Net Korlátozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a
nekem sztem ugyan ilyen problémám van, csak nekem annyiban különbözik hogy 3 gépen én jaccok neten, a 2 csaladtagom meg csakmsneznek.olyna mintha az en gépem nem hasznalna ki semmit a netbol. szal hogy tom lekorlatozni a netet mind a 3 gépen?
Nekem az lenne a problémám, hogy egy Router szolgáltatja a netet itthon 3 gépre... Csakhogy az egyik családtag elkezdett letölteni, de annyit egyszerre, hogy erre a fórumra is 20 percet vártam mire betöltött! Ez nem állapot ezért szeretnék egy olyan megoldást amivel meghatározhatom melyik IP-re mekkora sávszélesség menjen. hogy tudom ezt megtenni??
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
egész jó a progi, sokat használom énis, fõként fc és bittorentnél. de nem azér mer smucig dög vagyok aki nem akar másoknak feltöteni, hanem azér mer a szokásos adsl lassúlás dolog miatt...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
odáig énis eljutottam :)
Nos,ha pl azt akarod hogy az Internet Explorer által produkált letoltesi sebesseg 5 kb-ra csokkenjen,akkor ki kell pipalnod az Internet Explorer mellett levo negyzetet,es 5 kb-ra kell allitani a cuccost.
ha feltoltesi sebessegrol van szo,akkor az UP limit oszlopban kell allitani,ha letoltesi sebesseg,akkor meg a DOWN limitben.
ha feltoltesi sebessegrol van szo,akkor az UP limit oszlopban kell allitani,ha letoltesi sebesseg,akkor meg a DOWN limitben.
sazl : c
találtam csak rájöttem hogy halvány lila gõzöm sincs hogy kell használni
próbálkoztam nemment
majd még próbálkozom :)
próbálkoztam nemment
majd még próbálkozom :)
hát énis felraktam a Cfost, és nekem nem javitott semmit. mondhatnám hogy elég fos az a program 

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Bár én is csak addig használtam amíg fel nem raktam a cFos Speedet, azóta nem kell korlátoznom semmit :)
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
NetLimitert érdemes használni :)
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
alap....
...
...
ezt má hallottam :)
csak arra vok kiváncsi hogy mien más programok vanak ls meket érdemesebb használni
csak arra vok kiváncsi hogy mien más programok vanak ls meket érdemesebb használni
Háj ól
abban szeretném a segítségeteket kérni hogy mien ilyen jellegû programok vannak és meiket érdemes használni !
abban szeretném a segítségeteket kérni hogy mien ilyen jellegû programok vannak és meiket érdemes használni !