19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szabi1991
    inkább F ? :D
    G az van sa hoz is :S
  • kemszi2
  • kemszi2
    én tervezek egy opc g -s astrát
  • Szabi1991
    GTASA..
    van astra, csak az csapotthátú :(
  • Pepsi Twist
    de én nem tok csinálni vagy megpróbálkozhatok... (valahonnan át kéne konvertálni csak nincs az a játék ahol van opel astra :D)
  • Szabi1991
    annak én is örülnék :)

képeket is adok ha kell :D
  • SimaSuna #6945
    olvass vissza..ki lett előbb vesézve
  • dodo1014
    hello.
    pls. segítsetek!Hova kell be rakni a letöltött autókat?
    Előre is köszi!!
  • Pepsi Twist
    Na látod mivel én nem vagyok ifjú titán és nem is csinálok autókat ezért kérek!

Tudna valaki csinálni 1 Opel Astrát? kb 1994es gyártásút kombit meg lépcsős hátuljút 1.4i-s motorral meg 1.7D-s motorral.

Előre is köszi!
  • hykao #6942
    Veled már áttárgyaltuk ezt a témát korábban, így nem is neked címeztem a dolgot, azonban amióta van krekk, számos ifjú titán ugrott neki a dolognak. :) Nem árt, ha ők is megismerkednek az íratlan (és írt) szabályokkal. :)
  • Mindkillers
    És ha már ingyenes modell,akkor a tegnap éjszaka után ezt sikerült "kigördítenem a garázsomból":

Már régóta készül,még nincs teljesen kész,de lassan befejezem,és lesz belőle Tuned verzió is ültetve,nagy kerékkel,jobb motorral,fóliázva,stb.
  • Mindkillers
    Én mindig írok emailt a modell készítőjének,általában a Borg-on ott az email címe,vagy az overviewben,vagy az autó filejai közt.Csak 50% ban nem válaszolnak.Így inkább más játékok gyári autóit piszkálom,a játékgyártó elvileg úgy sem tudja hogy némi módosítás után ez most az ő autója vagy sem.Az ingyenes modellek otthoni felhasználásra ingyenesek,de szerintem ha a belőlük készített AddOn-ért nem kérünk pénzt félig meddig szabályos a dolog.Szerintem... De nem biztos hogy jól látom
  • hykao #6939
    A képen a tolatólámpa helye is jól látszik, de csak óvatosan ezzel a modellezgetéssel! Ezek ingyenes modellek vagy engedéllyel nyúlkáltok hozzájuk???

Az, hogy otthon ki mit csinál ezekkel nem gáz, de ha már képeket rak be, meg publikálja, az más tészta... Akkor már engedélyt kell kérni a modell készítőjétől!!!
  • WanWan
    Köszi!
    És még ha esetleg egy tolatólámpáról képet mutatna valaki?
  • Zsolti9014
  • kemszi2
    az index biztos a külső szélén van(logikai alapon)
  • WanWan
    Nekem az is jó lenne, ha valaki megtudná mutatni ezen a képen, hogy hol van a Peugeot 406 hátsó lámpáin az index, a tolató lámpa, és a féklámpa (bár az utolsóról van némi sejtésem):
  • WanWan
    #6921 ?
  • rmx rider
    Traffic density-t hogy lehet manuálisna beállítani programon kívűl? A rush hour is elég gyatra forgalom. :(
  • Szabi1991
    szép gépek :)
  • kemszi2
    a lancia beta monte carlo-n is már csak nagyon kicsi finomítások vannak hátra:
  • Mindkillers
    Te meg jól leléptél MSN-ről.... Pont írtam hogy kész a Hachi,és küldtem volna vissza!

Néhány kép (A driver nem végleges) :

• Mindkillers
    És akkor amit ide linkelek miért működik??? Na? Ugyanaz...
    Ráadásul olyan link nincs is...
    csak www.worldracing2.extra.hu/zip/mwm3.zip
  • Gibor
    I.E el használd...
  • arty
    kocsiknál a képek be sem jönnek, ill a linkek sem jok:
    pl. "http://www.worldracing2.extra.hu/..\\zip\mwm3.zip"
  • Mindkillers
    Illetve a mai napig működik mind a 3 böngészővel.
  • Mindkillers
    Látom sokmindenki Firefoxot használ,és az oldalam nem működik.Csak az a fura hogy én Crazy browser-t használok,és leteszteltem az oldalt IE-re és Firefoxra is,és ment...
  • Gabor1990
    Én se tudok szervert csinálni, mert nekem is routerem van.
  • Ombika
    az a baj,ha en inditok nemlatjak a servert,szal felolem mehetunk,aztan majd jonnek tobbiek is! Sg.hu legyen a szerver neve!!
  • Gabor1990
    Én mennék.
  • WanWan
    jó, akkor ezt így hagyom. :)
    Viszont kéne egy kép a kocsiról, ahol látszik a hátsó index működésben.
    Mert így elég nehéz a hátsó index megoldása.
  • Ombika
    Csapatunk akkor ma vagy nem?
  • Yoda001
    "sajna nemsokára felteszem a kész változatot..." sajna
  • Gibor
    Jah sorry... a trueno még nem teljesen kész... sajna nemsokára felteszem a kész változatot... sry elnéztem :P ja és nem rapidshare-es link lesz.
  • Szabi1991
    én amúgy is utálom mikor két kormányt látok, föleg hogy 4 kezet :D

az hogy külsö nézetben nem forog a kormány, azt úgyse nézi senki :)
  • WanWan
    Köszi a választ
    igyekzem
    úgy gondoltam inkább nem csinálok cockpitot, és kitöröltem a cockpit mappát (bár ha az előző kérdésemre valaki tud válaszolni, akkor szívesen megcsinálnám azt is!), viszont így meg kívülről nézve sem forog a kormánykerék.
    Erre (v. az előzőre, esetleg mindkettőre) várom az ötleteket, meg a megoldást :)
  • [HUN]FaTaL
    Nincs a játékhoz és örülnék (énis) ha átkonvertálnád:)
  • WanWan
    Figyeljetek!
    Nincsen a játékhoz már Peugeot 406?
    (borgon, meg az xml -ben nem találtam, h. lenne)
    Mert akkor megpróbálnám átkonvertálni a WR1-eset.

Már el is kezdtem, csak a driverrel van egy kis probléma: kívülről látszik, meg vezet, de belülről csak a kormánykerék tekeredik magától. :D

még 1 kérdés: hogy lehetne azt megoldani, h. a vezető xxx_dr0x.mox fájljaiban az ember pozícióját a kocsiban a vezető ülésbe rakja?
    Mert akkor megpróbálnám egy másik kocsi sofőrjét, ennek az autónak a vezetőülésébe pozícionálni.
  • Smicy2
    Suzukival mi van?
  • kemszi2
    ha minden jól megy nem sokára ő is kész lesz: