Világ legrondább focistája

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbodika
Ez durva :D:D

Tony Hawk American Wasteland. Klán érdekelne.

IAIN DOWIE volt !!! :D

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Jim Morrison
Szerintem o az utolso 20hsz legrondabbja.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

atee20
egyertelmuen ROONEY a hentes <#gun><#boxer><#mf2>

jbal
<#wilting><#mf1>

Matthewpamer
:?AS?DASD?AS?DASD:AS:D:FDASD?SSA:SA:ASD?SAD:ASADA?DASD:ASD?ASDAS??ASD?SADASD:ASDAS?D

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

jbal
:ASD:DSAD:SD:SD:ADD:A:DAS:DS:D:ADA:D:SDA:DSD:A:D:

hunbasser
lááááááááááááááál

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
dik a legfontosabb kép nehogy behaljon :}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

PupákZoliag
buzoád e

báttyó02
összehasonlítás htx

jbal

D:ASD::DSA:D

báttyó02
:SAD?SA?:_DF_:?ASDSA

Matthewpamer
illeszétek ber a böngészõbe a linket
http://img391.imageshack.us/img391/2931/image15fg0.jpg

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
áá rohadt béka :D

Matthewpamer

jbal

blackmetal
drágaszááágom :)

\"For those about to rock-we salute you!\"

zaki
:DDDDDDDDddddddddd

chelseafan
Marlon Harewood:

BUDA > miskolc.

DJ Bee18
lóvé lóvé :DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nh Shevits
persze, azért nincs az a focista akirõl nem lehet. mellesleg mindenki lehiggadt végre? Énnekem Ray Parlour haja teccett még. Van neki vagy 10 szál haja, az is be van göndörödve, amikor meg esõbe játszottak akkor ugy nézett ki mint akinek a fejére erõltettek egy medúzát (mitológiai értelemben). nézzétek majd meg.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Taranov
Kahn, Effenberg. Kano-ról mondjuk van elõnyösebb kép.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nh Shevits
"én egy rossz szót nem szóltam hozzád"
ezt kifejtenéd? szerintem igenis szóltál.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
"más focisták kinézetét szídod, sõt olyanokét, akik nem is különösebben csúnyák".
nem tudom kikre gondolsz, de szívesen válaszolok rá ha leirod, kikre gondoltam. másrészt ez megítélés kérdése, szóval ezt inkább hagyjuk is.

Hentes Bill
ehh, kicsit vegyél vissza ember, én egy rossz szót nem szóltam hozzád. és paraszt a jó édes anyukád, aki világra hozott te kis alma

Boldog Karácsonyt!

Taranov
Azért szerintem sokan vannak a fórumon, akiket már ismernek, tehát ha lejáratja magát, megutálhatják, szóval nem teljesen személytelen az internet, illetve az sg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Bocs, én már hozzászoktam ehhez a stílushoz. Egyébként én nem tudom te hogy nézel ki, nem cikiztelek, csak fura kicsit, hogy más focisták kinézetét szídod, sõt olyanokét, akik nem is különösebben csúnyák. (Tudom, tudom, én is kritizáltam Rooney kinézetét)

Nh Shevits
belõlem akkor jön ki az állat, ha valakibõl kijön az állat. na ez az én rossz tulajdonságom. ennyi, a topic nem errõl szól, akkor ugy veszem hogy nem történt semmi. és továbbra is Kanu a legcsúnyább

Nh Shevits
igazad lehet, csak sokmindent támadásnak veszek fel, ez a génjeimben van. nem tudom mit mondtok viccbõl és mikor szóltok be! ez a személytelen internet "elõnye".

bigapó
Errõl az összeveszésrõl már írtam egy másik topikban is, már nem tudom hol és ebben egyetértünk, hogy elõbb-utóbb kijön az állat az emberekbõl...és ezt valahol le kell vezetni. Valaki itt valaki máshol teszi ezt meg:))

The Matrix has you...

Nh Shevits
elvasom a fórumot és nem találom hogy hol szóltam be valakinek, mielõtt ti beszóltatok nekem. na ezt nem értem. én vagyok a kötekedõs... nem ti vagytok a rendesek.

bigapó
Milyen arcról beszélsz? Neked sincs galériád, hogy megnézhessük milyen arc vagy. De itt nem ezen van a lényeg. Teljesen feleslegesen idegesíted fel olyanon magadat ami szerintem egy vicc.

The Matrix has you...

Nh Shevits
ahogy olvasom a fórumokat, mindenhol elõbb utóbb összeveszés, anyázás, meg fasztuggya mi van, és valakik még a szarból is vitát gerjesztenek. na ennyit errõl.

Nh Shevits
igy van. de csak kultúráltan, nem arc nélkül támadunk az embert. ugye?
"ehh, gondolom te vmi ultramacsó lehecc :P"
"Õ maga Beckham :))"
nem mondtam hogy szép vagyok. de õk aztán csúnyák! de ti ebbõl is kihozzátok hogy menjen az osztás egymásnak... grat! nem hittem hogy ebbõl a fórumból is ez lesz!

bigapó
Miért? Ezt a fórumot nem a szabad vélemény-nyílvánítás miatt hozták létre?? Nekem ez a véleményem, neked az és ez így van rendjén... uborka

The Matrix has you...

Nh Shevits
kérdezd meg

Taranov
Jajj de kemény itt valaki. Na menjél vissza homokozni kiscsákó, mert kezdesz egyedül maradni itt.

Nh Shevits
ehh te meg szereted mindig megmondani a véleményedet mindenkinek, míg egyszer szájba nem csapnak, ugye :P? és nem szoktam kötekedni, csak ha provokálnak.

bigapó
te meg kötekedõs focista, aki kicsit érzékeny lélekkel van megáldva és nem szereti, ha szapulják a "társait":P

The Matrix has you...

Nh Shevits
ehh, gondolom te egy kötekedõs paraszt lehecc :P

Taranov
Õ maga Beckham :))

Hentes Bill
ehh, gondolom te vmi ultramacsó lehecc :P

Boldog Karácsonyt!

gyorsan gyorsan lelõni!!!
kivonni a génjeit az emberi génállományból!!!!!!!!!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Taranov
Randa.

Oldal 1 / 3Következő →