Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Tipikus beskatulyázás. Aki Lonsdales dzsekit, pólót, akármit visel az már csakis nácifasisztanyilasszélsõjobblehet. Más nem.

btw tudtad, hogy a Lonsdale elkezdte a buzikat és színesbõrüeket támogatni?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Majd kellünk nekik, ha a nyakukra nõttek a cigányok, úgy 10-15 év múlva.

A medve nem játék.

joebacsi
a gdp/fõ arány is alacsonyabb náluk drága cuncimókusom <#puszis>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Nem komplexum, hanem komplexus.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

A szlovák honvédelmiminiszter amúgy aznap ezer katonát vezényelt Szerdahelyre (õk mondjuk nem avatkoztak semmibe), tehát kisebbségi komplexumukból kifolyólag rettenetes rettegtek a magyaroktól...

Hirtelen milíciát olvastam polícia helyett.

édes lelkem, Szlovákiában 5 millió ember él😊

5c0rp330n
félrement a címzés, sry.

GregSB
OK, hülyeség volt végzettséghez kapcsolni. Azt viszont megnézném hogy egy focimeccsen hány Lonsdales pufidzsekis egyén nevezhetõ politikailag korrektnek, és értelmiséginek -.-

Egyébként nincs fotelem <#idiota>

egy véleményem vagyunk, ne tõlem kérdezd...

Borg-> tök mindegy hogy jobb oldaliak voltak a magyarok vagy nem, nem elõzte meg semmi a rendõri fellépést, fõleg hogy ennyi ember elveszítse az eszméletét, hogy helyi lakost kétszer kelljen újraéleszteni. azért kapták a verést mert magyarok voltak, s ehhez nem kell sporteseményre menni.

5c0rp330n
mi baj van azzal? sztem qrvajók a Lonsdale, Everlast cuccok 😊
nekem is van ilyen cuccom, akkor már nsda-s neonáci is vagyok?

joebacsi
mind mérnök, mind elte btk-ra járó spanom van, aki szeret lonsdale cuccokat hordani, szóval ez semmi más, csak elcseszett sztereotípia a fotelbõl 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Nem, hanem mert jó minõségû, tartós, és jó anyagból van 😊
Lonsdale már elég régóta nem kifejezetten skinhead márka.

GregSB
😄DD

Nem tudom mi a bajod, köztudott hogy bölcsészek és mérnökök körében elterjedt márka!

Aham, bagatelizáljuk csak el, hogy a békés szurkolók valójában szélsõjobbos huligánok voltak. Végülis tök lényegtelen részlet.
tökmindegy az öltözés, amúgy a legtöbb civil rendõr is Londsale-ben szokott mászkálni, s vezényeltek Gyõrbõl is civil rendõröket a magyar szurkolók közé....
Amúgy a viperában ütés a nemzetiség miatt történt, nem az öltözék miatt. Az ütéseteket kimondottan nem hátra vagy lábra, hanem feje mérték, s ha valaki eszméletlen volt, azt is továbbra verték, persze fejre.... --> ennyi, ez szlovákia....

Milyen érdekes. Lonsdales dzsekik. Biztos csak azért ez van rajtuk, mert le volt értékelve a tescoban.
ezt pedig beteszem azért, azoknak akik kételkednének a vipera használatában (kb 100 szlovák rendõrbõl 90 ezzel ütött....)

azt tegyük hozzá, hogy a Magyar Rádiónak, HírTV-nek, Magyar Nemzetnek, nb.hu-nak kint volt biztosan minimum egy fõ tudosítónak, szerkesztõje, s ezek vezetõ hírként is számoltak be az eseményekrõl, s ezek korrektek beszámolók is voltak, ellenben pl az MTI-vel...

Nem mondtam sem ezt, sem azt. 😉

Bandee1987
Figy, egy biztos, õk nem nagyon állnának ezen szurkolók oldalára, épp ezért fontos az, hogy õk is azt mondják, hogy ez az egész egy brutális rendõrségi fellépés volt, komolyabb elõzmény nélkül.

Aki pedig azt állítja, hogy a drukkerek voltak a hibásak, az légyszives mutasson már EGY darab olyan felvételt, ahol kõvel dobálóznak vagy székeket tépnek fel a szurkolók, mert én még mindig nem láttam egy ilyet se, csak a szlovák rendõrök "állítják".

Izé, az RTL Klub tényleg sokadrangú hírforrás, mivel bulvártévé...

Na tessék a "huszadrangú igazi magyar hírforrások", mint pl az rtl klub is úgy hozza le az egészet, hogy csak annyi történt, hogy kiraktak egy zászlót.

A rendõrök állítását SEMMI nem bizonyítja, annak ellenére, hogy több felvétel is készült. Az összes videón annyi látszik, hogy közvetlenül a támadás elõtt semmi törvénysértés nem történt.

Ennyi!

ez a tény, direkt írtam "elszúrta....", hibázott, sok helyen (magyar rádió, nol, mno....) jelent meg hogy van halott, miközben nem volt, de a "klinikai halál" az beállt, ez tény, amely a brutalitást is bizonyítja. Nyilvánvaló, hogy ilyen esetben a "rémhírek" (kacsa....) máshogy terjednek mint normál körülmények között.
Az utolsó hírhez pedig odaírjam a forrást: nb1.hu.
A viperával történõ verés is tény..., mely szerszám emberölésre inkább alkalmasabb, mint rendvédelmi eszköznek...

Dunaszerdahelyen készült magyar szurkoló felvételek (össz.:150db), én innen nem merem bemásolni képeket, mert nagyon megrázóak....

kurutty.infón kívül erre van más, lehetõleg hivatalos forrás?
Mert nekem úgy tûnik, mintha valakik feltétlenül arra akarnák kihozni a helyzetet, hogy itten kérem embert öltek, de hát szerencsére - a hírforrás és céljai szempontjából sajnos - sikerült újraéleszteni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a hangosbemondó is "elszúrta", hiszen a klinikai halál állt be, majd újraélesztették a srácot.

A legmesszemenõbb jobbulást is neki!!

És halottak napi esti brüsszeli ülésen nem tették meg? A gecik...
Tiltakozni Brüsszelben, hamár a szlovákia és Magyarország is Eu-tagország (legyen ebbõl eu-s probléma), hazahívni a magyar nagykövetet Pozsonyból és a konzult Kassáról, tiltakozó jegyzéket adjon át a Külügyminisztérium a szlovák félnek, bekéretve beszélgetésre a MEH-be a szlovák budapesti nagykövetet és a békéscsabai konzult is, hivatalos tárgyalásra hívni Dunaszerdahely polgármesterét.

Az hazug MTI-nek pedig radikális szlovákoktól kívánok sok ütést viperával arcukra, hogy ne hazudjanak többet ->>> "összecsapás magyar drukkerek és szlovák rendõrök között"... Az összecsapás (-??), illetve a megverés különbség... az összecsapásban mindkét fél benne van a "bunyóban"...

GregSB
Mégis mit kellene tennie a Magyar Köztársaságnak szerinted? Háborút indítani Szlovákia ellen? Ha tényleg ennyire elfajult a magyargyûlõlet odakint mint ahogy állítjátok, akkor szerintem a legértelmesebb megoldás az lenne ha mi nem tennénk semmit, csak hagynánk hogy õk tevékenykedjenek, aztán megkérdezni az EU-tól hogy ezt mégis hogyan képzelik?

Azzal hogy szlovák zászlókat égetünk, meg rongálunk csak lealacsonyodunk az õ szintjükre SZVSZ...

Két szurkoló továbbra is kórházban

Dunaszerdahely, november 2., 15.57 Viperával estek a stadionból kiszorított magyaroknak a rendõrök.

Két magyar szurkoló továbbra is kórházban van azok közül, akik tegnap sérültek meg a dunaszerdahelyi rendõrattakban. Az egyik férfi magyar állampolgár, agyrázkódást és gerincsérülést szenvedett, valamint nehezen lélegzik. Egy másik fiatalt - aki felvidéki magyar - helikopteren szállítottak a Dunaszerdahelyi kórházba, úgy hogy elõtte a helyszínen kétszer újra kellett éleszteni. Õt késõbb Dunaszerdahelyrõl a pozsonyi egyetemi klinikára vitték tovább. Szurkolók beszámolói szerint a lelátóról kiszorított magyarokat a stadionon kívül tovább verték a viperát, - tehát emberi élet kioltására is alkalmas - teleszkópos fémbotot is használó rendõrök. (nb1.hu)

Persze, majd a tótok szépen leírják, hogy a magyarok szlovák rendõröket akartak gyilkolni, kõdobálás...stb, ilyesmi, s innentõl mint odaát, mind ideát hivatalosan a téma lezárva.

