nForce 4 a jövõ héten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint egy értelmes, de semmit mondó cikk...
Nekem a jelenlegi és az az elõtt alaplapom is VIA chipsetes volt, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Persze ez nem jelenti azt, hogy elköteleztem magam a VIA mellett, egyszerûen csak azt akartam mondani, hogy szerintem a VIA az utóbbi idõben már nagyon jó.

Detto. Csak azért irtam, mert az nforce3 sem lett egy áttörõ siker, szal a 4 kapcsán se igyunk elõre a medve bõrére.
En VIA-t az eletben tobbet nem veszek, koszi.
En nagyon jol megvagyok az nf2 ultrammal mar egy eve, azt meg badarsag lenne lecserelni nf3-ra.
Megvarom, mig kiforrja magat az uj chipset, kijonnek az uj bioszok, stb. Ez lesz a kb. masfel ev.
nForce3 150-esben

Vélhetõen kijavították an nForce3-ban megjelent hibát, mivel azt sok gyártó nem is volt hajlandó felhasználni. Sõt, úgy hallottam, az nForce 150-esben volt hiba, de a 250-esben már nem.

Az Nvidia mikor fog Intelre kiadni Chipszettet?
Bár nem mintha érintene.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Sokan mondták ezt az nForce3-ra is, aztán most mindnek VIA van...
Jaja, ez lesz a kovetkezo deszkam, de az legalabb masfel ev mulva lesz, addigra biztos baratsagos lesz az ara.
[HUN]PAStheLoD
alaplap nVidia csip , asus msi epox ..etc kiszerelés & minõség .. vidkártya ati .. akár oem is lehet az is minõségi ... cpu meg moboból következik hogy amd , de még nem rohanok a cserével , ha viszont más felállás éri meg majd jobban akkor nemfogok a _név_ miatt lecövekelni ennél..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[NST]Cifu
A magam részérõl megvárom az elsõ komolyabb teszteket. Ha az ATi a jobb, akkor õt választom, ha az nVidia a jobb, akkor õt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Aligvárom!! NVIDIA POWER!!! AMD POWER!!!
KIP
Ebbõl még akármi is lehet:) csak gyõzzük kivárni míg az átlagfelhasználónak megfizethetõ lesz, mostanság még elég borsos ára van az Athlon64 konfigoknak...D gyõzzön a jobbik. szvsz most az AMD+nVidia párosítás a nyerõ.