13
  • b2nary
    Megint egy értelmes, de semmit mondó cikk...
  • archkoven
    Nekem a jelenlegi és az az előtt alaplapom is VIA chipsetes volt, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
    Persze ez nem jelenti azt, hogy elköteleztem magam a VIA mellett, egyszerűen csak azt akartam mondani, hogy szerintem a VIA az utóbbi időben már nagyon jó.
  • Borg
    Detto. Csak azért irtam, mert az nforce3 sem lett egy áttörő siker, szal a 4 kapcsán se igyunk előre a medve bőrére.
  • RpPRO
    En VIA-t az eletben tobbet nem veszek, koszi.
    En nagyon jol megvagyok az nf2 ultrammal mar egy eve, azt meg badarsag lenne lecserelni nf3-ra.
    Megvarom, mig kiforrja magat az uj chipset, kijonnek az uj bioszok, stb. Ez lesz a kb. masfel ev.
  • dez
    nForce3 150-esben
  • dez
    Vélhetően kijavították an nForce3-ban megjelent hibát, mivel azt sok gyártó nem is volt hajlandó felhasználni. Sőt, úgy hallottam, az nForce 150-esben volt hiba, de a 250-esben már nem.
  • GABOR16
    Az Nvidia mikor fog Intelre kiadni Chipszettet?
    Bár nem mintha érintene.
  • Borg
    Sokan mondták ezt az nForce3-ra is, aztán most mindnek VIA van...
  • RpPRO
    Jaja, ez lesz a kovetkezo deszkam, de az legalabb masfel ev mulva lesz, addigra biztos baratsagos lesz az ara.
  • [HUN]PAStheLoD
    alaplap nVidia csip , asus msi epox ..etc kiszerelés & minőség .. vidkártya ati .. akár oem is lehet az is minőségi ... cpu meg moboból következik hogy amd , de még nem rohanok a cserével , ha viszont más felállás éri meg majd jobban akkor nemfogok a _név_ miatt lecövekelni ennél..
  • [NST]Cifu
    A magam részéről megvárom az első komolyabb teszteket. Ha az ATi a jobb, akkor őt választom, ha az nVidia a jobb, akkor őt...
  • Scooter21
    Aligvárom!! NVIDIA POWER!!! AMD POWER!!!
  • KIP
    Ebből még akármi is lehet:) csak győzzük kivárni míg az átlagfelhasználónak megfizethető lesz, mostanság még elég borsos ára van az Athlon64 konfigoknak...D győzzön a jobbik. szvsz most az AMD+nVidia párosítás a nyerő.