28
Shadow of Memories/Destiny
-
Ghz #28 Helo, jó játék:) -
#27 Olvasd el ezt a pofás kis guideot. -
#26 Megcsináltam az EX ending-et is. Egyszerűen tökéletes!
Kár, hogy kevés ilyen művészien szép, modern "digitális regény" létezik.
Télleg' nagyobb a kereslet a rocketlauncher-ezésre, vagy csak nehezebben találni elég kreatív tervezőket és megfelelő művészeket az ilyen kaland-játékokhoz?
BTW a B-ből nem látom, hogy hogyan lehetne másikat előhozni. -
#25 OK, köszi! Írok, ha aktuális! :) -
Kou #24 12, európa szép díszdobozos verziót kapott Eternal calm DVDvel meg minden :) -
#23 Mennyibe volt a US ? -
Kou #22 ezen nem kellene pedig, nem élek nagyon warezzal, bár néha jól jön, és azon is megfogsz lepődni, hogy én bizony a warez gameimet is megbecsülöm, mert nekem nagyon rosszúl esik ha nem indúl. Egyébként meg, ami nagyon közel áll a szivemhez azt mindig megveszem ha van rá pénzem.
Na mindegy.. Szal ha érdekel akkor írj üzenetet vagy valami, esetleg dobj mailt és megbeszélünk egy találkát! -
#21 / meglepődik
SRY -
Kou #20 Aby én sem mondtam azt hogy írott! -
#19 THX! BTW nem vagyok chip-es. -
#18 Óh! Másik B ending? -
Hat en soha sem voltam Saga fan de ez a resz nekem veglek elvette a kedvemet toluk... -
Kou #16 Nekem nagyon! -
#15 Tehat neked teccet az Unlimited Saga? -
"Nagyon kidolgozott! Minden egyes esemény a helyén van - és sok részlet (és fordulat) csak a többszöri újrajátszással jön el"
Igen, ugyanez volt a mondanóm lényege csak nem fejtettem ki.
Endingek:
A
B1
B2
C
D
E
EX - az összes kipörgetése és az azután megjelenő vadonat új prologue kipörgetése után hozható elő. -
Kou #13 hmm, akkor valamikor kölcsön adom, úgyis itt laksz a közelben :) -
#12 Nem. Lebeszéltek róla (SQJ ;). -
#11 Az a jo jatekot? en meg igy DVD-et nem csaptam ki gepbol masfel oras gyotrelem utan. Minden egyes fillert megbantam. El is adtam felaron csak hogy tobbe ne is lassam. -
Kou #10 igaz nem ide vág, de Aby, megvetted már az Unlimited Saga-t? -
#9 > kidolgozott részletekkel
Nagyon kidolgozott! Minden egyes esemény a helyén van - és sok részlet (és fordulat) csak a többszöri újrajátszással jön elő. -
#8 > a nyolc ending ellenére
8?!? Nem 5 (a,b,c,d,e)? -
#7 Nekem már 3 napja húzza, és még egy ending hiányzik az 5-ből. -
#6 Szoval szerinted sokkalta okosoabb es termeszetesebb volt ugy megoldani a dolgot hogy ugyanazok a kutyak alnak 5 vagy 6 utcaban hogy ne tudgyal tovabmenni arra?
Szerinted nem lett volna ertelmesebb hogy a foszereplo aszongya "There's no need to go over here right now?"
Jo persze ez is maganvelemeny es nezopont kerdese de en velemenyem szerint a kutyak nagy baraomsag volt.
-
#5 A kutya szerintem korrekt volt, kellőképpen hozzátett a misztikus és gyk irreális atmoszférához. Ha már hiba, akkor a brutális linearitást (ne értsetek félre, nem vagyok ellenére a megvalósításnak, sőt, nagyon szeretem ha korlátozott lehetőségekkel, ám kidolgozott részletekkel találkozom) és a rövidséget - a nyolc ending ellenére - hoznám fel. -
#4 Csodaltos jatek! Engem teljesen lekotott par napig csak nagyon rovid volt.
Ha egyvalami zavart ebben a jatekban akkor az az volt hogy ahova nem lehetett menni ott kutya alt es ugatot... inkabb raktak volna be hogy a fohos aszongya hogy ott semmi keresnivaloja... -
#3 Én nyáron szereztem be, sajna csak másfél napig húzta de megérte, tényleg igazi gyöngyszem. -
Kou #2 Sokszor játszottam le, imádom a mai napog, egyszerüen nagyon jó :)
-
#1 Rég elfeledett gyöngyszem
Hányan hagyták ki
Én is csak most játszottam