandíjat. Köszi.
Az okos, de szegény gyerek hogy legyen orvos, esetleg építészmérnök tandíj mellett?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com