Shadow of Memories/Destiny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár, hogy kevés ilyen mûvészien szép, modern "digitális regény" létezik.
Télleg' nagyobb a kereslet a rocketlauncher-ezésre, vagy csak nehezebben találni elég kreatív tervezõket és megfelelõ mûvészeket az ilyen kaland-játékokhoz?
BTW a B-bõl nem látom, hogy hogyan lehetne másikat elõhozni.
www.youtube.com/aabyssx
So cry me a fuckin river, bitch!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na mindegy.. Szal ha érdekel akkor írj üzenetet vagy valami, esetleg dobj mailt és megbeszélünk egy találkát!
Hat en soha sem voltam Saga fan de ez a resz nekem veglek elvette a kedvemet toluk...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Nagyon kidolgozott! Minden egyes esemény a helyén van - és sok részlet (és fordulat) csak a többszöri újrajátszással jön el"
Igen, ugyanez volt a mondanóm lényege csak nem fejtettem ki.
Endingek:
A
B1
B2
C
D
E
EX - az összes kipörgetése és az azután megjelenõ vadonat új prologue kipörgetése után hozható elõ.
Nagyon kidolgozott! Minden egyes esemény a helyén van - és sok részlet (és fordulat) csak a többszöri újrajátszással jön elõ.
www.youtube.com/aabyssx
Szerinted nem lett volna ertelmesebb hogy a foszereplo aszongya "There's no need to go over here right now?"
Jo persze ez is maganvelemeny es nezopont kerdese de en velemenyem szerint a kutyak nagy baraomsag volt.
Ha egyvalami zavart ebben a jatekban akkor az az volt hogy ahova nem lehetett menni ott kutya alt es ugatot... inkabb raktak volna be hogy a fohos aszongya hogy ott semmi keresnivaloja...