Csak a radikálisok akkor is lépni fognak ha a Magyar Köztársaság nem, s ez szélsõséges lesz, s értelmetlennek is nevezhetjük. Pl tegnap este Pilisszentkereszten és Pilisszántón (szlovák nemzetiségû többségû települések), letépték, meg összfirkálták ("nácik") a szlovák nyelvû táblákat.

Én inkább hazahívatnám egy hétre a nagykövetet Pozsonyból (jujjj ez már szlovák törvény sértõ, mint bünõs magyartól -érévnyes Benes dektr. -,mert ilyet hogy Pozsony nem szabad leírni...).

Bandee1987
Ez a minimum. Aztán kíváncsi leszek a vizsgálat végeredményére.

GregSB
"A magyar kormány azonnali vizsgálatot kér a szlovák hatóságoktól azután, hogy a szombati dunaszerdahelyi futballmérkõzésen a szlovák rendõrök magyar szurkolókat vertek meg - közölte a Kormányszóvivõi Irod"

Nekem nem úgy tûnik, hogy tojnak rá.

Bandee1987
Csak az a baj, hogy én eddig a MÁSIK oldal (azaz a szlovákok) perdöntõ bizonyítékaiból semmit sem láttam még seholse, mindössze azzal vádaskodnak, hogy köveket dobáltak a magyar drukkerek meg székeket téptek fel, viszont errõl SEHOL nem láttam egyetlenegy videót sem, arról viszont jóval többet, hogy a rendõrök minden ok nélkül nekitámadnak a drukkereknek. Illetve még arról, hogy a slovan drukkerek dobálják a füstgránátokat.

a probléma az, hogy ha "Ha egy színházból hazafelé tartó csoportot vernek össze" akkor erre is tojna a Magyar köztársaság, illetve a nagykövet meg külügyminisztérium.
Amúgy a magyar elleni atrocitások, és a magyar gyûlölet nem csak sporteseményeken van jelen szlovákiában, hanem mindenhol. Büntetlenül, és ez nagy napról napra fokozódni fog, mivel senki sem mond "elég!!"-et...

Sadist
Ott voltál? Tudod, hogy PONTOSAN mi történt? Mert mind a két oldal jöhet videókkal, ami a saját igazát bizonyítja, úgyis azt hagyja le róla, ami az õ állításával ellentmond.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Mert a magyar az csak igazmondó, becsületes, bûntelen lehet. Az ajándékot meg a Jézuska hozza.

"Kételkednél, akkor is ha nem szurkolók lennének a sértettek?"
Az intelligenciát tekintve a focidrukkerek az emberi populáción belül nem épp a kiemelkedõ réteget képviselik. Ha egy színházból hazafelé tartó csoportot vernek össze a rendõrök, arról az ember nyilván könnyen elhiszi, hogy csak a magyarságuk miatt történt.

Ha neked a videók alapján nem egyértelmû, hogy rendõri túlkapás történt, akkor tényleg hagyjuk ezt az egész vitát.

Több videón is az látszik, hogy elõször csak figyelik a magyar szurkolókat a rendõrök, aztán az egyik odamegy 1 szurkolóhoz és bever neki egyet, utána megy a többi rendõr és szépen összevernek MINDENKIT gumibottal és viperával. Ha bûncselekmény történt volna, akkor elég lett volna azt az 1 embert elvinni.

Te meg leszarod az összes hírt, de ha magyarok a sértettek, akkor rögtön lecsapsz.

joebacsi
magyar GDP 2007: 136,4 milliárd USD

szlovák GDP 2007: 71,57 milliárd USD

Mivel mindketten olyan kurvabiztosak vagytok benne, hogy a 71 az nagyobb mint a 136 mondjátok már el nekem, szegény földi halandónak, hogy hogy a sz*rba lehetséges ez? 😊
Vagy csak nem hallomásból, érzelmek alapján kéne ítélkezni?

Gyanítom amúgy, hogy a GDP növekedésre gondolkodtatok, de akkor azt kéne mondani. Az meg azért fals, mert alacsonyabbról mindig könnyebb nagyobbat fejlõdni.

Dynamic
Mindegy, hagyjuk tényleg. Ezt már 50-szer leírtam. Nem érti. Nála csak az ami nem fekete az fehér, illetve az "aki nem velünk, az ellenünk" nézet létezik.
GregSB
Elbeszélünk egymás mellett. Én azt mondom hogy nem tudom ki volt a tettes. Egy szóval nem mondtam hogy biztos vagyok benne hogy a magyarok lettek volna. De abban sem vagyok biztos hogy a rendõrök, mert nincs olyan bizonyíték, hírforrás ami alapján ezt el tudnám dönteni.

Én azt olvastam ki Dynamic elsõ üzenetébõl, hogy azokat az embereket nem bírja, akik a kétes bizonyítékok és hírek ellenére teljesen biztosak abban hogy a rendõrök a hibásak. Ez nem egyenlõ azzal, hogy szerinte biztos a magyarok voltak a hibásak! És ez nem flamebait, csak te értelmezted úgy.

jó feladom...

Inkább az a szûklátókörûség amit ti csináltok. Magyar volt? Akkor biztos õ kötekedett... Most meg próbáljátok más színben feltüntetni Dynamic flamebait-jét. Faszom kivan az ilyen emberekkel.

"huszadrangú "igazi magyar hírforrások""
Mire gondolsz? Bombagyár, meg kuruc.info? Hát én õket nem igazán veszem komolyan, hírtv-t se nézek. Csak gondoltam szólok mielõtt elkezdenél turbómagyarozni.

Nekem is van több szlovák haverom és õket se nagyon szokták magyarságuk miatt bántani, de pl az egyikük családja olyan faluban él ahol csak magyarok élnek, mindenki magyarul beszél, stb... Õ meg 90%-ban itt él már 14 éves kora óta, így jóhogy nem érték atrocitások. De elmondta, hogy vannak olyan területek, ahol kifejezetten utálják a magyarokat. De ezt nem úgy kell felfogni, hogy minden magyart agyonvernek, aki arra téved, csak egyszerûen utálják és lenézik õket. Ha annyira szeretnék a magyarokat, akkor, hogy kerülhetett be a parlamentbe jan slota pártja, aminek a kampánya egyértelmûen a magyarellenességre épül?

Dynamic
Aham, csak már eleve az sem stimmel, hogy sokféle módon olvastam a hírt. (Mást ne mondjak, elterjedt, hogy meghalt az egyik szurkoló, mire már mindenki vért akart inni. Aztán kiderült, hogy há' mégsem halt meg.) Pusztán ezért kételkedem. Senki sem tudja, hogy mi volt pontosan, de te elvárod, hogy egyértelmûen foglaljak állást egy bizonytalan elmélet mellett. Felesleges a demagóg hangulatkeltés, hogy "mer' csak a magyaroknak szabad hinni". Jól tudom milyenek az emberek. Aki szellemet akar látni, az fog is szellemet látni.
GregSB
"Azért, mert az lenne a normális, ha a magyaroknak hinnél, vagy legalább a videóknak"

Pff, szóval el kell neki hinnie hogy tuti nem õk voltak a hibásak, csak azért mert magyar? Na ez az igazi szûklátókörûség!

A videóból rohadtul nem derül ki hogy ki volt a hibás, ki kezdte. Ez alapján én sem mernék állást foglalni egyik oldal mellett sem. Az meg hogy az ilyen huszadrangú "igazi magyar hírforrások" mit írnak az kb semennyire nem vehetõ komolyan. Ha hinnék nekik, akkor elhinném hogy a kinti magyarokat állandóan meghurcolják annyira utálják õket. Kösz, de én inkább hiszek annak a haveromnak, aki kint él, csak itt tanul Bp-en. Õt, a családját és az ismerõsi körét még soha senki nem bántalmazta, vagy különböztette meg bármilyen módon a szlovákok közül.

Ja, most jön majd hogy biztõs õk a kivételek...

"Miért baj az, ha kételkedek?"

Azért, mert az lenne a normális, ha a magyaroknak hinnél, vagy legalább a videóknak, de nem, te lenézõen azt mondod, hogy még mindig vannak olyan hülyék akik elhiszik, hogy a magyarságuk miatt verték meg õket.

Kételkednél, akkor is ha nem szurkolók lennének a sértettek?

Látod a vezetõ politikusokkal is ez a baj, hogy ha buzikról meg cigányokról van szó, akkor nemhogy nem kételkednek, de még antifasiszta tüntetéseket is szerveznek, ha magyarok a sértettek, akkor rögtön elkezdenek találgatni, hogy ezeket a jóravaló szlovák rendõröket, mivel tudták felbosszantani ezek a magyar huligánok.

Dynamic
kijelentésektõl = kijelentésekkel

(ehh, ma nem tudok írni)