World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi fun nincs abban hogy egy 120as végsebességû cuccal rakod.. Feltéve persze ha legalább olyan egyszerû vele felborulni mint az életben. <#ravasz1>#ravasz1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
@Ombika: ha TomWin-re értetted, akkor egyelõre tanulással foglalkozik, illetve most töri a fejét, hogy kimenjen valahová dolgozni külföldre (lengyel a gyerek), talán az Egyesült Királyságba.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

http://goo.gl/gd6Zi5
Sebaj..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mûködik valakinek a (crack), elindul de mikor betölti a pályát elsötétül a kép és (error load default port)üzenet jelenik meg, onnan nem megy tovább.
S
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Ez a duma nem sok jót sejtet. Elképzelhetõ, hogy elindul vele, de kétlem, hogy a teljes játék gond nélkül lefutna a demó .exe-jével. Kipróbálni nem tudom, mert most nincs fenn a játék.
GCW:
World Racing 2 v1.0 Fixed Files
10Mb nemtom megy-e mert nincs meg a gém!
Ulltem mar M3-ba meg par 300 Le autoba es tudom hogy viselkedik de 70-el nemtudod bevenni 1 kanyart az azert tulzas!!! <#vigyor2>#vigyor2><#zavart2>#zavart2>
Ha egy M5-nek vagy egy M3-nak kanyarban padlót nyomsz, ne csodálkozz, ha elmegy a segge...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
NAh persze driftelni is jo lenne de 60-nal mar keresztbe megy es ugy keresztet vagni nem elmegy csak temponal!!! 😛