19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#8116 semmi baj... :D
Ő Twist én Max vagyok :D
Amúgy meg még a kocsi eleje eléggé kockás...vagyis pupús a motorháztető ha jobban megnézed a 2.képet.De akkor is jó,grat :) -
#8115 Ja a cserélt Logo :o)))) Azt hittem Pepsi Twist írt:D Akkor a ventot nem neked címeztem:) -
#8114 Ilyen a modell, nem tudok vele mit kezdeni (ha arra gondolsz hogy low poly vagy ilyesmi :) ). Textúrázást még ki fogom javítani mert elöl nem látszik a rendszámtábla valamiért. Amúgy majd kellene egy kép a Ventod világításáról:) -
#8113 azért megmondom a tutit hogy még mindig van mit csiszolni rajta....de tudom hogy csak ennyire vagy kéeps vagy hasonló....én csak mondtam.de amúgy fasza lett -
#8112 Na lefrissítettem mostmár a szélvédő is jó:) -
#8111 Ha lejjebb veszem meg túl matt de mindjárt megnézem:) -
#8110 szélvédőn még állítani kéne,mert így túl átlátszó....olyan mintha nem is lenne benne -
Gibor #8109 -
#8108 Na félig-meddig újrakonvertáltam a Mindkiller által már átkonvertált Citroen C5-t.
Ami változott:
- Átlátszó szélvédő
- Színezhető
- Pótféklámpa
- Sötétebb piros féklámpák
Íme néhány kép:
Letölteni a HWRMT oldaláról lehet!
Jó szórakozást! -
#8107 amíg letöltik ott lesznek.aztán vissza áll mniden:) -
#8106 milyen pályát?
Lemaradtam mert 2 hétig nem volt netem :D -
Gibor #8105 Még arra leszek kiváncsi hogy mihelyst kiadom a pályát mennyire fogják látogatni a weblaot mert perpil semennyire... -
#8104 megkell hogy mondjam hogy én luxus autókat is szivesen látnék mint pl: Maybeh,Lexus RX300,Rx400,stb..stb.. :)
De majd szavazok holnap :P -
Gibor #8103 rajtatok ál.... -
#8102 hát nemtudom hogy jó ötlet ez...de szerintem úgyis a tuningolt autók fogják megnyerni :S -
#8101 az utcai..magyarul inkább úgy mondom hogy utcai sport autó...persze ne cicomázd fel és akkor jó lesz :) -
Gibor #8100 nemtok pontos időt mondani, mert véletlen letöröltem a WR2-t de már töltöm újra hamarosan meglesz és megcsinálom az első Pályát... utána rágyurok megint a verdákra. Mellete mindenkinek szól, HWRMT nem harap és nyugodtan lehet látogatni a fórumot meg mindent. -
#8099 Minden autónak örülünk,ez csak saját vélemény volt.Nélkületek már rég kihaltak volna az utak!!!Alig várom az új kocsikat. -
#8098 az audi quattro mennyire tartozik ide?vagy töröljem is le gyorsan? -
Gibor #8097 Akkor ugylátom a Magyar utakon megszokott autók jobban teccik mindenkinek.. akkor ugylátom tteszek HWRMT-re egy szavazást... -
#8096 Úgyszintén igy gondolom én is.Az utcai autók jobbak és nem unalmasak mint egy angyonra tuningolt sportautó. -
#8095 sebaj...engem az utcai darabok jobban érdekelnek és sztem van olyan olvasó aki nem regelt be ide és olvassa ezt és lehet hogy ő is így van ezzel.A jövő mindig hoz meglepetéseket :) -
#8094 :) Én is de sokan csak a sportautókat kedvelik:) -
#8093 engem érdekelne mert én imádom ezt a gammát :) -
#8092 A készítők nagyrésze is konvertálta. -
#8091 Nem, de addig nem publikálom.
Törést, koszolódást, belső nézetet nem tudom hogy kell megcsinálni, van amelyikhez gyárilag nem volt belsőnézet (C4).
-
#8090 inkább ne menjünk bele ebbe az engedélyes témába.volt már itt eleget szó róla.én amit csináltam azt szívesen csináltam,és nem azért hogy más tollával ékeskedjek.akinek így meg nem tetszik az ne töltse le.csak ennyit szerettem volna hozzá fűzni még az egészhez. -
#8089 Akkor valóban nem, azonban ha publikálni akarja, akkor más a helyzet...és ha nem válaszolnak a levelekre, az nem jelenti azt, hogy szabad a pálya...az azt jelenti: szabad a pálya: lehet modellezni önerőből... -
#8088 igen, ezt hasonlóképp gondolnám én is:) -
#8087 én is kértem volna mind2-re amit csináltam.egyikre sem kaptam választ,úgy hogy teszek az engedélyre.a szerző fel van tüntetve a readme-ben és pont -
#8086 ha csak saját használatra meg privátba küldi el esetleg valakinek akkor sztem nem kell -
#8085 őő... wr2-es törést, koszolódást, belsőnézetet terveztek ezekbe?:) -
#8084 Engedélyt adtak a készítők az átkonvertálásra? -
#8083 Nah akkor van jópár autó tervbe véve, nem tudom mennyit lesz kedvem/időm megcsinálni:
Need for Speed 4ből (Mind High Poly):
- Citroen C4 Hatchback (5 ajtós) (már csak a világítás hiányzik)
- Citroen C4 Coupe (3 ajtós)
- Citroen C5 HDi (pozícionálni kell)
- Citroen BX
- Volkswagen Golf 2
- Volkswagen Golf 3 VR6 (Vagy a sima Golf3 a GTAból)
GTA:
- Citroen C1
- Citroen C3
- Fiat Brava
- Fiat Grande Punto
- Fiat Punto 1
- Fiat Tipo
- Renault Clio 3
- Renault Laguna
- Skoda Felicia
- Skoda Favorit
- Toyota Corolla Sedan
- Lada Samara
- Volvo S80
- VW Vento
- VW Bora
- VW Golf 3
- VW Passat 2006
Nem tudom a gta-s autókból mennyit enged megnyitni meg azt se hogy mennyi kedvem és időm lesz mindet átkonvertálni de igyekszem, feltéve hogy egyáltalán érdekel még valakit a játék. Ha nem érdekel senkit, akkor megtartom őket magamnak :) -
#8082 VW Polo nem lesz mert nincsen se GTAhoz se NFS4hez:( -
#8081 Terveimbe van még véve a 3 ajtós C4, Peugeot 407, Opel Vectra C (ezek nfsből) illetve néhány autó GTAból:) Még egy VW Polot meg Golf3-t szeretnék mert az nincs:( -
#8080 Én se, sportautókat nem fogok konvertálni az biztos, annyi van mint a szemét, utcai autókkal szeretek mászkálni:) Már csak a világítás hiányzik de azt Gibor csinálja mert az nekem nem igazán megy. :( Mindkiller amit megcsinált C5-t nekem ahhoz csinálom most az átlátszó szélvédőket meg a színezhetőséget:) De kicsit el van csúszva nekem a modell mert nem passzolnak a lámpák kordinátái úgyhogy avval van még egy kis meló:) -
#8079 helyes:) kell sok ilyen. most néztem, hogy egyszerre 3 saleen is megjelnt wr-hez:| hát nem tom kinek van rá igénye. -
#8078 Na belefogtam én is egy konvertálásba:)
-
Gibor #8077 ezzel egyetértek...