19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Szabi1991 #8036 wr2 hőz is van , link
off: hol laksz(város), és mien szinű a kocsid ? :D
-
Daneee #8035 Hello emberek! Én hülye csak most találtam rá erre a szenzációs gémre. Nos kérdésem az lenne, hogy Honda S2000 csak az MBWR-hez van, vagy a 2höz is? Nekem életben is ez a verdám, aztán kiváncsi lennék mennyire tér el a fizika a játékban. -
iceman1986 #8034 köszi a segítséget, közben valami sikerült, egyesével kellett kiválogatnom az addonautókat, mert csomónál hibát észlelt, pedig csontra ugyanazok vannak mind2nknél. egy szűz winxp pedig megoldotta azt a problémát is hogy nem láttuk egymást :) -
#8033 port forwarding, router leírásban, vagy gugliban tudsz utánanézni. -
#8032 és ezt a műveletet hogy kell elvégezni (port nyitás)? -
#8031 Tud router mögül is, csak meg kell nyitni a megfelelő portot/portokat. Hogy melyet/melyeket, megtekinthető a Synetic oldalán. -
#8030 Helló!
Router mögül nem tudsz játékot indítani(create game),max csatlakozni más által indított játékhoz (join).Crackelt játék vagy lehúzott meghajtókkal indítod? A legtöbb crack miatt nem mennek az addon autók normálisan.Ha crackelt akkor egyforma a crack és játék verziószáma? És átírkáltátok az addon kocsik EditCar fájlját esetleg? Csak azért mert ha az EditCar.car-ban akár csak egy számot is átírsz már nem tudsz az autóval játszani,mert nem pont ugyanaz és ezt észleli a játék,ezért akiknek az eredeti addon van azok tudnak egymással játszani te pedig nem,ha pedig te indítod a játékot akkor meg az összes többi ember nem tud veled játszani e miatt az apró eltérés miatt... -
iceman1986 #8029 meg tudnátok mondani, lanban hogy lehet beállítani az addonautókat? gyári autókkal működik de az addonokkal amikor haver hostol (ja és ha én hostolok, nem lát...), megjelenik 4x ugyanaz a server és a lounge hibát észlel, leáll... azt írja ki one or two cars missing. ugyanazok a kocsik vannak mind2nknél. mit kell kipipálni, mit nem? kösz a segítséget! -
Szabi1991 #8028 ezt nemnek veszem -.-" -
Gibor #8027 nem árulok el semmit... -
Szabi1991 #8026 készülget a Haruna hegy-i pálya ?? -
Gibor #8025 láttam... de nem olvastam... -
Gibor #8023 xD tápig... lol... -
Szabi1991 #8022 megnyitottam az első topikom az oldalon :DDD -
Gibor #8021 okés.... remélem tetszik... és mindenkinek ajánlom a fórumot hogy használja egy bizonyos idő után kap uj rangot amivel olyan letöltéseket éret el amit más nem... -
Szabi1991 #8020 regiztem.. -
#8019 lehetne 1 kérésem.vki csináljon már 1-1 képet a 300zx-ről meg a lancia beta montecarloról:)mert jelenleg nincs kéznél a játék és jó lenne a letöltéshez kép:) -
#8018 még most sem :) -
Gibor #8017 mostmár lehet. ezt elnéztem sry... -
#8016 Warning: require(lang/captcha.hu.lang.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/extra/h/hw/hwrmt/wwwroot/plugins/captcha/captcha.validate.php on line 30
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'lang/captcha.hu.lang.php' (include_path='.') in /nfs/extra/h/hw/hwrmt/wwwroot/plugins/captcha/captcha.validate.php on line 30 -
Gibor #8015 mit ír ki? -
#8014 nem lehet reggelni :) -
#8013 -
Gibor #8012 HWRMT oldalunk megnyitotta kapuit... bár még őszintén nem teljes az oldal de sok ujdonság vár rátok remélem. -
#8011 vagy winrar -
NMB #8010 köszi! Erről a tömörítésről még nem is halottam! -
#8009 7zippel, keress rá googlen. -
NMB #8008 ahh köszi! Sikerült! De a "7z" kiterjesztésű file-okat mivel lehet kicsomagolni? -
Gibor #8007 erre van egy progi amit már 5000x be lett linkelve és el lett magyarázva hogyan kell használni, csak vissza kell olvasnod. -
NMB #8006 Hello! Segítsetek légyszves! A bemásolt Arab modot és autópályát nem találom a játékban, merre vagy hogyan tudnám aktiválni a pályákat? Üdv és köszi a segítségeteket! -
Gibor #8005 és magyarosítás nemsokára készvan. -
Gibor #8004 nemtudom te vlamit elnéztél lehetséges... mert semmitse változott az alap... teljesen ugyanaz csak más a kinézet. -
#8003 Nem akarlak bántani és kritizálni sem... de mire volt jó,hogy a jól működő,bejáratott,elfogadható külsejű,átlátható,és viszonylag könnyen kezelhető sablont lecserélted egy egyenlőre csűnya,átláthatatlan,túlbonyolított és ugye még nem is magyarosítható sablonra,ráadásul az összes regisztrációs adat elvesztése árán? Lehet hogy bunkó -nek tartasz ezért,de szerintem semmi értelme nem volt,már úgy sem fog ugyanannyi ember regelni,így is volt akinek nem ért meg egy 3 perces reget a munkánk. Majd ha frankón megcsinálod az oldalt,mert szerintem tudsz Te sokkal többet is ennél az oldalnál,akkor majd feltöltögetek mindent,addig minek? Nem vagyok béna de legalább 3 perc mire eljutsz a letöltések között az autókhoz,amiről igazából szólna ez az oldal...
Tényleg nem bántásnak szántam,inkább elkeserít ez a gyenge kezdés utáni erőteljes visszaesés.
PEACE -
Gibor #8002 tudthattam volna... fenébe... nembaj a léynyengen nem változtat.. a hivatásod még ugyanaz... -
#8001 oks^^ -
#8000 nem simogatom,iszogatom -
#7999 Rendben. Köszi:) -
Gibor #7998 mihelyst Mindkillers végre végre feltenné amiket kértem tőle meg mihelyst a magyarosítás kész lesz... -
#7997 Mikor lesz HWRMT?:)) -
Gibor #7996 semmi... ezt scakis kizárólag Kemszinek szántam.... ő érti miről van szó.